2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
işe gidebiliyo musun canım ? Allah yardım etsin prilam olmasa ben nefes alamıyordum
Dün gelemedim işe canım prilam 2 tane alıyorum aç karnına dün hayatım kaydı resmen eşim de telş yaptı hastaneye gidelim falan diye ama aman yarabbim düşmanıma vermesin o nasıl bir bulantı patronum da maşallah hiç demiyor bir kaç gün dinlen diye böyle devam ederse rapor alacağım canım iyi değilim

Ayy hadi güzel haberlerle gel insallah
Ay inşallah canım dün ağladım cidden o kadar zor geçiriyorum ki bazen şey dediğim oldu böyle olacağını bilseydim yapmazdım diye sonra öyle söylediğim içinde ayrıca üzüldüm allah herkese sağlıklı rahat bir hamilelik nasip etsin yarın kalp atışını duysam belki de bütün sızlanmalarım geçecek

Tsh iyi canım. İdrarda da çıkan hücrelerin sayısı önemli diye biliyorum. Sayı vermemişler mi?
Leu diye bir değer 25 çıkmış canım o mu acaba? Bir tek o yüksek çıkmış.
Ben haftaya kalp atışı duymaya gidicem dedim canım. En son ne zaman kan verdin diye sordu, 1 ay önce dedim. O zaman kanına bakalım, idrarda ver. Hem kontrol etmiş oluruz, hemde doktoruna giderken elinde hazır sonuçların olur belki isterse dedi. Sigorta konusunu bilmiyorum canım, emekli sandığı bizimki.

Aman derler mi hiç ya , hastaneye gitsende yapacakları birşey yok en fazla serum takıyorlar şu pandemi döneminde hastaneye gitmekte çok sıkıntılı... dinlenmek lazım bol bol... aman isyan etme yine şükür bu günümüze...

Kızlar instagramda falan uygun zaman ne zamandır duyurmak bebişi ben duyurmadım da daha çok erken diye sizin fikirleriniz nelerdir merak etrimşöyle güzel eşimle birlikte ultrasonlu bi foti atmayı düşünüyorum ama sizce doğru zaman nedir

Demiyorlar cidden allah ıslah etsin mecbur olmasam çıkacağım zaten ama bu süreçte çalışmak zorundayım sigorta primin açısından sonrasında zaten 3 yaşına kadar düşünmüyorum nasipse bakalım fırsat buldukça dinleneceğiz canım

ben ilk çocugumda 16. haftada duyurmuştum şimdi de allah nasip ederse 4 nisan kızımın doğum günü 12+4 günlük oluyo o zaman düşünüyorum inş Allah

ben ilk çocugumda 16. haftada duyurmuştum şimdi de allah nasip ederse 4 nisan kızımın doğum günü 12+4 günlük oluyo o zaman düşünüyorum inş Allah
Ayyy ne güzel çifte heyecan bende 12 haftada falan olur dimi sencede canım

Benim hala bulantım yok , koku falan alınca bulaniyor biraz o kadar. Geçmiş olsun çok tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…