Selamlar sonra doktorunuzla konuştunuz mu? benim doktoroum yeşil çay içebilirsin 1bardak dedi. Çayı da çık ve limonlu iç dedi. Türk kahvesi bir füncan olur dedi. Ben yeşil çay tüketiyotum çay her gün içmiyorum. İki güne bir de kahve tüketiyorum onu da normal filtre kahveye sıcak su ekleyerek :)İyi akşamlar arkadaşlar ben daha doktora gidemediğim için size sormak istedim yeşil çay kesin yasak mı gebelerde 1bardak içebilir miyiz kesin şunu yiyin yemeyin diyen oldu mu doktora gidenlerden vee filtre kahve ben çok severim 1 fincan mı izinli
Çok geçmiş olsun hiç korkmayın ben ameliyathane hemşiresiyim bu ameliyat laparoskopik yapılıyor yani kapalı işlem ve birçok kez hamile hastanın ameliyatına girdim gayet güzel geçti hepsi içiniz rahat olsun, ameliyatın yapılmama ihtimali de çok yüksek çünkü kendiliğinden de geçebilir iyi düşünelim iyi olsun inşallahBebekte bir problem yok dedi kapalı ameliyatla aliyorlarms canım bebeğe zararı yokmuş ins biran önce geçer gider
Merhaba canım doktora gittim bugün ilk defa kahve çok iyi değil bence de 2 günde 1 iyi olur yeşil çay da arada içeriz artık çayı açık iç dedi folik asiye devam dediSelamlar sonra doktorunuzla konuştunuz mu? benim doktoroum yeşil çay içebilirsin 1bardak dedi. Çayı da çık ve limonlu iç dedi. Türk kahvesi bir füncan olur dedi. Ben yeşil çay tüketiyotum çay her gün içmiyorum. İki güne bir de kahve tüketiyorum onu da normal filtre kahveye sıcak su ekleyerek :)
geçmiş olsun umarım sorun çıkarmaz gebelik boyunca.
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim destekleyici mesaj içinKist ile Miyom arasında fark var sanırım. Miyom rahimde kist de yumurtalıkta oluyor. Benimki rahmin üst kısmında olduğu için doktor ilk muayenede ilerde kramp yaratabilir bir de bebek dönemeyebilir dedi. Yabancı kaynaklar vs de okudum ama beklemek ve görmek dışında başka seçenek yok sanırım. Küçülme ihtimali de var o yüzden olumlu düşünmeyi tercih ediyorum:)
Yaa çok sevindim gerçekten.Benimki de rahimdeydi. Hatta bebek büyüdükçe ultrasonda görünmemeye başlamıştı. Onun da adı miyommuş demek ki. Öğrenmiş oldum.
Doğum sonrası kontrolde hiçbir şey kalmamıştı geriye.
İyi düşünelim iyi olsunsağlıkla
Siz böyle diyince ben nedense çok duygulandımTebriklerrr öncelikle
Hiç endişe etme, o kistler , bebek küçükken bir süre görünüyor. Sonra küçülüp yok oluyor. Bende de olmuştu.
Bebekler anne karnındayken , eğer annenin bir yerine bir şey olursa , çabucak iyileşmesini sağlarmış. Öyle okumuştum yıllar önce. Hayata iyi tutunsun diye , anneyi koruyor. Mucize gibi.
Selam ben de kamuda memur olarak çalışıyorum. 24.haftada izin başlıyor ama eskiden olduğu gibi 5haftayı doğum sonrasına aktarabiliyor muyuz ondan emin değilim. Örnekleri var mı onu da göremedim. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa ne güzel olur:)Hocam 24. Haftada izin başlıyor. Peki doğumdan sonra ne kadar izin olacak? Yine 3.5 ay mi?
Benim kanamam olmuştu kesede 5. Haftada. Ondan dolayı doktorum 3. Aya kadar yasakladı. Kocam zaten korkuyor istemiyorKuduruk deniz geldi diyeceksiniz biliyorum amaeeee ben doktora sormayı unuttım oda söylemeyi unuttu sanırım kalp atışını duyduğumuzda devam edeceğiz demişti duyduk çok şükürde demedi bana ilişki yasağı yok artık diye yasak da demedi kaldım arafta
Canım bende hiç kanama lekelenme şükür olmadı rahimde de hiç kanama alanı gözükmedi hamileleğimi öğrendiğim günden beri progeston kullanıyorım öğrendiiim anda bana kalp atışına kadar yasak demiştiBenim kanamam olmuştu kesede 5. Haftada. Ondan dolayı doktorum 3. Aya kadar yasakladı. Kocam zaten korkuyor istemiyor
Selam arkadaşlar bugün ilk doktor kontrolüme gittim karından baktı kesemiz gözüktü 7.2mm satla uyumlu 5 haftalık2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi karından anca o zaman gözüküyor şimdi bekle bakalım 2 hafta kese sağlıklı normal gözüküyor dedi bir takım tahliller istedi onları pazartesi devlette yaptıracağım. Folik asite devam dedi, kanama falan durumunda haberim olsun dedi bir şikayetin yoksa 2 hafta sonra görüşürüz dedi bizden haberler böyle bekleyenler de en kısa zamanda mutlu haberleri alırlar inşallah
Canım bende hiç kanama lekelenme şükür olmadı rahimde de hiç kanama alanı gözükmedi hamileleğimi öğrendiğim günden beri progeston kullanıyorım öğrendiiim anda bana kalp atışına kadar yasak demiştibugün progeston bitince yenisini almıyorsun dedi ama ilişkiye devam da demedi hayır böyle çok önemliymiş gibi oluyor ama yanlış bir şey yapmaktan çekiniyorum o yüzden
Anacım yapacağız dasonuç olarak o da bir ihtiyaç millet yapıyor tehlikeli olsa yapmazlardı herhalde. Benim düşük tehlikem yüzünden olmuyor yoksa yapardık herhalde (benimki yine yapmazdı evhamlı bıdık)
Evet hastalık olmasa idare edilir bir şekilde ama işte.Kolay gelsin hocam yaşadığınız şehir neresi bilmiyorum ama ben Ankara’da olduğum için bizde 31 Ağustos’tan beri kamuda çalışan hamileler idari izinli sayılabiliyor istediklerinde.hatta müdürümde hatırlattı bana bende yakın zamanda ayrılmak istemiyorum tabi ama ilk kızımda 37. Haftama kadar çalışmıştım.şu kovid kafaları çok karıştırıyor malesef
24-32 hafta arası idari izinli oluyoruz. 32. Haftada çalışmak istersek 37.haftaya kadar çalışıyoruz. İstemezsek doktordan tekrar rapor alıyoruz.Hocam 24. Haftada izin başlıyor. Peki doğumdan sonra ne kadar izin olacak? Yine 3.5 ay mi?
Kuduruk deniz geldi diyeceksiniz biliyorum amaeeee ben doktora sormayı unuttım oda söylemeyi unuttu sanırım kalp atışını duyduğumuzda devam edeceğiz demişti duyduk çok şükürde demedi bana ilişki yasağı yok artık diye yasak da demedi kaldım arafta
Hahaha doktora soramazdım ben galiba yaAnacım yapacağız dayapın emrini bekliyoruz bu nedir ya valla komedi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?