Canım nasıl geçti yolculuğun vede bulantilrin ne durumdaCanım eşini almıyorlarsa içeri doktordan rica edip belki kalp atışını ekrandan videoya alabilirsin, çıkınca izletirsin
Bir dahakine bol bol su icerek gidin gorunuyor insallahBende 5+3 te gittim kese var bebek görünmüyor
İnşallah kuzum inşalllaahhMaşallah Allah tez vakitte bu günleri geçirip bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin gerçekten çok zor
öncelikle hayırlı olsun inş. bebişlerde sıkıntı yoktur ben yaşamadım bu durumu o yüzden yardımcı olamıyorum ama inşallah kötü bir şey değildir.Arkadaşlar ben de ekim annesi olucam kismetse ama çok korkularim var. Ikiz gebelik bende. Ara ara lrkelenmem oluyordu prolutonla geçiyordu. Bugun yogun kanamam var duru tarzda ve pembe. Transamin igne dedi doktorum. Pazartesi ultrason. 8ci haftam yarin tamam oluyor. Ayni durumu yaşayip atlatan var mi?, lutfen pazartesine kadar çildiririm dusunceden. Yerimden de kalkip doktora gitmeye korkuyoru. Hemen yatağa girdim dinsin diye
Aynıymış değişmemiş dogum sonrasi izin süresi malesef.Ben de bunu merak ediyorum
Hayır lavaboya çıktığımds peçeteye geliyordu çamaşırımda hiç görmedim. Gecikmenin üçüncü gününde kan testi yaptım negatif çıktı. Bugün gecikmenin 7.günü hala yok bir şeyPed kullanacak kadar bir leke mıydı?
Canım benim de lekelenme vardı ama bir kere pembe kan gördüm.o da çok azdı hiç duru çok kanamam olmadi. Ama duyduguma göre ikiz gebeliklerde bu durum daha çok olurmuş. Bana kalırsa acile git canım.pazartresiyi beklemeArkadaşlar ben de ekim annesi olucam kismetse ama çok korkularim var. Ikiz gebelik bende. Ara ara lrkelenmem oluyordu prolutonla geçiyordu. Bugun yogun kanamam var duru tarzda ve pembe. Transamin igne dedi doktorum. Pazartesi ultrason. 8ci haftam yarin tamam oluyor. Ayni durumu yaşayip atlatan var mi?, lutfen pazartesine kadar çildiririm dusunceden. Yerimden de kalkip doktora gitmeye korkuyoru. Hemen yatağa girdim dinsin diye
Evet :) bize yeni zümre geldi 8leri alirim demesine rağmen idare kabul etmedi düşün hocam iyi niyet bile yok yaniValla sağolsun müdürümüz çok babacandır.bende devam etmek istedim aslında ısrarla çocukları 3 ay kala bırakmak istemiyodum o değiştirme imkanımız varken yapalım hocam dedi.zümreyiz heralde fen bilimleri mi sizinde
Tedavimi soyledi evde yapicam. Hem zaten arabada geldiğim an başladi. Hareket fazla olmazmiş(, o yuzdenCanım benim de lekelenme vardı ama bir kere pembe kan gördüm.o da çok azdı hiç duru çok kanamam olmadi. Ama duyduguma göre ikiz gebeliklerde bu durum daha çok olurmuş. Bana kalırsa acile git canım.pazartresiyi bekleme
Buna da bakar mısınızKesede bebek görünmesi gerek 1 hafta sonra belli olur
Aynısı bizde de oldu yeni geldi hocamız sağolsun erkek hoca müdür hocam sana vericez dedi o da çok ılımlıydı zaten işte malesef idareden idareye değişiyor.Allah kolaylık versinEvet :) bize yeni zümre geldi 8leri alirim demesine rağmen idare kabul etmedi düşün hocam iyi niyet bile yok yani
Merhaba ,Kızlar listeyi güncelledim. Eklemediklerim varsa bazen etikette gözden kaçıyor, mesaj atarsanız eklerim inşallah.sayımız artmış, maşallah Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
İnşallah sizinki kaç haftalık kalp atışlarını duydunuz muBenim testlerdede bir şey çıkmadı önlem olarak vermem lazım dedi.. İnşallah bu kez hayırlısıyla Sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebeklerimize inşallah
Ben 1 kilo aldım. Normalde kilo alamayan biriyim. 8+6dayim şuan :) hareketsizliten olabilir cunku ekstra fazladan yemiyorumKızlar biliyorum çoğunuz mide bulantısından yemek yemekte zorlanıyorsunuz ama aranızda kilo alan var mi ? Sağlıklı besinler tüketeyim derken normalden fazla yemeye başladığım için 2 kilo almışım şimdidenbirde bu hafta evdeydim cok hareketsiz kaldım ondan mı böyle çıktı ki çoğu kişi bulantidan zayifladigini söylüyorken bu kadar erken almak canımı sıktı benim
Ah canimya Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.benim kuzenim 39 yasinda 5 yillik aramanin ardindan hamile kaldi.adet gunu test cift cikinca ardindan kanama olmus.kaynanasi yeter artik bu sefer ben dediyim olacak dercesine yatirdi kizi ,kan vermesine bile hemsire eve geldi,ben git bi baktir belki dis gebelik filandir,yok kaynana izin vermedi.bitek wc ye kalkdi,ayaga kalkinca pihti dusuyor diyordu.bide ortada covit oldu,saka gibi ama sag salim oglunu kucagina aldi.belki sende hep yatinca iyi olursun,biraz dinlenArkadaşlar ben de ekim annesi olucam kismetse ama çok korkularim var. Ikiz gebelik bende. Ara ara lrkelenmem oluyordu prolutonla geçiyordu. Bugun yogun kanamam var duru tarzda ve pembe. Transamin igne dedi doktorum. Pazartesi ultrason. 8ci haftam yarin tamam oluyor. Ayni durumu yaşayip atlatan var mi?, lutfen pazartesine kadar çildiririm dusunceden. Yerimden de kalkip doktora gitmeye korkuyoru. Hemen yatağa girdim dinsin diye
Kız bebekBuna da bakar mısınız
Yaa çok teşekkür ederim geçerli bu değil mi tutan çok oluyomu merak ettimKız bebek
Banada bi kez daha bakar mısın arkadaşım zajmet olmazsaKız bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?