2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Selamlar sonra doktorunuzla konuştunuz mu? benim doktoroum yeşil çay içebilirsin 1bardak dedi. Çayı da çık ve limonlu iç dedi. Türk kahvesi bir füncan olur dedi. Ben yeşil çay tüketiyotum çay her gün içmiyorum. İki güne bir de kahve tüketiyorum onu da normal filtre kahveye sıcak su ekleyerek :)

Bebekte bir problem yok dedi kapalı ameliyatla aliyorlarms canım bebeğe zararı yokmuş ins biran önce geçer gider
Çok geçmiş olsun hiç korkmayın ben ameliyathane hemşiresiyim bu ameliyat laparoskopik yapılıyor yani kapalı işlem ve birçok kez hamile hastanın ameliyatına girdim gayet güzel geçti hepsi içiniz rahat olsun, ameliyatın yapılmama ihtimali de çok yüksek çünkü kendiliğinden de geçebilir iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Merhaba canım doktora gittim bugün ilk defa kahve çok iyi değil bence de 2 günde 1 iyi olur yeşil çay da arada içeriz artık çayı açık iç dedi folik asiye devam dedi

Selam arkadaşlar bugün ilk doktor kontrolüme gittim karından baktı kesemiz gözüktü 7.2mm satla uyumlu 5 haftalık 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi karından anca o zaman gözüküyor şimdi bekle bakalım 2 hafta kese sağlıklı normal gözüküyor dedi bir takım tahliller istedi onları pazartesi devlette yaptıracağım. Folik asite devam dedi, kanama falan durumunda haberim olsun dedi bir şikayetin yoksa 2 hafta sonra görüşürüz dedi bizden haberler böyle bekleyenler de en kısa zamanda mutlu haberleri alırlar inşallah

Eklentiler

• IMG_20210226_143333.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 50
Benimki de rahimdeydi. Hatta bebek büyüdükçe ultrasonda görünmemeye başlamıştı. Onun da adı miyommuş demek ki. Öğrenmiş oldum.
Doğum sonrası kontrolde hiçbir şey kalmamıştı geriye.

İyi düşünelim iyi olsun sağlıkla

Yaa çok sevindim gerçekten. Umarım benimki de küçülür Ben her zaman olumlu durumları kendime örnek alıyorum öteki türlü stres yaratıyor çünkü.

Kuduruk deniz geldi diyeceksiniz biliyorum ama eeee ben doktora sormayı unuttım oda söylemeyi unuttu sanırım kalp atışını duyduğumuzda devam edeceğiz demişti duyduk çok şükürde demedi bana ilişki yasağı yok artık diye yasak da demedi kaldım arafta

Siz böyle diyince ben nedense çok duygulandım

Hocam 24. Haftada izin başlıyor. Peki doğumdan sonra ne kadar izin olacak? Yine 3.5 ay mi?
Selam ben de kamuda memur olarak çalışıyorum. 24.haftada izin başlıyor ama eskiden olduğu gibi 5haftayı doğum sonrasına aktarabiliyor muyuz ondan emin değilim. Örnekleri var mı onu da göremedim. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa ne güzel olur:)

Benim kanamam olmuştu kesede 5. Haftada. Ondan dolayı doktorum 3. Aya kadar yasakladı. Kocam zaten korkuyor istemiyor

Şimdş kist olan arkadaşlarım benimde var bugün yine kistime baktı doktorum aynen şöyle izah etti deniz dedi kistin küçük ama büyüyecek gebeliğin süresince yalnız dedi kist kesenin altında ve uzak bölgede gösterdi de yani senin kistin bebeğe zararsız noktada tam kese ağzında olan kistler var öyle olsa idi müdale edilmesi gerekebilirdi bebeğin beslenmesine engel olurdu dedi sizede fikir olsun canlar

Benim kanamam olmuştu kesede 5. Haftada. Ondan dolayı doktorum 3. Aya kadar yasakladı. Kocam zaten korkuyor istemiyor
Canım bende hiç kanama lekelenme şükür olmadı rahimde de hiç kanama alanı gözükmedi hamileleğimi öğrendiğim günden beri progeston kullanıyorım öğrendiiim anda bana kalp atışına kadar yasak demişti bugün progeston bitince yenisini almıyorsun dedi ama ilişkiye devam da demedi hayır böyle çok önemliymiş gibi oluyor ama yanlış bir şey yapmaktan çekiniyorum o yüzden

sonuç olarak o da bir ihtiyaç millet yapıyor tehlikeli olsa yapmazlardı herhalde. Benim düşük tehlikem yüzünden olmuyor yoksa yapardık herhalde (benimki yine yapmazdı evhamlı bıdık)

sonuç olarak o da bir ihtiyaç millet yapıyor tehlikeli olsa yapmazlardı herhalde. Benim düşük tehlikem yüzünden olmuyor yoksa yapardık herhalde (benimki yine yapmazdı evhamlı bıdık)
Anacım yapacağız da yapın emrini bekliyoruz bu nedir ya valla komedi yani

Evet hastalık olmasa idare edilir bir şekilde ama işte.
Hocam 24. Haftada izin başlıyor. Peki doğumdan sonra ne kadar izin olacak? Yine 3.5 ay mi?
24-32 hafta arası idari izinli oluyoruz. 32. Haftada çalışmak istersek 37.haftaya kadar çalışıyoruz. İstemezsek doktordan tekrar rapor alıyoruz.

Kızlar merhaba bugün ilk doktor kontrolüme gittim 5+6 haftalığız kese ve hafta uyumlu dedi şimdilik sadece keseyi gördük çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlık ocağında gerekli bütün tahlilleri yaptırıp gitmiştim onlarda temiz dedi sadece demir değerlerim biraz düşülmüş demir ve folik asit verdi haftaya kalp atışları ve bebişi görmeye çağırdı

Eklentiler

• IMG_20210226_152438.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…