2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yok kuzum Ankara şehir hastanesi daha detaylı araştırır o yüzdendir korkma inşallah bebişin iyidir

Amin hocam inşallah anlayışlı idareye denk gelmişiniz ben okula eylülde başladım henüz tanıyamadım idareyi.. Ama geçen yılki müdürümüz çok iyiydi hatta doğum yapan bir arkadaşa önce rapor hakkını bitir sonra ücretsiz izin al dedi.. İlk hamileliğimde hakkım olan izni bile düzgün kullanamadım

8. Haftanın başından bildiriyorum bulantılarım uçmuş durumda Toplamda 2,5 kilo vermişim ve zaten zayıfım (Şuanki kilom 51)
Sizler ne durumdasınız? Bulantıdan foruma girip doğru düzgün bile takip edemiyorum

Hangi sehirdesiniz bursada mi

Bulantin gectigi zaman tekrar alirsin kilona cok ozendim yinede

Diyete başladığım hafta hamile oldugumu öğrendim 5 kg fazlam vardı bende yiyememekten 1 kg vermişim bile bir haftada.. Herşeyden soğudum.

Canım benim ki çok büyük 13 cm ve büyümeye devam ediyor

Tebriklerrr öncelikle
Hiç endişe etme, o kistler , bebek küçükken bir süre görünüyor. Sonra küçülüp yok oluyor. Bende de olmuştu.

Bebekler anne karnındayken , eğer annenin bir yerine bir şey olursa , çabucak iyileşmesini sağlarmış. Öyle okumuştum yıllar önce. Hayata iyi tutunsun diye , anneyi koruyor. Mucize gibi.

Canım benim ki çok büyük 13 cm ve büyümeye devam ediyor
geçmiş olsun umarım sorun çıkarmaz gebelik boyunca.
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim destekleyici mesaj için Kist ile Miyom arasında fark var sanırım. Miyom rahimde kist de yumurtalıkta oluyor. Benimki rahmin üst kısmında olduğu için doktor ilk muayenede ilerde kramp yaratabilir bir de bebek dönemeyebilir dedi. Yabancı kaynaklar vs de okudum ama beklemek ve görmek dışında başka seçenek yok sanırım. Küçülme ihtimali de var o yüzden olumlu düşünmeyi tercih ediyorum:)

Allah bağışlasın cnm.Benim de 4.5 yaşında bir kızım var rabbim onlara sağlıklı ömürler versin... hakkımızda da hayırlısını dilemekten baska çare yok dediğin gibi güzel haberler alalim cuma mubarek gün

Slm kızlar. Bende hamileyim Ekim annesi olacağım inşallah. Bugün ilk kez kontrole gittim. Kese 19 mm görünüyor fakat bebeği göremedi doktorum. Sat 12 ocak, benimle aynı durumda olan oldumu. İlerleyişi nasıl oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…