2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhabalar.. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize progestan hap verdi bana dr fitil değil oda uyku yapar demişler.. Sizede önlem amaçlı verildi o zaman ilaçlar değil mi
Evet genelde tüm tüp bebek yapanlar bu ilaçları kullanıyor herhalde önlem amaclı tutunsun diye veriliyor ama pozitifi alınca da devam ediyoruz.

kızlar aranızda kahve sevdalısı olan var mı benim gibi günde 2 fincan sütlü nescafe içiyorum ama sizce çok mu?
Çikolata, kahve ve çayda kafein var günlük kafein miktarı 200 mg geçmesin diyor doktorlar bir fincan yeterli diyorlar yani bende inanılmaz severdim ama hamile kaldıgımdan beri içemiyorum mesela bir fincan türk kahvesi 56 mg kafein içeriyormuş öyle okumuştum

Merhabalar doktor randevusundan geliyorum 7+4 bugun kalp atışını duyduk cok şükür kesenin bitarafinda kanama alani varmis küçükmüş yerlesme kanamasiymis ama ordan atmak istedi ve progestan 200mg verdi
aksamlari ic dedi ama sormayi unuttum ben progestani icince kanama mi olacak bende nasil atacak o kani bileniniz varmi?

gözüz aydın canımm çok şükür darısı bize inşAllah

Progestan düşüğü engellemek için aslında vücudumuzun ürettiği birçok hormonu içeren bir ilaç canım bazen doktorlar takviye olarak da veriyor
İnşAllah güzel haberle gel sende canım bende cumartesi gidicem 7+3 oluyorum o zaman bakalım duyulucak mı yine erken demezler heralde
Benim 8+3 oluyor inşallah duyulur canım yoksa baya korkmaya başlarım

bende bugün aldım randevu 3 günü iple çekiyorum bu kezde erken derseler kötü olurum hadi ilk 5+2 küçüktü ikincide 6+2 bakmadı sadece ultrasondan keseye baktı kalp atışı için sonra dedi cumartesi 7+3 sata göre artık duyulması gerekmez mi erken mi olur ki yinee ayy gebeliği erken öğrenmek te iyi değilmiş yaa ben kızımda öğrendim 2 gün sonra kontrole gittim kalp atışı falan hemen duyduk şimdi gidiyom gidiyom bekle diyolarr artık stres olurum duymazsam bu kezde isteristemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…