2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar biliyorum çoğunuz mide bulantısından yemek yemekte zorlanıyorsunuz ama aranızda kilo alan var mi ? Sağlıklı besinler tüketeyim derken normalden fazla yemeye başladığım için 2 kilo almışım şimdiden birde bu hafta evdeydim cok hareketsiz kaldım ondan mı böyle çıktı ki çoğu kişi bulantidan zayifladigini söylüyorken bu kadar erken almak canımı sıktı benim

Hayırlı olsun 2 günde bir kan verip değeri takip edin inşallah olmaz dış gebelik. Benim karından 5+1 de görünmedi 5+4 te tekrar gittim ozaman göründü ama vajinal de baktırabilirsin bir sorun olmaz

Evet hastalık olmasa idare edilir bir şekilde ama işte.

24-32 hafta arası idari izinli oluyoruz. 32. Haftada çalışmak istersek 37.haftaya kadar çalışıyoruz. İstemezsek doktordan tekrar rapor alıyoruz.
Anladim. Dogum sonrası izin yine ayni kalıyor yani? 37 den itibaren 4 ay? Aktarma filan yapamıyoruz degil mi?

Kuzum bende özele gidiyorum eşimi alıyorlar hiç öyle bir konuşma bile geçmedi neden öyle yapmışlar acaba belki risk durumu yüksek şehirlerde böyle karar alınmış olabilir
Benim burda da ozel hastanelerde eşler iceri alınmıyor malesef.

Miktari fazla değilse merak etme bende yüksek cikmasina rağmen bol su iç dediler daha iyi şimdi sorun yok. Ama idrar kültürü ver artış olursa ilaç veriyorlar enfeksiyon ilerlemesin diye

Benim burda da ozel hastanelerde eşler iceri alınmıyor malesef.
Kalp atışını duymak için falan rica ettiniz mi peki? Ben edicem ama inş kabul ederler ben istanbuldayım burasıda maşallah covid yuvası zaten malum

Gebelik takibi yapıyorlar sağlık ocağında tum tahlilleri vakitleri söylüyorlar zaten hatta tetanoz aşısı falan da yapiyorlar

Kızlar listeyi güncelledim. Eklemediklerim varsa bazen etikette gözden kaçıyor, mesaj atarsanız eklerim inşallah. sayımız artmış, maşallah Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Canım bende varım sat:13 Ocak beklenen tarih 20.10.2021 ikinci hamileliğim

Hayırlı olsun 2 günde bir kan verip değeri takip edin inşallah olmaz dış gebelik. Benim karından 5+1 de görünmedi 5+4 te tekrar gittim ozaman göründü ama vajinal de baktırabilirsin bir sorun olmaz
İki günde bir vermeye gerek görmedi canım. Pazartesi gidicem inşallah sağlıklıdır

Ben de iki kilo aldım canım yürüyüşlere başlıycam haftaya. Pazartesi doktora da bi danışayım da

Ben de iki kilo aldım canım yürüyüşlere başlıycam haftaya. Pazartesi doktora da bi danışayım da
Ben de aldım 2 kilo yürüyüşe başlayacagim 20-30 dakika hafif yürüyebilirsin demişti benim doktor arkadaşım geçen gün sormuştum ama tabi danışın riskli durum yoksa çokta sağlıklı oluyor yürüyüş. Her gün değilde iki güne bir falan da olabilir

Kızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
bakabilirseniz sevinirim ama aklima takilan foto cektigimizde sag sol değişiyor mu acaba..

Eklentiler

• 20210224_105651.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…