2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ne kadar şanslısınız maşallah ben de öğretmenim imkan olmasina rağmen 8leri almadilar benden

Sizin için dua ediyorum Allah sağlıklı bir gebelik yaşayıp sağlıklı evlatlar doğurmanızı nasip etsin . İnanıyorum her şey çok güzel olacak Allah ın izniyle Ol der ve oluverir ( Yasin suresi)

Ben de 1.5 kilo aldım. Hiç bulantı ve hassasiyet olmadı ve iştahım açıldıher gün mutlaka egzersiz yapıyorum ve en az 7-8 bin adım da atıyorum ama göbek çıktı resmen. Bir süre sonra ritm oturur diye düşünüyorum,beden öyle tepki verdi demek ki ihtiyaç var ki böyle oluyor. Canını sıkma lütfen bebek için kafanın rahat olması en önemlisi

Tahlil veren arkadaşlar, doktor ilaçlarınızı verdi mi? Bana magnezyum, vitamin ve eksik olduğu için demir yazmış.

Demir iceriginde yakın miktarda folik asit de varmış. Folik asiti ayrıca kullanmayı bıraksam mi acaba diyorum. Sonuçta beş altı aydır kullanıyorum bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…