Merhabalar bende öğretmenim ilkokulda pazartesi başlıyoruz 12 şubeye giriyorum riskli durum ama çift maske siperlikle geçen dönem zor olsa da atlattık dersleri bende idrareye söyleyemedim henüz ama sizinki gibi bir kolaylık tanıyacaklarını sanmıyorum..idareniz anlayışlıymış ne güzel.. Aşı bende olmayacağım inşallah sıkıntısız atlatırız...Arkadaşlar merhaba aranızda öğretmen arkadaşımız var mı acaba?benim normalde pzt 8. Sınıflarım olduğu için okulum başlıyordu müdür bey sağolsun hocam ben sen bu durumda riske atamam dedi aşı da olamayacağımın için online eğitime devam ettiğimiz sınıflara aktardı.bir süre daha böyle giderim ama yüzyüze eğitim tüm kademelerde açılırsa akıbetimiz ne olur sizce???
ben de öğretmenim canım branşım dolayısıyla yüz yüze derse giremedim kendi açımdan tüm kademeler açılsa bile seyreltilmiş olacağı için ben uzaktan eğitime devam ederim yine diye düşünüyorumArkadaşlar merhaba aranızda öğretmen arkadaşımız var mı acaba?benim normalde pzt 8. Sınıflarım olduğu için okulum başlıyordu müdür bey sağolsun hocam ben sen bu durumda riske atamam dedi aşı da olamayacağımın için online eğitime devam ettiğimiz sınıflara aktardı.bir süre daha böyle giderim ama yüzyüze eğitim tüm kademelerde açılırsa akıbetimiz ne olur sizce???
Prilam kullanıyor genel itibariyle sayfadakilerKızlar bulantı için doktorunuz hangi ilacı verdi 2 gündür mahvoldum kusmaktan
Kac haftalık sizinki.Kızlar bulantı için doktorunuz hangi ilacı verdi 2 gündür mahvoldum kusmaktan
Cnm beni de ekleyebilirsinBende kaynaklı oldu kuzum, kusura bakma. Ekledim şimdi.
Hayırlı olsun sağlıkla alalım inşAllah cümlemiz kucaklarımıza :)Cnm beni de ekleyebilirsin
Yaş 32
İlk çocuk
Bat 31 Aralık
Beklenen doğum tarihi 7 Ekim
gözün aydın canım çok sevindim... isminin yazdığı üst kısımda 7w0d yazıyor aslındaEki Görüntüle 2790341
Kizlarrrr bugun 7 haftadayim ve tektasımı gördüm kalbini duydummm cok güzel bir duygu insallah sizde duyarsınız. Ultrasonda goremedi karindan vajinal baktı hatta goremedi diye saglikli degil kurtaj olman gerekir flan dedi sinirlerimi bozdu ama duydum şükür sesiniben 7 ye girdim ama ultrasonun alt kisminda 6 week yaziyor bir hafta geriden mi geliyor yani. Ben kalbinin sesini duyunca doktora hicbisey sormadim o sesi duyunca bende hersey bitti. Bide vajinal bana zor geldi onun stresi panigi bitirdi beni
İnş duyarsınız hayırlı olsun size deyarını sabırla bekliyorumm inşAllah güzel haberlerle gelirimm 7+3 oluyorum bakalım duyabilicekmiyizzz
Bugün 5+6 olduKac haftalık sizinki.
Tşk ederim sabah eczanede ki santis diye bi ilaç verdi ama korktum içmeyePrilam kullanıyor genel itibariyle sayfadakiler
Hayırlı olsun sağlıkla kucagımza alalım inşAllahArkadaşlar merhaba benimde Ekim annelerine ekleyebilir misiniz?
35 yaş
İkinci çocuk
Sat 15 Ocak
Aminnn inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucagımza alalım inşAllah
6+0 ve 6+6 arası 7. Hafta diye biliyorum ben. Aslında her hafta hesaplama da böyle söylüyor doktorlar..bende 6+2 yim mesela burda da 7. Haftada gözüküyorumKizlar, benim 15 Ocak son adet başlangıcım. 22 Şubat pazartesi doktora gittiğimde keseyi gördük hatta kalp atışlarını bile gördük ama duyamadım tabi daha. Doktor dediki sata göre 5+3 falansin ama keseyi gördüğümüze göre erken döllenme olmuş 6 haftalıksin dedi. Bende pazartesiden beri 6+4 olarak kabul ediyorum bugünü. Yani 7. Haftanın içinde mi oluyorum? İkinci gebelik ama insan 5 sene aradan sonra unutuyor herşeyi... Birde benim riskli gebelik, rahim ağzı yetmezliği var. Sizde şuanda hafif renklenmeler oldu mu? Akut bir kandan bahsetmiyorum. Lekelenme şeklinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?