Kanama yaşadığım günlerde buraya bir şey yazmadım. Moraller bozulmasın, aklınıza hiç böyle şeyler gelmesin diye. Bugün de içimden geldi, belki birilerine umut olur, bebeğinden kolay vazgeçmez diye. Tabi doktorumun da son ana kadar detaylı araştırması sonucunda bir canlıdan vazgeçmemiş olduk. Gelecek bize ne getirecek bilinmez, biz her şeye hazırlıklıyız İnşallah güzel sona ulaşırızMerhaba ben ilk çocuğumda da şimdi de Medicana Kadıköyde Banu Öndeşi tercih ettim. Kendisinin bilgisine, etik anlayışına ve pozitifliğine çok güveniyorum. Kendimi çok rahat hissediyorum. Tavsiye ederim.
Çok zor bir şey yaşamışsınız ama bebeğiniz çok güçlüymüş. İnşallah dünyaya gelecek kadar güçlü ve sağlıklıdır. Hem böylelikle birçok kişiye umut vermiş olur. Biz de dünyaya çocuk getirmenin mucizesini tekrar görmüş oluruz. Bize de kontrollerinizden sonra haber verirseniz çok sevinirim.
Canım karından mı baktılar yoksa vajinal mi?6 haftalik olup keseyi göremeyen var mi? Benim görünmedi hala malesef
Bazen nerden bilelim hamile olduğunuzu, herkes öyle diyor diye kabul etmemişler de. Uçak kullanan arkadaşıma sordum da o da bizim geçtiğimiz kapı xray değil, bavulları geçtiği yer xray. Görevliler zararı olmaz demiş o da geçmiş ama ben korktum yine de.Canım girme x ray e, hamileyim deyince elle kontrol ediyorlar üstünü başını. Bunu talep etmen en doğal hakkın, diren
Var canım onu göstereyim bari ya. Kedimiz var zaten onu da xraye koymadan kucakta geçiriyoruz ama kapıdan geçiriyorlar yine.Canım adının yazılı olduğu beta kan değerinin ya da hamile olduğuna dair evrak gostererek el kontrolü ile xray e girmeden yolculugunu tamamlayabilirsin.
Doktorum 12 hafta önermiyorum dedi. Vajinal birleşmeden dolayı değil orgazm olunca oksitosin salgılanıyor bebeği rahatsız ediyor demişti.Kizlar bir sorum olucak biraz özel olabilir ama ilk hamileliğim ondan bilmiyorum. Doktor keseyi görünce ilişki yasak demişti kalp atışını duyunca kadar. Geçen hafta duyduk atışını. Ama sormayı unuttum oda bı uyarıda bulunmadı. Öğrendiğimiz den beri zaten ilişkiyi kesmistik ama lekenme filan bir tehlikem de yok siz nasıl ilerliyorsunuz kimseye de soramiyorim tabi çevremden :)
Canım 5+6 karindan hala görünmeyince vajinal bakti görünmedi haftaya gel dediBende görüyorum eşleriyle giriyorlar ama bazı doktorlar almıyor malesef. Sana izin verirler inşallah canım.Eşini yanına alırlarsa bile video çek, hatıra kalır QueenBee55
Canım karından mı baktılar yoksa vajinal mi?
Bazen nerden bilelim hamile olduğunuzu, herkes öyle diyor diye kabul etmemişler de. Uçak kullanan arkadaşıma sordum da o da bizim geçtiğimiz kapı xray değil, bavulları geçtiği yer xray. Görevliler zararı olmaz demiş o da geçmiş ama ben korktum yine de.
Var canım onu göstereyim bari ya. Kedimiz var zaten onu da xraye koymadan kucakta geçiriyoruz ama kapıdan geçiriyorlar yine.
Ya inş alırlar onuda teşekkür ederimBende görüyorum eşleriyle giriyorlar ama bazı doktorlar almıyor malesef. Sana izin verirler inşallah canım.Eşini yanına alırlarsa bile video çek, hatıra kalır QueenBee55
Canım karından mı baktılar yoksa vajinal mi?
Bazen nerden bilelim hamile olduğunuzu, herkes öyle diyor diye kabul etmemişler de. Uçak kullanan arkadaşıma sordum da o da bizim geçtiğimiz kapı xray değil, bavulları geçtiği yer xray. Görevliler zararı olmaz demiş o da geçmiş ama ben korktum yine de.
Var canım onu göstereyim bari ya. Kedimiz var zaten onu da xraye koymadan kucakta geçiriyoruz ama kapıdan geçiriyorlar yine.
Bende çalışıyorumkızlar çalışanlarınız var mı benim gibi :9
Vardı kuzum hapşırınca falan canım yanıyor çok. Ama batmalarim geçti şükürEvet canım haklisin ama insan o kadar hassas ki bu dönemde herşeye uzulebiliyor her şeyi olumsuza yorabiliyo.kasik batman var mı seninde adet olacakmış gibi sanki
Covidden dolayı 24. Haftada başlıyor diye biliyorum. En azından bizde öyleinşAllah canım ben bide yeniyim ya ondan tereddütteyim bakalım agustosa kadar devam etsem doğum izni 32 de başlıyo tabi hamile oldugum sorun olmaz ve kovulmazsam :)
Been:) hemde biri 5 biri 1.5 yaşında iki kiza rağmen :)kızlar çalışanlarınız var mı benim gibi :9
Kızlar kalp atışı duyan herkesin gözü aydın.Bende haftaya ankarada gideceğim. Tek seferlik kalp atışı için muayeneye kabul edecek doktor var mı? Aramızda ankarada oturan varsa kime gidiyor?
Ve ben uçak kullanarak gideceğim malesef. Kapılardan girişte x ray den geçmek istemesem görevliler yardımcı olur mu acaba? Bazı yerlerde hamile olduğunuzu nerden bilelim diye sıkıntı çıkarıyorlarmış. Karnım da yok ki göstereyimx rayden geçmek zarar verir mi çocuğa? 2 kez geçiliyor sanırım.
Canım ben kullanmıştım sana kötü haber vereyim 40 çıkana kadar kullanıyosun malesefSulandırici igne kullanan arkadaşlar iğneler ile araniz nasil? Benim simdiden karnimdaki etlerim acıyor yapacak yer bulamıyorum resmen ki daha en az 224 iğne var sırada
AnladımBen de
Karşıyaka’dayım. V edat Uluğ ‘a gideceğim nasipse haftaya.Özel bir doğum Kliniği.
Açıkçası ilk kez gideceğim, eşi ebe olarak , benim ilk doğumuma girmişti, başka bir doktorla birlikte çalışıyordu. İlk doktorum Alsancak’ta olduğundan, ebenin de çok önemli olduğunu bildiğimden, böyle bir tercih yaptım.
. Kızlar betaniz düşük çıkarsa uzulun yüksek çıkarsa değil bu herşeyin normal olduğunu gösteriyor belki de ikizdir....Kızlar bişi sorcam 4 gün önce bhcg 662 çıktı 4 gün sonra 4200 çok artmamış mı neden böle ki
Benimde betam yüksek çıktı ama evde ikizler varken tekrar ikiz hamile kalmak düşünemiyorum. Kızlar betaniz düşük çıkarsa uzulun yüksek çıkarsa değil bu herşeyin normal olduğunu gösteriyor belki de ikizdir....
canım bu sorunun cevabını doktorum verdi aynen şöyle dedi eskimiş kan olarak kahverengi bir şekilde sen de görebilirsin gelebilir dedi. Bazen gelmediği de oluyormus ama gelme ihtimali yüksek dedi ilacları kullanırkenAnladim canim peki Kanama bölgesindeki kani nasil temizliyor yani dışarı cikacakmi ben ilacı icince mi kanama olacak orasini bilemedim
Evet diğer gebeliğimde bebek çok küçük yormamak için ses açmıyorum dedi çizgilerden belli bak dedi kalp atışı..Kızlar bebeğin kalp atışını dinletmek ısı verildiği için bebeğe zarar veriyormuş galiba doktorum oyuzden dinletmek istemedi. Istersem dinletebilecegini ama tavsiye etmediğini söyledi. Sizler böyle birşey duymusmuydunuz.
Dün başladım ilk kez kullanıyorum Enox 4000 mg çok acıtıp yakıyor göbekten yaptı eşim ben cesaret edemedimSulandırici igne kullanan arkadaşlar iğneler ile araniz nasil? Benim simdiden karnimdaki etlerim acıyor yapacak yer bulamıyorum resmen ki daha en az 224 iğne var sırada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?