- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Ben de 6. Haftayim. Ayni durumdayim. Hep uyumak istiyorum.Kızlar merhaba 6+6 yım bugun ama cok fazla yorgunluk cok fazla uyku cok fazla hicbirsey yapmama isteği az az miğde bulantılaru var :) sizdede varmı bu durumlar 24 saat uyusam uyucam yani o durumdayım bunlar icin öneriniz varmi kolumu kaldirmaya takatim yok valla
Evet maalesef benim kanama alanım var 1 ayda ancak yok olurmuşCanım korkma ama tedbir al doktora git bugün bende yaşadım leke doktorumu aradım önemli değildir ama gel yinede için rahat etsin strese sokma kendini dedi tamam dedim gittim çok şükür hiç bir sorun yok problem yok kanama alanı yada herhangi bir sey yok şükürler olsun. Benim leke sebebim doktorun dediğine göre ben hamile kaldığımda 1den fazla yumurtlamisim ve rahim de bunu bu şekilde atıyor olabilir dedi progestan kullanıyordum zaten düzenli devam et folik asit aksatma dedi
Valla sağolsun müdürümüz çok babacandır.bende devam etmek istedim aslında ısrarla çocukları 3 ay kala bırakmak istemiyodum o değiştirme imkanımız varken yapalım hocam dedi.zümreyiz heralde fen bilimleri mi sizindeNe kadar şanslısınız maşallah ben de öğretmenim imkan olmasina rağmen 8leri almadilar benden
Kesede bebek görünmesi gerek 1 hafta sonra belli olurBana da bakar mısın
AYYY NE BİLEYİM HEYCAN ATTIM İŞTE :)Kesede bebek görünmesi gerek 1 hafta sonra belli olur
Dün gece ilk defa kustum bende mide bulantım vardı zaten ama.. Gitgide daha kötü oluyor3 gündür hiç bişi yiyemiyorum sürekli midem bulanıyor yemek yemediğim için artık enerjim de bitti kusmaktan helak oldum bu daha ne kadar böle sürecek yemin ederim hayattan soğudum
Cevabin için çok teşekkür ederim öncelikle.
Bende şöyle bir şey benim kilom çok çok zayıf diyebilirdik 43 kiloydum 163 boyum var Ekim ayindan sonra 48 kilo oldum ve adet düzenim değişmisti şuan ise 46 kiloyum . Fakat bende şöyle bir şey var anne ve baba tarafim da kendileri de dahil şeker hastalığı hemen hemen herkeste var ve ben tatlıyı öyle çok seven biri de değilim çok canım isterse oda sene 1 yada 2 dir yani bı tek şeker olarak asla kahveyi çayı şekersiz icemem onun dışında çikolata veya herhangi bir şekerli şeyi çok nadir canım ister. Genelde tuzlu ve ekşi delisiyimdir ben
Ben de bunu merak ediyorumHocam 24. Haftada izin başlıyor. Peki doğumdan sonra ne kadar izin olacak? Yine 3.5 ay mi?
Karından ultrasonMerhaba benim bebegimede bakar mısınız ne olucak Merak ediyorum
Her ikisi de bir günden uzun mu sürdü?
İlki bir ped kullanacak kadar leke mi geldi?
(Diğeri çok aşmış zaten çamaşıra gelmemiş.)
Doktorun size o şekilde davranmaya hakkı yok çocuk mu kandırıyor? Allah Allah!Karnimdan hic bisey gozukmedi küçücük bir kese gördüm ekranda ama doktor o kese diye birsey demedi. Sağlıklı degil gebeliğin bu haftada gözükmesi gerekirdi vajinal bakicam dedi bende istemiyorum dedim o zaman kurtaja yonlendiricem dedi. Dontorun tehtidiydi bir nevi bence vajinadan baktirmam icin. Sonra vajinadan bakti nokta kadar bisey gözüküyor ben bebek oldugunu anlamadim tabi sesini acinca kalp atisi duyulunca ben zaten derin bir ohhh cektim. Yasiyor kalbi atiyor orda benim miniğim.
canim seninde duvarlarin kalındır ordadir yani doktor oyle soyledi çünkü goremememizin sebebini. Keske baktirsaydin vajinal.
Bende herşeyden tiksindim ve soğudum bu 3. gebeliğim hepsinde de böyleydim mide bulantısı ve kusma beni bitiriyor3 gündür hiç bişi yiyemiyorum sürekli midem bulanıyor yemek yemediğim için artık enerjim de bitti kusmaktan helak oldum bu daha ne kadar böle sürecek yemin ederim hayattan soğudum
Benimde 2. Hamileliğim oğlum 6.5 yaşında unutmuşum o günleri onda da böyleydim ama çok zorBende herşeyden tiksindim ve soğudum bu 3. gebeliğim hepsinde de böyleydim mide bulantısı ve kusma beni bitiriyor
Bende oğlumda hiç midemle ilgili sıkıntı yaşamamıştım. Bu beni zorladı birazBenimde 2. Hamileliğim oğlum 6.5 yaşında unutmuşum o günleri onda da böyleydim ama çok zor
Senin ne kadarlık olduBende oğlumda hiç midemle ilgili sıkıntı yaşamamıştım. Bu beni zorladı biraz
Kendi satıma göre 4+5 daha bir kere gittim hastaneye 1209beta vajinal ultrasonda bakalım dedi ben istemedim istemiyosan bakmayalım ozaman pazartesi gebe kliniğine gel dedii pazartesi gitcem bi dahada kan takibi istemediSenin ne kadarlık oldu
Canım bende ise yaramadı zofere başladimSelam kızlar bugün kalp atışını duydum çok şükür herşey yolunda . Ama ben çok kötüyüm halsizlik bulantı nefes kesilmesi fenayım. Prilam dr verdi bugün doktor . Kullananlar memnun musunuz işe yarıyor mu
Kendi satıma göre 4+5 daha bir kere gittim hastaneye 1209beta vajinal ultrasonda bakalım dedi ben istemedim istemiyosan bakmayalım ozaman pazartesi gebe kliniğine gel dedii pazartesi gitcem bi dahada kan takibi istemedi
Maşallah Allah tez vakitte bu günleri geçirip bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin gerçekten çok zorKendi satıma göre 4+5 daha bir kere gittim hastaneye 1209beta vajinal ultrasonda bakalım dedi ben istemedim istemiyosan bakmayalım ozaman pazartesi gebe kliniğine gel dedii pazartesi gitcem bi dahada kan takibi istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?