- 19 Kasım 2019
- 683
- 963
- 53
Bende öyleyim doktordan mide bulantısı için ilaç isticem gittiğimdeGünaydınnn , evet olan olduuu buz dolabını açtım ve peynir kokusu aldığımdan beri kötüyüm midem çok kötü , bulantim yok diye diye basima geldi ya
Kolay gelsin hocam evet sağolsunlar yardımcı oldular.ben aslında aşı olamıyacağımı belirtmek için söyledim durumumu 8lere devam etmeme gibi bi niyetim yoktu hatta ben geleyim müdürüm dedim çünkü 3 senedir emek verdiğim sınıflarımdı.müdür bey yok hocam 5-6 lara alalım sizi dedi sağolsun 3 arkadaşta hamile okulda onlara da çok yardımcı olmuştu Allah yardımcımız olsun hepimizinMerhabalar bende öğretmenim ilkokulda pazartesi başlıyoruz 12 şubeye giriyorum riskli durum ama çift maske siperlikle geçen dönem zor olsa da atlattık dersleri bende idrareye söyleyemedim henüz ama sizinki gibi bir kolaylık tanıyacaklarını sanmıyorum..idareniz anlayışlıymış ne güzel.. Aşı bende olmayacağım inşallah sıkıntısız atlatırız...
Allah kolaylıklar versin size de çok kutsal bi iş yapıyorsunuz şu dönemde.evet sunan grupları dışında zor görünüyor hayırlısı olsunBende sağlıkçıyım 24 saat nöbet tutuyorum ve baktığımız hastaların %60 I covid, hatta varyant covid sayımızda hergün artıyor ona rağmen çalışmaya devam . Ne güzel size yardımcı olan insanlar var, ayrıca okulların tamamen açılması çok zor duruyor
Su içmeye çalışıyorum zorla artıkBende öyleyim doktordan mide bulantısı için ilaç isticem gittiğimdeevde sadece midemi rahatlatıcak şeyler yiyebiliyorum ev yemeklerinin hepsinden tiksindim besleneniyorum doğru düzgün.. İnş düzeliriz
Normalde kisti ilaçlarla eritiyorlar bende 2 kere çıktı öyle ama gebelikte kullanılmaz ilaçlar yüksek ihtimalle.. Korkmayın bence ameliyat etmezler hemen kistle doğum yapan kadınlar da var.. Kontrol altına alırlar en azından strese girmeyinKızlar doktordan çıktım alttan muayene etti. Beni Ankara şehir hastanesine sevk etti. Kistin çok büyük bi git baksinlar diye ameliyat edebilirler dedi. Bebeğe zararı olmaz dedi ama çok korktum neden şehir hastanesi acaba kanserden mi suphelendi
O kadar çok su içiyorum ki sürekli içim yanıyor sanırsın 1 kg turşu suyu içmişimSu içmeye çalışıyorum zorla artıkşuan bebisler depolardan alıyorlar besini zorlama kendini çok yediklerimizden almalarına daha zaman var bol sıvı tuketmeye çalış geçecek bunlarrr
Ayyy evet gece kaç kez gidiyorum sayamiyorum sabah zombi gibiyimmO kadar çok su içiyorum ki sürekli içim yanıyor sanırsın 1 kg turşu suyu içmişimgece bin kere de wcye kalkıyorum uyku da kalmadı
Ben bıraksalar uyurum 24 saatKızlar merhaba 6+6 yım bugun ama cok fazla yorgunluk cok fazla uyku cok fazla hicbirsey yapmama isteği az az miğde bulantılaru var :) sizdede varmı bu durumlar 24 saat uyusam uyucam yani o durumdayım bunlar icin öneriniz varmi kolumu kaldirmaya takatim yok valla
su çok iyidir canım ben normalde de içerim çok severim kızımda da ekstra hergüm 3 litreyi içiyordum çok şükür sütüm o kadar çoktu kii spinal sezeryan oldum ameliyat hameden aşagı inerken sütüm akmaya başladı hemen makina taktılar bana hiç mama kullanmadım çok şükür 19 ayına kadar emzirdim kızımı ve bi yerden emeken diğer gögüsümden süt akıyodu ona da hep biberon tutuyoduk öyleydi hep sütüm çok şükür Allaha buzlukta stok yapmıştım hatta suyun çok önemi varO kadar çok su içiyorum ki sürekli içim yanıyor sanırsın 1 kg turşu suyu içmişimgece bin kere de wcye kalkıyorum uyku da kalmadı
Bende 2014 temmuz annesiydimKızlar ben kızımın hamileliğinde 2014 Temmuz anneleri grubundaydım sonra burdan yazışmak zor oluyor diye facebooktan grup açmışlardı ordan hem tanışmış olmuştuk hem de daha hızlı yazışıyorduk kapalı grub tu sadece grubu kuran üye alabiliyordu başlıklar açıp altında konuşmak keyifli oluyordu..Hala daha yazışıp konuşuyoruz çocuklarımız ilkokula başladı instagramda da bazıları ile takipleştik güzel olmuştu,bu grubu kuran arkadaş açabilir aslında
hayırlı olsunn inşAllah hiçbir sorun olmadan sağlıkla kucaklarımıza alırız çok sevindimm :)Kedilervekitaplar Merhabalar, bugün bu başlığı görünce üye olup aranıza katılmak istedim:)) Dilerim buradaki herkes sağlıkla bebekleri kucağına alır.
SAT 05/01/2021
Tahmini Doğum 12/10/2021
40 yaş
1.çocuk
İlk kontrole 15 şubatta gittik kalp atışlarını da gördük, fakat 7cm bir miyom olduğu için 2hafta sonra bir daha göreyim dedi. 1martta yeniden gideceğiz doktora. Miyom dışında bir sorun yaşamıyorum umarım o da sonraki günlerde zorluk çıkarmaz. Herkese sevgiler
En son ilaca başladığımda 7 civarıydı oyuzden korktum bendeÇok aşırı yüksek değilse zeka geriliği yapacağını sanmıyorum . Doktorumda öyle demişti
Ben de öğretmenim, branşım rehberlik olduğu için sınıflara girmiyorum. Henüz okula da söylemedim. Bu hafta niyetlendim ama hiç fırsat olmadı.Arkadaşlar merhaba aranızda öğretmen arkadaşımız var mı acaba?benim normalde pzt 8. Sınıflarım olduğu için okulum başlıyordu müdür bey sağolsun hocam ben sen bu durumda riske atamam dedi aşı da olamayacağımın için online eğitime devam ettiğimiz sınıflara aktardı.bir süre daha böyle giderim ama yüzyüze eğitim tüm kademelerde açılırsa akıbetimiz ne olur sizce???
Bende de lekelenme oldu. Doktor kanama alanı var dedi. Progestan kullanmaya başladım, kesildi sonra.Kizlar, benim 15 Ocak son adet başlangıcım. 22 Şubat pazartesi doktora gittiğimde keseyi gördük hatta kalp atışlarını bile gördük ama duyamadım tabi daha. Doktor dediki sata göre 5+3 falansin ama keseyi gördüğümüze göre erken döllenme olmuş 6 haftalıksin dedi. Bende pazartesiden beri 6+4 olarak kabul ediyorum bugünü. Yani 7. Haftanın içinde mi oluyorum? İkinci gebelik ama insan 5 sene aradan sonra unutuyor herşeyi... Birde benim riskli gebelik, rahim ağzı yetmezliği var. Sizde şuanda hafif renklenmeler oldu mu? Akut bir kandan bahsetmiyorum. Lekelenme şeklinde?
İnşallah iyi haberler alırsınız. Bize de haber verin. Umarım ameliyata gerek kalmaz. Bebek de sağlıklıysa bu dönemi iyi şekilde geçirirsiniz inşallahKızlar doktordan çıktım alttan muayene etti. Beni Ankara şehir hastanesine sevk etti. Kistin çok büyük bi git baksinlar diye ameliyat edebilirler dedi. Bebeğe zararı olmaz dedi ama çok korktum neden şehir hastanesi acaba kanserden mi suphelendi
O zaman tiyzesi bizi de ekleyinBende kaynaklı oldu kuzum, kusura bakma. Ekledim şimdi.
Ameliyat olursa daha iyi dedi doktor bebeğe bir zarar olmuyormuş. Pazartesi gideceğiz inşallah kötü birşey olmaz portakal büyüklüğündeyms baya büyükNormalde kisti ilaçlarla eritiyorlar bende 2 kere çıktı öyle ama gebelikte kullanılmaz ilaçlar yüksek ihtimalle.. Korkmayın bence ameliyat etmezler hemen kistle doğum yapan kadınlar da var.. Kontrol altına alırlar en azından strese girmeyin
İnşallah canımBen de öğretmenim, branşım rehberlik olduğu için sınıflara girmiyorum. Henüz okula da söylemedim. Bu hafta niyetlendim ama hiç fırsat olmadı.
Bende de lekelenme oldu. Doktor kanama alanı var dedi. Progestan kullanmaya başladım, kesildi sonra.
İnşallah iyi haberler alırsınız. Bize de haber verin. Umarım ameliyata gerek kalmaz. Bebek de sağlıklıysa bu dönemi iyi şekilde geçirirsiniz inşallah
Bende de kist cıktı minik bir tane (ben zaten varlığını tahmin ediyordum) korkma dedi kendiliğinden geçer 3. Ayda dedi sağlıklı hrbeliklerde genelde oluşur dedi. Korkma sen yine de tabii ki kontrolünü yaptırAmeliyat olursa daha iyi dedi doktor bebeğe bir zarar olmuyormuş. Pazartesi gideceğiz inşallah kötü birşey olmaz portakal büyüklüğündeyms baya büyük
İnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?