2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İlk gebeliği olan arkadaşlar sizde böyle hemen karnım çıksın belli olsun diye bekleyenlerdenmisiniz ay happy mom formda gördüm bugün hamileler resimlerini paylaşıyor ne güzel ya ponçik ponçik karınları çıknış allahım bizede nasip etsin

Ben kalp atışı için 8. Haftada gidecektim ama burada genelde 7. Haftada gidip kalbi duyanlari görünce beklememeye karar verdim. Yarın gideceğim, 7+5 olacak.
Zaten su an 8 haftaliksin. Kesinlikle duyarsın kalbini. 2 gun sonra 8. Hafta bitecek 9 haftalik olacaksin.

Kızlar ben kızımın hamileliğinde 2014 Temmuz anneleri grubundaydım sonra burdan yazışmak zor oluyor diye facebooktan grup açmışlardı ordan hem tanışmış olmuştuk hem de daha hızlı yazışıyorduk kapalı grub tu sadece grubu kuran üye alabiliyordu başlıklar açıp altında konuşmak keyifli oluyordu..Hala daha yazışıp konuşuyoruz çocuklarımız ilkokula başladı instagramda da bazıları ile takipleştik güzel olmuştu,bu grubu kuran arkadaş açabilir aslında

Kızlar geçen hafta lekelenmem olmuştu 6 haftalık hamileydim bi kaç gün sürdü geçti 1 hafta sonra dün yine lekelenmem başladı . Lekelenme yaşayan var mı ?

ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BENDE TÜP BEBEK İLE HAMİLE KALDIM CUMARTESİ DE İNŞ. BİZ GÖRECEĞİZ KESEYİ

Merhaba arkadaşlar son adetim 28 Aralık'ta geldi doktora gittim doktor hamilelik var ama çok küçük dedi ben ne kadarlık dediğimde küçük dedi sadece birde vitamin verdi haftaya gel kese büyüyor mu bakalım dedi öyle diyince bende korktum biraz sizce kesesi iyi mi ?

Eklentiler

• IMG_20210225_142904.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…