Bizim sağlık ocağıda sistemden kan testlerimi görüp beni aradi kalp atışını duyduktan sonra kayit acmak icin gelmemi istedi her şehirde ayni mi bilemiyorumAaa gerçekten mi? Bütün sağlık ocakları böyle mi? Bir öncekinde sağlık ocağı takipli değildim. Bu kez, her ay TSH ve şeker baktırmak için gitmek istiyordum. Daha kolay diye. Kalp atışı duymadan , gebe kabul etmemelerine çok şaşırdım.
Amin, Teşekkür ederim. Darısı duymayanların başına.Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Kalp atışını duymadan Beni aile hekimi yönlendirdi ve kaydımı yaptılar.Aaa gerçekten mi? Bütün sağlık ocakları böyle mi? Bir öncekinde sağlık ocağı takipli değildim. Bu kez, her ay TSH ve şeker baktırmak için gitmek istiyordum. Daha kolay diye. Kalp atışı duymadan , gebe kabul etmemelerine çok şaşırdım.
Ben de tüp bebek ama biz keseyi bile göremedikMerhabalar bende tup bebek anne adayıyım. Pazartesi keseeyi gorduk.Hafta olarak 1 hafta geride bu durumda olanlar var. Biraz tedirginim inşallah kalp sesini duyarız.cuok endişeliyim
Neden.kacinci haftadasınız.cok Öyle çok zor ki tup bebek annesi olmaya çalışmak.kalbi duyacakmiyim günler geçmiyor.beta düzensiz arttı ilk başta.simdide 1 hafta geride ne olacak gerçekten bilmiyorumBen de tüp bebek ama biz keseyi bile göremedik
Ben geçen hafta gördüm canım bu hafta da dinleyeceğim yani dr öyle bir durumda uyarıda bulunmadı ama ben öyle bir şey düşünmüyorum herkes yıllardır bu şekilde dinliyor yani sonuçtaYa kızlar bu kalp atışını ilk 3 ay dinlemeyi tercih etmeyin sadece görmek yeterli diyolar ama doktorunuz bişey dedimi hiç size.. Isı gidiyormuş ya bebeğe
AA neden göremediniz canım Tüp bebekle bir alakası yok ki. Bende tüp Bebeğim normal hamileler gibi herşeyim ilerliyor çok şükürBen de tüp bebek ama biz keseyi bile göremedik
Benimki tam ortada sanki yaKızlar kendiniz bakabilir siniz bu tablo ile karşılaştırıp
Eki Görüntüle 2790134
Ben ilk gebeliğimde yaşadım .doktor; karından görünmeyince vaginal ultrasonla baktı yine görünmedi yolc sac kesesi Bile yok( 6 haftalıktı ) boş gebelik olma ihtimali çok yüksek dedi .hatta daha ileri giderek sen sağlıksız gebelik yaşıyorsun kendiliğinden düşme ihtimali yüksek 1 hafta sonra gel hala oluşmamışsa küretaj yaparız dedi . Ertesi sabah başka hastaneye gittim kalp sesineKızlar merhaba bugün kontrole gittim 7+2 olmam gerekiyor kese göründü ama embriyo gözükmedi doktor ya çok küçük gözükmüyor yada boş gebelik dedi bu durumu yaşayan var mı
euthyrox verdi endokrin doktoru canım bana da her sabah 1 tane içicem inşallah istenen değere düşürebilirizHamilelikte hormonlar daha farklı calisiyomus bı eski sen var bı hamile sen var demişti doktorum bende demiştim ben düzenli kullanıyorum diye de bide buralarda bı topic de birisi estrofem den de kaynaklı gibi bişi yazmıştı tam hatırlamıyorum şu an ama ben ona yordum kullandım çünkü 4 yada 5 kutu daha bugün bıraktırdı doktorum bana kendisi verdi 25 lik den endokrinoloji ye gitmedim öncesinde de kullandığım için az çok düzenimi biliyorum yani zaten önermedi bide kendisi
Ben ilk gebeliğimde yaşadım .doktor; karından görünmeyince vaginal ultrasonla baktı yine görünmedi yolc sac kesesi Bile yok( 6 haftalıktı ) boş gebelik olma ihtimali çok yüksek dedi .hatta daha ileri giderek sen sağlıksız gebelik yaşıyorsun kendiliğinden düşme ihtimali yüksek 1 hafta sonra gel hala oluşmamışsa küretaj yaparız dedi . Ertesi sabah başka hastaneye gittim kalp sesinekadar duyduk yani o gece o kadar boşa ağlamışım hiç stres yapma
Canım gittiğim hastanede kötü değildi cihazları yeni bilinen bi hastaneydi sadece kötü şansİnanılır gibi değil. İşte makinelerin önemi.
İyisine denk gelmeyince sadece üzüntü, iyi ki tekrar gitmişsin.
Gerçekten mi banada 1 hafta sonra gel dedi göremez isek devam etmenin anlamı yok dedi inşallah sizinki gibi olur tabiki yine de herşeyin hayırlısıBen ilk gebeliğimde yaşadım .doktor; karından görünmeyince vaginal ultrasonla baktı yine görünmedi yolc sac kesesi Bile yok( 6 haftalıktı ) boş gebelik olma ihtimali çok yüksek dedi .hatta daha ileri giderek sen sağlıksız gebelik yaşıyorsun kendiliğinden düşme ihtimali yüksek 1 hafta sonra gel hala oluşmamışsa küretaj yaparız dedi . Ertesi sabah başka hastaneye gittim kalp sesinekadar duyduk yani o gece o kadar boşa ağlamışım hiç stres yapma
Ay ben merak ettim siz böyle deyince. Çektim ama anlaşılır mı bilmiyorum.Kızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
canım çok daha fazla olumsuz konuşmuştu doktorda yazıp kimsenin sinirini zıplatmayayımGerçekten mi banada 1 hafta sonra gel dedi göremez isek devam etmenin anlamı yok dedi inşallah sizinki gibi olur tabiki yine de herşeyin hayırlısı
Allah kucağına almayı nasip etsin canım inşallah sağlıkla ilerlesin bebeğin.Neden.kacinci haftadasınız.cok Öyle çok zor ki tup bebek annesi olmaya çalışmak.kalbi duyacakmiyim günler geçmiyor.beta düzensiz arttı ilk başta.simdide 1 hafta geride ne olacak gerçekten bilmiyorum
Maşallahcanım çok daha fazla olumsuz konuşmuştu doktorda yazıp kimsenin sinirini zıplatmayayımRabbim ol derse olur Benim gebeliğim baştan sona sıkıntılıydı kanamalar -bayılma-boş gebelik -mikrosefali -rh uyuşmazlığı -bitmek bilmeyen kusmalar yani ona rağmen çocuğum çok sağlıklı 3 yaşında 1 defa bile hastane yüzü görmedi
Ay ben merak ettim siz böyle deyince. Çektim ama anlaşılır mı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?