bende kocaeli körfezdeyim , hangi dr a gidiyorsun ?Ben varım derince
1 şubattan beri içmiyorum ama hep aklımda ilk 3aylık dönemi atlatınca 1 tane içicem diye kendimi avutuyorum. inşallah bebişine zararı olmazYok canım hala içiyorumazallttim biraz
Yaa Allah razı olsun küçük dedi kese etrafinda tamamen kapli olsa tehlikeli derdim ama sadece bir tarafinda kucuk dedi lekelenme oldumu hic dedi yok dedim ama olacak mi onu sormamistim demekki ilacla kaybolacak belki lekelenme yapabilir dedi buradan bi arkadasta cok tesekkur ederim kırmızı gelmedigi surece korkmayayim yaniHayır canım ben de doktora sordum. Kan boşalacak mı ne olacak dedim. Kanama alanı küçülecek, büzüşecek ve yok olacak dedi. Kıpkırmızı kan gelmediği sürece sıkıntı değil dedi ama ben kullanmaya başladıktan iki gün sonra kesildi kahverengi akıntım. Senin alanın küçükse hemen yok olur inşallah. Sağlıkla büyüsün bebeğin
İnşallah canım bende bian önce bırakmak istiyorum1 şubattan beri içmiyorum ama hep aklımda ilk 3aylık dönemi atlatınca 1 tane içicem diye kendimi avutuyorum. inşallah bebişine zararı olmaz
Teşekkürler öyle deneyelim bide ilk kez yaptık biraz korktum da kastım kendimi de. Evet çok yaktı karından olduğu için mi acaba dedim kendim cesaret edemedim eşim yaptı Banadaenox iğne biraz acıtıyor malesef hele uzun süre kullanınca.. iğneyi dimdik batırmak lazım batırdıktan sonra kıpırdatmamak lazım bir de içndeki ilaç bana biraz yakıcı geldği için çok yavas yavas veriyorum ilacı bir nebze daha iyi oluyor
Kaçıncı haftadasın? Kanama olsa bile bebek sağlıklıysa bir şey olmayabiliyor. Progestan kullanıyor musun? Kötüyü düşünme, inşallah iyi haberler alırsın.Kızlar ben de daha doktora gitmedim . Benim de bugün kanama benzeri birşey oldu . Galiba yine kötü şeyler yasıcam
canım kötü düşünme birşey olmaz olmaz Allahın izniyle doktorunu arasan yada acil gibi git istersen korkma streslenme sakın iyi düşünKızlar ben de daha doktora gitmedim . Benim de bugün kanama benzeri birşey oldu . Galiba yine kötü şeyler yasıcam
Acile gitme imkanınız varsa acile gidin isterseniz. İnşallah olmaz aklınıza kötü bir şey getirmeyinKızlar ben de daha doktora gitmedim . Benim de bugün kanama benzeri birşey oldu . Galiba yine kötü şeyler yasıcam
Ben daha 2 gün önce ögrendim hamile olduğumu. Yarın kan testini tekrarlayıp öyle gidecektim doktora. Ama bugün pembe kanama gibi birsey yaşadım. Proge. Kullanmıyorum henüz dediğim gibi bir iletişimin yok doktorlaKaçıncı haftadasın? Kanama olsa bile bebek sağlıklıysa bir şey olmayabiliyor. Progestan kullanıyor musun? Kötüyü düşünme, inşallah iyi haberler alırsın.
Daha önceki hamileliğimde 8. Haftaya kadar acillere gittim her gün kanamam oldu . Travmatik şeyler yaşadım . O yüzden kafam çok karışıkAcile gitme imkanınız varsa acile gidin isterseniz. İnşallah olmaz aklınıza kötü bir şey getirmeyin
Canım en güzeli bi dr a git hemen. Kan tahlilini de orda yaptırırsın. Erken müdahale her zaman önemli. Gerçi kırmızı olmadığı sürece sorun yok diyorlar ama kanamayla ilgili de geçmişin varsa en azından ilaçla müdahale ederlerDaha önceki hamileliğimde 8. Haftaya kadar acillere gittim her gün kanamam oldu . Travmatik şeyler yaşadım . O yüzden kafam çok karışık
Korkmayın inşallah kötü bir şey yoktur doktora gidin hemen progesteron başlatır belki kan sulandırıcı verir önlemini alır Allahım sağlık sıhhat versin iyi düşünelim iyi olsunKızlar ben de daha doktora gitmedim . Benim de bugün kanama benzeri birşey oldu . Galiba yine kötü şeyler yasıcam
gözün aydın canm sevindim kalp atışı duymanızaSelam kızlar bugün kalp atışını duydum çok şükür herşey yolunda . Ama ben çok kötüyüm halsizlik bulantı nefes kesilmesi fenayım. Prilam dr verdi bugün doktor . Kullananlar memnun musunuz işe yarıyor mu
hayırlı olsunn canım bizede duymak nasip olsun inşAllah bende cumartesi giidicem 7+3 oluyorum kaçta duydun acabaSelam kızlar bugün kalp atışını duydum çok şükür herşey yolunda . Ama ben çok kötüyüm halsizlik bulantı nefes kesilmesi fenayım. Prilam dr verdi bugün doktor . Kullananlar memnun musunuz işe yarıyor mu
Bende sade türk kahvesi ve sade filtre kahve tiryakisiyim.gunde bir fincan içiyorum.ama canım Nescafe zaten çok iyi değil derler istersen türk kahvesi icebilirsin sütlükızlar aranızda kahve sevdalısı olan var mı benim gibi günde 2 fincan sütlü nescafe içiyorum ama sizce çok mu?
ÇOK ŞÜKÜR ÇOK SEVİNDİMM DARISI BİZE İNŞALLAH :)Selam can anneler. Çok şükür ben kalp atışlarını duydum bebeğiminrabbim herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş isteyen herkese nasip etsin Allah.
Gozun aydınSelam kızlar bugün kalp atışını duydum çok şükür herşey yolunda . Ama ben çok kötüyüm halsizlik bulantı nefes kesilmesi fenayım. Prilam dr verdi bugün doktor . Kullananlar memnun musunuz işe yarıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?