2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kanama yaşadığım günlerde buraya bir şey yazmadım. Moraller bozulmasın, aklınıza hiç böyle şeyler gelmesin diye. Bugün de içimden geldi, belki birilerine umut olur, bebeğinden kolay vazgeçmez diye. Tabi doktorumun da son ana kadar detaylı araştırması sonucunda bir canlıdan vazgeçmemiş olduk. Gelecek bize ne getirecek bilinmez, biz her şeye hazırlıklıyız İnşallah güzel sona ulaşırız

Bende görüyorum eşleriyle giriyorlar ama bazı doktorlar almıyor malesef. Sana izin verirler inşallah canım. Eşini yanına alırlarsa bile video çek, hatıra kalır QueenBee55

6 haftalik olup keseyi göremeyen var mi? Benim görünmedi hala malesef
Canım karından mı baktılar yoksa vajinal mi?
Canım girme x ray e, hamileyim deyince elle kontrol ediyorlar üstünü başını. Bunu talep etmen en doğal hakkın, diren
Bazen nerden bilelim hamile olduğunuzu, herkes öyle diyor diye kabul etmemişler de. Uçak kullanan arkadaşıma sordum da o da bizim geçtiğimiz kapı xray değil, bavulları geçtiği yer xray. Görevliler zararı olmaz demiş o da geçmiş ama ben korktum yine de.
Canım adının yazılı olduğu beta kan değerinin ya da hamile olduğuna dair evrak gostererek el kontrolü ile xray e girmeden yolculugunu tamamlayabilirsin.
Var canım onu göstereyim bari ya. Kedimiz var zaten onu da xraye koymadan kucakta geçiriyoruz ama kapıdan geçiriyorlar yine.

Doktorum 12 hafta önermiyorum dedi. Vajinal birleşmeden dolayı değil orgazm olunca oksitosin salgılanıyor bebeği rahatsız ediyor demişti.

Canım 5+6 karindan hala görünmeyince vajinal bakti görünmedi haftaya gel dedi

Kızlar normalde 9+1 im doktor 8 haftalık dedi karından ultrason sizce cinsiyeti ne ? Cinsiyet tahmini yapılır mı ?Şimdiden teşekkürler

Ya inş alırlar onuda teşekkür ederim çekicem inş kalp atışlarını bi duyalımda hayırlısıyla @Kedilervekitaplar

inşAllah canım ben bide yeniyim ya ondan tereddütteyim bakalım agustosa kadar devam etsem doğum izni 32 de başlıyo tabi hamile oldugum sorun olmaz ve kovulmazsam :)
Covidden dolayı 24. Haftada başlıyor diye biliyorum. En azından bizde öyle

Sulandırici igne kullanan arkadaşlar iğneler ile araniz nasil? Benim simdiden karnimdaki etlerim acıyor yapacak yer bulamıyorum resmen ki daha en az 224 iğne var sırada

X-rayler metal arıyor , yani röntgen gibi bir şey değil. Bizim geçtiğimiz kapılar, dedektör. Ben daha önce sormuştum aynı korkuları paylaşırken. Evdeki mikrodalgaların yaydığı dalgalar daha tehlikeli demişlerdi.
Korkma

Arkadaşlar merhaba benim eşimde 12. Kromozomda translokasyon vardı tüp bebek ile ikizlerimiz oldu. Şimdi ise normal yolla gebe kaldım. Bugün tam 5 haftalığım. İki gün önce değerim 1300 dü bugün 3679 normal mi bu artış sizce.

Sulandırici igne kullanan arkadaşlar iğneler ile araniz nasil? Benim simdiden karnimdaki etlerim acıyor yapacak yer bulamıyorum resmen ki daha en az 224 iğne var sırada
Canım ben kullanmıştım sana kötü haber vereyim 40 çıkana kadar kullanıyosun malesef

Anladım biliyorum eşi Vildan ebe başarılı doktor onlar da..Bende kahraman koldaya gidiyorum mavişehir de ilk doğumumda Ömer südekana gitmiştim Alsancak’ta ama bize biraz uzak kalıyor yakınımda olunca kahraman beyi tercih ettim..

Anladim canim peki Kanama bölgesindeki kani nasil temizliyor yani dışarı cikacakmi ben ilacı icince mi kanama olacak orasini bilemedim
canım bu sorunun cevabını doktorum verdi aynen şöyle dedi eskimiş kan olarak kahverengi bir şekilde sen de görebilirsin gelebilir dedi. Bazen gelmediği de oluyormus ama gelme ihtimali yüksek dedi ilacları kullanırken

Evet diğer gebeliğimde bebek çok küçük yormamak için ses açmıyorum dedi çizgilerden belli bak dedi kalp atışı..

Dün başladım ilk kez kullanıyorum Enox 4000 mg çok acıtıp yakıyor göbekten yaptı eşim ben cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…