Evet genelde tüm tüp bebek yapanlar bu ilaçları kullanıyor herhalde önlem amaclı tutunsun diye veriliyor ama pozitifi alınca da devam ediyoruz.Merhabalar.. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeprogestan hap verdi bana dr fitil değil oda uyku yapar demişler.. Sizede önlem amaçlı verildi o zaman ilaçlar değil mi
Evet bence bire düşürün bende hergün 1 bardak iciyrdum ama mümkün olduğunca içmiyorum çayda açık olmalıkızlar aranızda kahve sevdalısı olan var mı benim gibi günde 2 fincan sütlü nescafe içiyorum ama sizce çok mu?
Anladım cok teşekkür ederim yanıtınız içinEvet genelde tüm tüp bebek yapanlar bu ilaçları kullanıyor herhalde önlem amaclı tutunsun diye veriliyor ama pozitifi alınca da devam ediyoruz.
Günlük maximum kafein miktarı 150 mg diye okumuştum azaltmamızda fayda vardır bencekızlar aranızda kahve sevdalısı olan var mı benim gibi günde 2 fincan sütlü nescafe içiyorum ama sizce çok mu?
Birsey değil. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Anladım cok teşekkür ederim yanıtınız için
Amin inşallah hepimize nasip etsinBirsey değil. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim, hepimiz güzel haberler alırız umarımhayırlı olsunn sağlıklı haberlerini alın inşAllah :)
Merhaba. Bin kere doğum yapsam john hopkins Zeynep Yılmaz’ı öneririm . Şahane bir doktor . Hem işinde çok iyi hem çok pozitif .
Çikolata, kahve ve çayda kafein var günlük kafein miktarı 200 mg geçmesin diyor doktorlar bir fincan yeterli diyorlar yani bende inanılmaz severdim ama hamile kaldıgımdan beri içemiyorumkızlar aranızda kahve sevdalısı olan var mı benim gibi günde 2 fincan sütlü nescafe içiyorum ama sizce çok mu?
Gebze belirtmemişim özür dilerim . Ama bazı günler Ataşehir de geliyor Zeynep hanımMerhaba,
Kendisi Ataşehir de mi yoksa Gebze mi?
Teşekkür ederim
Allah bağışlasın canım ben de cuma gidiyorum nasipseKızlar bugün kalp atışını duydum çok şükür 7+3 günlük herşey yolunda dedi bebek 1.26 cm olmuş
İnşAllah güzel haberle gel sende canım bende cumartesi gidicem 7+3 oluyorum o zaman bakalım duyulucak mı yine erken demezler heraldeAllah bağışlasın canım ben de cuma gidiyorum nasipse
gözüz aydın canımm çok şükür darısı bize inşAllahMerhabalar doktor randevusundan geliyorum 7+4 bugun kalp atışını duyduk cok şükür kesenin bitarafinda kanama alani varmis küçükmüş yerlesme kanamasiymis ama ordan atmak istedi ve progestan 200mg verdi
aksamlari ic dedi ama sormayi unuttum ben progestani icince kanama mi olacak bende nasil atacak o kani bileniniz varmi?
Progestan düşüğü engellemek için aslında vücudumuzun ürettiği birçok hormonu içeren bir ilaç canım bazen doktorlar takviye olarak da veriyorMerhabalar doktor randevusundan geliyorum 7+4 bugun kalp atışını duyduk cok şükür kesenin bitarafinda kanama alani varmis küçükmüş yerlesme kanamasiymis ama ordan atmak istedi ve progestan 200mg verdi
aksamlari ic dedi ama sormayi unuttum ben progestani icince kanama mi olacak bende nasil atacak o kani bileniniz varmi?
Benim 8+3 oluyor inşallah duyulur canım yoksa baya korkmaya başlarımİnşAllah güzel haberle gel sende canım bende cumartesi gidicem 7+3 oluyorum o zaman bakalım duyulucak mı yine erken demezler heralde
İzmirden olan var mı aranızda?
bende bugün aldım randevu 3 günü iple çekiyorum bu kezde erken derseler kötü olurum hadi ilk 5+2 küçüktü ikincide 6+2 bakmadı sadece ultrasondan keseye baktı kalp atışı için sonra dedi cumartesi 7+3 sata göre artık duyulması gerekmez mi erken mi olur ki yinee ayy gebeliği erken öğrenmek te iyi değilmiş yaa ben kızımda öğrendim 2 gün sonra kontrole gittim kalp atışı falan hemen duyduk şimdi gidiyom gidiyom bekle diyolarr artık stres olurum duymazsam bu kezde isteristemezProgestan düşüğü engellemek için aslında vücudumuzun ürettiği birçok hormonu içeren bir ilaç canım bazen doktorlar takviye olarak da veriyor
Benim 8+3 oluyor inşallah duyulur canım yoksa baya korkmaya başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?