2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim 5 haftalıkken bu değer çıktı muhtemelen geç döllenme olmuştur değerin iyi canım

Merhaba benimde bugün 7+1di ama karından göremedik vajinal baktırmadım boş gebelik yada daha küçük olduğu için görünmedi doktor sizede mi öyle denildi vajinada baktırdınız

Canim konuştum pek iyi şeyler söylemedi kese tamamen kanama alani ile dolu bence sağlıksız bir gebelik kürtaj yapmamiz gerek dedi ben de ağlayınca dediki 1 hafta süre tanıyalım haftaya sabah ac gel kesede bir gelişme olmazsa yapacak birsey yok sonlandiricaz dedi

Benimde tam 2 kat olarak artmadı. 6 haftadan sonra 4 günde iki kat bile yükselmedi şuan 9. Haftadayım ve kalp atışını da duyduk şükür. Doktoruma söylediğimde her zaman kitaptaki gibi olmuyor dedi

Merhaba canım çok geçmiş olsun. Bilmiyorum benim yazdıklarımı okudun mu?
Kanama alanı değil sular seller gibi kanama yaşadım. Elim kadar pıhtılar düştü. 6 gün oldu hala kanamam var. Kesenin şekli bozuldu rahim duvarı tamamen döküldü ama tesadüf beta hcg baktırdık hala ikiye katlanıyordu. Sonra detaylı bir inceleme ile kalbinin attığını gördük ve dinledik. 5+5te dinledik kalbi.
yani lütfen umudunu son ana kadar kesme

Merhaba benimde bugün 7+1di ama karından göremedik vajinal baktırmadım boş gebelik yada daha küçük olduğu için görünmedi doktor sizede mi öyle denildi vajinada baktırdınız
Ben de 6+2 yim karindan görünmedi vajinal bakarak 5.6mm kese gördü ama ici boş bebek görünmedi kanama alanli minik bir kese bana da haftaya gel gelişmemişse belli olur alıcaz dedi rabbim mucizesini gostersin inşallah hepimize

Hakkınızda hayırlısı olsun. Zor bir süreç. Keşke güzel bir mucize olsa. Ama olmayacaksa bile inşallah bir sonraki sefere sağlıklı sorunsuz bir hamilelik yaşar ve bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsun.

Benimde tam 2 kat olarak artmadı. 6 haftadan sonra 4 günde iki kat bile yükselmedi şuan 9. Haftadayım ve kalp atışını da duyduk şükür. Doktoruma söylediğimde her zaman kitaptaki gibi olmuyor dedi
Inşallah canım benimle olur yavrum rabbim büyük yyaprak
Rabbimin mucizesi işte... nasil güzel kapılar açılmış canım çok mutlu oldum adina... Inşallah bana da bir yol aydinlanir wenebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…