2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
kızlar gebelik takibi için hangi programları kullanıyorsunuz ben kızımda bir program kullanıyodum bebeğin gün gün gelişimide gösteriyodu ama hatırlamıyorum adını

kızlar gebelik takibi için hangi programları kullanıyorsunuz ben kızımda bir program kullanıyodum bebeğin gün gün gelişimide gösteriyodu ama hatırlamıyorum adını
Canım ben 3 program indirdim ama en güzeli happy mom. Gelişimi de gösteriyor, anne ve bebek olarak günlük/haftalık açıklamalar da yapıyor tavsiye ederim.

Canım ben 3 program indirdim ama en güzeli happy mom. Gelişimi de gösteriyor, anne ve bebek olarak günlük/haftalık açıklamalar da yapıyor tavsiye ederim.
evet canım şimdi indirdim bu tarz bi proramdı ama buda güzel bunu kullanırım çok teşekkür ederim :)

"Gün gün gebelik uygulamasını kullanıyorum. Acaba o muydu?
evetttt içerik aynı arakdaşın söylediğide içerik olarak aynı geldi indirdim p.c yüklemiştim öğrendiğimden beri ama çok içime sinmedi bu programlar daha iyi gelişiminide gösterdiği için daha içine siniyo insanın sanki :)

Kızlar günaydın yaaaa enterasandır ama sormak istiyorum 5+1 belirtilerim kayboldu hayır olsa belirti dert olmasa niye yok diyorum yardım please!! Yaşayan var mı bu durumu
Aynen bana da oldu bu belirti kaybolma işi çok korktum endişelendim ama bugün doktordaydım şükürler olsun bebeğim iyi kalp atışlarını duyduk. Senin de iyidir hiç merak etme

Teşekkürler öyle deneyelim bide ilk kez yaptık biraz korktum da kastım kendimi de. Evet çok yaktı karından olduğu için mi acaba dedim kendim cesaret edemedim eşim yaptı Banada
yakıyor ve sonrasında morluklar da olabiliyor malesef ama alışıyo insan ya yeterki bebişlerimiz iyi olsun inşallahhh

merhaba kızlar bende hamileyim ama daha ne haftasını biliyoruz ne de keseyi göre bildik inş. biz de cumartesi kese göreceğiz
Tebrikler canım sağlıkla kucakla inşallah ❤
Son adet tarihini ya da yumurtlama zamanını bilmiyor musun canım kan değerin kaç cıktı

Merhabalar ben geldim duyduk kalbini çok şükür hafta ve kese uyumlu 6+4 oldu bugun benim mercimeğim
Bekleyen herkese nasip olsun inşallah
Sağlıkla büyüsün inşallah gözünüz aydın korona var diye hep tek girdim ama rica etsek babayı da alırlar mı acaba odaya bende haftaya gidicem kalp atışı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…