Allah bağışlasın Face değil ama buradaki grupta vardim benimde oğlum oldu 19 temmuz13 temmuz kızım olduSiz grupta varmıydınız?
Ben de istanbuldayım ama babaya izin varBen telefonu mu yanıma alayım da nolur nolmaz.. Sağlıkçılarda kendince haklı çünkü çok fazla hasta var ama bizde isterizki herşeye beraber şahit olalım
Gözün aydın darısı başıma inşBenim de bugün kontrolüm vardı canlar şükür kalp atışı başlamış
İnşallah canım inşallahGözün aydın darısı başıma inş
Gözün aydın darısı bize inşallah sağlıkla hayırlısıylaBenim de bugün kontrolüm vardı canlar şükür kalp atışı başlamış
Çok sevindimmBenim de bugün kontrolüm vardı canlar şükür kalp atışı başlamış
Hahha kız bulanıyor daHahahah sen beni oldureceksin yaaakuduruk deniz miden bulanmiyor mu bacım aklın hala orda
Benim hormonlar da tavan ama benim koca çok korkuyoHahha kız bulanıyor dahep bulanacak değil ya yani düşündüm öyle bi
Gözün aydın darısı bize inşallah sağlıkla hayırlısıyla
Allah razı olsun sağlıcakla inşallahÇok sevindimmdarısı tüm bekleyenlerin başına
MaşallahBenim de bugün kontrolüm vardı canlar şükür kalp atışı başlamış
Devlet hastanesi yapiyor bu testleri kizlar kadin doğumcu istiyor zatenGaliba bisey çıkmamış dimi canim. Doktora attim ama donmedi bana. Ve bu testler ozelmis 500 kusur para istedi benden ozel hastane
Canim benim bu ara kontrolüm yok 11-12. Hafta gibi gelirsin demişti en son. Sen görüştüğünde bizi de bilgilendirirsen sevinirimBen de iki kilo aldım canımyürüyüşlere başlıycam haftaya. Pazartesi doktora da bi danışayım da
Açık kahverengiRengi ?
Ne kadar şanslısınız maşallah ben de öğretmenim imkan olmasina rağmen 8leri almadilar bendenArkadaşlar merhaba aranızda öğretmen arkadaşımız var mı acaba?benim normalde pzt 8. Sınıflarım olduğu için okulum başlıyordu müdür bey sağolsun hocam ben sen bu durumda riske atamam dedi aşı da olamayacağımın için online eğitime devam ettiğimiz sınıflara aktardı.bir süre daha böyle giderim ama yüzyüze eğitim tüm kademelerde açılırsa akıbetimiz ne olur sizce???
Sizin için dua ediyorum Allah sağlıklı bir gebelik yaşayıp sağlıklı evlatlar doğurmanızı nasip etsin . İnanıyorum her şey çok güzel olacak Allah ın izniyleHanımlar merhaba. Ben dün kalp atışı için gittiğimde maalesef alamadık kalp atışını. Kesenin de rahimden kopmaya başladığını gördü doktorum. Bebeğim cennet kuşu oldu. Umuyorum bu gruptaki herkes sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alir. Mutlu gebeliginiz ve pozitif doğum hikayeleriniz olsun. Allaha emanet olun
Ben de 1.5 kilo aldım. Hiç bulantı ve hassasiyet olmadı ve iştahım açıldıKızlar biliyorum çoğunuz mide bulantısından yemek yemekte zorlanıyorsunuz ama aranızda kilo alan var mi ? Sağlıklı besinler tüketeyim derken normalden fazla yemeye başladığım için 2 kilo almışım şimdidenbirde bu hafta evdeydim cok hareketsiz kaldım ondan mı böyle çıktı ki çoğu kişi bulantidan zayifladigini söylüyorken bu kadar erken almak canımı sıktı benim
Açık kahverengi
Dikkat et düşük habercisi olabilirAçık kahverengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?