- 7 Ocak 2021
- 842
- 787
- 53
- 26
Evet canımDemekki bir anlık oturuyorlar
+1Ya kızlar, Allah aşkına bebesini gündüz 40 dakikadan fazla uyutmayı beceren varsa, işin sırrını anlatsın. Kızım saat kurulmuş gibi 40. Dakikada uyanıyor, deliricem
Valla bu ara nazar değmesin iki saat falan uyuyo benim kiYa kızlar, Allah aşkına bebesini gündüz 40 dakikadan fazla uyutmayı beceren varsa, işin sırrını anlatsın. Kızım saat kurulmuş gibi 40. Dakikada uyanıyor, deliricem
Yanında yatıyorum uyanınca pispis ve ya burdayim annecim diyip dokunuyorum devam ederse uzun uyuyor ama sabah uykulari kisa ogleden sonra uzun uyuyor bir de oglen perdeleri kapatiyoruzYa kızlar, Allah aşkına bebesini gündüz 40 dakikadan fazla uyutmayı beceren varsa, işin sırrını anlatsın. Kızım saat kurulmuş gibi 40. Dakikada uyanıyor, deliricem
1.5 saat uyudu şimdi benle onla birlikte uyudum valla odayı karanlık yapıyorum öyle olunca uyuyor bizimkiYa kızlar, Allah aşkına bebesini gündüz 40 dakikadan fazla uyutmayı beceren varsa, işin sırrını anlatsın. Kızım saat kurulmuş gibi 40. Dakikada uyanıyor, deliricem
Benimki de böyleYa kızlar, Allah aşkına bebesini gündüz 40 dakikadan fazla uyutmayı beceren varsa, işin sırrını anlatsın. Kızım saat kurulmuş gibi 40. Dakikada uyanıyor, deliricem
Ben hep karartıyorum odayı, YouTube dan piş piş açıyorum, ama yok uyanıyor en geç 40.dakikada.1.5 saat uyudu şimdi benle onla birlikte uyudum valla odayı karanlık yapıyorum öyle olunca uyuyor bizimki
Ben hep karartıyorum odayı, YouTube dan piş piş açıyorum, ama yok uyanıyor en geç 40.dakikada.
uyanınca koşup yanına gidip emziğini veriyorum, piş piş yapıyorum, ama hayatta dalmıyor uykuya tekrar.
Sabah ve öğleden sonra uykusunda 40 dk ya razıyım, ama biraz uzunca bir öğlen uykusuna ihtiyacımız var, hem bebemin hem benim
Yürüteç şuan bakıyorum ben alcam bu hafta alırım .mama sandalyesi joie kullanıyorumKızlar size iki sorum var birincisi oğlu olup yürüteç alan varmı. İkincisi mama sandalyesi hangi marka aldınız,
Yürüteç kesinlikle önermiyor doktorumuz (kızım var)Kızlar size iki sorum var birincisi oğlu olup yürüteç alan varmı. İkincisi mama sandalyesi hangi marka aldınız,
Yaaa minik tatlışımmKızlar benim bebiş dünden beri baya baya oturuyo kendi kendine
Benimki de kurulmuş saat gibi öğleden önce tam 1 saat uyuyor. Daha kısa uyuyordu ayağımda ara ara sallayarak 1 saate uzattım. Daha uzun uyusa çok saha mutlu olucam ama maalesef. Öğleden sonraki uykusu da 40 dk tam.Ya kızlar, Allah aşkına bebesini gündüz 40 dakikadan fazla uyutmayı beceren varsa, işin sırrını anlatsın. Kızım saat kurulmuş gibi 40. Dakikada uyanıyor, deliricem
Yürüteç önermiyor doktorum. Mama sandalyesini de peg perego aldım letgo dan 500 liraya. Deri minderi sağlam buldum.Kızlar size iki sorum var birincisi oğlu olup yürüteç alan varmı. İkincisi mama sandalyesi hangi marka aldınız,
Kız niye önermiyor doktor ben ilk oğlumda kullandım bişiy olmadıYaaa minik tatlışımmbenim oğlan seninkinden baya büyük ona rağmen devrilip duruyor
Benimki de kurulmuş saat gibi öğleden önce tam 1 saat uyuyor. Daha kısa uyuyordu ayağımda ara ara sallayarak 1 saate uzattım. Daha uzun uyusa çok saha mutlu olucam ama maalesef. Öğleden sonraki uykusu da 40 dk tam.
Yürüteç önermiyor doktorum. Mama sandalyesini de peg perego aldım letgo dan 500 liraya. Deri minderi sağlam buldum.
Anca oturur 9. Aya kadar bile oturabilirmiş,bizim de devriliyodu hep iki üç gün önceye kadarYaaa minik tatlışımmbenim oğlan seninkinden baya büyük ona rağmen devrilip duruyor
Benimki de kurulmuş saat gibi öğleden önce tam 1 saat uyuyor. Daha kısa uyuyordu ayağımda ara ara sallayarak 1 saate uzattım. Daha uzun uyusa çok saha mutlu olucam ama maalesef. Öğleden sonraki uykusu da 40 dk tam.
Yürüteç önermiyor doktorum. Mama sandalyesini de peg perego aldım letgo dan 500 liraya. Deri minderi sağlam buldum.
Oğlun kaç yaşında? İskelet sistemine verilen zarar öyle küçük yaşlarda belli olmazki. Araştırmanı tavsiye ederim yürüteç zararlarını. Bende koysam minnoşu bayılır çok kolaylık olur bana ama kar zarar yapınca koymamayı tercih ediyorum.Kız niye önermiyor doktor ben ilk oğlumda kullandım bişiy olmadı
Yaaaa bakalım benimki nezaman oturabilecekAnca oturur 9. Aya kadar bile oturabilirmiş,bizim de devriliyodu hep iki üç gün önceye kadarya bi görsen çok komik oluyo minicik bide oturunca iyice ufalıyo dünden beri bakıp bakıp gülüyorum oturtup
6 yaşında canım .kız kaç yaşında belli oluyorOğlun kaç yaşında? İskelet sistemine verilen zarar öyle küçük yaşlarda belli olmazki. Araştırmanı tavsiye ederim yürüteç zararlarını. Bende koysam minnoşu bayılır çok kolaylık olur bana ama kar zarar yapınca koymamayı tercih ediyorum.
Yaaaa bakalım benimki nezaman oturabilecek
Bize de doktorun birisi 6.ayda götürürsünüz dedi. Ancak başka doktorlar 1 yaşta götürün. Şu an sizinle göz kontağı kuruyor görüyor da dediler.Kızlar siz bebeklerinizi göz doktoruna götürdünüz mü? Bize doktor ilk 6 ay içinde götürürsünüz demişti ama daha götürmedik de.
Aynen ya yoksa on kere almıştım çünkü bizimki de yürümeyi çok seviyor, sürekli kollarımdan tut yürüyüm diyor ama ben onu bile çok yaptirmamaya çalışıyorum nolur nolmaz diyeOğlun kaç yaşında? İskelet sistemine verilen zarar öyle küçük yaşlarda belli olmazki. Araştırmanı tavsiye ederim yürüteç zararlarını. Bende koysam minnoşu bayılır çok kolaylık olur bana ama kar zarar yapınca koymamayı tercih ediyorum.
Yaaaa bakalım benimki nezaman oturabilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?