- 19 Kasım 2019
- 683
- 963
- 53
olabilir canım ikinizin ortak kararı içinden nasıl geliyorsa öyle yaparsın inşallah o günleri de görürüzKuzum ya çok erken eşimde izin vermiyor bende istedim ama nazar değer diyor bakalım bende cinsiyet falan öğrenince mi yapsam diyorum,
Ya hiç sormama gerek yok o zamannormalde yaptırabiliyorsun canım ama ben sağlık ocağına gittim doktora kağıdı verdim bunların sadece 1ini biz yapabiliyoruz dedi bende hepsini özelde yaptırdım bizimkinin masrafı şimdiden başladı
çoğu kişi sağlık ocağında yaptırabiliyor canım benim doktor bir değişikti ondan oldu sanırım sen yinede git bir sor bence ben özeldeki testlerime 570 tl verdimYa hiç sormama gerek yok o zamanözel de testler çok pahalı maşallah yani
İçimiz içimize sığmıyor tabiki de ama sahsi fikrim beklemenden yana benim Nisan ayında kalbi durdu bebeğimin ve 2 kez öncesinde kontrole gitmiştim hiç bir sorun yoktu kürtaj oldum patalojiye felan gönderdik hiç bir sorun yoktu. 9 haftada durdu kalbi ve 9. Haftada ben Instagram da paylaşmıştım ama sonu hüsran bittiKızlar instagramda falan uygun zaman ne zamandır duyurmak bebişi ben duyurmadım da daha çok erken diye sizin fikirleriniz nelerdir merak etrimşöyle güzel eşimle birlikte ultrasonlu bi foti atmayı düşünüyorum ama sizce doğru zaman nedir
İnşallah canım benim allah razı olsunolabilir canım ikinizin ortak kararı içinden nasıl geliyorsa öyle yaparsın inşallah o günleri de görürüz
Sizin nasil oldu göründü mu sonra benim minik bir kese var ama bisey diyemeyiz dediler bugün biraz kanamam olduKese gorunuyor bebek mi gorunmedi acaba ?bizde de öyle oldu korkmustum ben ama normal demek
Haklısın canım eşimde öyle istiyor beklemek lazımİçimiz içimize sığmıyor tabiki de ama sahsi fikrim beklemenden yana benim Nisan ayında kalbi durdu bebeğimin ve 2 kez öncesinde kontrole gitmiştim hiç bir sorun yoktu kürtaj oldum patalojiye felan gönderdik hiç bir sorun yoktu. 9 haftada durdu kalbi ve 9. Haftada ben Instagram da paylaşmıştım ama sonu hüsran bitti
Şimdi ise kendi düşüncem cinsiyet partisi yapacam ve o zaman net anlamda duyuracam hem o zamana risk faktörü de geçer herşey Allah'tan tabi ama nazardan korunmak lazım diye düşünüyorum
ben cinsiyetel ilk aldıgım kıyafetle yapmıştım 16 haftada canım ama şimdi 3 aylıkken yapmayı düşünüyorum nasipse kızımın doğum günüde ::)Kuzum ya çok erken eşimde izin vermiyor bende istedim ama nazar değer diyor bakalım bende cinsiyet falan öğrenince mi yapsam diyorum,
bi sorun cıkmaz benımde kese göründü ama cok küçük dediler pco’yum gec döllenme diye düşünüyormHaklısın canım eşimde öyle istiyor beklemek lazım
Benim bebeğime bakarmısın ilk bebeğim gerçi cinsiyet fark etmiyor ama yine de merak ediyorum.Kızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
:) ben de söyleyemedim henüz:) tam söyleyecek oluyorum vazgeçiyorummaşAllah canım sanaa bende bir kız var şimdi kalp atışını duyunca söylicem iş yerime patronda erkek nasıl dicem onu düşünüyorum kovulurmuyum acab :) :)
bende kalp atışını bekliyorum ama ciddi stres yaptım kendime nasıl söylicem diye erkek oldugu için çekiniyorum açıkcası önceden müdürümüz söylemişti patrona ve patronla baya iyiydik şimdi burda 3 ay olucak ve erkek söyleticeğim bi bayan yok hepsi erkek bilemiyorum cidden stresleniyorumm :):) ben de söyleyemedim henüz:) tam söyleyecek oluyorum vazgeçiyorum
Bebeğin konumu belli değil ama erkek gibi 7 haftada daha iyi belli olurNasıl anlıyorsun canım ? Araştırayım ben de rica etsem bana da yorum yapar mısın ?mystory88ad
Kız bebekBenim bebeğime bakarmısın ilk bebeğim gerçi cinsiyet fark etmiyor ama yine de merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?