- 2 Ocak 2021
- 123
- 127
- 18
ErkekTeyzesi bize de bakabilir misin
Benim 5 haftalıkken bu değer çıktı muhtemelen geç döllenme olmuştur değerin iyi canımMerhabalar!!! Ben de 6 haftalik hamileyim. Pazartesi kan testi verdim 3933 cikti. Aile hekimim kesin bisey yok kimyasal bos dis gebelik olabilir degerin cok dusuk dedi moralimi bozdu. Dun kadin dogum uzmanina gittim ve herseyin yolunda oldugunu ogrendim cok sukur
Acaba neye göre anlaşılıyor erkek ya da kız olduğu
Bi bana bakmadın 3.yollayışım nolur buna da bak teyzesi
Beni de ekler misiniz?Kızlar listeyi güncelledim. Eklemediklerim varsa bazen etikette gözden kaçıyor, mesaj atarsanız eklerim inşallah.sayımız artmış, maşallah Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Ben tam 5+0 da keseyi gördüm canım içi bomboştu. 2 hafta sonraya randevu verdi. 7+0 da tam bebeği de kalp atışını da ozamn gördükKızlar benim 5+4 günlüktü sadece kese göründü. O da küçücük. Bebek kaçıncı haftada görünür. Tedirginim boş gebelik vs. Diye
Canım benimki ortada gibi ya tamKızlar kendiniz bakabilir siniz bu tablo ile karşılaştırıp
Eki Görüntüle 2790134
Canım kesenin içinde bebek görünmüyor belli olunca bakabilirimBi bana bakmadın 3.yollayışım nolur buna da bak teyzesi
EvetAcaba neye göre anlaşılıyor erkek ya da kız olduğuKesedeki konumuna göre mi?
Evet 10 subat 593 tu 18 subatta 3800 25 subat 10.000Bundan önce yavaş mı arttı böyle beta değerleriniz
Merhaba benimde bugün 7+1di ama karından göremedik vajinal baktırmadım boş gebelik yada daha küçük olduğu için görünmedi doktor sizede mi öyle denildi vajinada baktırdınızEki Görüntüle 2790341
Kizlarrrr bugun 7 haftadayim ve tektasımı gördüm kalbini duydummm cok güzel bir duygu insallah sizde duyarsınız. Ultrasonda goremedi karindan vajinal baktı hatta goremedi diye saglikli degil kurtaj olman gerekir flan dedi sinirlerimi bozdu ama duydum şükür sesiniben 7 ye girdim ama ultrasonun alt kisminda 6 week yaziyor bir hafta geriden mi geliyor yani. Ben kalbinin sesini duyunca doktora hicbisey sormadim o sesi duyunca bende hersey bitti. Bide vajinal bana zor geldi onun stresi panigi bitirdi beni
Canim konuştum pek iyi şeyler söylemedi kese tamamen kanama alani ile dolu bence sağlıksız bir gebelik kürtaj yapmamiz gerek dedi ben de ağlayınca dediki 1 hafta süre tanıyalım haftaya sabah ac gel kesede bir gelişme olmazsa yapacak birsey yok sonlandiricaz dediCanım konuştun mu doktorla? İnşallah iyi haberler almışsındır.
Benim lekelenmem oldu, progestan kullanmaya başlayınca kesildi. Kanama alanı var demişti doktor.
Canım ben yazılanları takip ettim de tam anlayamadım. Problem nedir?
Inşallah duyarsin canim güzel haberlerini bekliyorumBana kese yeni olusmus dedi 2 gun once.hftaya kalp atisi için gel dedi. .yarin kontrolum var baska dr.a bakalim o ne diyecek.
Benimde tam 2 kat olarak artmadı. 6 haftadan sonra 4 günde iki kat bile yükselmedi şuan 9. Haftadayım ve kalp atışını da duyduk şükür. Doktoruma söylediğimde her zaman kitaptaki gibi olmuyor dediKizlar 6+2 hamileyim kese görünmemişti 18 subatta 3800 cıktı beta bugun 25 subat 10.000 kese minik ama cok net birşey söylemiyorlar kanamam oldu cok az hastanedeyim 10.000 cok mu az artis lütfen fikirlerinize ihtiyacım var dr ameliyattaymış çıkmasını bekliyorum
Merhaba canım çok geçmiş olsun. Bilmiyorum benim yazdıklarımı okudun mu?Canim konuştum pek iyi şeyler söylemedi kese tamamen kanama alani ile dolu bence sağlıksız bir gebelik kürtaj yapmamiz gerek dedi ben de ağlayınca dediki 1 hafta süre tanıyalım haftaya sabah ac gel kesede bir gelişme olmazsa yapacak birsey yok sonlandiricaz dedi
Ben de 6+2 yim karindan görünmedi vajinal bakarak 5.6mm kese gördü ama ici boş bebek görünmedi kanama alanli minik bir kese bana da haftaya gel gelişmemişse belli olur alıcaz dedi rabbim mucizesini gostersin inşallah hepimizeMerhaba benimde bugün 7+1di ama karından göremedik vajinal baktırmadım boş gebelik yada daha küçük olduğu için görünmedi doktor sizede mi öyle denildi vajinada baktırdınız
Hakkınızda hayırlısı olsun. Zor bir süreç. Keşke güzel bir mucize olsa. Ama olmayacaksa bile inşallah bir sonraki sefere sağlıklı sorunsuz bir hamilelik yaşar ve bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsun.Canim konuştum pek iyi şeyler söylemedi kese tamamen kanama alani ile dolu bence sağlıksız bir gebelik kürtaj yapmamiz gerek dedi ben de ağlayınca dediki 1 hafta süre tanıyalım haftaya sabah ac gel kesede bir gelişme olmazsa yapacak birsey yok sonlandiricaz dedi
Inşallah canım benimle olur yavrum rabbim büyükBenimde tam 2 kat olarak artmadı. 6 haftadan sonra 4 günde iki kat bile yükselmedi şuan 9. Haftadayım ve kalp atışını da duyduk şükür. Doktoruma söylediğimde her zaman kitaptaki gibi olmuyor dedi
Rabbimin mucizesi işte... nasil güzel kapılar açılmış canım çok mutlu oldum adina... Inşallah bana da bir yol aydinlanirMerhaba canım çok geçmiş olsun. Bilmiyorum benim yazdıklarımı okudun mu?
Kanama alanı değil sular seller gibi kanama yaşadım. Elim kadar pıhtılar düştü. 6 gün oldu hala kanamam var. Kesenin şekli bozuldu rahim duvarı tamamen döküldü ama tesadüf beta hcg baktırdık hala ikiye katlanıyordu. Sonra detaylı bir inceleme ile kalbinin attığını gördük ve dinledik. 5+5te dinledik kalbi.
yani lütfen umudunu son ana kadar kesme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?