2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım hayırlı olsun tekrardan hoşgeldin topikteki çoğu anne adayı vajinal muayene ile gördü keseyi de kalp atışını da, bir sakıncası yok bebek için bu durumun. Genelde 5. Haftada kese, 6-7. Haftada kalp atışı duyuluyor. Erken döllenme/geç döllenme gibi faktörlere göre değişiyor bu durum. Pazartesi keseyi görürsün inşallah biz de aynı endişeleri yaşadık, iyi düşün iyi olsun herşey

Aaa selam kuzum senle karşılaşmak çok iyi oldu. İnşallah pazartesi keseyi görürüm ve iyidir bebeğim. Hepimiz için en güzeli olsun inşallah

Eki Görüntüle 2790351
Birde sizden bu testleri istediler mi
Rubellayı hatırlamıyorum ama toxoplazmayı gebeliği düşündüğümde yaptırdım canım ben (gebelikten 6-7 ay kadar önce). Hamile kalınca doktora göstermiştim tekrar istemedi. Önemli testler onlar düşüğe vs sebep oluyor, yaptır canım mutlaka.

Hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza
Hadi gözün Aydın canım geç döllenme demek ki benim de 6 haftada karından duyulmadı vajinal bakmadı Yarın gidiyorum kontrole tekrar
Eki Görüntüle 2790351
Birde sizden bu testleri istediler mi
Benim kanda gebelik çıkınca sağlık ocağı yaptı canım

Galiba bisey çıkmamış dimi canim. Doktora attim ama donmedi bana. Ve bu testler ozelmis 500 kusur para istedi benden ozel hastane

Eklentiler

• 41A65D7E-AD58-4AB7-87F0-FDC09674FD2F.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 62
Galiba bisey çıkmamış dimi canim. Doktora attim ama donmedi bana. Ve bu testler ozelmis 500 kusur para istedi benden ozel hastane
Aynen canım normal görünüyor yani bu mikroplardan yok vücudunda. Baya pahalı testler ya gerçekten, ben de öyle bi oara vermiştim. sarılık, hiv, falan da istiyorlar normalde, gerçi bu ikisini sağlık ocağı da yapıyordu bildiğim kadarıyla. İsterse doktorun sağlık ocağına yaptırabilirsin

Sulandırici igne kullanan arkadaşlar iğneler ile araniz nasil? Benim simdiden karnimdaki etlerim acıyor yapacak yer bulamıyorum resmen ki daha en az 224 iğne var sırada
Ben kullanıyorum canım, göbekten vuruyorum bir sonrakinr karsı taraftan vuruyorum. Karnım cıkınca bacaktan yada koldam devam ediyordum oğlumdayken. Şimdilik göbekten devam. Yavas bur iğneyi

Bizim sağlık ocağıda sistemden kan testlerimi görüp beni aradi kalp atışını duyduktan sonra kayit acmak icin gelmemi istedi her şehirde ayni mi bilemiyorum
Bana da aile hekimim kalp atisini duymadan sisteme girmeyiz dedi. Sinir olmustum hangi cagdayiz diye dusunmustum ama demek ki prosedur boyleymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…