ayyyy çook şükür canımmmm çok sevindim darısı bize inşAllahh benimde cumartesi 7+3 oluyo kontrolum var inşAllah bende duyarımmKızlar çok şükür kalp atışını duyduk. Tam 7 haftalık dedi doktor. Ama kistim 2 cm büyümüş 13 cm olmuş doktor yapabileceğimiz birşey yok dedi ilk 3 ay buyur sonrasında küçülüyor dedi. Kanamam vs olursa acile git dedi bebekte gayet iyi dedi
Anladim canim peki Kanama bölgesindeki kani nasil temizliyor yani dışarı cikacakmi ben ilacı icince mi kanama olacak orasini bilemedimProgestan düşüğü engellemek için aslında vücudumuzun ürettiği birçok hormonu içeren bir ilaç canım bazen doktorlar takviye olarak da veriyor
Benim 8+3 oluyor inşallah duyulur canım yoksa baya korkmaya başlarım
Allah razı olsun inşallah darisi tüm bekleyenleregözüz aydın canımm çok şükür darısı bize inşAllah
Benim de 6+3 te duyulmadı canım kızımın da aynı zamanda duyulmamıştı hatta bahsetmişimdir boş gebelik bile denmişti bi yandan rahatlamaya çalışıyorum bi yandan korkuyorumbende bugün aldım randevu 3 günü iple çekiyorum bu kezde erken derseler kötü olurum hadi ilk 5+2 küçüktü ikincide 6+2 bakmadı sadece ultrasondan keseye baktı kalp atışı için sonra dedi cumartesi 7+3 sata göre artık duyulması gerekmez mi erken mi olur ki yinee ayy gebeliği erken öğrenmek te iyi değilmiş yaa ben kızımda öğrendim 2 gün sonra kontrole gittim kalp atışı falan hemen duyduk şimdi gidiyom gidiyom bekle diyolarr artık stres olurum duymazsam bu kezde isteristemez
Lekelenme şeklinde olur canımAnladim canim peki Kanama bölgesindeki kani nasil temizliyor yani dışarı cikacakmi ben ilacı icince mi kanama olacak orasini bilemedim
Oyle mi lekelenme normal olacak yani ilaci içince... teşekkür ederim canim sormayı unuttum doktora aklima cok takıldıLekelenme şeklinde olur canım
evet canım hatırlıyorumm benimde 6 hafta içindeyken gittim geçen hafta perşembe erken dedi 10 gün sonra gel dedi bugün tam 7 haftalık cumartesi 7+3 artık duyulur diye düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşAllah bu kez haftaya falan derse kötü olurumm korkuyorum açıkcası biraz bi duysam rahatlicamBenim de 6+3 te duyulmadı canım kızımın da aynı zamanda duyulmamıştı hatta bahsetmişimdir boş gebelik bile denmişti bi yandan rahatlamaya çalışıyorum bi yandan korkuyorum
İnşallah canimmmmayyyy çook şükür canımmmm çok sevindim darısı bize inşAllahh benimde cumartesi 7+3 oluyo kontrolum var inşAllah bende duyarımm
enox iğne biraz acıtıyor malesef hele uzun süre kullanınca.. iğneyi dimdik batırmak lazım batırdıktan sonra kıpırdatmamak lazım bir de içndeki ilaç bana biraz yakıcı geldği için çok yavas yavas veriyorum ilacı bir nebze daha iyi oluyorGünaydın kızlar pazartesi doktora gitmiştim ilaçlarımı dün alabildim. Doktor genetik testte bir sorun göremeyince önlem amaçlı düşük önleyici tüm ilaçları yazmam lazım dedi. Enox 4000 mg kan sulandırıcı verdi ecopirinle beraber. Kullanan arkadaşlar var mı acaba neye dikkat etmeli kullanırkenhemsire gösterdi eşim yaptı göbeğimden baya acıdı.. Progestan hap günde 3 kez 2 şer adet. Progestanm iğne ilk kez kullanıyorum tüm bu ilaçları.. İnşallah sonu güzel olur hepimizin
Teşekkür ederimTebrikler gözünüz aydın sağlıkla ilerlesinçok güzel bir haber.
Teşekkür ederim darısı hepinizin basinaHayırlı olsun inş sağlıkla kucağınıza alın
Hayırlı haberlerle dönersin insaAllahAllah bağışlasın canım ben de cuma gidiyorum nasipse
Bende izmirBen de İzmir’den ,
merak ediyorumdum içten içten
Sabah kafiyesi
İnşallah duyacağız canımevet canım hatırlıyorumm benimde 6 hafta içindeyken gittim geçen hafta perşembe erken dedi 10 gün sonra gel dedi bugün tam 7 haftalık cumartesi 7+3 artık duyulur diye düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşAllah bu kez haftaya falan derse kötü olurumm korkuyorum açıkcası biraz bi duysam rahatlicam
İnşallah canım çok sağolHayırlı haberlerle dönersin insaAllah
Hayır canım ben de doktora sordum. Kan boşalacak mı ne olacak dedim. Kanama alanı küçülecek, büzüşecek ve yok olacak dedi. Kıpkırmızı kan gelmediği sürece sıkıntı değil dedi ama ben kullanmaya başladıktan iki gün sonra kesildi kahverengi akıntım. Senin alanın küçükse hemen yok olur inşallah. Sağlıkla büyüsün bebeğinMerhabalar doktor randevusundan geliyorum 7+4 bugun kalp atışını duyduk cok şükür kesenin bitarafinda kanama alani varmis küçükmüş yerlesme kanamasiymis ama ordan atmak istedi ve progestan 200mg verdi
aksamlari ic dedi ama sormayi unuttum ben progestani icince kanama mi olacak bende nasil atacak o kani bileniniz varmi?
gözün aydın canm darısı başımıza kalp atışı duymana çok sevindim umarım kanama vs olmaz rahat geçer sürecin...sigarayı bırakabildin mi merak ettim ? ne zamandır soracağım unutuyorum hepKızlar çok şükür kalp atışını duyduk. Tam 7 haftalık dedi doktor. Ama kistim 2 cm büyümüş 13 cm olmuş doktor yapabileceğimiz birşey yok dedi ilk 3 ay buyur sonrasında küçülüyor dedi. Kanamam vs olursa acile git dedi bebekte gayet iyi dedi
Yok canım hala içiyorumgözün aydın canm darısı başımıza kalp atışı duymana çok sevindim umarım kanama vs olmaz rahat geçer sürecin...sigarayı bırakabildin mi merak ettim ? ne zamandır soracağım unutuyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?