Bende lekelenme yaşadım progestan verdi oral olarak kullandım kanama alanım yoktu. 11 gün sonra tekrar lekelenmem oldu bakıldı yine kanama alanı görünmedi progestan kullanmaya devam et dedi ben oral olarak alıyordum vajinal al dedi.Kızlar geçen hafta lekelenmem olmuştu 6 haftalık hamileydim bi kaç gün sürdü geçti 1 hafta sonra dün yine lekelenmem başladı . Lekelenme yaşayan var mı ?
Çok teşekkür ederim amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsunHakkınızda hayırlısı olsun. Zor bir süreç. Keşke güzel bir mucize olsa. Ama olmayacaksa bile inşallah bir sonraki sefere sağlıklı sorunsuz bir hamilelik yaşar ve bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsun.
Benim de kesem ilk oluşmaya başladığında böyle küçüktüMerhaba arkadaşlar son adetim 28 Aralık'ta geldi doktora gittim doktor hamilelik var ama çok küçük dedi ben ne kadarlık dediğimde küçük dedi sadece birde vitamin verdi haftaya gel kese büyüyor mu bakalım dedi öyle diyince bende korktum biraz sizce kesesi iyi mi ?
Merhaba arkadaşlar son adetim 28 Aralık'ta geldi doktora gittim doktor hamilelik var ama çok küçük dedi ben ne kadarlık dediğimde küçük dedi sadece birde vitamin verdi haftaya gel kese büyüyor mu bakalım dedi öyle diyince bende korktum biraz sizce kesesi iyi mi ?
Benim 6 da sağ tarafta 8 de soldaKızlar kendiniz bakabilir siniz bu tablo ile karşılaştırıp
Eki Görüntüle 2790134
Çok aşırı yüksek değilse zeka geriliği yapacağını sanmıyorum . Doktorumda öyle demiştiAy inşallah ben çok panik yaptım korktum baya bir. Internette zeka geriliğine yol açar falan yazıyordu çünkü. Bir de benim ikizdi biri gelişimi durdurdu acaba bu yüzden mi diye düşündüm durdum
Allah nasip etsin rahmeti ileHamile olupta bu aya yazmak istiyorum bende
Evet yaptırdımEki Görüntüle 2790351
Birde sizden bu testleri istediler mi
Ya canım vakinal ultrason görüntüsü demeyi unutmuşum sanki sonuç o zaman değişiyor diye okudum burdan karından değil yani. Tekrar bir bakarmısınTeşekkür ederim canım rabbim benimde içime öyle duğuyor sağlıklı olsunda hepimizinki
Hayırlı uğurlu olsun canım, ekliyorumMerhabalar kızlar dün çift çizgi testten sonra 1209beta ile gebe olduğumu öğrendim. Vajinal ultrasonda bakalım dedi ben istemedim istemiyosan bakmayalım ozaman pazartesi gebe kliniğine gel dedii.Çok korkuyorum dış gebelik olursa kese görünmezse kalp atışı olmazsa diye. Pazartesi tam 5.hafta sizce kese karından görülür müü? Sata göre 4+3 benide listeye ekler misiniz.Kedilervekitaplar
Kusuruma bakma kuzum, hemen ekliyorumCanım beni de ekler misin gözden kaçmışım :) 31 yaş, ilk çocuk, sat 23 ocak beklenen doğum 30 ekimm teşekkürler
Ekliyorum
Hayırlı olsun canım ekliyorumBeni de ekler misiniz?
14 ocak sat.6+1 im su anda
Hayırlı olsun canım ekliyorumKedilervekitaplar 22.01.2021 ilk çocuk 26 yaş
Hoş geldin canım. Bu sayfadaki tüp bebek yoğunluğu artıyorHerkese Merhaba bende anne olacağımı yeni öğrendimTüp bebek 9. Günüm. 5. Gün çift embriyo. Kanda ilk gebelik testimi bugün yaptırdım. 89.7 çıktı. 2. Yi cumartesi günü yaptırıcaz Allah hepimizi ve isteyen herkesi sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
Bende kaynaklı oldu kuzum, kusura bakma. Ekledim şimdi.Yaşınız 31
SAT 29 Ocak
Kaçıncı Çocuk 2. Çocuk
Cinsiyet -
Tahmini Doğum Tarihi 29 ekim
Kedilervekitaplar
Canım gözden kaçtı heralde hatırlatayım dedim
Yok ya ne demek maşallah liste kabardıkça kabardı ne güzel böyle olunca çok normalBende kaynaklı oldu kuzum, kusura bakma. Ekledim şimdi.
Merhaba. Ben müdür yardımcısıyım gidip geliyorum mecbur. İdari izinler 24. Haftada başlıyor. Daha çok varArkadaşlar merhaba aranızda öğretmen arkadaşımız var mı acaba?benim normalde pzt 8. Sınıflarım olduğu için okulum başlıyordu müdür bey sağolsun hocam ben sen bu durumda riske atamam dedi aşı da olamayacağımın için online eğitime devam ettiğimiz sınıflara aktardı.bir süre daha böyle giderim ama yüzyüze eğitim tüm kademelerde açılırsa akıbetimiz ne olur sizce???
Kolay gelsin hocam yaşadığınız şehir neresi bilmiyorum ama ben Ankara’da olduğum için bizde 31 Ağustos’tan beri kamuda çalışan hamileler idari izinli sayılabiliyor istediklerinde.hatta müdürümde hatırlattı bana bende yakın zamanda ayrılmak istemiyorum tabi ama ilk kızımda 37. Haftama kadar çalışmıştım.şu kovid kafaları çok karıştırıyor malesefMerhaba. Ben müdür yardımcısıyım gidip geliyorum mecbur. İdari izinler 24. Haftada başlıyor. Daha çok var
Bende sağlıkçıyım 24 saat nöbet tutuyorum ve baktığımız hastaların %60 I covid, hatta varyant covid sayımızda hergün artıyor ona rağmen çalışmaya devam . Ne güzel size yardımcı olan insanlar var, ayrıca okulların tamamen açılması çok zor duruyorArkadaşlar merhaba aranızda öğretmen arkadaşımız var mı acaba?benim normalde pzt 8. Sınıflarım olduğu için okulum başlıyordu müdür bey sağolsun hocam ben sen bu durumda riske atamam dedi aşı da olamayacağımın için online eğitime devam ettiğimiz sınıflara aktardı.bir süre daha böyle giderim ama yüzyüze eğitim tüm kademelerde açılırsa akıbetimiz ne olur sizce???
Insallah ...sen nasilsin simdi hastanede misin de. Ne dediInşallah duyarsin canim güzel haberlerini bekliyorum
Simdi gordum yazini. .uzulmé Rabbim buyuk .benim de belli degil henüz. Nasip varsa gelecekler dunyaya. Benim ilk gebeligimde kendi kendine bitti hiçbir nedeni yoktu .sonra oglum oldu kisa bir zaman sonra simdi 7 yasinda ...Herseyin Hayirli si hepimiz için .Ben de 6+2 yim karindan görünmedi vajinal bakarak 5.6mm kese gördü ama ici boş bebek görünmedi kanama alanli minik bir kese bana da haftaya gel gelişmemişse belli olur alıcaz dedi rabbim mucizesini gostersin inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?