- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Teşekkür ediyorum canım nasipse yarın kontrole gideceğim 8 haftalık olacak yarın atsam sana olur mu ?Bebeğin konumu belli değil ama erkek gibi 7 haftada daha iyi belli olur
Bende bugün gittim 5+4 günlük dedi 8,75 mm kese bebek için erken 2 hafta sonra dedi merak etme yani aynı durumdayızKızlar benim 5+4 günlüktü sadece kese göründü. O da küçücük. Bebek kaçıncı haftada görünür. Tedirginim boş gebelik vs. Diye
Teşekkür ederim canım rabbim benimde içime öyle duğuyor sağlıklı olsunda hepimizinkiKız bebek
bende öyle kızlar çok ufak bir kese göründü haftaya tekrar çağırdıBende bugün gittim 5+4 günlük dedi 8,75 mm kese bebek için erken 2 hafta sonra dedi merak etme yani aynı durumdayız
Zaten su an 8 haftaliksin. Kesinlikle duyarsın kalbini. 2 gun sonra 8. Hafta bitecek 9 haftalik olacaksin.Ben kalp atışı için 8. Haftada gidecektim ama burada genelde 7. Haftada gidip kalbi duyanlari görünce beklememeye karar verdim. Yarın gideceğim, 7+5 olacak.
ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BENDE TÜP BEBEK İLE HAMİLE KALDIM CUMARTESİ DE İNŞ. BİZ GÖRECEĞİZ KESEYİİyi akşamlar herkese ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlardanım, muhtemel doğum tarihim 28 ekim gözüküyor. transferimin 9. Günü beta hcg değerim 335 11. Günde ise 743 çıktı ve doktorum testi tekrarlamama gerek olmadığını tsh değerlerine baktırmamı istedi cuma günü de keseyi görmek için randevum var ama transferden evvel yaptığım tahlillerde tsh değerim 1.82 çıkmıştı bugün yaptığım testte ise 3.32 çıktı okuduğuma göre ilk 3 ayda tshın 2.5un altında olması gerekiyor aranızda tsh değeri yüksek çıkan var mı?
BEN SOLUMDA HİSSEDİYORUM AMA KAÇ HAFTALIĞIZ HENÜZ BİLMİYORUM BENİMKİ DE Mİ KIZ OLUYORBebeğin kesedeki konumuna göre çoğu kişide doğru çıkıyor
2021 YILI KIZ BEBEK SENESİ Mİ ?Kız bebek
Kesenin icindeki bebeğin konumu önemliBEN SOLUMDA HİSSEDİYORUM AMA KAÇ HAFTALIĞIZ HENÜZ BİLMİYORUM BENİMKİ DE Mİ KIZ OLUYOR
Eki Görüntüle 2790079
Bende çok merak ettim rica etsem yorumlar mısınız .mystory88ad sol taraf olunca noluyor ki
O zaman inş. Cumartesi günü bende göndereyim :) yanlış yazdım düzelttimKesenin icindeki bebeğin konumu önemli
Bende zaten öncesinde baktırmamıştım. Baktırdım 8+5 te bakıldı 9. Haftaya yakın bence panik yapmayın :)Ben geç kaldım sanmistim cok panik oldum ama benimde 8 ile 9 arası başlandı ilaca
Merhaba arkadaşlar son adetim 28 Aralık'ta geldi doktora gittim doktor hamilelik var ama çok küçük dedi ben ne kadarlık dediğimde küçük dedi sadece birde vitamin verdi haftaya gel kese büyüyor mu bakalım dedi öyle diyince bende korktum biraz sizce kesesi iyi mi ?gulcin8halil burası canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?