- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Yok kuzum Ankara şehir hastanesi daha detaylı araştırır o yüzdendir korkma inşallah bebişin iyidirKızlar doktordan çıktım alttan muayene etti. Beni Ankara şehir hastanesine sevk etti. Kistin çok büyük bi git baksinlar diye ameliyat edebilirler dedi. Bebeğe zararı olmaz dedi ama çok korktum neden şehir hastanesi acaba kanserden mi suphelendi
Amin hocam inşallah anlayışlı idareye denk gelmişiniz ben okula eylülde başladım henüz tanıyamadım idareyi.. Ama geçen yılki müdürümüz çok iyiydi hatta doğum yapan bir arkadaşa önce rapor hakkını bitir sonra ücretsiz izin al dedi.. İlk hamileliğimde hakkım olan izni bile düzgün kullanamadımKolay gelsin hocam evet sağolsunlar yardımcı oldular.ben aslında aşı olamıyacağımı belirtmek için söyledim durumumu 8lere devam etmeme gibi bi niyetim yoktu hatta ben geleyim müdürüm dedim çünkü 3 senedir emek verdiğim sınıflarımdı.müdür bey yok hocam 5-6 lara alalım sizi dedi sağolsun 3 arkadaşta hamile okulda onlara da çok yardımcı olmuştu Allah yardımcımız olsun hepimizin
Öyle miBende 2014 temmuz annesiydim
Aynen öyle olacak insallah temmuzun kacinda doğum yapmistin cinsiyeti neydiÖyle miİkinciler de aynı olacak o zaman
Hangi sehirdesiniz bursada miAmin hocam inşallah anlayışlı idareye denk gelmişiniz ben okula eylülde başladım henüz tanıyamadım idareyi.. Ama geçen yılki müdürümüz çok iyiydi hatta doğum yapan bir arkadaşa önce rapor hakkını bitir sonra ücretsiz izin al dedi.. İlk hamileliğimde hakkım olan izni bile düzgün kullanamadım
Bulantin gectigi zaman tekrar alirsin kilona cok ozendim yinede8. Haftanın başından bildiriyorum bulantılarım uçmuş durumdaToplamda 2,5 kilo vermişim ve zaten zayıfım (Şuanki kilom 51)
Sizler ne durumdasınız? Bulantıdan foruma girip doğru düzgün bile takip edemiyorum
Diyete başladığım hafta hamile oldugumu öğrendim 5 kg fazlam vardı8. Haftanın başından bildiriyorum bulantılarım uçmuş durumdaToplamda 2,5 kilo vermişim ve zaten zayıfım (Şuanki kilom 51)
Sizler ne durumdasınız? Bulantıdan foruma girip doğru düzgün bile takip edemiyorum
Canım benim ki çok büyük 13 cm ve büyümeye devam ediyorBende de kist cıktı minik bir tane (ben zaten varlığını tahmin ediyordum) korkma dedi kendiliğinden geçer 3. Ayda dedi sağlıklı hrbeliklerde genelde oluşur dedi. Korkma sen yine de tabii ki kontrolünü yaptır
Bebekte bir problem yok dedi kapalı ameliyatla aliyorlarms canım bebeğe zararı yokmuş ins biran önce geçer giderYok kuzum Ankara şehir hastanesi daha detaylı araştırır o yüzdendir korkma inşallah bebişin iyidir
Şükürler olsun hamileyimAllah nasip etsin rahmeti ile
hayırlı olun inşAllah ne kadarlıkk çok sevindimmmm :)Şükürler olsun hamileyim
@Kedilervekitaplar Merhabalar, bugün bu başlığı görünce üye olup aranıza katılmak istedim:)) Dilerim buradaki herkes sağlıkla bebekleri kucağına alır.
SAT 05/01/2021
Tahmini Doğum 12/10/2021
40 yaş
1.çocuk
İlk kontrole 15 şubatta gittik kalp atışlarını da gördük, fakat 7cm bir miyom olduğu için 2hafta sonra bir daha göreyim dedi. 1martta yeniden gideceğiz doktora. Miyom dışında bir sorun yaşamıyorum umarım o da sonraki günlerde zorluk çıkarmaz. Herkese sevgiler
Hocam 24. Haftada izin başlıyor. Peki doğumdan sonra ne kadar izin olacak? Yine 3.5 ay mi?Merhaba. Ben müdür yardımcısıyım gidip geliyorum mecbur. İdari izinler 24. Haftada başlıyor. Daha çok var
Sekiz haftalık cnmhayırlı olun inşAllah ne kadarlıkk çok sevindimmmm :)
geçmiş olsun umarım sorun çıkarmaz gebelik boyunca.Canım benim ki çok büyük 13 cm ve büyümeye devam ediyor
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim destekleyici mesaj içinTebriklerrr öncelikle
Hiç endişe etme, o kistler , bebek küçükken bir süre görünüyor. Sonra küçülüp yok oluyor. Bende de olmuştu.
Bebekler anne karnındayken , eğer annenin bir yerine bir şey olursa , çabucak iyileşmesini sağlarmış. Öyle okumuştum yıllar önce. Hayata iyi tutunsun diye , anneyi koruyor. Mucize gibi.
Canım bi git bakalım, neler söyleyecekler. Bir iki doktordan fikir al sonrasında da. İnşallah herşey yolunda gider, kistin küçülür ve sağlıklı ilerler sürecinBebekte bir problem yok dedi kapalı ameliyatla aliyorlarms canım bebeğe zararı yokmuş ins biran önce geçer gider
Allah bağışlasın cnm.Benim de 4.5 yaşında bir kızım var rabbim onlara sağlıklı ömürler versin... hakkımızda da hayırlısını dilemekten baska çare yok dediğin gibi güzel haberler alalim cuma mubarek günSimdi gordum yazini. .uzulmé Rabbim buyuk .benim de belli degil henüz. Nasip varsa gelecekler dunyaya. Benim ilk gebeligimde kendi kendine bitti hiçbir nedeni yoktu .sonra oglum oldu kisa bir zaman sonra simdi 7 yasinda ...Herseyin Hayirli si hepimiz için .
7+2 benimde yarın kontrol ver inşAllah :)Sekiz haftalık cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?