2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bunu istemek en doğal hakkın canım, bence sorma bile birlikte girin içeri
Ya kapıdaki asistan tek alıyoruz dedi hep içeri
bende önemsemedim ilk ama kalp atışı önemli doktordan rica edicem ilk bebek sonuçta görmek istiyor babada

Merhabalar ben geldim duyduk kalbini çok şükür hafta ve kese uyumlu 6+4 oldu bugun benim mercimeğim
Bekleyen herkese nasip olsun inşallah
Gözünaydın doğum tarihlerimiz aynı sayılır benim 18 ekim görünüyor Ama doktorum bana 8. Haftada duyulur kalp atışı dedi daha 2 haftam var iyi sizin duyulmuş

Merhaba ben ilk çocuğumda da şimdi de Medicana Kadıköyde Banu Öndeşi tercih ettim. Kendisinin bilgisine, etik anlayışına ve pozitifliğine çok güveniyorum. Kendimi çok rahat hissediyorum. Tavsiye ederim.
Çok zor bir şey yaşamışsınız ama bebeğiniz çok güçlüymüş. İnşallah dünyaya gelecek kadar güçlü ve sağlıklıdır. Hem böylelikle birçok kişiye umut vermiş olur. Biz de dünyaya çocuk getirmenin mucizesini tekrar görmüş oluruz. Bize de kontrollerinizden sonra haber verirseniz çok sevinirim.

Çok sevindim canımmm daha da güzel günlerini ultrasonlarını görmek nasip olsun sağlıkla kucağına da al inşallah
Amin canım hepimizin sağlıkla gelsin kuzucuklari
Gözün aydın canım ne güzel bi haber :))
Bende kalp atışı için 4 martta gideceğim 6+5 olcam o zaman , vajinal mi duyuldu yoksa karından mı
Karnından duyuldu canim inşallah sağlıkla duyarsiniz siz de
Gözünaydın doğum tarihlerimiz aynı sayılır benim 18 ekim görünüyor Ama doktorum bana 8. Haftada duyulur kalp atışı dedi daha 2 haftam var iyi sizin duyulmuş
Ben duramadim 8. Haftaya kadar en garantisi o aslında ama işte zor durdum bugüne kadar duydum ya sonunda rahatladım inşallah güzel geçer bundan sonrasi hepimiz için dua ediyorum bol bol

Ben sabaha akşam bir tane aç içiyorum canım. Bazen mideme göre öğleden sonra içiyorum ikinciyi. Çoğu zaman geçiriyor bulantıyı. Bazen de tamamen geçirmese de hafifletiyor şükür.
kızlar gebelik takibi için hangi programları kullanıyorsunuz ben kızımda bir program kullanıyodum bebeğin gün gün gelişimide gösteriyodu ama hatırlamıyorum adını
Happy mom ve banu çiftçi kullanıyorum canım.

Ya kapıdaki asistan tek alıyoruz dedi hep içeri
bende önemsemedim ilk ama kalp atışı önemli doktordan rica edicem ilk bebek sonuçta görmek istiyor babada
Canım eşini almıyorlarsa içeri doktordan rica edip belki kalp atışını ekrandan videoya alabilirsin, çıkınca izletirsin

Kızlar kalp atışı duyan herkesin gözü aydın. Bende haftaya ankarada gideceğim. Tek seferlik kalp atışı için muayeneye kabul edecek doktor var mı? Aramızda ankarada oturan varsa kime gidiyor?

Ve ben uçak kullanarak gideceğim malesef. Kapılardan girişte x ray den geçmek istemesem görevliler yardımcı olur mu acaba? Bazı yerlerde hamile olduğunuzu nerden bilelim diye sıkıntı çıkarıyorlarmış. Karnım da yok ki göstereyim x rayden geçmek zarar verir mi çocuğa? 2 kez geçiliyor sanırım.

Canım eşini almıyorlarsa içeri doktordan rica edip belki kalp atışını ekrandan videoya alabilirsin, çıkınca izletirsin
Alırlar sanırım ya ama aklıma geldi..
Telefonum yanımda gireceğim bu sefer herkes eşiyle girmiş özelde.
Benim gittiğim yerde almıyorlar eşleri gerçi doktorlarda haklı kendilerini korumak için

Benimde 4.81 dahiliye doktorum 75 mg. Levotiron verdi sabah aç karna 1 tane içiyorum 1 ay sonra gel dedi

Canım girme x ray e, hamileyim deyince elle kontrol ediyorlar üstünü başını. Bunu talep etmen en doğal hakkın, diren

Canım adının yazılı olduğu beta kan değerinin ya da hamile olduğuna dair evrak gostererek el kontrolü ile xray e girmeden yolculugunu tamamlayabilirsin.

Ben de
Karşıyaka’dayım. V edat Uluğ ‘a gideceğim nasipse haftaya.Özel bir doğum Kliniği.

Açıkçası ilk kez gideceğim, eşi ebe olarak , benim ilk doğumuma girmişti, başka bir doktorla birlikte çalışıyordu. İlk doktorum Alsancak’ta olduğundan, ebenin de çok önemli olduğunu bildiğimden, böyle bir tercih yaptım.

Memnun oldum neresinden İzmir’in hangi doktora gidiyorsunuz (özel değilse)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…