2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhabalar bende öğretmenim ilkokulda pazartesi başlıyoruz 12 şubeye giriyorum riskli durum ama çift maske siperlikle geçen dönem zor olsa da atlattık dersleri bende idrareye söyleyemedim henüz ama sizinki gibi bir kolaylık tanıyacaklarını sanmıyorum..idareniz anlayışlıymış ne güzel.. Aşı bende olmayacağım inşallah sıkıntısız atlatırız...

ben de öğretmenim canım branşım dolayısıyla yüz yüze derse giremedim kendi açımdan tüm kademeler açılsa bile seyreltilmiş olacağı için ben uzaktan eğitime devam ederim yine diye düşünüyorum

gözün aydın canım çok sevindim... isminin yazdığı üst kısımda 7w0d yazıyor aslında saglikli degil kurtaj olman gerekir demek nedir ya insanı korkutuyorlar sadece ... darısı başımıza

Günaydın hepinize kızlar
İnş güzel haberler aldığınız bir gün olur dilerim..
Gebelikte stres yapmayın diyorlar aksi gibi gebeliğimi öğrendiğimden beri bazı stresli durumlar oluyor hayatımda denk gelir ya aksi gibi..
Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum meditasyon falan yapıyorum telefondan..
Bu sinir stres hayatımızda hep var ama inş gebeliğe etki etmez

Kizlar, benim 15 Ocak son adet başlangıcım. 22 Şubat pazartesi doktora gittiğimde keseyi gördük hatta kalp atışlarını bile gördük ama duyamadım tabi daha. Doktor dediki sata göre 5+3 falansin ama keseyi gördüğümüze göre erken döllenme olmuş 6 haftalıksin dedi. Bende pazartesiden beri 6+4 olarak kabul ediyorum bugünü. Yani 7. Haftanın içinde mi oluyorum? İkinci gebelik ama insan 5 sene aradan sonra unutuyor herşeyi... Birde benim riskli gebelik, rahim ağzı yetmezliği var. Sizde şuanda hafif renklenmeler oldu mu? Akut bir kandan bahsetmiyorum. Lekelenme şeklinde?

6+0 ve 6+6 arası 7. Hafta diye biliyorum ben. Aslında her hafta hesaplama da böyle söylüyor doktorlar..bende 6+2 yim mesela burda da 7. Haftada gözüküyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…