- 26 Mart 2018
- 238
- 283
- 103
Çok üzüldüm, başınız sağ olsun. 4 yıl önce ben de ilk gebeliğimde aynı şeyi yaşadım. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Zor bir süreçti. Yaşamaktan başka çare yok. İnsan acısını yaşıyor, zor zamanlar yaşıyor ama Allahın izniyle geçiyor. Allah yardımcınız olsun. İnşallah kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşar, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Kürtaj mı olacaksınız?Hanımlar merhaba. Ben dün kalp atışı için gittiğimde maalesef alamadık kalp atışını. Kesenin de rahimden kopmaya başladığını gördü doktorum. Bebeğim cennet kuşu oldu. Umuyorum bu gruptaki herkes sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alir. Mutlu gebeliginiz ve pozitif doğum hikayeleriniz olsun. Allaha emanet olun
Prilam dr süper ötesi işe yaramadı bende ama en azından kafam kalkıyor bir lokma bir şey yer hale geldimPrilam dr yazdı bana sayfadaki arkadaşlarda onu kullanıyormuş . Ama gerçekten işe yarıyor . Bulantı kusma yemek yiyememe çeken arkadaşlar kesinlikle kullanın çok iyi geldi bana hayatta soğumuştum. 3 gündür kullanıyorum içtiğim tek seferde işe yaradı masallah diyim
Amiin inşallahHoş geldin canım. Bu sayfadaki tüp bebek yoğunluğu artıyor
İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğin
Amin teşekkür ederimCanım çok üzüldüm rabbim sana ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsingüzel bak kendine
Amin amin umudu kesmek yok zaten. Denemeye duaya devamÇok üzgünüm.. Sana şefaatçi olsun inşallah arkadaşım. Rabbim hayırlı sağlıklı gebelikler nasio etsin inşallah..
Son iki kontrolde bariz görünüyordu çok hafif de ritim duyduk ama zayıftı. 4 gün sonra gittiğimizde kesenin şekli bozulmuş bebek yok sacindan ayrılmıştı. Hareket olarak da göremedik bu sefer kalp atışını hem vajinal hem karından ultrason baktılar ama maalesefÇok özür dileyerek soruyorum kalp atışını hiç duymamış mıydınız
Sagolun. Gececek inşallah. Sali günü tekrar bakacak doktorum ve karar vereceğiz ne şekilde olacağına.Çok üzüldüm, başınız sağ olsun. 4 yıl önce ben de ilk gebeliğimde aynı şeyi yaşadım. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Zor bir süreçti. Yaşamaktan başka çare yok. İnsan acısını yaşıyor, zor zamanlar yaşıyor ama Allahın izniyle geçiyor. Allah yardımcınız olsun. İnşallah kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşar, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Kürtaj mı olacaksınız?
Canım haldır şaldır eğilip yukarıları uzanma tabiki ama yani ben bulaşık makinamı topluyorum mop paspas ile yerleri siliyorum ayakkabımı bağlıyorımHamilelikte egilmenin zararı var mı kızlar? Ben pek eğilmiyorum iş yapmıyorum ama arada mecbur kalınca eğiliyorum mecburen
Ben makinayı eşine dizdiriyorumCanım haldır şaldır eğilip yukarıları uzanma tabiki ama yani ben bulaşık makinamı topluyorum mop paspas ile yerleri siliyorum ayakkabımı bağlıyorımdikkat edeceksin ekstra ama hiç eğilmeden nasıl olacak ki
Herkeste farklı canım ya ben sakınan göze çöp batara inananlardanım tedbirimi alıyorım takdir rabbimin hafif hafif işlerimi yapıyorım kendimi yormadan çok şükürBen makinayı eşine dizdiriyorumayakkabıyı ya üstten eğilmeden giyiyorum cekecekle falan. Yerleri de eşime yaptırmaya çalışıyorum ama onun da vakti zor kalıyor en azından bir 4 aylık olalım da ondan dikkat ediyorum. Az önce makineye çamaşır attım mecburen eğildim deterjan falan
24.haftada dan değilde 32.haftadan itibaren aldığımız çalışabilir raporunu sonraya aktarabiliyoruz diye biliyorum bendeSelam ben de kamuda memur olarak çalışıyorum. 24.haftada izin başlıyor ama eskiden olduğu gibi 5haftayı doğum sonrasına aktarabiliyor muyuz ondan emin değilim. Örnekleri var mı onu da göremedim. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa ne güzel olur:)
Ya ben eğiliyorum hep normal işlerimi yapıyorumBen makinayı eşine dizdiriyorumayakkabıyı ya üstten eğilmeden giyiyorum cekecekle falan. Yerleri de eşime yaptırmaya çalışıyorum ama onun da vakti zor kalıyor en azından bir 4 aylık olalım da ondan dikkat ediyorum. Az önce makineye çamaşır attım mecburen eğildim deterjan falan
Öyle tabi annelerimiz sonuçta bu kadar dikkat etmeden her işi yaparak geçirmişler. Şimdiki çocuklar nazlıHerkeste farklı canım ya ben sakınan göze çöp batara inananlardanım tedbirimi alıyorım takdir rabbimin hafif hafif işlerimi yapıyorım kendimi yormadan çok şükür
Ya ben eğiliyorum hep normal işlerimi yapıyorumkarnım olmadıgı için zaten unutuyorum bazen hamile oldugumu
Mide bulamtılarım olmasa bende unutacağımYa ben eğiliyorum hep normal işlerimi yapıyorumkarnım olmadıgı için zaten unutuyorum bazen hamile oldugumu
Dimi ama bence bizler biraz nazlıyız bebişlerimiz değil canımÖyle tabi annelerimiz sonuçta bu kadar dikkat etmeden her işi yaparak geçirmişler. Şimdiki çocuklar nazlıdikkat etmeden olmuyor
Rengi ?Kızlar geçen hafta lekelenmem olmuştu 6 haftalık hamileydim bi kaç gün sürdü geçti 1 hafta sonra dün yine lekelenmem başladı . Lekelenme yaşayan var mı ?
Normalde ellerimle silerim banyoyu falan mesela o zaman eğilmek istemediğim için mopla falan silicem napimMide bulamtılarım olmasa bende unutacağımama bende dikkat ede ede yapıyorım haftasonu işlerimi canım haftaiçi çalışıyprum zaten rabbim yardımcımız olsun
Canım çok sevindim kirhan beye mi gittin , bekleme işi evet biraz zor ama geçecek hep beraber konuşa konuşa geçecek günlerrrSelam arkadaşlar bugün ilk doktor kontrolüme gittim karından baktı kesemiz gözüktü 7.2mm satla uyumlu 5 haftalık2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi karından anca o zaman gözüküyor şimdi bekle bakalım 2 hafta kese sağlıklı normal gözüküyor dedi bir takım tahliller istedi onları pazartesi devlette yaptıracağım. Folik asite devam dedi, kanama falan durumunda haberim olsun dedi bir şikayetin yoksa 2 hafta sonra görüşürüz dedi bizden haberler böyle bekleyenler de en kısa zamanda mutlu haberleri alırlar inşallah
Hahahah sen beni oldureceksin yaaaKuduruk deniz geldi diyeceksiniz biliyorum amaeeee ben doktora sormayı unuttım oda söylemeyi unuttu sanırım kalp atışını duyduğumuzda devam edeceğiz demişti duyduk çok şükürde demedi bana ilişki yasağı yok artık diye yasak da demedi kaldım arafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?