Çok geçmiş olsun benim şuanda kese 25 olması gerekirken 19 şuan ama onu bol suyla düzeltebilirsin dedi sizde bol su için istirahat çok önemli ben ev bile hiç süpürmüyorum diğerlerinde yapıyordum benim de beta hcg biraz az arttıbenim ilk dusugum kalp atisi duyulmadan agriyla sonlandi.2.sinde beta hcg az artti.kese de normale gore daha yavas buyudu yani basindan beri sorunluydu kalbi duyulsada durdu.simdi tekrar hamileyim beta hcg cok iyi artti 3 haftadir cumartesileri gidiorum kontrole az buyume yok herhafta uyumlu buyuyor.ama 2 dusuk olunca endiselerim var.kromozom testi temiz bizimde.2 gende pihtilasma var igne baslandi ama erken dusuk nedeni degil dedi bu pohtilasma olan genler..daha ileriki donemde bebegi ve beni koruyacakmis
Ben duyamam gibi geliyor daha ama sen daha ilerdesin insallah duyarsınBende pazartesi gidicem kalp atışı için inş duyarız.. Benim de midem çok kötü ilaç yazdırıcam doktora 1.5 kg vermişim 1 haftada
ben bu hafta annemi kaybediyordum.4 gun hastane kapilarinda bekledim zor hayata dondurduler.şu 5 gunde uzuntu stres yorgunluk hepsini yasadim.bukadar sterse gelisimi durmustur die beklerken umut oldu bize.tam ogrendigimiz sirada da annem yogun bakindan cikarildi cok sukurÇok geçmiş olsun benim şuanda kese 25 olması gerekirken 19 şuan ama onu bol suyla düzeltebilirsin dedi sizde bol su için istirahat çok önemli ben ev bile hiç süpürmüyorum diğerlerinde yapıyordum benim de beta hcg biraz az arttı
Çok geçmiş olsun annenizede sizede inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ama bol bol dinlenin en önemli şey dinlenmekben bu hafta annemi kaybediyordum.4 gun hastane kapilarinda bekledim zor hayata dondurduler.şu 5 gunde uzuntu stres yorgunluk hepsini yasadim.bukadar sterse gelisimi durmustur die beklerken umut oldu bize.tam ogrendigimiz sirada da annem yogun bakindan cikarildi cok sukur
Canım bunların hepsi nasip ; ne eşinde ne de kendinde kan vermeye gidip geldiğin için suç arama . Nasipte varsa el getirir , yel getirir , sel getirir . Nasipte yoksa el götürür , yel götürür , sel götürür ... rabbim tez zamanda sizlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahEsiniz iyneyi alip gelirse hic uzulmeyin,hersey yolunda demekdir.ben 12 senelik cocuk aramalarindayim 2 tup bebekde kan geldiyinde doktor proluton iye vur dedi.esime al gel dedim.esim trafiye takildi ve surpriz iyneyide yalnis alip geldi.sonuc cocugu kayb ettim.ama aptal gibi hcg yukseliyormu diye zirt pirt taksiyle gastaneye gitdiyimden oldu bence.keski evde yatsaydim.sen uzan kipirdamadan.Allah saglikli imanli cocuklar nasip etsin ,aksi durum olacak ise cocuksuzluk daha az aci verir
İnşallah duyarsınızYok henüz 6 haftalık haftaya cuma günü için çağırdı haftaya cuma duyucaz inşallah sizinde 2 kere mi kürtaj oldunuz
1 kez düşük yaptım 16 haftalık hiç. Bir belirti yokken her şey yolundaydı normal kontrole gittiğimde öğrendim kalp atışı durmuş 1 hafta olmuş seni zehirlememiş iyi ki dedi dr hemen yatış verdiler.. Bu kez 14 günde kontrole gel dedi doktor..benim 2 dusugum oldu.sizin de olmus sanirim.2 dusugunuzde herhangi bir sorun farketmismiydiniz beta hcg degerinin az artmasi kesenin haftasiyla uyumsuz olmasi vs gibi?...hersey yolundayken bianda mi oldu
Akıntı bende de oluyor şeffaf olduğu sürece sorun yok demişti dr o yüzden önemsemiyorum. 10 Ekim adete göre benimde doğum tarihi ama ultrasonda 18 Ekim dedi dr çok önemli değil bence ilk gebeligimde de tarihler oynuyordu ileri geri..Kızlar, akıntısı olan varmı? Sarı-beyaz bazen su gibi çamaşır değişmekten usandım. Bir de, benim doğum tarihimi bir hafta ileri aldı
Evet nasip herşey ama insan çok yıpranıyor bende de kanda hiç pırtılaşma çıkmadı hiç hsg film de çektirdim onda da bi sorun yokİnşallah duyarsınız1 oğlum var 2016 doğumlu 2.hamilelikte düşük yaptım 16 haftada suni sancı verdiler normal doğum yaptım 1 kez düşük oldu tamamen düştüğü için kürtaja gerek kalmadı.. Patolojiye yollandı bi sorun çıkmadı. Genetik test yaptırdık ordada bi sorun çıkmadı..sorun yokken bu kadar ilacı iğneyi kullanmak biraz endişelendirdi beni. Nasibimiz yokmuş demek Rabbim en iyisini bilir.. Çok üzüldüm psikolojik olarak yıprandım normal doğum acısı çekip sonucun böyle olması takdiri ilahi
Benim aynı şekilde oldu az önce sonrasında çok açık kan geldi şimdi acile geldim çok tedirgin oldumKızlar merhaba 6.haftaya girdim daha kalp atışlarını duyamamıştık bugün çok az açık kahverengi lekelenmem oldu çok korkuyorum p.tesi doktora gideceğim ozamana kadar nasıl bekleyecem bilmiyorum düşük mü yapıyorum acaba
Umarım sorun yoktur kanamam artarsa ben de gitmeyi düşünüyorum yoksa pazartesiyi beklicemBenim aynı şekilde oldu az önce sonrasında çok açık kan geldi şimdi acile geldim çok tedirgin oldum
Doktorum yazdım ama cevap vermedi şimdi cevap yazdı yatın hiç ayağa kalkmayın ayağa kalkmak kanamayı artırır die ama geç oldum ben acile geldim girişide yaptırdım siz bir süre bence dinlenin hiç kalkmayınUmarım sorun yoktur kanamam artarsa ben de gitmeyi düşünüyorum yoksa pazartesiyi beklicem
Şu an öyle yapıyorum zaten Allah yardımcımız olsun inşallah hiç sorun yokturDoktorum yazdım ama cevap vermedi şimdi cevap yazdı yatın hiç ayağa kalkmayın ayağa kalkmak kanamayı artırır die ama geç oldum ben acile geldim girişide yaptırdım siz bir süre bence dinlenin hiç kalkmayın
Anladım canım teşekkür ederimAkıntı bende de oluyor şeffaf olduğu sürece sorun yok demişti dr o yüzden önemsemiyorum. 10 Ekim adete göre benimde doğum tarihi ama ultrasonda 18 Ekim dedi dr çok önemli değil bence ilk gebeligimde de tarihler oynuyordu ileri geri..
Teşekkür ederimŞu an öyle yapıyorum zaten Allah yardımcımız olsun inşallah hiç sorun yoktur
Çok geçmiş olsun, annenize acil şifalar. Bebeğinizin de iyi olmasına çok sevindim.ben bu hafta annemi kaybediyordum.4 gun hastane kapilarinda bekledim zor hayata dondurduler.şu 5 gunde uzuntu stres yorgunluk hepsini yasadim.bukadar sterse gelisimi durmustur die beklerken umut oldu bize.tam ogrendigimiz sirada da annem yogun bakindan cikarildi cok sukur
Bende de lekelenme oldu. Doktor iğne ve fitil verdi. Geçti sonra. Haftaya gidip duruma bakacağız inşallah.Kızlar merhaba 6.haftaya girdim daha kalp atışlarını duyamamıştık bugün çok az açık kahverengi lekelenmem oldu çok korkuyorum p.tesi doktora gideceğim ozamana kadar nasıl bekleyecem bilmiyorum düşük mü yapıyorum acaba
İnşallah her şey yolundadırBenim aynı şekilde oldu az önce sonrasında çok açık kan geldi şimdi acile geldim çok tedirgin oldum
Geçmiş olsun canım nasılsın şimdi ne dedilerDoktorum yazdım ama cevap vermedi şimdi cevap yazdı yatın hiç ayağa kalkmayın ayağa kalkmak kanamayı artırır die ama geç oldum ben acile geldim girişide yaptırdım siz bir süre bence dinlenin hiç kalkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?