Korkma canım şükret benim 7. Haftada başladı mide bulantısı kusma keyfine bak kanama vs yoksaKızlar bende hiç gebelik belirtileri yok acaba diyorum pozitifim kötüye mi döndü sanırım 5 haftadayız yarın Dr kontrolünde tam haftayı öğreneceğiz ama korkmaya başladım
Tamam canım haber veririm size deCanim benim bu ara kontrolüm yok 11-12. Hafta gibi gelirsin demişti en son. Sen görüştüğünde bizi de bilgilendirirsen sevinirim
Ben de böyleydim sürekli D vitamini almaya basladim 4 gündür çok iyi geldi bakilmadiysa baktirin mutlaka vitamin degerlerinizeKızlar merhaba 6+6 yım bugun ama cok fazla yorgunluk cok fazla uyku cok fazla hicbirsey yapmama isteği az az miğde bulantılaru var :) sizdede varmı bu durumlar 24 saat uyusam uyucam yani o durumdayım bunlar icin öneriniz varmi kolumu kaldirmaya takatim yok valla
Kanama yok çok şükür ama ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı ne kasık ağrısı acaba diye düşünmeye başladımKorkma canım şükret benim 7. Haftada başladı mide bulantısı kusma keyfine bak kanama vs yoksa
Merhaba benimde 2 kere kürtaj olduğum için doktor banada verdi ama raporda çıkmadı pırtılaşma 1 haftadır kullanıyorum doktor kalp atışı duyulduktan sonra 36 haftaya kadar kullanmamı istiyecek bir zararı yok dedi doktor sadece riske atmayalım dedi doktorum da baya bilgili bi doktorAnladım canım bende pıhtılaşma çıkmadı genetik testte. o yuzden verilen iğneyi ilacı kullanmakta tereddütte kaldım başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum..
Hiç düşünme canım tadını çıkarKanama yok çok şükür ama ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı ne kasık ağrısı acaba diye düşünmeye başladım
Aynen canım. Herkes kendi açısından haklı. Muhakkak all tabi yanına. Video çek.Ben telefonu mu yanıma alayım da nolur nolmaz.. Sağlıkçılarda kendince haklı çünkü çok fazla hasta var ama bizde isterizki herşeye beraber şahit olalım
Aynen hocam. Belki bir değişiklik vardır dedim ama yokmuş.Evet 37 den itibaren 4 ay. Ama 32. Hafta alırsan 32 den itibaren 4 ay tabi.
Ben cinseyeti belli olunca paylaşmayi düşünüyorum :)Kızlar instagramda falan uygun zaman ne zamandır duyurmak bebişi ben duyurmadım da daha çok erken diye sizin fikirleriniz nelerdir merak etrimşöyle güzel eşimle birlikte ultrasonlu bi foti atmayı düşünüyorum ama sizce doğru zaman nedir
Biraz öyle galiba. Ya benim ikizdi biri gelişimi durdurdu öyle olunca ondan tedirgin oluyorum ben yoksa pek dikkat etmem deDimi ama bence bizler biraz nazlıyız bebişlerimiz değil canım
Aminn Amin.. öyle güzel enerji aldım ki yazdıklarınızdanSizin için dua ediyorum Allah sağlıklı bir gebelik yaşayıp sağlıklı evlatlar doğurmanızı nasip etsin . İnanıyorum her şey çok güzel olacak Allah ın izniyleOl der ve oluverir ( Yasin suresi)
Çok haklısın.. En iyisi düzenli yürüyüslere başlayım ben de en azından kontrollü alırım bundan sonrası içinBen de 1.5 kilo aldım. Hiç bulantı ve hassasiyet olmadı ve iştahım açıldıher gün mutlaka egzersiz yapıyorum ve en az 7-8 bin adım da atıyorum ama göbek çıktı resmen. Bir süre sonra ritm oturur diye düşünüyorum,beden öyle tepki verdi demek ki ihtiyaç var ki böyle oluyor. Canını sıkma lütfen bebek için kafanın rahat olması en önemlisi
Inşallah kontrolün çok iyi geçer bende bazen senin gibi düşünüyorum endişeleniyorum.Kızlar bende hiç gebelik belirtileri yok acaba diyorum pozitifim kötüye mi döndü sanırım 5 haftadayız yarın Dr kontrolünde tam haftayı öğreneceğiz ama
Canım benim de acik kahverengi geliyordukesede oluşan kanama alanı yüzündenmiş. 2.5 hafta kadar geldi her uzuldugumde daha çok geliyordu. Şükür bebeğinde bir şey yok ama progestana başladık. Doktor üzülmemekte sinirlenmemeye ağır kaldırmamaya dikkat et dediAçık kahverengi
Ben dr progestan kullanıyorum 5. Günüm hala çıkamadım wc. uyuz oldum zaten normalde de çeken biriyim su illetiKızlar en başlarda çok fena gaz sancıları cektim. Şimdi de kabızlık başladı bende yaşayan var mı bu durumu progestan kullanıyorum etkisi var mı bilmiyorum ama hiç böyle bir kabızlık yaşamamıştım doktoruma soracağım en kısa zamanda
Gebelikte artan progesteron hormonu etkisiyle kabızlık oluşuyo. Hele ki takviye olarak da alınıyorsa şikayet daha yoğun oluyo. Ben vajinal kullandığım halde aynı sekildeyim.. en iyisi düzenli yürüyüş bol su tüketimi ama bizim haftalarda ne kadar olabilirse ❤Kızlar en başlarda çok fena gaz sancıları cektim. Şimdi de kabızlık başladı bende yaşayan var mı bu durumu progestan kullanıyorum etkisi var mı bilmiyorum ama hiç böyle bir kabızlık yaşamamıştım doktoruma soracağım en kısa zamanda
Surup tavsiye ediyor dra danıştınız mi?Ben dr progestan kullanıyorum 5. Günüm hala çıkamadım wc. uyuz oldum zaten normalde de çeken biriyim su illeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?