2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
ayyyy çook şükür canımmmm çok sevindim darısı bize inşAllahh benimde cumartesi 7+3 oluyo kontrolum var inşAllah bende duyarımm

Anladim canim peki Kanama bölgesindeki kani nasil temizliyor yani dışarı cikacakmi ben ilacı icince mi kanama olacak orasini bilemedim

Benim de 6+3 te duyulmadı canım kızımın da aynı zamanda duyulmamıştı hatta bahsetmişimdir boş gebelik bile denmişti bi yandan rahatlamaya çalışıyorum bi yandan korkuyorum

Benim de 6+3 te duyulmadı canım kızımın da aynı zamanda duyulmamıştı hatta bahsetmişimdir boş gebelik bile denmişti bi yandan rahatlamaya çalışıyorum bi yandan korkuyorum
evet canım hatırlıyorumm benimde 6 hafta içindeyken gittim geçen hafta perşembe erken dedi 10 gün sonra gel dedi bugün tam 7 haftalık cumartesi 7+3 artık duyulur diye düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşAllah bu kez haftaya falan derse kötü olurumm korkuyorum açıkcası biraz bi duysam rahatlicam

enox iğne biraz acıtıyor malesef hele uzun süre kullanınca.. iğneyi dimdik batırmak lazım batırdıktan sonra kıpırdatmamak lazım bir de içndeki ilaç bana biraz yakıcı geldği için çok yavas yavas veriyorum ilacı bir nebze daha iyi oluyor

Kızlar merhaba istanbul Üsküdar civarı doktor ya da hastane öneriniz var mı gittiğim doktordan hiç memnun kalmadım maalesef

İnşallah duyacağız canım
Hayırlı haberlerle dönersin insaAllah
İnşallah canım çok sağol

Kizlar bu ultrasonu yorumlayabilecek olan var mi haftasi mmsi falan hicbir sey yazmiyor anlayamadim

Eklentiler

• 1651AEB3-9A3D-46E0-91A8-7AB430E04912.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 94
Hayır canım ben de doktora sordum. Kan boşalacak mı ne olacak dedim. Kanama alanı küçülecek, büzüşecek ve yok olacak dedi. Kıpkırmızı kan gelmediği sürece sıkıntı değil dedi ama ben kullanmaya başladıktan iki gün sonra kesildi kahverengi akıntım. Senin alanın küçükse hemen yok olur inşallah. Sağlıkla büyüsün bebeğin

gözün aydın canm darısı başımıza kalp atışı duymana çok sevindim umarım kanama vs olmaz rahat geçer sürecin...sigarayı bırakabildin mi merak ettim ? ne zamandır soracağım unutuyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…