2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
ayyy canım yaa inşALLAH bu cumartesi kontrolde güzel haberini alıyım pazartesi söylerim bende sonrası hayırlısı diyorum artık inşAllah geçer bulantın yaa çok kötü oluyo bitkin olursun hep

ayyy canım yaa inşALLAH bu cumartesi kontrolde güzel haberini alıyım pazartesi söylerim bende sonrası hayırlısı diyorum artık inşAllah geçer bulantın yaa çok kötü oluyo bitkin olursun hep
bende pazartesi kalp atışı için gideceğim duruma göre karar vereceğim belkide işten çıkacağım çok zorlanıyorum artık ... hepimiz için kolay geçer inşallah burayı takip etmek iyi geliyor peş peşe herkesin sağlıkla kucağımıza aldık yazdığını görürüz inşallah

Neee ciddi misinnn inşAllah yaa keşkeee çok iyi olurr senin ne işi canım özel sektör mü
Hemşireyim kamudayım. Özel sektörde böyle bir hak yok mu ? Hatta hamile olan arkadaşlar vardı 24 hafta da ayrıldı izne

Hemşireyim kamudayım. Özel sektörde böyle bir hak yok mu ? Hatta hamile olan arkadaşlar vardı 24 hafta da ayrıldı izne
kamuda evet covid den dolayı var ama özel sektörde yok canım hiçte duymadım açıkcası inşAllah vardır ama :)

Ben çok yoğun bir işte çalışıyordum ki bu hafta ayrılarak kendi ofisimi açmak icin yer tuttum Gebelikten önce de kendi ofisimi açma konusunda hep düşünüyordum ama vakti var diye bekliyordum. Hamile kalınca iyice cesaretlendim. Çünkü gerçekten çok yoğun bir yerdi ve bulantilara dayansam da belim kopuyordu akşamları. Benim patronlar da erkekti, gebeliği öğrendikten bi kaç gün sonra soyledim, baya sevindiler. Bir kaç hafta sonra da ayrılmak istediğimi söyleyerek şaşırttım onları Ama ne yapıyım hem rahat bir hamilelik geçirmek istiyorum hem de insallah bebeğin de kısmetiyle daha iyi yerlere gelmek istiyorum. Paylaşmak istedim. Hamileyken çalışmak gerçekten çok zor kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
canım burda 5+2 lik ultrason resmi 6 haftalık akşam evde çekerim inşALLAH OLUR MU :) ben merak ediyorumm bi kızım var

Bana da bakar mısınız ramzi teorisine göre 8 haftalık

Eklentiler

• 79C529C1-EB0E-45CA-BCDD-100DA3013421.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…