2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben de 6. Haftayim. Ayni durumdayim. Hep uyumak istiyorum.

Evet maalesef benim kanama alanım var 1 ayda ancak yok olurmuş Teşekkürler cevabınız için

Ne kadar şanslısınız maşallah ben de öğretmenim imkan olmasina rağmen 8leri almadilar benden
Valla sağolsun müdürümüz çok babacandır.bende devam etmek istedim aslında ısrarla çocukları 3 ay kala bırakmak istemiyodum o değiştirme imkanımız varken yapalım hocam dedi.zümreyiz heralde fen bilimleri mi sizinde

3 gündür hiç bişi yiyemiyorum sürekli midem bulanıyor yemek yemediğim için artık enerjim de bitti kusmaktan helak oldum bu daha ne kadar böle sürecek yemin ederim hayattan soğudum
Dün gece ilk defa kustum bende mide bulantım vardı zaten ama.. Gitgide daha kötü oluyor

Gerçekten de çok zayıfmışsın .Çok iştahlı da değilim diyorsun, bu durumda. Ama şekeri sadece , tatlı olarak düşünme. İnsülin salgılan, gluten , yani ekmek , hamur işi, makarna; nişasta , yani patates , pirinç...

Bir süre çıkar bunları hayatından , umarım etkisini görürsün. Hamilelikte şeker hastalığının çıkmasından hep korkarlar. Muhakkak bir uzmana danış , iç hastalıkları uzmanı. Doğru beslenme ile sen de dengelersin eminin

Merhaba benim bebegimede bakar mısınız ne olucak Merak ediyorum

Eklentiler

• IMG-20210219-WA0005.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 80
Her ikisi de bir günden uzun mu sürdü?
İlki bir ped kullanacak kadar leke mi geldi?

(Diğeri çok aşmış zaten çamaşıra gelmemiş.)

İlkisi de ikinci güne sarktı. Birincisi çamaşırımda iz yaptı, kahverengi sanki regl başlıyormuş gibi ( Ben yaprak pedle başlarım) Ama hiç kırmızıya dönüşmeden, kesildi 2. Gün.

Süresi değişir ama kişiden kişiye.

Doktorun size o şekilde davranmaya hakkı yok çocuk mu kandırıyor? Allah Allah!

3 gündür hiç bişi yiyemiyorum sürekli midem bulanıyor yemek yemediğim için artık enerjim de bitti kusmaktan helak oldum bu daha ne kadar böle sürecek yemin ederim hayattan soğudum
Bende herşeyden tiksindim ve soğudum bu 3. gebeliğim hepsinde de böyleydim mide bulantısı ve kusma beni bitiriyor

Canım bende ise yaramadı zofere başladim

Kendi satıma göre 4+5 daha bir kere gittim hastaneye 1209beta vajinal ultrasonda bakalım dedi ben istemedim istemiyosan bakmayalım ozaman pazartesi gebe kliniğine gel dedii pazartesi gitcem bi dahada kan takibi istemedi

Kendi satıma göre 4+5 daha bir kere gittim hastaneye 1209beta vajinal ultrasonda bakalım dedi ben istemedim istemiyosan bakmayalım ozaman pazartesi gebe kliniğine gel dedii pazartesi gitcem bi dahada kan takibi istemedi
Maşallah Allah tez vakitte bu günleri geçirip bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…