2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Demin bende de pihti oldu( biraz azaldi kanama. Şimdi eşim iğne alicak. Proluton ve transamin. InsaAllah geçer. Çok korkuyorum lutfen her agizdan çikan duada da bir kabul payi vardir. Tanimasanizda dua edin olur mu? Lutfen. 2 sene sonra yaşadim mutluluğu yarida kalsin istemiyprum(((

Canım içini getah tutu iyi düşün stres yapma bişey olmaz Allahın izniyle Rabbim yardımcımız olsun bol bol dua et okuyabiliyosan kuran oku kendini ferahlat bence bana en iyi gelen şey oldugu için tavsiye ederim

Tabikide dua ederiz Rabbim korusun sizi birbirinize bağışlasın inşallah

Geçmiş olsun canım rabbim korusun

2 gün öncede benim kahverengi lekelenmem olmuştu kese her yeri kan dolmus sağlıksız gebelik demisti kese boyutu 5.6mm di.kurtaj dedi dr ben istemedim 1 hafta daha bekleyelim dedik.bugun sabahtan beri sancim var belimde doğum sancisi gibi... hafif lelekenmem başladı ama belim çok ağrıyor

Merhaba hanımlar Ben de Allahım nasip ederse kasım annesi olacağım. Yalnız kafama takılan şu ki ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ve iğneden sonraki 15. Gün değerim 38,1. Bu değer normal mi aranızda ovitrelle ile hamile kalan var mı?

Kızımda bende zorlanmamistim kusma bulantı hiç olmamıştı ama bu sefer sabahları çok fenayım midem sürekli ayakta sanki.bişey yemesem o kadar iyi olacak.tuzlu şeyler iyi geliyor midemi rahatlatıyor. Salatalık domates gibi çiğ sebzeleri tuketemiycem galiba.
Bende oğlumda hiç midemle ilgili sıkıntı yaşamamıştım. Bu beni zorladı biraz

Allahım size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah yarım kalmaz mutluluğunuz. hepimizin korkuları aynı o yüzden birbirimizi en iyi biz anlarız.. allah yardımcımız olsun hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

InsaAllah canim Amin. Allah kimsenin bu mutlulugunu yarida birakmasin

Bende yumurtadab tiksindim özellikle

Kızlar bende hiç gebelik belirtileri yok acaba diyorum pozitifim kötüye mi döndü sanırım 5 haftadayız yarın Dr kontrolünde tam haftayı öğreneceğiz ama korkmaya başladım
Merhaba ben de de belirti yok. Yarın 6 hafta olacak. Ben de tedirginim.Göğüste ağrı şişlik yok. Kontrolüm perşembe. Sen bugün gittin mi. Ne dedi merak ettim. İnşallah gebeliğin devam ediyordur.

İnşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. İnşallah her şey yolundadır ve yolunda gitmeye devam eder
Canım ya inşallah korktuğumuz değildir. İnşallah her şey yolunda gider.

Kaç haftalıktı baktırdığınız da peki benim 7+1di gözükmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…