- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
- 53
Çok saol canım içimi rahatlattın doktora sonuçları gösterdim kanser olduğunu düşünmüyorum dedi ama ordaki doktorlar karar verecek dedi ins kötü birşey çıkmaz.Çok geçmiş olsun hiç korkmayın ben ameliyathane hemşiresiyim bu ameliyat laparoskopik yapılıyor yani kapalı işlem ve birçok kez hamile hastanın ameliyatına girdim gayet güzel geçti hepsi içiniz rahat olsun, ameliyatın yapılmama ihtimali de çok yüksek çünkü kendiliğinden de geçebilir iyi düşünelim iyi olsun inşallah
2 hafta sonraya kaldı hayır eşim vardı yanımda olmasa yine soracaktım ben giderken aklımdaydı çıkarken kalp atışı heycanınaHahaha doktora soramazdım ben galiba ya
Canım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin rabbimKızlar merhaba bugün ilk doktor kontrolüme gittim 5+6 haftalığız kese ve hafta uyumlu dedi şimdilik sadece keseyi gördük çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsinsağlık ocağında gerekli bütün tahlilleri yaptırıp gitmiştim onlarda temiz dedi sadece demir değerlerim biraz düşülmüş demir ve folik asit verdi haftaya kalp atışları ve bebişi görmeye çağırdı
Teşekkür ederim kuzum cümlemize inşallahCanım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin rabbimbana da sağlık ocağına kayıt yaptır dedi doktorum ne gibi tahlil yapıyprlar orada acaba
Ne demek canım benim en kötü günlerimiz böyle olsun içini ferah tut ne zaman kafana bir şey takılırsa da yaz dualarım sizinleÇok saol canım içimi rahatlattın doktora sonuçları gösterdim kanser olduğunu düşünmüyorum dedi ama ordaki doktorlar karar verecek dedi ins kötü birşey çıkmaz.
Ya bende özele gidiyorum ama eşleri almıyolar.doktorum da iyi tartışmak da istemiyorum ama sinir oluyorum ben eşimle giremiyorum ya2 hafta sonraya kaldı hayır eşim vardı yanımda olmasa yine soracaktım ben giderken aklımdaydı çıkarken kalp atışı heycanınaolsundu napalım
Kuzum bende özele gidiyorum eşimi alıyorlar hiç öyle bir konuşma bile geçmedi neden öyle yapmışlar acabaYa bende özele gidiyorum ama eşleri almıyolar.doktorum da iyi tartışmak da istemiyorum ama sinir oluyorum ben eşimle giremiyorum yaözele gidipte eşleri odaya alınmayan var mı benim gibi yoksa bi bana mı denk geldi sürekli elimde kamerayla çekim mi yapıcam o an heyecandan anlamadım ki
Saol canım teşekkür ederimNe demek canım benim en kötü günlerimiz böyle olsun içini ferah tut ne zaman kafana bir şey takılırsa da yaz dualarım sizinle
Anladım canım çok teşekkür ederimTeşekkür ederim kuzum cümlemize inşallahsağlık ocağına gebelik kaydı açtırmaya gittiğimde doktor hem kan hem idrar tahlili yaptı demir depoları vitamin depoları ne durumda diye bakıyorlar ki kendi kadın doğum doktoruna gittiğinde doktor ona göre takviye yazıyor
Maleasef canım bazı hastaneler almıyorlar covid sebebi ile duydum bunu bir kaç kişide istersen bir kereliğine eşini alacaklaro bir hastaneye git derimYa bende özele gidiyorum ama eşleri almıyolar.doktorum da iyi tartışmak da istemiyorum ama sinir oluyorum ben eşimle giremiyorum yaözele gidipte eşleri odaya alınmayan var mı benim gibi yoksa bi bana mı denk geldi sürekli elimde kamerayla çekim mi yapıcam o an heyecandan anlamadım ki
canım ben daha kalp atışını duymadım ama doktor yasak falan demedi Allaha emanet yapıyoruz yaniCanım bende hiç kanama lekelenme şükür olmadı rahimde de hiç kanama alanı gözükmedi hamileleğimi öğrendiğim günden beri progeston kullanıyorım öğrendiiim anda bana kalp atışına kadar yasak demiştibugün progeston bitince yenisini almıyorsun dedi ama ilişkiye devam da demedi hayır böyle çok önemliymiş gibi oluyor ama yanlış bir şey yapmaktan çekiniyorum o yüzden
Kalp atışını duymaya gittiğimiz de rica edicem.. Olmazsa ekranı videoya çekerim dedimMaleasef canım bazı hastaneler almıyorlar covid sebebi ile duydum bunu bir kaç kişide istersen bir kereliğine eşini alacaklaro bir hastaneye git derim
Benim de ilk gittiğin doktor sadece kalp atışı zamanı aliriz demişti. Ben degistirdim şimdiki doktorum 1 kişiyi alabiliriz demişti ama ilk gebeligim olunca gelenleri aldı:) bundan sonra tabii ki eşimle giderimYa bende özele gidiyorum ama eşleri almıyolar.doktorum da iyi tartışmak da istemiyorum ama sinir oluyorum ben eşimle giremiyorum yaözele gidipte eşleri odaya alınmayan var mı benim gibi yoksa bi bana mı denk geldi sürekli elimde kamerayla çekim mi yapıcam o an heyecandan anlamadım ki
Canım çok üzüldüm. Rabbim öte dünyada onu sana yardımcı kılsın metanetini korumaya çalışHanımlar merhaba. Ben dün kalp atışı için gittiğimde maalesef alamadık kalp atışını. Kesenin de rahimden kopmaya başladığını gördü doktorum. Bebeğim cennet kuşu oldu. Umuyorum bu gruptaki herkes sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alir. Mutlu gebeliginiz ve pozitif doğum hikayeleriniz olsun. Allaha emanet olun
Amin inşallah bizim tesellimiz de bu yönde sagolunCanım çok üzüldüm. Rabbim öte dünyada onu sana yardımcı kılsın metanetini korumaya çalış
Canım çok üzüldüm rabbim sana ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsinHanımlar merhaba. Ben dün kalp atışı için gittiğimde maalesef alamadık kalp atışını. Kesenin de rahimden kopmaya başladığını gördü doktorum. Bebeğim cennet kuşu oldu. Umuyorum bu gruptaki herkes sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alir. Mutlu gebeliginiz ve pozitif doğum hikayeleriniz olsun. Allaha emanet olun
Çok üzgünüm.. Sana şefaatçi olsun inşallah arkadaşım. Rabbim hayırlı sağlıklı gebelikler nasio etsin inşallah..Hanımlar merhaba. Ben dün kalp atışı için gittiğimde maalesef alamadık kalp atışını. Kesenin de rahimden kopmaya başladığını gördü doktorum. Bebeğim cennet kuşu oldu. Umuyorum bu gruptaki herkes sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alir. Mutlu gebeliginiz ve pozitif doğum hikayeleriniz olsun. Allaha emanet olun
Prilam dr yazdı bana sayfadaki arkadaşlarda onu kullanıyormuş . Ama gerçekten işe yarıyor . Bulantı kusma yemek yiyememe çeken arkadaşlar kesinlikle kullanın çok iyi geldi bana hayatta soğumuştum. 3 gündür kullanıyorum içtiğim tek seferde işe yaradı masallah diyimKızlar bulantı için doktorunuz hangi ilacı verdi 2 gündür mahvoldum kusmaktan
Çok özür dileyerek soruyorum kalp atışını hiç duymamış mıydınızAmin inşallah bizim tesellimiz de bu yönde sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?