- 19 Kasım 2019
- 683
- 963
- 53
Bunu istemek en doğal hakkın canım, bence sorma bile birlikte girin içeri
Memnun oldumBen de İzmir’den ,
merak ediyorumdum içten içten
Sabah kafiyesi
Gözünaydın doğum tarihlerimiz aynı sayılır benim 18 ekim görünüyorMerhabalar ben geldim duyduk kalbini çok şükür hafta ve kese uyumlu6+4 oldu bugun benim mercimeğim
Bekleyen herkese nasip olsun inşallah
Merhaba ben ilk çocuğumda da şimdi de Medicana Kadıköyde Banu Öndeşi tercih ettim. Kendisinin bilgisine, etik anlayışına ve pozitifliğine çok güveniyorum. Kendimi çok rahat hissediyorum. Tavsiye ederim.Merhaba kızlar,
Ekim 2017 annesiyim ve tekrardan ekim annesi olacağımı öğrendim. İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz kadın doğum doktoru tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim. Hepimize sağlıklı günler
Çok zor bir şey yaşamışsınız ama bebeğiniz çok güçlüymüş. İnşallah dünyaya gelecek kadar güçlü ve sağlıklıdır. Hem böylelikle birçok kişiye umut vermiş olur. Biz de dünyaya çocuk getirmenin mucizesini tekrar görmüş oluruz. Bize de kontrollerinizden sonra haber verirseniz çok sevinirim.Tüp bebekle elde edilmiş ilk gebeliğimin 5+5 günündeyim bugün. Pazar günü başlayan yoğun kanama ve avuç içi kadar pıhtılar düşürmeyle hastaneye yattım. Düşük yaptın dediler. İğnelerle kanamayı durdurtmadılar.
sonra bir baktık beta hcg hala ikiye katlanıyor. Bugün 5+5te kalp atışı duyduk.
kese şekli bozulmuş, rahim duvarı tamamen dökülmeye başlamış kanıyorken.
Diyeceğim o ki, çıkmamış candan ümidi kesmedik. Belki yine de düşük olacak ama binde bir karşılaşılacak bir mucize dedi bebeğin hala yaşıyor olması.
Kanamaları ihmal etmeyin ama tedirgin de olmayın. Tutunacak bebeği yaptığımız işlerle veya başka nedenlerle düşüremeyiz
Amin canım hepimizin sağlıkla gelsin kuzucuklariÇok sevindim canımmm daha da güzel günlerini ultrasonlarını görmek nasip olsun sağlıkla kucağına da al inşallah
Karnından duyuldu canim inşallah sağlıkla duyarsiniz siz deGözün aydın canım ne güzel bi haber :))
Bende kalp atışı için 4 martta gideceğim 6+5 olcam o zaman , vajinal mi duyuldu yoksa karından mı
Ben duramadim 8. Haftaya kadar en garantisi o aslında ama işte zor durdum bugüne kadar duydum ya sonunda rahatladım inşallah güzel geçer bundan sonrasi hepimiz için dua ediyorum bol bolGözünaydın doğum tarihlerimiz aynı sayılır benim 18 ekim görünüyorAma doktorum bana 8. Haftada duyulur kalp atışı dedi daha 2 haftam var iyi sizin duyulmuş
Benimkisi tüp bebek 12 şubat 5.gün embriyosu transferi oldum 12.gün 356 14.gün 848 çıktı degerimTebrikler canım sağlıkla kucakla inşallah ❤
Son adet tarihini ya da yumurtlama zamanını bilmiyor musun canım kan değerin kaç cıktı
Aaa ne kötü eşim de giremeyecekse ne anlamı var özelinYa kapıdaki asistan tek alıyoruz dedi hep içeri
bende önemsemedim ilk ama kalp atışı önemli doktordan rica edicem ilk bebek sonuçta görmek istiyor babada
Ben sabaha akşam bir tane aç içiyorum canım. Bazen mideme göre öğleden sonra içiyorum ikinciyi. Çoğu zaman geçiriyor bulantıyı. Bazen de tamamen geçirmese de hafifletiyor şükür.Selam kızlar bugün kalp atışını duydum çok şükür herşey yolunda . Ama ben çok kötüyüm halsizlik bulantı nefes kesilmesi fenayım. Prilam dr verdi bugün doktor . Kullananlar memnun musunuz işe yarıyor mu
Happy mom ve banu çiftçi kullanıyorum canım.kızlar gebelik takibi için hangi programları kullanıyorsunuz ben kızımda bir program kullanıyodum bebeğin gün gün gelişimide gösteriyodu ama hatırlamıyorum adını
Canım eşini almıyorlarsa içeri doktordan rica edip belki kalp atışını ekrandan videoya alabilirsin, çıkınca izletirsinYa kapıdaki asistan tek alıyoruz dedi hep içeri
bende önemsemedim ilk ama kalp atışı önemli doktordan rica edicem ilk bebek sonuçta görmek istiyor babada
Korona dan dediler ama saçma evet..Aaa ne kötü eşim de giremeyecekse ne anlamı var özelin
Alırlar sanırım ya ama aklıma geldi..Canım eşini almıyorlarsa içeri doktordan rica edip belki kalp atışını ekrandan videoya alabilirsin, çıkınca izletirsin
Benimde 4.81 dahiliye doktorum 75 mg. Levotiron verdi sabah aç karna 1 tane içiyorum 1 ay sonra gel dedi4.81 iken doktora gösterene kadar 3.02 oldu değer doktorda vermedi ama cok değişken değer diye tekrar test istedi. Yaptırınca 7 lerde çıktı iste bu gun endokrinoloji levotiron hap vergi 75 mg lik bakalım inşallah düşer olumsuz etkisi olmaz inşallahtiroid yuksekliginin
Canım girme x ray e, hamileyim deyince elle kontrol ediyorlar üstünü başını. Bunu talep etmen en doğal hakkın, direnKızlar kalp atışı duyan herkesin gözü aydın.Bende haftaya ankarada gideceğim. Tek seferlik kalp atışı için muayeneye kabul edecek doktor var mı? Aramızda ankarada oturan varsa kime gidiyor?
Ve ben uçak kullanarak gideceğim malesef. Kapılardan girişte x ray den geçmek istemesem görevliler yardımcı olur mu acaba? Bazı yerlerde hamile olduğunuzu nerden bilelim diye sıkıntı çıkarıyorlarmış. Karnım da yok ki göstereyimx rayden geçmek zarar verir mi çocuğa? 2 kez geçiliyor sanırım.
Canım adının yazılı olduğu beta kan değerinin ya da hamile olduğuna dair evrak gostererek el kontrolü ile xray e girmeden yolculugunu tamamlayabilirsin.Kızlar kalp atışı duyan herkesin gözü aydın.Bende haftaya ankarada gideceğim. Tek seferlik kalp atışı için muayeneye kabul edecek doktor var mı? Aramızda ankarada oturan varsa kime gidiyor?
Ve ben uçak kullanarak gideceğim malesef. Kapılardan girişte x ray den geçmek istemesem görevliler yardımcı olur mu acaba? Bazı yerlerde hamile olduğunuzu nerden bilelim diye sıkıntı çıkarıyorlarmış. Karnım da yok ki göstereyimx rayden geçmek zarar verir mi çocuğa? 2 kez geçiliyor sanırım.
Gayet normal artmış. İki günde bir en az %60 artması gerekiyor, iki katı da olabilir bu. Tahlil yaptırdığın saat vs de etkiliyor. Endişe edecek bişey yokKızlar bişi sorcam 4 gün önce bhcg 662 çıktı 4 gün sonra 4200 çok artmamış mı neden böle ki
Cok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalim inşallahKanamayı keser progestan. İçerideki kan da yeniden dolaşıma katılabilir. Yani ilaçtan sonra vajinal kanama gelir diye bir şey denemez. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Memnun oldumneresinden İzmir’in hangi doktora gidiyorsunuz (özel değilse)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?