inşallah hayırlı haberlerini alırız son adet tarihin neydi?Çarşamba günü gidicem bende sizin gibi salı günü gittim doktora bu hafta 1 hafta sonra gel dedi haftaya salı günü doktorum doluymuş Çarşamba gününe aldım randevumu artık
28 Aralık benim son adet tarihiminşallah hayırlı haberlerini alırız son adet tarihin neydi?
Ocak ortaları gibi hamile kaldım büyük ihtimalle28 Aralık benim son adet tarihim
Benim de öyle oldu ne kadar artarsa o kadar iyi hiç korkmaKızlar bişi sorcam 4 gün önce bhcg 662 çıktı 4 gün sonra 4200 çok artmamış mı neden böle ki
Ya kızlar bu kalp atışını ilk 3 ay dinlemeyi tercih etmeyin sadece görmek yeterli diyolar ama doktorunuz bişey dedimi hiç size.. Isı gidiyormuş ya bebeğeAy ay maşallah maşallah yarın 6+5de bizde kalp atışı için gideceğiz umarım duyarıznazar değmesin bebeğine canım
Ay inşallah ben çok panik yaptım korktum baya bir. Internette zeka geriliğine yol açar falan yazıyordu çünkü. Bir de benim ikizdi biri gelişimi durdurdu acaba bu yüzden mi diye düşündüm durdumBende zaten öncesinde baktırmamıştım. Baktırdım 8+5 te bakıldı 9. Haftaya yakın bence panik yapmayın :)
İnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi Allah herkesin gönlüne göre versinALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BENDE TÜP BEBEK İLE HAMİLE KALDIM CUMARTESİ DE İNŞ. BİZ GÖRECEĞİZ KESEYİ
aslında çok mantıklı böyle birşey yapılabilir...Kızlar ben kızımın hamileliğinde 2014 Temmuz anneleri grubundaydım sonra burdan yazışmak zor oluyor diye facebooktan grup açmışlardı ordan hem tanışmış olmuştuk hem de daha hızlı yazışıyorduk kapalı grub tu sadece grubu kuran üye alabiliyordu başlıklar açıp altında konuşmak keyifli oluyordu..Hala daha yazışıp konuşuyoruz çocuklarımız ilkokula başladı instagramda da bazıları ile takipleştik güzel olmuştu,bu grubu kuran arkadaş açabilir aslında
Yoo doktor hic oyle birsey soylemedi , kalp atısını 7 haftada duymamız gerekiyorki saglık ocagını kayıt yapabilelim kalp atısını duymadan saglık ocagı kayıt açmıyor ve bizi takip etmiyor , o yuzden zaten 6. haftasa cagriyor doktor, ben bugun duydum masallah tazı gibiydi sağlıklı dedi doktor herseyi normal :)Ya kızlar bu kalp atışını ilk 3 ay dinlemeyi tercih etmeyin sadece görmek yeterli diyolar ama doktorunuz bişey dedimi hiç size.. Isı gidiyormuş ya bebeğe
Hamilelikte hormonlar daha farklı calisiyomus bı eski sen var bı hamile sen var demişti doktorum bende demiştim ben düzenli kullanıyorum diye de bide buralarda bı topic de birisi estrofem den de kaynaklı gibi bişi yazmıştı tam hatırlamıyorum şu an ama ben ona yordum kullandım çünkü 4 yada 5 kutu daha bugün bıraktırdı doktorum bana kendisi verdi 25 lik den endokrinoloji ye gitmedim öncesinde de kullandığım için az çok düzenimi biliyorum yani zaten önermedi bide kendisiTeşekkür ederimbu durumda telaş etmemizi gerektirecek bir şey yok anladığım kadarıyla doktorum ilaç dozu için endokrinoloji ile görüşmemi önerdi bana da peki sebebi ne olabilir ya tedavi aşamasında kullandığım ilaçlar mı acaba
Düşük çıkmış ya tsh aslında seviyesi için bı ilaç falan önermesi yada endokrinoloji ye göndermesi lazım di idrarı bilmiyorum canım hiç idrar vermedim bende gittim hemşire ile görüştüm doktorla değil kan vs falan da almadı bı kart verdi ilk kontrol Nisan'da sonra ki 2 ay aşı bide doğumdan önce kontrol yaziyo hiç bişey demediKızlar aile hekimine gebelik kaydı için gittim. Kan falan aldı, idrar tahlili istedi. İdrar sonucunda epitel ve lokosit hücreleri görüldü yazıyor. İdrar yolu enfeksiyonu mu acaba?çok hafif yanma hissediyordum yaparken zaten. Birde tsh 1.8 çıkmış normal mi?
Canım konuştun mu doktorla? İnşallah iyi haberler almışsındır.Kizlar 6+2 hamileyim kese görünmemişti 18 subatta 3800 cıktı beta bugun 25 subat 10.000 kese minik ama cok net birşey söylemiyorlar kanamam oldu cok az hastanedeyim 10.000 cok mu az artis lütfen fikirlerinize ihtiyacım var dr ameliyattaymış çıkmasını bekliyorum
Benim lekelenmem oldu, progestan kullanmaya başlayınca kesildi. Kanama alanı var demişti doktor.Kızlar geçen hafta lekelenmem olmuştu 6 haftalık hamileydim bi kaç gün sürdü geçti 1 hafta sonra dün yine lekelenmem başladı . Lekelenme yaşayan var mı ?
Canım ben yazılanları takip ettim de tam anlayamadım. Problem nedir?Eki Görüntüle 2790133
Sizin ne kadarlık benim 5 hafta 2 günlükmus burda arkadaşlar söyledi doktor zaten hiç birşey söylemedi
Benim tsh 1 çıktı, doktorum sıkıntı yok dedi. Yüksek çıkması sorun oluyor bildiğim kadarıyla. Oğluma hamileyken 2.5un üstünde olduğu için ilaç kullanmıştım hamilelik boyunca.Düşük çıkmış ya tsh aslında seviyesi için bı ilaç falan önermesi yada endokrinoloji ye göndermesi lazım di idrarı bilmiyorum canım hiç idrar vermedim bende gittim hemşire ile görüştüm doktorla değil kan vs falan da almadı bı kart verdi ilk kontrol Nisan'da sonra ki 2 ay aşı bide doğumdan önce kontrol yaziyo hiç bişey demedi
Ay maşallah darısı başımızaYoo doktor hic oyle birsey soylemedi , kalp atısını 7 haftada duymamız gerekiyorki saglık ocagını kayıt yapabilelim kalp atısını duymadan saglık ocagı kayıt açmıyor ve bizi takip etmiyor , o yuzden zaten 6. haftasa cagriyor doktor, ben bugun duydum masallah tazı gibiydi sağlıklı dedi doktor herseyi normal :)
Kaydettim bunu ama yine de sana sorarımKızlar kendiniz bakabilir siniz bu tablo ile karşılaştırıp
Eki Görüntüle 2790134
Yoo doktor hic oyle birsey soylemedi , kalp atısını 7 haftada duymamız gerekiyorki saglık ocagını kayıt yapabilelim kalp atısını duymadan saglık ocagı kayıt açmıyor ve bizi takip etmiyor , o yuzden zaten 6. haftasa cagriyor doktor, ben bugun duydum masallah tazı gibiydi sağlıklı dedi doktor herseyi normal :)
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahBugün ben de kalp atışını duydum çok şükür. Normalde 7+5 im ama ultrasonda 6+4 çıktı. Doktor pek bir şey söylemedi, vitamin ve demir ilacı verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?