2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yaa Allah razı olsun küçük dedi kese etrafinda tamamen kapli olsa tehlikeli derdim ama sadece bir tarafinda kucuk dedi lekelenme oldumu hic dedi yok dedim ama olacak mi onu sormamistim demekki ilacla kaybolacak belki lekelenme yapabilir dedi buradan bi arkadasta cok tesekkur ederim kırmızı gelmedigi surece korkmayayim yani

Kızlar ben de daha doktora gitmedim . Benim de bugün kanama benzeri birşey oldu . Galiba yine kötü şeyler yasıcam

1 şubattan beri içmiyorum ama hep aklımda ilk 3aylık dönemi atlatınca 1 tane içicem diye kendimi avutuyorum. inşallah bebişine zararı olmaz
İnşallah canım bende bian önce bırakmak istiyorum aslında ilk 3 aydan sonrası dha önemli ozamanlar bizden beslenmeye başlıyor bebisler

Teşekkürler öyle deneyelim bide ilk kez yaptık biraz korktum da kastım kendimi de. Evet çok yaktı karından olduğu için mi acaba dedim kendim cesaret edemedim eşim yaptı Banada

Kızlar ben de daha doktora gitmedim . Benim de bugün kanama benzeri birşey oldu . Galiba yine kötü şeyler yasıcam
Kaçıncı haftadasın? Kanama olsa bile bebek sağlıklıysa bir şey olmayabiliyor. Progestan kullanıyor musun? Kötüyü düşünme, inşallah iyi haberler alırsın.

canım kötü düşünme birşey olmaz olmaz Allahın izniyle doktorunu arasan yada acil gibi git istersen korkma streslenme sakın iyi düşün

Acile gitme imkanınız varsa acile gidin isterseniz. İnşallah olmaz aklınıza kötü bir şey getirmeyin

Kaçıncı haftadasın? Kanama olsa bile bebek sağlıklıysa bir şey olmayabiliyor. Progestan kullanıyor musun? Kötüyü düşünme, inşallah iyi haberler alırsın.
Ben daha 2 gün önce ögrendim hamile olduğumu. Yarın kan testini tekrarlayıp öyle gidecektim doktora. Ama bugün pembe kanama gibi birsey yaşadım. Proge. Kullanmıyorum henüz dediğim gibi bir iletişimin yok doktorla

Acile gitme imkanınız varsa acile gidin isterseniz. İnşallah olmaz aklınıza kötü bir şey getirmeyin
Daha önceki hamileliğimde 8. Haftaya kadar acillere gittim her gün kanamam oldu . Travmatik şeyler yaşadım . O yüzden kafam çok karışık

Daha önceki hamileliğimde 8. Haftaya kadar acillere gittim her gün kanamam oldu . Travmatik şeyler yaşadım . O yüzden kafam çok karışık
Canım en güzeli bi dr a git hemen. Kan tahlilini de orda yaptırırsın. Erken müdahale her zaman önemli. Gerçi kırmızı olmadığı sürece sorun yok diyorlar ama kanamayla ilgili de geçmişin varsa en azından ilaçla müdahale ederler

Korkmayın inşallah kötü bir şey yoktur doktora gidin hemen progesteron başlatır belki kan sulandırıcı verir önlemini alır Allahım sağlık sıhhat versin iyi düşünelim iyi olsun

gözün aydın canm sevindim kalp atışı duymanıza ben yaklasık 4 gündür kullanıyorum prilam dr biraz daha rahatım günde 2-3 sefer kusma oluyo... ilacı almazsam sürekli wc basındaydım.. gece yatmadan 2 tane içiyorum biraz uyku yapıyor ama hayatıma devam etmemi sağlıyor ilaç.
1martta kontrolüm var soracağım bu ilac bildiğim kadarıyla bebege zarar vermiyor ama yine de insan tedirgin oluyo.

hayırlı olsunn canım bizede duymak nasip olsun inşAllah bende cumartesi giidicem 7+3 oluyorum kaçta duydun acaba

kızlar aranızda kahve sevdalısı olan var mı benim gibi günde 2 fincan sütlü nescafe içiyorum ama sizce çok mu?
Bende sade türk kahvesi ve sade filtre kahve tiryakisiyim.gunde bir fincan içiyorum.ama canım Nescafe zaten çok iyi değil derler istersen türk kahvesi icebilirsin sütlü

Gozun aydın
Aynı durumdayım. 7+1'im
Baygınlık gibi oluyo halsizlik de. Progesteron hormonu arttığı için tansiyonun düşüyor dedi doktor.

Şiddetli bulantım var. Prilam iyi geliyor. Bazen kendi başıma idare ediyorum ama kusma yolu görünüyo gibiyse içiyorum rahatlatıyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…