işe gidebiliyo musun canım ? Allah yardım etsin prilam olmasa ben nefes alamıyordum6+5yarın kalp atışı için kontrolümüz var eşimde gelecek inşallah duyarız kızlar2 gündür buralarda yokum bitik haldeyim çünkü
Hangi haftada verdi acaba??Benimde 4.81 dahiliye doktorum 75 mg. Levotiron verdi sabah aç karna 1 tane içiyorum 1 ay sonra gel dedi
Ayy hadi güzel haberlerle gel insallah6+5yarın kalp atışı için kontrolümüz var eşimde gelecek inşallah duyarız kızlar2 gündür buralarda yokum bitik haldeyim çünkü
Dün gelemedim işe canım prilam 2 tane alıyorum aç karnına dün hayatım kaydı resmen eşim de telş yaptı hastaneye gidelim falan diye ama aman yarabbim düşmanıma vermesin o nasıl bir bulantı patronum da maşallah hiç demiyor bir kaç gün dinlen diye böyle devam ederse rapor alacağım canım iyi değilimişe gidebiliyo musun canım ? Allah yardım etsin prilam olmasa ben nefes alamıyordum
Ay inşallah canım dün ağladım cidden o kadar zor geçiriyorum ki bazen şey dediğim oldu böyle olacağını bilseydim yapmazdım diye sonra öyle söylediğim içinde ayrıca üzüldüm allah herkese sağlıklı rahat bir hamilelik nasip etsin yarın kalp atışını duysam belki de bütün sızlanmalarım geçecekAyy hadi güzel haberlerle gel insallah
Leu diye bir değer 25 çıkmış canım o mu acaba? Bir tek o yüksek çıkmış.Tsh iyi canım. İdrarda da çıkan hücrelerin sayısı önemli diye biliyorum. Sayı vermemişler mi?
Ben haftaya kalp atışı duymaya gidicem dedim canım. En son ne zaman kan verdin diye sordu, 1 ay önce dedim. O zaman kanına bakalım, idrarda ver. Hem kontrol etmiş oluruz, hemde doktoruna giderken elinde hazır sonuçların olur belki isterse dedi. Sigorta konusunu bilmiyorum canım, emekli sandığı bizimki.Bende kayıt olmaya gidicem herkesten istiyolar mı o testleriben haftaya doktoruma gittiğimde o hormonlara falan bakıcaktı zaten ama bilemedim.. Bide benim sigortamın bitmesine az kaldı sağlık ocakları ilgileniyor mu o zaman acaba
Aman derler mi hiç ya , hastaneye gitsende yapacakları birşey yok en fazla serum takıyorlar şu pandemi döneminde hastaneye gitmekte çok sıkıntılı... dinlenmek lazım bol bol... aman isyan etme yine şükür bu günümüze...Dün gelemedim işe canım prilam 2 tane alıyorum aç karnına dün hayatım kaydı resmen eşim de telş yaptı hastaneye gidelim falan diye ama aman yarabbim düşmanıma vermesin o nasıl bir bulantı patronum da maşallah hiç demiyor bir kaç gün dinlen diye böyle devam ederse rapor alacağım canım iyi değilim
Kız bebek6 hafta
8. HaftadaHangi haftada verdi acaba??
Demiyorlar cidden allah ıslah etsin mecbur olmasam çıkacağım zaten ama bu süreçte çalışmak zorundayım sigorta primin açısından sonrasında zaten 3 yaşına kadar düşünmüyorum nasipse bakalım fırsat buldukça dinleneceğiz canımAman derler mi hiç ya , hastaneye gitsende yapacakları birşey yok en fazla serum takıyorlar şu pandemi döneminde hastaneye gitmekte çok sıkıntılı... dinlenmek lazım bol bol... aman isyan etme yine şükür bu günümüze...
Bebeğin kesedeki konumuna göre çoğu kişide doğru çıkıyorO nasıl bir şey
Kız bebek6 hafta
Kız bebek
ben ilk çocugumda 16. haftada duyurmuştum şimdi de allah nasip ederse 4 nisan kızımın doğum günü 12+4 günlük oluyo o zaman düşünüyorum inş AllahKızlar instagramda falan uygun zaman ne zamandır duyurmak bebişi ben duyurmadım da daha çok erken diye sizin fikirleriniz nelerdir merak etrimşöyle güzel eşimle birlikte ultrasonlu bi foti atmayı düşünüyorum ama sizce doğru zaman nedir
Ayyy ne güzel çifte heyecanben ilk çocugumda 16. haftada duyurmuştum şimdi de allah nasip ederse 4 nisan kızımın doğum günü 12+4 günlük oluyo o zaman düşünüyorum inş Allah
Benim hala bulantım yok , koku falan alınca bulaniyor biraz o kadar. Geçmiş olsun çok tatlımAy inşallah canım dün ağladım cidden o kadar zor geçiriyorum ki bazen şey dediğim oldu böyle olacağını bilseydim yapmazdım diye sonra öyle söylediğim içinde ayrıca üzüldüm allah herkese sağlıklı rahat bir hamilelik nasip etsin yarın kalp atışını duysam belki de bütün sızlanmalarım geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?