2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok saol canım içimi rahatlattın doktora sonuçları gösterdim kanser olduğunu düşünmüyorum dedi ama ordaki doktorlar karar verecek dedi ins kötü birşey çıkmaz.

Canım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin rabbim bana da sağlık ocağına kayıt yaptır dedi doktorum ne gibi tahlil yapıyprlar orada acaba

Canım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin rabbim bana da sağlık ocağına kayıt yaptır dedi doktorum ne gibi tahlil yapıyprlar orada acaba
Teşekkür ederim kuzum cümlemize inşallah sağlık ocağına gebelik kaydı açtırmaya gittiğimde doktor hem kan hem idrar tahlili yaptı demir depoları vitamin depoları ne durumda diye bakıyorlar ki kendi kadın doğum doktoruna gittiğinde doktor ona göre takviye yazıyor

Çok saol canım içimi rahatlattın doktora sonuçları gösterdim kanser olduğunu düşünmüyorum dedi ama ordaki doktorlar karar verecek dedi ins kötü birşey çıkmaz.
Ne demek canım benim en kötü günlerimiz böyle olsun içini ferah tut ne zaman kafana bir şey takılırsa da yaz dualarım sizinle

2 hafta sonraya kaldı hayır eşim vardı yanımda olmasa yine soracaktım ben giderken aklımdaydı çıkarken kalp atışı heycanına olsundu napalım
Ya bende özele gidiyorum ama eşleri almıyolar.doktorum da iyi tartışmak da istemiyorum ama sinir oluyorum ben eşimle giremiyorum ya özele gidipte eşleri odaya alınmayan var mı benim gibi yoksa bi bana mı denk geldi sürekli elimde kamerayla çekim mi yapıcam o an heyecandan anlamadım ki

Kuzum bende özele gidiyorum eşimi alıyorlar hiç öyle bir konuşma bile geçmedi neden öyle yapmışlar acaba belki risk durumu yüksek şehirlerde böyle karar alınmış olabilir

Anladım canım çok teşekkür ederim

Maleasef canım bazı hastaneler almıyorlar covid sebebi ile duydum bunu bir kaç kişide istersen bir kereliğine eşini alacaklaro bir hastaneye git derim

canım ben daha kalp atışını duymadım ama doktor yasak falan demedi Allaha emanet yapıyoruz yani

Maleasef canım bazı hastaneler almıyorlar covid sebebi ile duydum bunu bir kaç kişide istersen bir kereliğine eşini alacaklaro bir hastaneye git derim
Kalp atışını duymaya gittiğimiz de rica edicem.. Olmazsa ekranı videoya çekerim dedim bu covid yüzünden sevinçler de yarım yamalak oldu. İnş geçer gider bir an önce..

Hanımlar merhaba. Ben dün kalp atışı için gittiğimde maalesef alamadık kalp atışını. Kesenin de rahimden kopmaya başladığını gördü doktorum. Bebeğim cennet kuşu oldu. Umuyorum bu gruptaki herkes sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alir. Mutlu gebeliginiz ve pozitif doğum hikayeleriniz olsun. Allaha emanet olun

Benim de ilk gittiğin doktor sadece kalp atışı zamanı aliriz demişti. Ben degistirdim şimdiki doktorum 1 kişiyi alabiliriz demişti ama ilk gebeligim olunca gelenleri aldı:) bundan sonra tabii ki eşimle giderim

Canım çok üzüldüm. Rabbim öte dünyada onu sana yardımcı kılsın metanetini korumaya çalış

Canım çok üzüldüm rabbim sana ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin güzel bak kendine

Çok üzgünüm.. Sana şefaatçi olsun inşallah arkadaşım. Rabbim hayırlı sağlıklı gebelikler nasio etsin inşallah..

Kızlar bulantı için doktorunuz hangi ilacı verdi 2 gündür mahvoldum kusmaktan
Prilam dr yazdı bana sayfadaki arkadaşlarda onu kullanıyormuş . Ama gerçekten işe yarıyor . Bulantı kusma yemek yiyememe çeken arkadaşlar kesinlikle kullanın çok iyi geldi bana hayatta soğumuştum. 3 gündür kullanıyorum içtiğim tek seferde işe yaradı masallah diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…