2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya kızlar, Allah aşkına bebesini gündüz 40 dakikadan fazla uyutmayı beceren varsa, işin sırrını anlatsın. Kızım saat kurulmuş gibi 40. Dakikada uyanıyor, deliricem

Ya kızlar, Allah aşkına bebesini gündüz 40 dakikadan fazla uyutmayı beceren varsa, işin sırrını anlatsın. Kızım saat kurulmuş gibi 40. Dakikada uyanıyor, deliricem
Valla bu ara nazar değmesin iki saat falan uyuyo benim ki tek fark olarak her gün dışarı çıkarmaya başladım ve imkanım varsa iki saat dışarda kalmaya çalıştım, birde sünnet oldu ondan sonra bi değişti
Ama bebim oğlan çok aktif fazla yorulduğu içinde olabilir evde 1 saniye sabit kalmıyo sürekli dönme sürünme uzanma hep böyle günün her saati sabah başlayıp yatana kadar sadece uykuda ve dışarıda biraz hareketsiz o da biraz

Kizla
Yanında yatıyorum uyanınca pispis ve ya burdayim annecim diyip dokunuyorum devam ederse uzun uyuyor ama sabah uykulari kisa ogleden sonra uzun uyuyor bir de oglen perdeleri kapatiyoruz

1.5 saat uyudu şimdi benle onla birlikte uyudum valla odayı karanlık yapıyorum öyle olunca uyuyor bizimki

1.5 saat uyudu şimdi benle onla birlikte uyudum valla odayı karanlık yapıyorum öyle olunca uyuyor bizimki
Ben hep karartıyorum odayı, YouTube dan piş piş açıyorum, ama yok uyanıyor en geç 40.dakikada.
uyanınca koşup yanına gidip emziğini veriyorum, piş piş yapıyorum, ama hayatta dalmıyor uykuya tekrar.
Sabah ve öğleden sonra uykusunda 40 dk ya razıyım, ama biraz uzunca bir öğlen uykusuna ihtiyacımız var, hem bebemin hem benim

Gözlerimi kapattığım anda uyanıyor.
Hatta desteği kesince de. Kıpırdanmaya başlayınca hafifçe sallamaya devam ediyorum. O yüzden öğle uykularım yok artık bir de uyanacak gibi olunca eğer 40 dakika olduysa gözlerini açmadan hemen emzirip yanıma alıyorum bir ihtimal o da uykusunu uzatabiliyor. Sanırım gündüz uykuları hepimizin en zorlu yolu.

Kızlar size iki sorum var birincisi oğlu olup yürüteç alan varmı. İkincisi mama sandalyesi hangi marka aldınız,

Kızlar benim bebiş dünden beri baya baya oturuyo kendi kendine
Yaaa minik tatlışımm benim oğlan seninkinden baya büyük ona rağmen devrilip duruyor
Benimki de kurulmuş saat gibi öğleden önce tam 1 saat uyuyor. Daha kısa uyuyordu ayağımda ara ara sallayarak 1 saate uzattım. Daha uzun uyusa çok saha mutlu olucam ama maalesef. Öğleden sonraki uykusu da 40 dk tam.
Kızlar size iki sorum var birincisi oğlu olup yürüteç alan varmı. İkincisi mama sandalyesi hangi marka aldınız,
Yürüteç önermiyor doktorum. Mama sandalyesini de peg perego aldım letgo dan 500 liraya. Deri minderi sağlam buldum.

Kız niye önermiyor doktor ben ilk oğlumda kullandım bişiy olmadı

Anca oturur 9. Aya kadar bile oturabilirmiş,bizim de devriliyodu hep iki üç gün önceye kadar ya bi görsen çok komik oluyo minicik bide oturunca iyice ufalıyo dünden beri bakıp bakıp gülüyorum oturtup

Kız niye önermiyor doktor ben ilk oğlumda kullandım bişiy olmadı
Oğlun kaç yaşında? İskelet sistemine verilen zarar öyle küçük yaşlarda belli olmazki. Araştırmanı tavsiye ederim yürüteç zararlarını. Bende koysam minnoşu bayılır çok kolaylık olur bana ama kar zarar yapınca koymamayı tercih ediyorum.
Anca oturur 9. Aya kadar bile oturabilirmiş,bizim de devriliyodu hep iki üç gün önceye kadar ya bi görsen çok komik oluyo minicik bide oturunca iyice ufalıyo dünden beri bakıp bakıp gülüyorum oturtup
Yaaaa bakalım benimki nezaman oturabilecek

6 yaşında canım .kız kaç yaşında belli oluyor

Kızlar siz bebeklerinizi göz doktoruna götürdünüz mü? Bize doktor ilk 6 ay içinde götürürsünüz demişti ama daha götürmedik de.

Kızlar siz bebeklerinizi göz doktoruna götürdünüz mü? Bize doktor ilk 6 ay içinde götürürsünüz demişti ama daha götürmedik de.
Bize de doktorun birisi 6.ayda götürürsünüz dedi. Ancak başka doktorlar 1 yaşta götürün. Şu an sizinle göz kontağı kuruyor görüyor da dediler.

Aynen ya yoksa on kere almıştım çünkü bizimki de yürümeyi çok seviyor, sürekli kollarımdan tut yürüyüm diyor ama ben onu bile çok yaptirmamaya çalışıyorum nolur nolmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…