2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Günaydınnn , evet olan olduuu buz dolabını açtım ve peynir kokusu aldığımdan beri kötüyüm midem çok kötü , bulantim yok diye diye basima geldi ya
Bende öyleyim doktordan mide bulantısı için ilaç isticem gittiğimde evde sadece midemi rahatlatıcak şeyler yiyebiliyorum ev yemeklerinin hepsinden tiksindim besleneniyorum doğru düzgün.. İnş düzeliriz

Kızlar doktordan çıktım alttan muayene etti. Beni Ankara şehir hastanesine sevk etti. Kistin çok büyük bi git baksinlar diye ameliyat edebilirler dedi. Bebeğe zararı olmaz dedi ama çok korktum neden şehir hastanesi acaba kanserden mi suphelendi

Kızlar merhaba 6+6 yım bugun ama cok fazla yorgunluk cok fazla uyku cok fazla hicbirsey yapmama isteği az az miğde bulantılaru var :) sizdede varmı bu durumlar 24 saat uyusam uyucam yani o durumdayım bunlar icin öneriniz varmi kolumu kaldirmaya takatim yok valla

Kolay gelsin hocam evet sağolsunlar yardımcı oldular.ben aslında aşı olamıyacağımı belirtmek için söyledim durumumu 8lere devam etmeme gibi bi niyetim yoktu hatta ben geleyim müdürüm dedim çünkü 3 senedir emek verdiğim sınıflarımdı.müdür bey yok hocam 5-6 lara alalım sizi dedi sağolsun 3 arkadaşta hamile okulda onlara da çok yardımcı olmuştu Allah yardımcımız olsun hepimizin

Allah kolaylıklar versin size de çok kutsal bi iş yapıyorsunuz şu dönemde.evet sunan grupları dışında zor görünüyor hayırlısı olsun

Bende öyleyim doktordan mide bulantısı için ilaç isticem gittiğimde evde sadece midemi rahatlatıcak şeyler yiyebiliyorum ev yemeklerinin hepsinden tiksindim besleneniyorum doğru düzgün.. İnş düzeliriz
Su içmeye çalışıyorum zorla artık şuan bebisler depolardan alıyorlar besini zorlama kendini çok yediklerimizden almalarına daha zaman var bol sıvı tuketmeye çalış geçecek bunlarrr

Normalde kisti ilaçlarla eritiyorlar bende 2 kere çıktı öyle ama gebelikte kullanılmaz ilaçlar yüksek ihtimalle.. Korkmayın bence ameliyat etmezler hemen kistle doğum yapan kadınlar da var.. Kontrol altına alırlar en azından strese girmeyin

Su içmeye çalışıyorum zorla artık şuan bebisler depolardan alıyorlar besini zorlama kendini çok yediklerimizden almalarına daha zaman var bol sıvı tuketmeye çalış geçecek bunlarrr
O kadar çok su içiyorum ki sürekli içim yanıyor sanırsın 1 kg turşu suyu içmişim gece bin kere de wcye kalkıyorum uyku da kalmadı

Ben bıraksalar uyurum 24 saat bunun için yapacak çok bir şey yok şuan vücudumuz çok fazla enerji harcıyor dinlene bildiğiniz kadar dinlenin geçecek bebisler biraz büyüyünce

O kadar çok su içiyorum ki sürekli içim yanıyor sanırsın 1 kg turşu suyu içmişim gece bin kere de wcye kalkıyorum uyku da kalmadı
su çok iyidir canım ben normalde de içerim çok severim kızımda da ekstra hergüm 3 litreyi içiyordum çok şükür sütüm o kadar çoktu kii spinal sezeryan oldum ameliyat hameden aşagı inerken sütüm akmaya başladı hemen makina taktılar bana hiç mama kullanmadım çok şükür 19 ayına kadar emzirdim kızımı ve bi yerden emeken diğer gögüsümden süt akıyodu ona da hep biberon tutuyoduk öyleydi hep sütüm çok şükür Allaha buzlukta stok yapmıştım hatta suyun çok önemi var

Bende 2014 temmuz annesiydim

Kedilervekitaplar Merhabalar, bugün bu başlığı görünce üye olup aranıza katılmak istedim:)) Dilerim buradaki herkes sağlıkla bebekleri kucağına alır.
SAT 05/01/2021
Tahmini Doğum 12/10/2021
40 yaş
1.çocuk

İlk kontrole 15 şubatta gittik kalp atışlarını da gördük, fakat 7cm bir miyom olduğu için 2hafta sonra bir daha göreyim dedi. 1martta yeniden gideceğiz doktora. Miyom dışında bir sorun yaşamıyorum umarım o da sonraki günlerde zorluk çıkarmaz. Herkese sevgiler

hayırlı olsunn inşAllah hiçbir sorun olmadan sağlıkla kucaklarımıza alırız çok sevindimm :)

Ben de öğretmenim, branşım rehberlik olduğu için sınıflara girmiyorum. Henüz okula da söylemedim. Bu hafta niyetlendim ama hiç fırsat olmadı.
Bende de lekelenme oldu. Doktor kanama alanı var dedi. Progestan kullanmaya başladım, kesildi sonra.
İnşallah iyi haberler alırsınız. Bize de haber verin. Umarım ameliyata gerek kalmaz. Bebek de sağlıklıysa bu dönemi iyi şekilde geçirirsiniz inşallah

Ameliyat olursa daha iyi dedi doktor bebeğe bir zarar olmuyormuş. Pazartesi gideceğiz inşallah kötü birşey olmaz portakal büyüklüğündeyms baya büyük
İnşallah canım

Ameliyat olursa daha iyi dedi doktor bebeğe bir zarar olmuyormuş. Pazartesi gideceğiz inşallah kötü birşey olmaz portakal büyüklüğündeyms baya büyük

İnşallah canım
Bende de kist cıktı minik bir tane (ben zaten varlığını tahmin ediyordum) korkma dedi kendiliğinden geçer 3. Ayda dedi sağlıklı hrbeliklerde genelde oluşur dedi. Korkma sen yine de tabii ki kontrolünü yaptır

Kızlae babamız la birlikte kalp atışını gördük 6+5 de miniğim sağlıklı şükür kalbi pıt pıt attı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah şimdi sağlık ocağında gebelik kaydı açtırmam lazımmış tahlilleri yaptıracağım 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…