Benden de kan alırken idrar istediler. Bende de yüksek çıktı. Korktum enfeksiyon mu var diye. Hamilelikte yükselirmiş doktor dedi.önemli değil dediKızlar aile hekimine gebelik kaydı için gittim. Kan falan aldı, idrar tahlili istedi. İdrar sonucunda epitel ve lokosit hücreleri görüldü yazıyor. İdrar yolu enfeksiyonu mu acaba?çok hafif yanma hissediyordum yaparken zaten. Birde tsh 1.8 çıkmış normal mi?
Benim beta hcg de sıkıntı yok tam olarak haftasınıda bilmiyoruz 12 şubat da transfer oldum 10.gün 356 12.gün 848 çıktı yani çarşamba günü Dr cumartesi gel keseye bakalım dedi hafta söylemediNeden.kacinci haftadasınız.cok Öyle çok zor ki tup bebek annesi olmaya çalışmak.kalbi duyacakmiyim günler geçmiyor.beta düzensiz arttı ilk başta.simdide 1 hafta geride ne olacak gerçekten bilmiyorum
Daha yeni öğrendim çünkü çarşamba günü 12.gündü cumartesi gel keseye bakalım dedi biz daha yeniyiz yaniAA neden göremediniz canım Tüp bebekle bir alakası yok ki. Bende tüp Bebeğim normal hamileler gibi herşeyim ilerliyor çok şükür
Sağolasın kuzum ya. Korkmuştum bende öyle okuyunca.Benden de kan alırken idrar istediler. Bende de yüksek çıktı. Korktum enfeksiyon mu var diye. Hamilelikte yükselirmiş doktor dedi.önemli değil dedi
Beni eklememişsinKızlar listeyi güncelledim. Eklemediklerim varsa bazen etikette gözden kaçıyor, mesaj atarsanız eklerim inşallah.sayımız artmış, maşallah Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Ayy kuzum kusuruma bakma ya
Haftaya cuma mı sizin? benim de 4 mart perşembe oluyor ultrasona çağırdılar üç kan testinden sonra .hayırlısı olsun sizinki .ben de 9 şubatta transfer oldum.Benim beta hcg de sıkıntı yok tam olarak haftasınıda bilmiyoruz 12 şubat da transfer oldum 10.gün 356 12.gün 848 çıktı yani çarşamba günü Dr cumartesi gel keseye bakalım dedi hafta söylemedi
Anladım canım o zaman çok normal kese en erken bhcg 1500-2000 olunca görünüyormuş zaten o zamanda gittiğinde doktor 5 haftalıksın diyor. İnşallah göreceksin merak etmeDaha yeni öğrendim çünkü çarşamba günü 12.gündü cumartesi gel keseye bakalım dedi biz daha yeniyiz yani
Bundan önce yavaş mı arttı böyle beta değerlerinizKizlar 6+2 hamileyim kese görünmemişti 18 subatta 3800 cıktı beta bugun 25 subat 10.000 kese minik ama cok net birşey söylemiyorlar kanamam oldu cok az hastanedeyim 10.000 cok mu az artis lütfen fikirlerinize ihtiyacım var dr ameliyattaymış çıkmasını bekliyorum
Ben hepsini özelde yaptırdim ve aynen her şeye sağlık ocakları bakmıyor. Benimki de ufacık boyuyla parmağında oynatıyor bizi diyorKızlar size birşey sorucam bu özel hastanelerde istenen kan tahlilleri, hormon tahlillerini sağlık ocaklarında yaptırabilir miyiz? Bir bilginiz var mı acaba?
Tebrik ederim evet vajinal görünürdü neden baktırmak istemediniz?Merhabalar kızlar dün çift çizgi testten sonra 1209beta ile gebe olduğumu öğrendim. Vajinal ultrasonda bakalım dedi ben istemedim istemiyosan bakmayalım ozaman pazartesi gebe kliniğine gel dedii.Çok korkuyorum dış gebelik olursa kese görünmezse kalp atışı olmazsa diye. Pazartesi tam 5.hafta sizce kese karından görülür müü? Sata göre 4+3 benide listeye ekler misiniz.Kedilervekitaplar
Kız bebek
Teyzesi bize de bakabilir misinKız bebek
Canım beni de ekler misin gözden kaçmışım :) 31 yaş, ilk çocuk, sat 23 ocak beklenen doğum 30 ekimm teşekkürlerAyy kuzum kusuruma bakma yaherkesi ekran görüntüsü aldım aslında ama, bazıları arada yok nedense. Telefonum yeni alışamadım pek hemen yaz bilgileri anında ekliyorum canım
Bilmem aslında korkmam ama o an korktum sanırımTebrik ederim evet vajinal görünürdü neden baktırmak istemediniz?
Pazartesi karından gözükmesi lazım inşallah görürsünüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?