Canım ben 3 program indirdim ama en güzeli happy mom. Gelişimi de gösteriyor, anne ve bebek olarak günlük/haftalık açıklamalar da yapıyor tavsiye ederim.kızlar gebelik takibi için hangi programları kullanıyorsunuz ben kızımda bir program kullanıyodum bebeğin gün gün gelişimide gösteriyodu ama hatırlamıyorum adını
"Gün gün gebelik uygulamasını kullanıyorum. Acaba o muydu?kızlar gebelik takibi için hangi programları kullanıyorsunuz ben kızımda bir program kullanıyodum bebeğin gün gün gelişimide gösteriyodu ama hatırlamıyorum adını
evet canım şimdi indirdim bu tarz bi proramdı ama buda güzel bunu kullanırım çok teşekkür ederim :)Canım ben 3 program indirdim ama en güzeli happy mom. Gelişimi de gösteriyor, anne ve bebek olarak günlük/haftalık açıklamalar da yapıyor tavsiye ederim.
evetttt içerik aynı arakdaşın söylediğide içerik olarak aynı geldi indirdim p.c yüklemiştim öğrendiğimden beri ama çok içime sinmedi bu programlar daha iyi gelişiminide gösterdiği için daha içine siniyo insanın sanki :)"Gün gün gebelik uygulamasını kullanıyorum. Acaba o muydu?
Aynen bana da oldu bu belirti kaybolma işi çok korktum endişelendim ama bugün doktordaydım şükürler olsun bebeğim iyi kalp atışlarını duyduk. Senin de iyidir hiç merak etmeKızlar günaydın yaaaa enterasandır ama sormak istiyorum 5+1 belirtilerim kayboldu hayır olsa belirti dert olmasa niye yok diyorum yardım please!!Yaşayan var mı bu durumu
hayırlı olsun canımm çok şükürrr :)Merhabalar ben geldim duyduk kalbini çok şükür hafta ve kese uyumlu6+4 oldu bugun benim mercimeğim
Bekleyen herkese nasip olsun inşallah
yakıyor ve sonrasında morluklar da olabiliyor malesefTeşekkürler öyle deneyelim bide ilk kez yaptık biraz korktum da kastım kendimi de. Evet çok yaktı karından olduğu için mi acaba dedim kendim cesaret edemedim eşim yaptı Banada
Çok sevindim canımmm daha da güzel günlerini ultrasonlarını görmek nasip olsun sağlıkla kucağına da al inşallahMerhabalar ben geldim duyduk kalbini çok şükür hafta ve kese uyumlu6+4 oldu bugun benim mercimeğim
Gözün aydın canım ne güzel bi haber :))Merhabalar ben geldim duyduk kalbini çok şükür hafta ve kese uyumlu6+4 oldu bugun benim mercimeğim
Tebrikler canım sağlıkla kucakla inşallah ❤merhaba kızlar bende hamileyim ama daha ne haftasını biliyoruz ne de keseyi göre bildik inş. biz de cumartesi kese göreceğiz
6 hafta 4 gün çok sağol darısı basınızahayırlı olsunn canım bizede duymak nasip olsun inşAllah bende cumartesi giidicem 7+3 oluyorum kaçta duydun acaba
Happy Momkızlar gebelik takibi için hangi programları kullanıyorsunuz ben kızımda bir program kullanıyodum bebeğin gün gün gelişimide gösteriyodu ama hatırlamıyorum adını
Sağlıkla büyüsün inşallah gözünüz aydınMerhabalar ben geldim duyduk kalbini çok şükür hafta ve kese uyumlu6+4 oldu bugun benim mercimeğim
Teşekkür ederimSağlıkla büyüsün inşallah gözünüz aydınkorona var diye hep tek girdim ama rica etsek babayı da alırlar mı acaba odaya bende haftaya gidicem kalp atışı için
Canım ben hep eşimle girdim muayeneye. Keseyi de kalp atışını da beraber gördük. Sen devlete mi gidiyosun?Sağlıkla büyüsün inşallah gözünüz aydınkorona var diye hep tek girdim ama rica etsek babayı da alırlar mı acaba odaya bende haftaya gidicem kalp atışı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?