7+6 bugun.. pazartesi günü duyduk çok şükür.. Siz kaç haftalık oldunuz mu sizde kalp atışlarınıİnşallah sizinki kaç haftalık kalp atışlarını duydunuz mu
Demin bende de pihti oldu( biraz azaldi kanama. Şimdi eşim iğne alicak. Proluton ve transamin. InsaAllah geçer. Çok korkuyorum lutfen her agizdan çikan duada da bir kabul payi vardir. Tanimasanizda dua edin olur mu? Lutfen. 2 sene sonra yaşadim mutluluğu yarida kalsin istemiyprum(((Ah canimya Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.benim kuzenim 39 yasinda 5 yillik aramanin ardindan hamile kaldi.adet gunu test cift cikinca ardindan kanama olmus.kaynanasi yeter artik bu sefer ben dediyim olacak dercesine yatirdi kizi ,kan vermesine bile hemsire eve geldi,ben git bi baktir belki dis gebelik filandir,yok kaynana izin vermedi.bitek wc ye kalkdi,ayaga kalkinca pihti dusuyor diyordu.bide ortada covit oldu,saka gibi ama sag salim oglunu kucagina aldi.belki sende hep yatinca iyi olursun,biraz dinlen
Canım içini getah tutu iyi düşün stres yapma bişey olmaz Allahın izniyle Rabbim yardımcımız olsun bol bol dua et okuyabiliyosan kuran oku kendini ferahlat bence bana en iyi gelen şey oldugu için tavsiye ederimDemin bende de pihti oldu( biraz azaldi kanama. Şimdi eşim iğne alicak. Proluton ve transamin. InsaAllah geçer. Çok korkuyorum lutfen her agizdan çikan duada da bir kabul payi vardir. Tanimasanizda dua edin olur mu? Lutfen. 2 sene sonra yaşadim mutluluğu yarida kalsin istemiyprum(((
Tabikide dua ederiz Rabbim korusun sizi birbirinize bağışlasın inşallahDemin bende de pihti oldu( biraz azaldi kanama. Şimdi eşim iğne alicak. Proluton ve transamin. InsaAllah geçer. Çok korkuyorum lutfen her agizdan çikan duada da bir kabul payi vardir. Tanimasanizda dua edin olur mu? Lutfen. 2 sene sonra yaşadim mutluluğu yarida kalsin istemiyprum(((
Geçmiş olsun canım rabbim korusunDemin bende de pihti oldu( biraz azaldi kanama. Şimdi eşim iğne alicak. Proluton ve transamin. InsaAllah geçer. Çok korkuyorum lutfen her agizdan çikan duada da bir kabul payi vardir. Tanimasanizda dua edin olur mu? Lutfen. 2 sene sonra yaşadim mutluluğu yarida kalsin istemiyprum(((
Bende oğlumda hiç midemle ilgili sıkıntı yaşamamıştım. Bu beni zorladı biraz
Allahım size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah yarım kalmaz mutluluğunuz. hepimizin korkuları aynıDemin bende de pihti oldu( biraz azaldi kanama. Şimdi eşim iğne alicak. Proluton ve transamin. InsaAllah geçer. Çok korkuyorum lutfen her agizdan çikan duada da bir kabul payi vardir. Tanimasanizda dua edin olur mu? Lutfen. 2 sene sonra yaşadim mutluluğu yarida kalsin istemiyprum(((
InsaAllah canim Amin. Allah kimsenin bu mutlulugunu yarida birakmasinAllahım size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah yarım kalmaz mutluluğunuz. hepimizin korkuları aynıo yüzden birbirimizi en iyi biz anlarız.. allah yardımcımız olsun hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
Amiiinn..InsaAllah canim Amin. Allah kimsenin bu mutlulugunu yarida birakmasin
Amin canimGeçmiş olsun canım rabbim korusun
Bende yumurtadab tiksindim özellikleKızımda bende zorlanmamistim kusma bulantı hiç olmamıştı ama bu sefer sabahları çok fenayım midem sürekli ayakta sanki.bişey yemesem o kadar iyi olacak.tuzlu şeyler iyi geliyor midemi rahatlatıyor. Salatalık domates gibi çiğ sebzeleri tuketemiycem galiba.
Merhaba ben de de belirti yok. Yarın 6 hafta olacak. Ben de tedirginim.Göğüste ağrı şişlik yok. Kontrolüm perşembe. Sen bugün gittin mi. Ne dedi merak ettim. İnşallah gebeliğin devam ediyordur.Kızlar bende hiç gebelik belirtileri yok acaba diyorum pozitifim kötüye mi döndü sanırım 5 haftadayız yarın Dr kontrolünde tam haftayı öğreneceğiz ama korkmaya başladım
İnşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. İnşallah her şey yolundadır ve yolunda gitmeye devam ederDemin bende de pihti oldu( biraz azaldi kanama. Şimdi eşim iğne alicak. Proluton ve transamin. InsaAllah geçer. Çok korkuyorum lutfen her agizdan çikan duada da bir kabul payi vardir. Tanimasanizda dua edin olur mu? Lutfen. 2 sene sonra yaşadim mutluluğu yarida kalsin istemiyprum(((
Canım ya inşallah korktuğumuz değildir. İnşallah her şey yolunda gider.2 gün öncede benim kahverengi lekelenmem olmuştu kese her yeri kan dolmus sağlıksız gebelik demisti kese boyutu 5.6mm di.kurtaj dedi dr ben istemedim 1 hafta daha bekleyelim dedik.bugun sabahtan beri sancim var belimde doğum sancisi gibi... hafif lelekenmem başladı ama belim çok ağrıyor
Kaç haftalıktı baktırdığınız da peki benim 7+1di gözükmediKarnimdan hic bisey gozukmedi küçücük bir kese gördüm ekranda ama doktor o kese diye birsey demedi. Sağlıklı degil gebeliğin bu haftada gözükmesi gerekirdi vajinal bakicam dedi bende istemiyorum dedim o zaman kurtaja yonlendiricem dedi. Dontorun tehtidiydi bir nevi bence vajinadan baktirmam icin. Sonra vajinadan bakti nokta kadar bisey gözüküyor ben bebek oldugunu anlamadim tabi sesini acinca kalp atisi duyulunca ben zaten derin bir ohhh cektim. Yasiyor kalbi atiyor orda benim miniğim.
canim seninde duvarlarin kalındır ordadir yani doktor oyle soyledi çünkü goremememizin sebebini. Keske baktirsaydin vajinal.
Bnm de 4+5 te kese göründü. 7.hafta da kalp atisi için gel dedi doktorKese görünüyorsa çok güzel şaşırdım açıkçası genelde 7. Hafta görünür diyorlar ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?