ayyy canım yaa inşALLAH bu cumartesi kontrolde güzel haberini alıyım pazartesi söylerim bende sonrası hayırlısı diyorum artık inşAllah geçer bulantın yaa çok kötü oluyo bitkin olursun hepAllah nasip ederse bir bebek bekliyorum bu durumu bilmeniz gerekiyor de geç :) zaten en fazla hayırlısı olsun diyecektir :))) en azından benim öyle oldu şuanda aşırı bulantı ve kusmam olduğu için bana acıyarak bakıyorlar :))
bende pazartesi kalp atışı için gideceğim duruma göre karar vereceğim belkide işten çıkacağım çok zorlanıyorum artık ... hepimiz için kolay geçer inşallah burayı takip etmek iyi geliyor peş peşe herkesin sağlıkla kucağımıza aldık yazdığını görürüz inşallahayyy canım yaa inşALLAH bu cumartesi kontrolde güzel haberini alıyım pazartesi söylerim bende sonrası hayırlısı diyorum artık inşAllah geçer bulantın yaa çok kötü oluyo bitkin olursun hep
Hayırlı olsun canım benim bende yarın gidicem doktoraInşallah canım ben de imza ekleyeyim artık kalp atşimizi duyduk tiyzeleri
Hemşireyim kamudayım. Özel sektörde böyle bir hak yok mu ? Hatta hamile olan arkadaşlar vardı 24 hafta da ayrıldı izneNeee ciddi misinnn inşAllah yaa keşkeee çok iyi olurr senin ne işi canım özel sektör mü
kamuda evet covid den dolayı var ama özel sektörde yok canım hiçte duymadım açıkcası inşAllah vardır ama :)Hemşireyim kamudayım. Özel sektörde böyle bir hak yok mu ? Hatta hamile olan arkadaşlar vardı 24 hafta da ayrıldı izne
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziInşallah duyarsın güzel anne
İnş vardır sonuçta hepimiz gebeyiz covid döneminde biraz ayrımcılık olmuş olurkamuda evet covid den dolayı var ama özel sektörde yok canım hiçte duymadım açıkcası inşAllah vardır ama :)
O nasıl bir şeyKızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
canım burda 5+2 lik ultrason resmi 6 haftalık akşam evde çekerim inşALLAH OLUR MU :) ben merak ediyorumm bi kızım varKızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
evden ne iş yapıyorsunuz acaba bende kızımda doğumdan sonra bir süre çalıştım evden muhasebe ama uzaktan bağlantı vardı şimdi ki programda yok :)Ben evden çalışıyorum o bile çok zor
6 haftaKızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
AY O neki nasıl bir teori bana da bakarmısınKızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?