Ay ay maşallah maşallah yarın 6+5de bizde kalp atışı için gideceğiz umarım duyarız6+5 Bırakıyorum buraya.. Bugun kalp seslerini duyduk.. 140 atıyordu.. Çok güzeldi.. Bir dahaki serüvenimiz doktorla 5 hafta sonraAllah herkese nasip etsin bu duyguların hepsini..
Amin canim teşekkür ederim duyarsınız.. Mükemmel bir duygu cok heyecanlı..Ay ay maşallah maşallah yarın 6+5de bizde kalp atışı için gideceğiz umarım duyarıznazar değmesin bebeğine canım
Bende bendeeKızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
İnşallah bende çok heycanlıyım bugün o yüzdenAmin canim teşekkür ederim duyarsınız.. Mükemmel bir duygu cok heyecanlı..
Aynı soruyu şimdi ben soracaktım canım bana da öyle geldi çünkü2021 YILI KIZ BEBEK SENESİ Mİ ?
Benim de öyle bişey Corona var diye herkesi eve yolladılar ama gecelere kadar çalıştırıyorlarevden ne iş yapıyorsunuz acaba bende kızımda doğumdan sonra bir süre çalıştım evden muhasebe ama uzaktan bağlantı vardı şimdi ki programda yok :)
canım benimde aynen böyle banada büyüyor mu bakalım diye haftaya çağırdıMerhaba arkadaşlar son adetim 28 Aralık'ta geldi doktora gittim doktor hamilelik var ama çok küçük dedi ben ne kadarlık dediğimde küçük dedi sadece birde vitamin verdi haftaya gel kese büyüyor mu bakalım dedi öyle diyince bende korktum biraz sizce kesesi iyi mi ?
Kız bebekBende bendeeEki Görüntüle 2790135
Bence erkek senesi bu sene :) Benimde ravzaya göre erkek gorunuyor ama ben kiz hissediyorum iliklerime kadar :) İlk hamileliğimdede hic kız çıkmadı agzımdan hep oglum olsun istedim oyle oldu..Aynı soruyu şimdi ben soracaktım canım bana da öyle geldi çünkü
Sizin ne kadarlık benim 5 hafta 2 günlükmus burda arkadaşlar söyledi doktor zaten hiç birşey söylemedicanım benimde aynen böyle banada büyüyor mu bakalım diye haftaya çağırdı
doktor bana 5. haftadasın dedi ama benim ultrasonumda yazmıyor haftası canım bende merakla bekliyorum ÇArşamba günü gidicem doktor bir sıkıntı gözükmüyor büyümüş mü onu takip edicez dedi heralde şuan daha çok erken olduğu için çok küçüklerEki Görüntüle 2790133
Sizin ne kadarlık benim 5 hafta 2 günlükmus burda arkadaşlar söyledi doktor zaten hiç birşey söylemedi
Sizinde kese bu kadar mı görünüyor normal o zamandoktor bana 5. haftadasın dedi ama benim ultrasonumda yazmıyor haftası canım bende merakla bekliyorum ÇArşamba günü gidicem doktor bir sıkıntı gözükmüyor büyümüş mü onu takip edicez dedi heralde şuan daha çok erken olduğu için çok küçükler
Elbette canım ilk istediğimiz sağlıklı olması. Zaten benim ilk ikiside farketmez çünkü hep hayalim bir kız bir erkek evladım olması tabi Allah bilir. Ama burda bile en çok ultrason resimlerine göre neydeyse hepsi kızBence erkek senesi bu sene :) Benimde ravzaya göre erkek gorunuyor ama ben kiz hissediyorum iliklerime kadar :) İlk hamileliğimdede hic kız çıkmadı agzımdan hep oglum olsun istedim oyle oldu..Heyecanlı bekleyiş 6 hafta sonra öğrenecegiz , saglikli sihatli olsunda kızı erkek farketmez
benimde bu kadarcık henüz canım sen ne zaman gidiceksin doktoraSizinde kese bu kadar mı görünüyor normal o zaman
Bana kese yeni olusmus dedi 2 gun once.hftaya kalp atisi için gel dedi. .yarin kontrolum var baska dr.a bakalim o ne diyecek.Sizin nasil oldu göründü mu sonra benim minik bir kese var ama bisey diyemeyiz dediler bugün biraz kanamam oldu
Çarşamba günü gidicem bende sizin gibi salı günü gittim doktora bu hafta 1 hafta sonra gel dedi haftaya salı günü doktorum doluymuş Çarşamba gününe aldım randevumu artıkbenimde bu kadarcık henüz canım sen ne zaman gidiceksin doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?