2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
6+5 Bırakıyorum buraya.. Bugun kalp seslerini duyduk.. 140 atıyordu.. Çok güzeldi.. Bir dahaki serüvenimiz doktorla 5 hafta sonra Allah herkese nasip etsin bu duyguların hepsini..
Ay ay maşallah maşallah yarın 6+5de bizde kalp atışı için gideceğiz umarım duyarıznazar değmesin bebeğine canım

canım benimde aynen böyle banada büyüyor mu bakalım diye haftaya çağırdı

Aynı soruyu şimdi ben soracaktım canım bana da öyle geldi çünkü
Bence erkek senesi bu sene :) Benimde ravzaya göre erkek gorunuyor ama ben kiz hissediyorum iliklerime kadar :) İlk hamileliğimdede hic kız çıkmadı agzımdan hep oglum olsun istedim oyle oldu.. Heyecanlı bekleyiş 6 hafta sonra öğrenecegiz , saglikli sihatli olsunda kızı erkek farketmez

Eki Görüntüle 2790133

Sizin ne kadarlık benim 5 hafta 2 günlükmus burda arkadaşlar söyledi doktor zaten hiç birşey söylemedi
doktor bana 5. haftadasın dedi ama benim ultrasonumda yazmıyor haftası canım bende merakla bekliyorum ÇArşamba günü gidicem doktor bir sıkıntı gözükmüyor büyümüş mü onu takip edicez dedi heralde şuan daha çok erken olduğu için çok küçükler

Sizinde kese bu kadar mı görünüyor normal o zaman

Elbette canım ilk istediğimiz sağlıklı olması. Zaten benim ilk ikiside farketmez çünkü hep hayalim bir kız bir erkek evladım olması tabi Allah bilir. Ama burda bile en çok ultrason resimlerine göre neydeyse hepsi kız ondan bana öyle geldi

benimde bu kadarcık henüz canım sen ne zaman gidiceksin doktora
Çarşamba günü gidicem bende sizin gibi salı günü gittim doktora bu hafta 1 hafta sonra gel dedi haftaya salı günü doktorum doluymuş Çarşamba gününe aldım randevumu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…