- 19 Kasım 2019
- 683
- 963
- 53
Teşekkür ederim canımLeu diye bir değer 25 çıkmış canım o mu acaba? Bir tek o yüksek çıkmış.
Ben haftaya kalp atışı duymaya gidicem dedim canım. En son ne zaman kan verdin diye sordu, 1 ay önce dedim. O zaman kanına bakalım, idrarda ver. Hem kontrol etmiş oluruz, hemde doktoruna giderken elinde hazır sonuçların olur belki isterse dedi. Sigorta konusunu bilmiyorum canım, emekli sandığı bizimki.
Maşallah canım olmasında inşallah böyle devam edersinBenim hala bulantım yok , koku falan alınca bulaniyor biraz o kadar. Geçmiş olsun çok tatlım
Bana da bakar mısın ,Kızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
Açılmadı resim
Tekrar yükledimAçılmadı resim
Ben geç kaldım sanmistim cok panik oldum ama benimde 8 ile 9 arası başlandı ilaca8. Haftada
Kiz bebek
Kese gorunuyor bebek mi gorunmedi acaba ?bizde de öyle oldu korkmustum ben ama normal demekCanım 5+6 karindan hala görünmeyince vajinal bakti görünmedi haftaya gel dedi
Hayırlısı yaa rüyamda kız görmüştüm icimede hep kız doğuyor sağlikla gelsin inşallahKiz bebek
Ben de hapsurunca bebegin oldugu kisim pir pir seyiriyorVardı kuzum hapşırınca falan canım yanıyor çok. Ama batmalarim geçti şükür
aaa ciddi misin ayy hadi hayırlısı yaa ::)Erkek bebek
Kız bebekBenimkini görmedin mi acaba rica etsem bakarmısın attım ama tekrar atıyorum
canım normalde kimse 3 ay dolmadan söylemiyor ama ben kalp atışını duyunca paylaşmayı düşünüyorum bakalım söylesekte düşüceğpi varsa düşer söylemesekte Rabbim izniyle hiçbir şey olmazKızlar instagramda falan uygun zaman ne zamandır duyurmak bebişi ben duyurmadım da daha çok erken diye sizin fikirleriniz nelerdir merak etrimşöyle güzel eşimle birlikte ultrasonlu bi foti atmayı düşünüyorum ama sizce doğru zaman nedir
Ay hadi İnşallah hayirlisi neyse o olsun öncelikle ama bir oğlum var gönül olmayanı istiyorKız bebek
normalde yaptırabiliyorsun canım ama ben sağlık ocağına gittim doktora kağıdı verdim bunların sadece 1ini biz yapabiliyoruz dedi bende hepsini özelde yaptırdım bizimkinin masrafı şimdiden başladıKızlar size birşey sorucam bu özel hastanelerde istenen kan tahlilleri, hormon tahlillerini sağlık ocaklarında yaptırabilir miyiz? Bir bilginiz var mı acaba?
Kuzum ya çok erken eşimde izin vermiyor bende istedim ama nazar değer diyor bakalım bende cinsiyet falan öğrenince mi yapsam diyorum,canım normalde kimse 3 ay dolmadan söylemiyor ama ben kalp atışını duyunca paylaşmayı düşünüyorum bakalım söylesekte düşüceğpi varsa düşer söylemesekte Rabbim izniyle hiçbir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?