2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay ay maşallah maşallah yarın 6+5de bizde kalp atışı için gideceğiz umarım duyarıznazar değmesin bebeğine canım
Ya kızlar bu kalp atışını ilk 3 ay dinlemeyi tercih etmeyin sadece görmek yeterli diyolar ama doktorunuz bişey dedimi hiç size.. Isı gidiyormuş ya bebeğe

Binada bakman mümkün mü acaba kardeşimin buda

Eklentiler

• IMG-20210209-WA0010.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 61
Bende zaten öncesinde baktırmamıştım. Baktırdım 8+5 te bakıldı 9. Haftaya yakın bence panik yapmayın :)
Ay inşallah ben çok panik yaptım korktum baya bir. Internette zeka geriliğine yol açar falan yazıyordu çünkü. Bir de benim ikizdi biri gelişimi durdurdu acaba bu yüzden mi diye düşündüm durdum

aslında çok mantıklı böyle birşey yapılabilir...

Ya kızlar bu kalp atışını ilk 3 ay dinlemeyi tercih etmeyin sadece görmek yeterli diyolar ama doktorunuz bişey dedimi hiç size.. Isı gidiyormuş ya bebeğe
Yoo doktor hic oyle birsey soylemedi , kalp atısını 7 haftada duymamız gerekiyorki saglık ocagını kayıt yapabilelim kalp atısını duymadan saglık ocagı kayıt açmıyor ve bizi takip etmiyor , o yuzden zaten 6. haftasa cagriyor doktor, ben bugun duydum masallah tazı gibiydi sağlıklı dedi doktor herseyi normal :)

Hamilelikte hormonlar daha farklı calisiyomus bı eski sen var bı hamile sen var demişti doktorum bende demiştim ben düzenli kullanıyorum diye de bide buralarda bı topic de birisi estrofem den de kaynaklı gibi bişi yazmıştı tam hatırlamıyorum şu an ama ben ona yordum kullandım çünkü 4 yada 5 kutu daha bugün bıraktırdı doktorum bana kendisi verdi 25 lik den endokrinoloji ye gitmedim öncesinde de kullandığım için az çok düzenimi biliyorum yani zaten önermedi bide kendisi

Düşük çıkmış ya tsh aslında seviyesi için bı ilaç falan önermesi yada endokrinoloji ye göndermesi lazım di idrarı bilmiyorum canım hiç idrar vermedim bende gittim hemşire ile görüştüm doktorla değil kan vs falan da almadı bı kart verdi ilk kontrol Nisan'da sonra ki 2 ay aşı bide doğumdan önce kontrol yaziyo hiç bişey demedi

Canım konuştun mu doktorla? İnşallah iyi haberler almışsındır.
Kızlar geçen hafta lekelenmem olmuştu 6 haftalık hamileydim bi kaç gün sürdü geçti 1 hafta sonra dün yine lekelenmem başladı . Lekelenme yaşayan var mı ?
Benim lekelenmem oldu, progestan kullanmaya başlayınca kesildi. Kanama alanı var demişti doktor.
Eki Görüntüle 2790133

Sizin ne kadarlık benim 5 hafta 2 günlükmus burda arkadaşlar söyledi doktor zaten hiç birşey söylemedi
Canım ben yazılanları takip ettim de tam anlayamadım. Problem nedir?

Benim tsh 1 çıktı, doktorum sıkıntı yok dedi. Yüksek çıkması sorun oluyor bildiğim kadarıyla. Oğluma hamileyken 2.5un üstünde olduğu için ilaç kullanmıştım hamilelik boyunca.

Ay maşallah darısı başımıza

Aaa gerçekten mi? Bütün sağlık ocakları böyle mi? Bir öncekinde sağlık ocağı takipli değildim. Bu kez, her ay TSH ve şeker baktırmak için gitmek istiyordum. Daha kolay diye. Kalp atışı duymadan , gebe kabul etmemelerine çok şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…