2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İyi akşamlar herkese ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlardanım, muhtemel doğum tarihim 28 ekim gözüküyor. transferimin 9. Günü beta hcg değerim 335 11. Günde ise 743 çıktı ve doktorum testi tekrarlamama gerek olmadığını tsh değerlerine baktırmamı istedi cuma günü de keseyi görmek için randevum var ama transferden evvel yaptığım tahlillerde tsh değerim 1.82 çıkmıştı bugün yaptığım testte ise 3.32 çıktı okuduğuma göre ilk 3 ayda tshın 2.5un altında olması gerekiyor aranızda tsh değeri yüksek çıkan var mı?

Sulandırici igne kullanan arkadaşlar iğneler ile araniz nasil? Benim simdiden karnimdaki etlerim acıyor yapacak yer bulamıyorum resmen ki daha en az 224 iğne var sırada
Benim de moralim bozuluyor kendime acımaya başladım. İğne bile girmez oldu sanki. Yıllarca bekledim bebeğimiz için o yüzden şükredip oturuyorum bir de bulantı olmasa süper olacak.

Sulandırici igne kullanan arkadaşlar iğneler ile araniz nasil? Benim simdiden karnimdaki etlerim acıyor yapacak yer bulamıyorum resmen ki daha en az 224 iğne var sırada
Çok güzel 14 ocaktan beri yapıyorum her gün göbek altından saat aksamı gibi başladim düzenli şekilde morarma kızarma vs oluyo ama yapcak bişi yok iğne tutuş seklinden dolayı dedi doktor ben hemşire miyim nasıl kolaysa yapmaya çalışıyorum oda morariyo kizariyo geciyo ama sonra ilk kullanmaya başladığımda vurulan bölge kızardı kaşındı ama alıştı bünye sonra

Benim çıktı tedavi öncesi 2 buçuk seviyesindeydi keseden sonra bakıldı 3.77 lere gelmiş zaten sabahları ilaç kullaniyodum bide akşam üstü iç 25 lik dedi ne alemde bilmiyorum şu an baktirmadim bidaha

Benim çıktı tedavi öncesi 2 buçuk seviyesindeydi keseden sonra bakıldı 3.77 lere gelmiş zaten sabahları ilaç kullaniyodum bide akşam üstü iç 25 lik dedi ne alemde bilmiyorum şu an baktirmadim bidaha
Teşekkür ederim bu durumda telaş etmemizi gerektirecek bir şey yok anladığım kadarıyla doktorum ilaç dozu için endokrinoloji ile görüşmemi önerdi bana da peki sebebi ne olabilir ya tedavi aşamasında kullandığım ilaçlar mı acaba

Benim de moralim bozuluyor kendime acımaya başladım. İğne bile girmez oldu sanki. Yıllarca bekledim bebeğimiz için o yüzden şükredip oturuyorum bir de bulantı olmasa süper olacak.
Psikolojik destek kesinlikle cok önemli yakınlarımız tarafından bende ağlıyorum bazen igne yapınca hiiccc hazir değildim ki kizlarim daha küçük onlar da da kullandım bide. Umarim hızlıca gecer bu zman dilimi ve kolaylıkla

Kızlar aile hekimine gebelik kaydı için gittim. Kan falan aldı, idrar tahlili istedi. İdrar sonucunda epitel ve lokosit hücreleri görüldü yazıyor. İdrar yolu enfeksiyonu mu acaba? çok hafif yanma hissediyordum yaparken zaten. Birde tsh 1.8 çıkmış normal mi?

Tsh iyi canım. İdrarda da çıkan hücrelerin sayısı önemli diye biliyorum. Sayı vermemişler mi?

Been:) hemde biri 5 biri 1.5 yaşında iki kiza rağmen :)
maşAllah canım sanaa bende bir kız var şimdi kalp atışını duyunca söylicem iş yerime patronda erkek nasıl dicem onu düşünüyorum kovulurmuyum acab :) :)

Bende kayıt olmaya gidicem herkesten istiyolar mı o testleri ben haftaya doktoruma gittiğimde o hormonlara falan bakıcaktı zaten ama bilemedim.. Bide benim sigortamın bitmesine az kaldı sağlık ocakları ilgileniyor mu o zaman acaba

Anladim canim aksam basladim kullanmaya cok teşekkür ederim insallah keseye bebege bi zarari olmadan kaybolur

Duymamıştım isimlerini , merak ettim bakayım.
Evet nedense hep Alsancak’ta doktorlar, merkez diye muhtemelen ama park sorunu çok. Doğum Karşıyaka tarafında olunca , ulaşmaları zor. O yüzden bu kez bu taraflarda olması mantıklı geldi.

Umarım enerjimiz de tutar. İlk seferinde ben tam beş farklı doktora gittim: İlgisizi, teknoloji yoksunu, kabası... Neyseki sonuncu ile güzel sonlandı. Darısı bunun da başına diyeyim. Hayırlı olsun sana da

Aynen @ C cansukrcm şuanda işten çıkarma yasak ben bulantılardan dolayı çok sorun yaşıyorum patronum gerekirse istifa dilekçesi yazarsın çıkışını öyle yaparız demişti. şuanda idare ediyorum ama ilerleyen durumda çıkmam gerekirse kendim istifa etmiş gibi göstereceğim.

anladım canımm hayırlısı yaa çıkarması çıkarmaması aslında çokta sorun değil sadece erkek ve nasıl söyliceğimi düşünüyorumm :)

Allah nasip ederse bir bebek bekliyorum bu durumu bilmeniz gerekiyor de geç :) zaten en fazla hayırlısı olsun diyecektir :))) en azından benim öyle oldu şuanda aşırı bulantı ve kusmam olduğu için bana acıyarak bakıyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…