Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah değerin bir önemi yok iki güne iki kat artsın yeter :)Merhaba hanımlarBen de Allahım nasip ederse kasım annesi olacağım. Yalnız kafama takılan şu ki ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ve iğneden sonraki 15. Gün değerim 38,1. Bu değer normal mi aranızda ovitrelle ile hamile kalan var mı?
Bende yeni gebeyim. 7.haftadayim sanki mide bulantısı bole iştahsızlık başladı hafiften bnde deKızlar ben birşey sormak istiyorum aranızda daha yeniyim bulantılar ne zaman başlıyor bulantı yaşayanlarınız varsa ne zaman başladı acaba öğrenebilir miyim
Evet bnde de o kasılmalar oldu 5ve 6.haftalarMerhaba bende 7+1 haftalık hamileyim iki gündür kasıklarımda gerilme tarzı ağrılar var ağrıda demek istemiyorum Batma gibi. Bu durumu yaşayan var mı?
Esiniz iyneyi alip gelirse hic uzulmeyin,hersey yolunda demekdir.ben 12 senelik cocuk aramalarindayim 2 tup bebekde kan geldiyinde doktor proluton iye vur dedi.esime al gel dedim.esim trafiye takildi ve surpriz iyneyide yalnis alip geldi.sonuc cocugu kayb ettim.ama aptal gibi hcg yukseliyormu diye zirt pirt taksiyle gastaneye gitdiyimden oldu bence.keski evde yatsaydim.sen uzan kipirdamadan.Allah saglikli imanli cocuklar nasip etsin ,aksi durum olacak ise cocuksuzluk daha az aci verirDemin bende de pihti oldu( biraz azaldi kanama. Şimdi eşim iğne alicak. Proluton ve transamin. InsaAllah geçer. Çok korkuyorum lutfen her agizdan çikan duada da bir kabul payi vardir. Tanimasanizda dua edin olur mu? Lutfen. 2 sene sonra yaşadim mutluluğu yarida kalsin istemiyprum(((
Yok henüz 6 haftalık haftaya cuma günü için çağırdı haftaya cuma duyucaz inşallah sizinde 2 kere mi kürtaj oldunuz7+6 bugun.. pazartesi günü duyduk çok şükür.. Siz kaç haftalık oldunuz mu sizde kalp atışlarını
benim 2 dusugum oldu.sizin de olmus sanirim.2 dusugunuzde herhangi bir sorun farketmismiydiniz beta hcg degerinin az artmasi kesenin haftasiyla uyumsuz olmasi vs gibi?...hersey yolundayken bianda mi olduYok henüz 6 haftalık haftaya cuma günü için çağırdı haftaya cuma duyucaz inşallah sizinde 2 kere mi kürtaj oldunuz
Teşekkür ederimTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah değerin bir önemi yok iki güne iki kat artsın yeter :)
Merhaba kaçıncı haftadasınız? Benimde 6. Haftanın içşnde pıhtı pıhtı kanamam oldu kesin düştü dedm kese rahim ağzına doğru uzadı. Hastaneye yattım bi gece. 3 kez progestan vuruldu o gece. Kanama kesildi ve gebelik devam etti şükürler olsun. Üzülmeyin diye anlattım bunu nasıl bir şok yaşadığınızı anlayabiliyorum inşallh hemen kesilir kanamanızDemin bende de pihti oldu( biraz azaldi kanama. Şimdi eşim iğne alicak. Proluton ve transamin. InsaAllah geçer. Çok korkuyorum lutfen her agizdan çikan duada da bir kabul payi vardir. Tanimasanizda dua edin olur mu? Lutfen. 2 sene sonra yaşadim mutluluğu yarida kalsin istemiyprum(((
InsaAllah canim Aminnİnşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. İnşallah her şey yolundadır ve yolunda gitmeye devam eder
Canım ya inşallah korktuğumuz değildir. İnşallah her şey yolunda gider.
Canım en gerekli şeyden tiksinmişsin üzüldümBende yumurtadab tiksindim özellikle
Canim geçmiş olsun Allah kaybettigin bebeklerinin yerine hayirli saglikli evlatlar nasib etsin. Bir daha o aciyi yaşatmasin canimEsiniz iyneyi alip gelirse hic uzulmeyin,hersey yolunda demekdir.ben 12 senelik cocuk aramalarindayim 2 tup bebekde kan geldiyinde doktor proluton iye vur dedi.esime al gel dedim.esim trafiye takildi ve surpriz iyneyide yalnis alip geldi.sonuc cocugu kayb ettim.ama aptal gibi hcg yukseliyormu diye zirt pirt taksiyle gastaneye gitdiyimden oldu bence.keski evde yatsaydim.sen uzan kipirdamadan.Allah saglikli imanli cocuklar nasip etsin ,aksi durum olacak ise cocuksuzluk daha az aci verir
InsaAllah canim. 7+6 bugun. Haftanjn baslarinda lekelenmem oluyordu şimdjki kanama çok korkuttu. Teselli oldu yazinjz. InsaAllah sizde de bende de devam eder hamilelikMerhaba kaçıncı haftadasınız? Benimde 6. Haftanın içşnde pıhtı pıhtı kanamam oldu kesin düştü dedm kese rahim ağzına doğru uzadı. Hastaneye yattım bi gece. 3 kez progestan vuruldu o gece. Kanama kesildi ve gebelik devam etti şükürler olsun. Üzülmeyin diye anlattım bunu nasıl bir şok yaşadığınızı anlayabiliyorum inşallh hemen kesilir kanamanız
Tek dedim kuzu bir şekilde bir şeye katıp yemeye çalışırım ben onuCanım en gerekli şeyden tiksinmişsin üzüldümyumurta bebeğe en iyi gelen şeymiş, anneye değil bebeğe kilo aldırıyormuş. Haşlama yesen falan, bi yolunu bul bence canım
benim 2 dusugum oldu.sizin de olmus sanirim.2 dusugunuzde herhangi bir sorun farketmismiydiniz beta hcg degerinin az artmasi kesenin haftasiyla uyumsuz olmasi vs gibi?...hersey yolundayken bianda mi oldu
Tebrik Ederim canım değerini takip et 2 günde bir kan ver 2 kat artması yeterli sayıya takılma herkeste farklı oluyor :)Kızlar ben normalde 33-35 günde falan adet oluyorum sat 25 Ocak beta bugün 38 normal mi acaba
İlk düşükte kese gelişmedi yani bebekte gelişmedi ikinci düşükte herşey yolundaydı kalp atışlarınıda duyduk çok normaldi birden kalp atışları durdu bütün tahlilleri yaptırdım hiç birimde birşey çıkmadı şuan sadece kromozom testlerim çıkmadıbenim 2 dusugum oldu.sizin de olmus sanirim.2 dusugunuzde herhangi bir sorun farketmismiydiniz beta hcg degerinin az artmasi kesenin haftasiyla uyumsuz olmasi vs gibi?...hersey yolundayken bianda mi oldu
benim ilk dusugum kalp atisi duyulmadan agriyla sonlandi.2.sinde beta hcg az artti.kese de normale gore daha yavas buyudu yani basindan beri sorunluydu kalbi duyulsada durdu.simdi tekrar hamileyim beta hcg cok iyi artti 3 haftadir cumartesileri gidiorum kontrole az buyume yok herhafta uyumlu buyuyor.ama 2 dusuk olunca endiselerim var.kromozom testi temiz bizimde.2 gende pihtilasma var igne baslandi ama erken dusuk nedeni degil dedi bu pohtilasma olan genler..daha ileriki donemde bebegi ve beni koruyacakmisİlk düşükte kese gelişmedi yani bebekte gelişmedi ikinci düşükte herşey yolundaydı kalp atışlarınıda duyduk çok normaldi birden kalp atışları durdu bütün tahlilleri yaptırdım hiç birimde birşey çıkmadı şuan sadece kromozom testlerim çıkmadı
Bende pazartesi gidicem kalp atışı için inş duyarız.. Benim de midem çok kötü ilaç yazdırıcam doktora 1.5 kg vermişim 1 haftadaSelam kızlar. Benim de 2 gündür midem iyi degil ara ara bulanıyor çalkalanıyor. İştahsızlık da oldu. Bulantılılar geliyor sanırım. Ilk hamileligim cok bulantılı geçmişti. Pazartesi de doktora gidecegim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?