2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kuzum ya çok erken eşimde izin vermiyor bende istedim ama nazar değer diyor bakalım bende cinsiyet falan öğrenince mi yapsam diyorum,
olabilir canım ikinizin ortak kararı içinden nasıl geliyorsa öyle yaparsın inşallah o günleri de görürüz

normalde yaptırabiliyorsun canım ama ben sağlık ocağına gittim doktora kağıdı verdim bunların sadece 1ini biz yapabiliyoruz dedi bende hepsini özelde yaptırdım bizimkinin masrafı şimdiden başladı
Ya hiç sormama gerek yok o zaman özel de testler çok pahalı maşallah yani

Kizlar 6+2 hamileyim kese görünmemişti 18 subatta 3800 cıktı beta bugun 25 subat 10.000 kese minik ama cok net birşey söylemiyorlar kanamam oldu cok az hastanedeyim 10.000 cok mu az artis lütfen fikirlerinize ihtiyacım var dr ameliyattaymış çıkmasını bekliyorum

İçimiz içimize sığmıyor tabiki de ama sahsi fikrim beklemenden yana benim Nisan ayında kalbi durdu bebeğimin ve 2 kez öncesinde kontrole gitmiştim hiç bir sorun yoktu kürtaj oldum patalojiye felan gönderdik hiç bir sorun yoktu. 9 haftada durdu kalbi ve 9. Haftada ben Instagram da paylaşmıştım ama sonu hüsran bitti
Şimdi ise kendi düşüncem cinsiyet partisi yapacam ve o zaman net anlamda duyuracam hem o zamana risk faktörü de geçer herşey Allah'tan tabi ama nazardan korunmak lazım diye düşünüyorum

Haklısın canım eşimde öyle istiyor beklemek lazım

Kuzum ya çok erken eşimde izin vermiyor bende istedim ama nazar değer diyor bakalım bende cinsiyet falan öğrenince mi yapsam diyorum,
ben cinsiyetel ilk aldıgım kıyafetle yapmıştım 16 haftada canım ama şimdi 3 aylıkken yapmayı düşünüyorum nasipse kızımın doğum günüde ::)

Kızlar bana bakmadınız ama tekrar atıyorum 8 haftalık

Eklentiler

• 05F1378E-31DA-4DBB-81CF-F849A7DCE798.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
Benim bebeğime bakarmısın ilk bebeğim gerçi cinsiyet fark etmiyor ama yine de merak ediyorum.

Eklentiler

• ECDF982E-D8C3-4FC6-A0A7-057E045CD888.webp
    19 KB · Görüntüleme: 78
Nasıl anlıyorsun canım ? Araştırayım ben de rica etsem bana da yorum yapar mısın ? mystory88ad

Eklentiler

• 938A3033-452D-4786-9D79-F898B42CD917.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 74
maşAllah canım sanaa bende bir kız var şimdi kalp atışını duyunca söylicem iş yerime patronda erkek nasıl dicem onu düşünüyorum kovulurmuyum acab :) :)
:) ben de söyleyemedim henüz:) tam söyleyecek oluyorum vazgeçiyorum

:) ben de söyleyemedim henüz:) tam söyleyecek oluyorum vazgeçiyorum
bende kalp atışını bekliyorum ama ciddi stres yaptım kendime nasıl söylicem diye erkek oldugu için çekiniyorum açıkcası önceden müdürümüz söylemişti patrona ve patronla baya iyiydik şimdi burda 3 ay olucak ve erkek söyleticeğim bi bayan yok hepsi erkek bilemiyorum cidden stresleniyorumm :)

Kızlar benim 5+4 günlüktü sadece kese göründü. O da küçücük. Bebek kaçıncı haftada görünür. Tedirginim boş gebelik vs. Diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…