- 22 Mayıs 2018
- 45
- 73
- 88
Telegram grubu da mantıklı değil mi ? Gizli oldukça numaralar da görünmezKızlar geçen bir arkadaş yazmıştı açalım mı Facebook Grubu ne derseniz??
Hayırlı olsunMerhabalar kızlar dün çift çizgi testten sonra 1209beta ile gebe olduğumu öğrendim. Vajinal ultrasonda bakalım dedi ben istemedim istemiyosan bakmayalım ozaman pazartesi gebe kliniğine gel dedii.Çok korkuyorum dış gebelik olursa kese görünmezse kalp atışı olmazsa diye. Pazartesi tam 5.hafta sizce kese karından görülür müü? Sata göre 4+3 benide listeye ekler misiniz. @Kedilervekitaplar
Anladim. Dogum sonrası izin yine ayni kalıyor yani? 37 den itibaren 4 ay? Aktarma filan yapamıyoruz degil mi?Evet hastalık olmasa idare edilir bir şekilde ama işte.
24-32 hafta arası idari izinli oluyoruz. 32. Haftada çalışmak istersek 37.haftaya kadar çalışıyoruz. İstemezsek doktordan tekrar rapor alıyoruz.
Aa evet oda güzel olur açalım benceTelegram grubu da mantıklı değil mi ? Gizli oldukça numaralar da görünmez
Benim burda da ozel hastanelerde eşler iceri alınmıyor malesef.Kuzum bende özele gidiyorum eşimi alıyorlar hiç öyle bir konuşma bile geçmedi neden öyle yapmışlar acababelki risk durumu yüksek şehirlerde böyle karar alınmış olabilir
Miktari fazla değilse merak etme bende yüksek cikmasina rağmen bol su iç dediler daha iyi şimdi sorun yok. Ama idrar kültürü ver artış olursa ilaç veriyorlar enfeksiyon ilerlemesin diyeKızlar aile hekimine gebelik kaydı için gittim. Kan falan aldı, idrar tahlili istedi. İdrar sonucunda epitel ve lokosit hücreleri görüldü yazıyor. İdrar yolu enfeksiyonu mu acaba?çok hafif yanma hissediyordum yaparken zaten. Birde tsh 1.8 çıkmış normal mi?
Kalp atışını duymak için falan rica ettiniz mi peki? Ben edicem ama inş kabul ederlerBenim burda da ozel hastanelerde eşler iceri alınmıyor malesef.
Gebelik takibi yapıyorlar sağlık ocağında tum tahlilleri vakitleri söylüyorlar zaten hatta tetanoz aşısı falan da yapiyorlarBende kayıt olmaya gidicem herkesten istiyolar mı o testleriben haftaya doktoruma gittiğimde o hormonlara falan bakıcaktı zaten ama bilemedim.. Bide benim sigortamın bitmesine az kaldı sağlık ocakları ilgileniyor mu o zaman acaba
Kalp atışını duymak için falan rica ettiniz mi peki? Ben edicem ama inş kabul ederlerben istanbuldayım burasıda maşallah covid yuvası zaten malum
Aa nasıl yaa :))Kızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
Canım bende varım sat:13 Ocak beklenen tarih 20.10.2021 ikinci hamileliğimKızlar listeyi güncelledim. Eklemediklerim varsa bazen etikette gözden kaçıyor, mesaj atarsanız eklerim inşallah.sayımız artmış, maşallah Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Ben telefonu mu yanıma alayım da nolur nolmaz.. Sağlıkçılarda kendince haklı çünkü çok fazla hasta var ama bizde isterizki herşeye beraber şahit olalımRica minnet asla almıyorlar
İki günde bir vermeye gerek görmedi canım. Pazartesi gidicem inşallah sağlıklıdırHayırlı olsun2 günde bir kan verip değeri takip edin inşallah olmaz dış gebelik. Benim karından 5+1 de görünmedi 5+4 te tekrar gittim ozaman göründü ama vajinal de baktırabilirsin bir sorun olmaz
Evet benden de istediler daha yaptırmadım.saglikocaklari yapmıyormus.ilk hamileliğimde yapıldı mı hiç bilmiyorumEki Görüntüle 2790351
Birde sizden bu testleri istediler mi
Evet 37 den itibaren 4 ay. Ama 32. Hafta alırsan 32 den itibaren 4 ay tabi.Anladim. Dogum sonrası izin yine ayni kalıyor yani? 37 den itibaren 4 ay? Aktarma filan yapamıyoruz degil mi?
Ben de iki kilo aldım canımKızlar biliyorum çoğunuz mide bulantısından yemek yemekte zorlanıyorsunuz ama aranızda kilo alan var mi ? Sağlıklı besinler tüketeyim derken normalden fazla yemeye başladığım için 2 kilo almışım şimdidenbirde bu hafta evdeydim cok hareketsiz kaldım ondan mı böyle çıktı ki çoğu kişi bulantidan zayifladigini söylüyorken bu kadar erken almak canımı sıktı benim
Ben de aldım 2 kilo yürüyüşe başlayacagim 20-30 dakika hafif yürüyebilirsin demişti benim doktor arkadaşım geçen gün sormuştum ama tabi danışın riskli durum yoksa çokta sağlıklı oluyor yürüyüş. Her gün değilde iki güne bir falan da olabilirBen de iki kilo aldım canımyürüyüşlere başlıycam haftaya. Pazartesi doktora da bi danışayım da
13 temmuz kızım olduAynen öyle olacak insallah temmuzun kacinda doğum yapmistin cinsiyeti neydi
bakabilirseniz sevinirim ama aklima takilan foto cektigimizde sag sol değişiyor mu acaba..Kızlar ramzi teorisi tutuyor kime baktım sa doğru çıktı oğluma da baktım tuttu. 6. 7 haftalık ultrason resimleri varsa bakalım cinsiyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?