Benim de moralim bozuluyor kendime acımaya başladım. İğne bile girmez oldu sanki. Yıllarca bekledim bebeğimiz için o yüzden şükredip oturuyorum bir de bulantı olmasa süper olacak.Sulandırici igne kullanan arkadaşlar iğneler ile araniz nasil? Benim simdiden karnimdaki etlerim acıyor yapacak yer bulamıyorum resmen ki daha en az 224 iğne var sırada
3. Çocuğum ilk ikisinde de kullandım, iyice halbura döndüm yani :)Canım ben kullanmıştım sana kötü haber vereyim 40 çıkana kadar kullanıyosun malesef
Zmanla el alışıyor da beden alışamiyor iste maalesef ardından gelen mucizeyi görünce geçiyor hepsi cok şükür :)Dün başladım ilk kez kullanıyorum Enox 4000 mg çok acıtıp yakıyor göbekten yaptı eşim ben cesaret edemedim
Çok güzelSulandırici igne kullanan arkadaşlar iğneler ile araniz nasil? Benim simdiden karnimdaki etlerim acıyor yapacak yer bulamıyorum resmen ki daha en az 224 iğne var sırada
Benim çıktı tedavi öncesi 2 buçuk seviyesindeydi keseden sonra bakıldı 3.77 lere gelmiş zaten sabahları ilaç kullaniyodum bide akşam üstü iç 25 lik dedi ne alemde bilmiyorum şu an baktirmadim bidahaİyi akşamlar herkese ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlardanım, muhtemel doğum tarihim 28 ekim gözüküyor. transferimin 9. Günü beta hcg değerim 335 11. Günde ise 743 çıktı ve doktorum testi tekrarlamama gerek olmadığını tsh değerlerine baktırmamı istedi cuma günü de keseyi görmek için randevum var ama transferden evvel yaptığım tahlillerde tsh değerim 1.82 çıkmıştı bugün yaptığım testte ise 3.32 çıktı okuduğuma göre ilk 3 ayda tshın 2.5un altında olması gerekiyor aranızda tsh değeri yüksek çıkan var mı?
Teşekkür ederimBenim çıktı tedavi öncesi 2 buçuk seviyesindeydi keseden sonra bakıldı 3.77 lere gelmiş zaten sabahları ilaç kullaniyodum bide akşam üstü iç 25 lik dedi ne alemde bilmiyorum şu an baktirmadim bidaha
Psikolojik destek kesinlikle cok önemli yakınlarımız tarafından bende ağlıyorum bazen igne yapınca hiiccc hazir değildim ki kizlarim daha küçük onlar da da kullandım bide. Umarim hızlıca gecer bu zman dilimi ve kolaylıklaBenim de moralim bozuluyor kendime acımaya başladım. İğne bile girmez oldu sanki. Yıllarca bekledim bebeğimiz için o yüzden şükredip oturuyorum bir de bulantı olmasa süper olacak.
Tsh iyi canım. İdrarda da çıkan hücrelerin sayısı önemli diye biliyorum. Sayı vermemişler mi?Kızlar aile hekimine gebelik kaydı için gittim. Kan falan aldı, idrar tahlili istedi. İdrar sonucunda epitel ve lokosit hücreleri görüldü yazıyor. İdrar yolu enfeksiyonu mu acaba?çok hafif yanma hissediyordum yaparken zaten. Birde tsh 1.8 çıkmış normal mi?
Neee ciddi misinnn inşAllah yaa keşkeee çok iyi olurr senin ne işi canım özel sektör müCovidden dolayı 24. Haftada başlıyor diye biliyorum. En azından bizde öyle
maşAllah canım sanaa bende bir kız var şimdi kalp atışını duyunca söylicem iş yerime patronda erkek nasıl dicem onu düşünüyorum kovulurmuyum acab :) :)Been:) hemde biri 5 biri 1.5 yaşında iki kiza rağmen :)
Bende kayıt olmaya gidicem herkesten istiyolar mı o testleriKızlar aile hekimine gebelik kaydı için gittim. Kan falan aldı, idrar tahlili istedi. İdrar sonucunda epitel ve lokosit hücreleri görüldü yazıyor. İdrar yolu enfeksiyonu mu acaba?çok hafif yanma hissediyordum yaparken zaten. Birde tsh 1.8 çıkmış normal mi?
Anladim canim aksam basladim kullanmaya cok teşekkür ederim insallah keseye bebege bi zarari olmadan kaybolurcanım bu sorunun cevabını doktorum verdi aynen şöyle dedi eskimiş kan olarak kahverengi bir şekilde sen de görebilirsin gelebilir dedi. Bazen gelmediği de oluyormus ama gelme ihtimali yüksek dedi ilacları kullanırken
Anladımbiliyorum eşi Vildan ebe başarılı doktor onlar da..Bende kahraman koldaya gidiyorum mavişehir de ilk doğumumda Ömer südekana gitmiştim Alsancak’ta ama bize biraz uzak kalıyor yakınımda olunca kahraman beyi tercih ettim..
anladım canımm hayırlısı yaa çıkarması çıkarmaması aslında çokta sorun değil sadece erkek ve nasıl söyliceğimi düşünüyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?