2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
kızlar gebelik takibi için hangi programları kullanıyorsunuz ben kızımda bir program kullanıyodum bebeğin gün gün gelişimide gösteriyodu ama hatırlamıyorum adını
Gün Gün gebelik sanirim ben kullanıyorum her gün için açıklama yaziyor

Anladim canim peki Kanama bölgesindeki kani nasil temizliyor yani dışarı cikacakmi ben ilacı icince mi kanama olacak orasini bilemedim
Kanamayı keser progestan. İçerideki kan da yeniden dolaşıma katılabilir. Yani ilaçtan sonra vajinal kanama gelir diye bir şey denemez. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Tüp bebekle elde edilmiş ilk gebeliğimin 5+5 günündeyim bugün. Pazar günü başlayan yoğun kanama ve avuç içi kadar pıhtılar düşürmeyle hastaneye yattım. Düşük yaptın dediler. İğnelerle kanamayı durdurtmadılar.

sonra bir baktık beta hcg hala ikiye katlanıyor. Bugün 5+5te kalp atışı duyduk.

kese şekli bozulmuş, rahim duvarı tamamen dökülmeye başlamış kanıyorken.
Diyeceğim o ki, çıkmamış candan ümidi kesmedik. Belki yine de düşük olacak ama binde bir karşılaşılacak bir mucize dedi bebeğin hala yaşıyor olması.
Kanamaları ihmal etmeyin ama tedirgin de olmayın. Tutunacak bebeği yaptığımız işlerle veya başka nedenlerle düşüremeyiz

geçmiş olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize

Çok geçmiş olsun. Olacak olan oluyor her türlü maşallah size, inşallah tutunur bebeğin direnir sonuna kadar

Çok geçmiş olsun.. Allah hepimize sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar bebeğin kalp atışını dinletmek ısı verildiği için bebeğe zarar veriyormuş galiba doktorum oyuzden dinletmek istemedi. Istersem dinletebilecegini ama tavsiye etmediğini söyledi. Sizler böyle birşey duymusmuydunuz.

Evet kalp atışı ekranda parlak şekilde görünüyor zaten.
Dinlemek o minicik kalbi ekstra yoruyormuş. 7. Haftadan sonra dinleyin diyorlar. Benim ekstra bir durumum var diye 5+5te dinledik.
Yani kalp çok erken atmaya başlıyor ama 7. Haftada dinlemekte fayda var

Günde 2-3 kupa filtre sade kahve icerdim bazen dayanıyorum. Arada 1 fincan turk kahvesi yada sütlü filtre iciyorum
Günde 3 tane kahve içerdim 2 filtre bir türk öğrendiiğim günden beri birkez olsun içmedim dr da içmemem gerektiğini söyledi drlar bir taneden bir şey olmaz diyorlar ama onuda hergün için demiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…