Canım hayırlı olsun tekrardan hoşgeldinMerhabalar kızlar dün çift çizgi testten sonra 1209beta ile gebe olduğumu öğrendim. Vajinal ultrasonda bakalım dedi ben istemedim istemiyosan bakmayalım ozaman pazartesi gebe kliniğine gel dedii.Çok korkuyorum dış gebelik olursa kese görünmezse kalp atışı olmazsa diye. Pazartesi tam 5.hafta sizce kese karından görülür müü? Sata göre 4+3 benide listeye ekler misiniz. @Kedilervekitaplar
Aaa selam kuzum senle karşılaşmak çok iyi oldu.Canım hayırlı olsun tekrardan hoşgeldintopikteki çoğu anne adayı vajinal muayene ile gördü keseyi de kalp atışını da, bir sakıncası yok bebek için bu durumun. Genelde 5. Haftada kese, 6-7. Haftada kalp atışı duyuluyor. Erken döllenme/geç döllenme gibi faktörlere göre değişiyor bu durum. Pazartesi keseyi görürsün inşallah biz de aynı endişeleri yaşadık, iyi düşün iyi olsun herşey
Rubellayı hatırlamıyorum ama toxoplazmayı gebeliği düşündüğümde yaptırdım canım ben (gebelikten 6-7 ay kadar önce). Hamile kalınca doktora göstermiştim tekrar istemedi. Önemli testler onlar düşüğe vs sebep oluyor, yaptır canım mutlaka.Eki Görüntüle 2790351
Birde sizden bu testleri istediler mi
Ben de seni görünce çok mutlu oldumAaa selam kuzum senle karşılaşmak çok iyi oldu.İnşallah pazartesi keseyi görürüm ve iyidir bebeğim. Hepimiz için en güzeli olsun inşallah
İnşallah canım benim inşallah Allahım musmutlu haberler vermeyi nasip etsin çok heyecanlıyımBen de seni görünce çok mutlu oldumBenim de pazartesi muayenem var, güzel haberler verelim burada inşallah tatlım
Hayırlı olsun canım hoş geldin aramızaMerhabalar kızlar dün çift çizgi testten sonra 1209beta ile gebe olduğumu öğrendim. Vajinal ultrasonda bakalım dedi ben istemedim istemiyosan bakmayalım ozaman pazartesi gebe kliniğine gel dedii.Çok korkuyorum dış gebelik olursa kese görünmezse kalp atışı olmazsa diye. Pazartesi tam 5.hafta sizce kese karından görülür müü? Sata göre 4+3 benide listeye ekler misiniz. @Kedilervekitaplar
Hadi gözün Aydın canım geç döllenme demek ki benim de 6 haftada karından duyulmadı vajinal bakmadı Yarın gidiyorum kontrole tekrarEki Görüntüle 2790341
Kizlarrrr bugun 7 haftadayim ve tektasımı gördüm kalbini duydummm cok güzel bir duygu insallah sizde duyarsınız. Ultrasonda goremedi karindan vajinal baktı hatta goremedi diye saglikli degil kurtaj olman gerekir flan dedi sinirlerimi bozdu ama duydum şükür sesiniben 7 ye girdim ama ultrasonun alt kisminda 6 week yaziyor bir hafta geriden mi geliyor yani. Ben kalbinin sesini duyunca doktora hicbisey sormadim o sesi duyunca bende hersey bitti. Bide vajinal bana zor geldi onun stresi panigi bitirdi beni
Benim kanda gebelik çıkınca sağlık ocağı yaptı canımEki Görüntüle 2790351
Hoşbuldum kuzumHayırlı olsun canım hoş geldin aramıza
Eki Görüntüle 2790351
Galiba bisey çıkmamış dimi canim. Doktora attim ama donmedi bana. Ve bu testler ozelmis 500 kusur para istedi benden ozel hastaneRubellayı hatırlamıyorum ama toxoplazmayı gebeliği düşündüğümde yaptırdım canım ben (gebelikten 6-7 ay kadar önce). Hamile kalınca doktora göstermiştim tekrar istemedi. Önemli testler onlar düşüğe vs sebep oluyor, yaptır canım mutlaka.
Aynen canım normal görünüyor yani bu mikroplardan yok vücudunda. Baya pahalı testler ya gerçekten, ben de öyle bi oara vermiştim. sarılık, hiv, falan da istiyorlar normalde, gerçi bu ikisini sağlık ocağı da yapıyordu bildiğim kadarıyla. İsterse doktorun sağlık ocağına yaptırabilirsinGaliba bisey çıkmamış dimi canim. Doktora attim ama donmedi bana. Ve bu testler ozelmis 500 kusur para istedi benden ozel hastane
Ben kullanıyorum canım, göbekten vuruyorum bir sonrakinr karsı taraftan vuruyorum. Karnım cıkınca bacaktan yada koldam devam ediyordum oğlumdayken. Şimdilik göbekten devam. Yavas bur iğneyiSulandırici igne kullanan arkadaşlar iğneler ile araniz nasil? Benim simdiden karnimdaki etlerim acıyor yapacak yer bulamıyorum resmen ki daha en az 224 iğne var sırada
Oğlumda tutuyor buKızlar kendiniz bakabilir siniz bu tablo ile karşılaştırıp
Eki Görüntüle 2790134
Bana da aile hekimim kalp atisini duymadan sisteme girmeyiz dedi. Sinir olmustum hangi cagdayiz diye dusunmustum ama demek ki prosedur boyleymisBizim sağlık ocağıda sistemden kan testlerimi görüp beni aradi kalp atışını duyduktan sonra kayit acmak icin gelmemi istedi her şehirde ayni mi bilemiyorum
Benim tam ortada heralde canim anlamadim. Sence kiz mi erkek miKızlar kendiniz bakabilir siniz bu tablo ile karşılaştırıp
Eki Görüntüle 2790134
Bence tabloya göre erkek. Öyle görünüyor.Benim tam ortada heralde canim anlamadim. Sence kiz mi erkek mi
Rubella benden de istendiEki Görüntüle 2790351
ErkekBenim tam ortada heralde canim anlamadim. Sence kiz mi erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?