2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah değerin bir önemi yok iki güne iki kat artsın yeter :)

Esiniz iyneyi alip gelirse hic uzulmeyin,hersey yolunda demekdir.ben 12 senelik cocuk aramalarindayim 2 tup bebekde kan geldiyinde doktor proluton iye vur dedi.esime al gel dedim.esim trafiye takildi ve surpriz iyneyide yalnis alip geldi.sonuc cocugu kayb ettim.ama aptal gibi hcg yukseliyormu diye zirt pirt taksiyle gastaneye gitdiyimden oldu bence.keski evde yatsaydim.sen uzan kipirdamadan.Allah saglikli imanli cocuklar nasip etsin ,aksi durum olacak ise cocuksuzluk daha az aci verir

Yok henüz 6 haftalık haftaya cuma günü için çağırdı haftaya cuma duyucaz inşallah sizinde 2 kere mi kürtaj oldunuz
benim 2 dusugum oldu.sizin de olmus sanirim.2 dusugunuzde herhangi bir sorun farketmismiydiniz beta hcg degerinin az artmasi kesenin haftasiyla uyumsuz olmasi vs gibi?...hersey yolundayken bianda mi oldu

Merhaba kaçıncı haftadasınız? Benimde 6. Haftanın içşnde pıhtı pıhtı kanamam oldu kesin düştü dedm kese rahim ağzına doğru uzadı. Hastaneye yattım bi gece. 3 kez progestan vuruldu o gece. Kanama kesildi ve gebelik devam etti şükürler olsun. Üzülmeyin diye anlattım bunu nasıl bir şok yaşadığınızı anlayabiliyorum inşallh hemen kesilir kanamanız

Canim geçmiş olsun Allah kaybettigin bebeklerinin yerine hayirli saglikli evlatlar nasib etsin. Bir daha o aciyi yaşatmasin canim

InsaAllah canim. 7+6 bugun. Haftanjn baslarinda lekelenmem oluyordu şimdjki kanama çok korkuttu. Teselli oldu yazinjz. InsaAllah sizde de bende de devam eder hamilelik

Selam kızlar. Benim de 2 gündür midem iyi degil ara ara bulanıyor çalkalanıyor. İştahsızlık da oldu. Bulantılılar geliyor sanırım. Ilk hamileligim cok bulantılı geçmişti. Pazartesi de doktora gidecegim insallah.

benim 2 dusugum oldu.sizin de olmus sanirim.2 dusugunuzde herhangi bir sorun farketmismiydiniz beta hcg degerinin az artmasi kesenin haftasiyla uyumsuz olmasi vs gibi?...hersey yolundayken bianda mi oldu
İlk düşükte kese gelişmedi yani bebekte gelişmedi ikinci düşükte herşey yolundaydı kalp atışlarınıda duyduk çok normaldi birden kalp atışları durdu bütün tahlilleri yaptırdım hiç birimde birşey çıkmadı şuan sadece kromozom testlerim çıkmadı

benim ilk dusugum kalp atisi duyulmadan agriyla sonlandi.2.sinde beta hcg az artti.kese de normale gore daha yavas buyudu yani basindan beri sorunluydu kalbi duyulsada durdu.simdi tekrar hamileyim beta hcg cok iyi artti 3 haftadir cumartesileri gidiorum kontrole az buyume yok herhafta uyumlu buyuyor.ama 2 dusuk olunca endiselerim var.kromozom testi temiz bizimde.2 gende pihtilasma var igne baslandi ama erken dusuk nedeni degil dedi bu pohtilasma olan genler..daha ileriki donemde bebegi ve beni koruyacakmis

Bende pazartesi gidicem kalp atışı için inş duyarız.. Benim de midem çok kötü ilaç yazdırıcam doktora 1.5 kg vermişim 1 haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…