2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benden de kan alırken idrar istediler. Bende de yüksek çıktı. Korktum enfeksiyon mu var diye. Hamilelikte yükselirmiş doktor dedi.önemli değil dedi

Neden.kacinci haftadasınız.cok Öyle çok zor ki tup bebek annesi olmaya çalışmak.kalbi duyacakmiyim günler geçmiyor.beta düzensiz arttı ilk başta.simdide 1 hafta geride ne olacak gerçekten bilmiyorum
Benim beta hcg de sıkıntı yok tam olarak haftasınıda bilmiyoruz 12 şubat da transfer oldum 10.gün 356 12.gün 848 çıktı yani çarşamba günü Dr cumartesi gel keseye bakalım dedi hafta söylemedi

Benim beta hcg de sıkıntı yok tam olarak haftasınıda bilmiyoruz 12 şubat da transfer oldum 10.gün 356 12.gün 848 çıktı yani çarşamba günü Dr cumartesi gel keseye bakalım dedi hafta söylemedi
Haftaya cuma mı sizin? benim de 4 mart perşembe oluyor ultrasona çağırdılar üç kan testinden sonra .hayırlısı olsun sizinki .ben de 9 şubatta transfer oldum.

Hanımlar affınıza sığınıyorum, bazı ekran görüntüleri silinmiş telefonun azizliğine uğradım. Eklemeyi unuttuklarım olduysa eğer mesaj ya da etiket yoluyla yazarsanız eklerim.

Bundan önce yavaş mı arttı böyle beta değerleriniz

Merhabalar kızlar dün çift çizgi testten sonra 1209beta ile gebe olduğumu öğrendim. Vajinal ultrasonda bakalım dedi ben istemedim istemiyosan bakmayalım ozaman pazartesi gebe kliniğine gel dedii.Çok korkuyorum dış gebelik olursa kese görünmezse kalp atışı olmazsa diye. Pazartesi tam 5.hafta sizce kese karından görülür müü? Sata göre 4+3 benide listeye ekler misiniz. Kedilervekitaplar

Kızlar size birşey sorucam bu özel hastanelerde istenen kan tahlilleri, hormon tahlillerini sağlık ocaklarında yaptırabilir miyiz? Bir bilginiz var mı acaba?
Ben hepsini özelde yaptırdim ve aynen her şeye sağlık ocakları bakmıyor. Benimki de ufacık boyuyla parmağında oynatıyor bizi diyor

Tebrik ederim evet vajinal görünürdü neden baktırmak istemediniz?
Pazartesi karından gözükmesi lazım inşallah görürsünüz:)

Ayy kuzum kusuruma bakma ya herkesi ekran görüntüsü aldım aslında ama, bazıları arada yok nedense. Telefonum yeni alışamadım pek hemen yaz bilgileri anında ekliyorum canım
Canım beni de ekler misin gözden kaçmışım :) 31 yaş, ilk çocuk, sat 23 ocak beklenen doğum 30 ekimm teşekkürler

Kizlarrrr bugun 7 haftadayim ve tektasımı gördüm kalbini duydummm cok güzel bir duygu insallah sizde duyarsınız. Ultrasonda goremedi karindan vajinal baktı hatta goremedi diye saglikli degil kurtaj olman gerekir flan dedi sinirlerimi bozdu ama duydum şükür sesini ben 7 ye girdim ama ultrasonun alt kisminda 6 week yaziyor bir hafta geriden mi geliyor yani. Ben kalbinin sesini duyunca doktora hicbisey sormadim o sesi duyunca bende hersey bitti. Bide vajinal bana zor geldi onun stresi panigi bitirdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…