2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Arkadaşlar ben de ekim annesi olucam kismetse ama çok korkularim var. Ikiz gebelik bende. Ara ara lrkelenmem oluyordu prolutonla geçiyordu. Bugun yogun kanamam var duru tarzda ve pembe. Transamin igne dedi doktorum. Pazartesi ultrason. 8ci haftam yarin tamam oluyor. Ayni durumu yaşayip atlatan var mi?, lutfen pazartesine kadar çildiririm dusunceden. Yerimden de kalkip doktora gitmeye korkuyoru. Hemen yatağa girdim dinsin diye

öncelikle hayırlı olsun inş. bebişlerde sıkıntı yoktur ben yaşamadım bu durumu o yüzden yardımcı olamıyorum ama inşallah kötü bir şey değildir.

Canım benim de lekelenme vardı ama bir kere pembe kan gördüm.o da çok azdı hiç duru çok kanamam olmadi. Ama duyduguma göre ikiz gebeliklerde bu durum daha çok olurmuş. Bana kalırsa acile git canım.pazartresiyi bekleme

Evet :) bize yeni zümre geldi 8leri alirim demesine rağmen idare kabul etmedi düşün hocam iyi niyet bile yok yani

Tedavimi soyledi evde yapicam. Hem zaten arabada geldiğim an başladi. Hareket fazla olmazmiş(, o yuzden

Evet :) bize yeni zümre geldi 8leri alirim demesine rağmen idare kabul etmedi düşün hocam iyi niyet bile yok yani
Aynısı bizde de oldu yeni geldi hocamız sağolsun erkek hoca müdür hocam sana vericez dedi o da çok ılımlıydı zaten işte malesef idareden idareye değişiyor.Allah kolaylık versin

Kızlar listeyi güncelledim. Eklemediklerim varsa bazen etikette gözden kaçıyor, mesaj atarsanız eklerim inşallah. sayımız artmış, maşallah Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Merhaba ,
Beni de ekler misiniz?
sat 1 ocak Tahmini doğum tarihi 8 Ekim
Yas 34 3. Çocuk

Ben 1 kilo aldım. Normalde kilo alamayan biriyim. 8+6dayim şuan :) hareketsizliten olabilir cunku ekstra fazladan yemiyorum

Ah canimya Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.benim kuzenim 39 yasinda 5 yillik aramanin ardindan hamile kaldi.adet gunu test cift cikinca ardindan kanama olmus.kaynanasi yeter artik bu sefer ben dediyim olacak dercesine yatirdi kizi ,kan vermesine bile hemsire eve geldi,ben git bi baktir belki dis gebelik filandir,yok kaynana izin vermedi.bitek wc ye kalkdi,ayaga kalkinca pihti dusuyor diyordu.bide ortada covit oldu,saka gibi ama sag salim oglunu kucagina aldi.belki sende hep yatinca iyi olursun,biraz dinlen

Selamın aleyküm kızlarr nasılsınız ben kontrole gittim bugün 7+4 göründük ultrasonda kalp atışınıda duyduk çok şükür gayet iyi dedi doktor kistim içinde 3,5-4 cm falan bu gider korkulcak biley değil dedi bebeğim içinde sağlıgı durumu herşeyi çok iyi dedi şükürler olsun darısı bütün bekleyenlere inşAllah Bu haftadan cinsiyet tahmini yapabilen arkadaşalar var mı acaba

Eklentiler

• image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…