2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok üzüldüm, başınız sağ olsun. 4 yıl önce ben de ilk gebeliğimde aynı şeyi yaşadım. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Zor bir süreçti. Yaşamaktan başka çare yok. İnsan acısını yaşıyor, zor zamanlar yaşıyor ama Allahın izniyle geçiyor. Allah yardımcınız olsun. İnşallah kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşar, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Kürtaj mı olacaksınız?

Prilam dr süper ötesi işe yaramadı bende ama en azından kafam kalkıyor bir lokma bir şey yer hale geldim

Canım çok üzüldüm rabbim sana ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin güzel bak kendine
Amin teşekkür ederim
Çok üzgünüm.. Sana şefaatçi olsun inşallah arkadaşım. Rabbim hayırlı sağlıklı gebelikler nasio etsin inşallah..
Amin amin umudu kesmek yok zaten. Denemeye duaya devam
Çok özür dileyerek soruyorum kalp atışını hiç duymamış mıydınız
Son iki kontrolde bariz görünüyordu çok hafif de ritim duyduk ama zayıftı. 4 gün sonra gittiğimizde kesenin şekli bozulmuş bebek yok sacindan ayrılmıştı. Hareket olarak da göremedik bu sefer kalp atışını hem vajinal hem karından ultrason baktılar ama maalesef
Sagolun. Gececek inşallah. Sali günü tekrar bakacak doktorum ve karar vereceğiz ne şekilde olacağına.

Hamilelikte egilmenin zararı var mı kızlar? Ben pek eğilmiyorum iş yapmıyorum ama arada mecbur kalınca eğiliyorum mecburen
Canım haldır şaldır eğilip yukarıları uzanma tabiki ama yani ben bulaşık makinamı topluyorum mop paspas ile yerleri siliyorum ayakkabımı bağlıyorım dikkat edeceksin ekstra ama hiç eğilmeden nasıl olacak ki

Bana dr seke seke merdiven inme hoplaya zıplaya koşma haraketlerini yavaşlat dedi öyle eğilme doğrulma demedi dikkatli yap herşeyi bir şey olmaz dedi yani

Ben makinayı eşine dizdiriyorumayakkabıyı ya üstten eğilmeden giyiyorum cekecekle falan. Yerleri de eşime yaptırmaya çalışıyorum ama onun da vakti zor kalıyor en azından bir 4 aylık olalım da ondan dikkat ediyorum. Az önce makineye çamaşır attım mecburen eğildim deterjan falan

Herkeste farklı canım ya ben sakınan göze çöp batara inananlardanım tedbirimi alıyorım takdir rabbimin hafif hafif işlerimi yapıyorım kendimi yormadan çok şükür

24.haftada dan değilde 32.haftadan itibaren aldığımız çalışabilir raporunu sonraya aktarabiliyoruz diye biliyorum bende

Ya ben eğiliyorum hep normal işlerimi yapıyorum karnım olmadıgı için zaten unutuyorum bazen hamile oldugumu

Herkeste farklı canım ya ben sakınan göze çöp batara inananlardanım tedbirimi alıyorım takdir rabbimin hafif hafif işlerimi yapıyorım kendimi yormadan çok şükür
Öyle tabi annelerimiz sonuçta bu kadar dikkat etmeden her işi yaparak geçirmişler. Şimdiki çocuklar nazlı dikkat etmeden olmuyor

Ya ben eğiliyorum hep normal işlerimi yapıyorum karnım olmadıgı için zaten unutuyorum bazen hamile oldugumu
Mide bulamtılarım olmasa bende unutacağımama bende dikkat ede ede yapıyorım haftasonu işlerimi canım haftaiçi çalışıyprum zaten rabbim yardımcımız olsun

Mide bulamtılarım olmasa bende unutacağımama bende dikkat ede ede yapıyorım haftasonu işlerimi canım haftaiçi çalışıyprum zaten rabbim yardımcımız olsun
Normalde ellerimle silerim banyoyu falan mesela o zaman eğilmek istemediğim için mopla falan silicem napim karnım büyüyünce zaten nasıl olcak o işler bilmiyorum ben bide temizlik takıntılıyım 39 derece ateşle içim rahat etmediği için temizlik yapmış insanım

Canım çok sevindim kirhan beye mi gittin , bekleme işi evet biraz zor ama geçecek hep beraber konuşa konuşa geçecek günlerrr
Hahahah sen beni oldureceksin yaaa kuduruk deniz miden bulanmiyor mu bacım aklın hala orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…