2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bizim sağlık ocağıda sistemden kan testlerimi görüp beni aradi kalp atışını duyduktan sonra kayit acmak icin gelmemi istedi her şehirde ayni mi bilemiyorum

Merhabalar bende tup bebek anne adayıyım. Pazartesi keseeyi gorduk.Hafta olarak 1 hafta geride bu durumda olanlar var. Biraz tedirginim inşallah kalp sesini duyarız.cuok endişeliyim

Kalp atışını duymadan Beni aile hekimi yönlendirdi ve kaydımı yaptılar.

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim 7+2 olmam gerekiyor kese göründü ama embriyo gözükmedi doktor ya çok küçük gözükmüyor yada boş gebelik dedi bu durumu yaşayan var mı

Ben de tüp bebek ama biz keseyi bile göremedik
Neden.kacinci haftadasınız.cok Öyle çok zor ki tup bebek annesi olmaya çalışmak.kalbi duyacakmiyim günler geçmiyor.beta düzensiz arttı ilk başta.simdide 1 hafta geride ne olacak gerçekten bilmiyorum

Ya kızlar bu kalp atışını ilk 3 ay dinlemeyi tercih etmeyin sadece görmek yeterli diyolar ama doktorunuz bişey dedimi hiç size.. Isı gidiyormuş ya bebeğe
Ben geçen hafta gördüm canım bu hafta da dinleyeceğim yani dr öyle bir durumda uyarıda bulunmadı ama ben öyle bir şey düşünmüyorum herkes yıllardır bu şekilde dinliyor yani sonuçta

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim 7+2 olmam gerekiyor kese göründü ama embriyo gözükmedi doktor ya çok küçük gözükmüyor yada boş gebelik dedi bu durumu yaşayan var mı
Ben ilk gebeliğimde yaşadım .doktor; karından görünmeyince vaginal ultrasonla baktı yine görünmedi yolc sac kesesi Bile yok( 6 haftalıktı ) boş gebelik olma ihtimali çok yüksek dedi .hatta daha ileri giderek sen sağlıksız gebelik yaşıyorsun kendiliğinden düşme ihtimali yüksek 1 hafta sonra gel hala oluşmamışsa küretaj yaparız dedi . Ertesi sabah başka hastaneye gittim kalp sesine kadar duyduk yani o gece o kadar boşa ağlamışım hiç stres yapma

euthyrox verdi endokrin doktoru canım bana da her sabah 1 tane içicem inşallah istenen değere düşürebiliriz

İnanılır gibi değil. İşte makinelerin önemi.
İyisine denk gelmeyince sadece üzüntü, iyi ki tekrar gitmişsin.

Gerçekten mi banada 1 hafta sonra gel dedi göremez isek devam etmenin anlamı yok dedi inşallah sizinki gibi olur tabiki yine de herşeyin hayırlısı

Gerçekten mi banada 1 hafta sonra gel dedi göremez isek devam etmenin anlamı yok dedi inşallah sizinki gibi olur tabiki yine de herşeyin hayırlısı
canım çok daha fazla olumsuz konuşmuştu doktorda yazıp kimsenin sinirini zıplatmayayım Rabbim ol derse olur Benim gebeliğim baştan sona sıkıntılıydı kanamalar -bayılma-boş gebelik -mikrosefali -rh uyuşmazlığı -bitmek bilmeyen kusmalar yani ona rağmen çocuğum çok sağlıklı 3 yaşında 1 defa bile hastane yüzü görmedi

Neden.kacinci haftadasınız.cok Öyle çok zor ki tup bebek annesi olmaya çalışmak.kalbi duyacakmiyim günler geçmiyor.beta düzensiz arttı ilk başta.simdide 1 hafta geride ne olacak gerçekten bilmiyorum
Allah kucağına almayı nasip etsin canım inşallah sağlıkla ilerlesin bebeğin.

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…