2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hayır lavaboya çıktığımds peçeteye geliyordu çamaşırımda hiç görmedim. Gecikmenin üçüncü gününde kan testi yaptım negatif çıktı. Bugün gecikmenin 7.günü hala yok bir şey
Kanda belki çıkar p tesi, benimde 6 gün gecikti bugün adet oldum. İnş sen olmazsın.

Çok teşekkür ederim şuan iyiyim lekelenme yok ama tabi endişeliyim 2 kere kayıp olunca
Ayağa kalkma hiç dediler düşük önleyiciyi bıraktırmıştı dün hiç kanama olmadığı için şimdi tekrar başlattı onun haricinde bol su tuvalet haricinde ayağa kalkmıycam

Yok canım söylemedim çünkü zateb yeterince ilaç takviyesi var istemiyorum pek :/
Canım benim ben de tüp bebek dolayısıyla hem günde 4 tane fitil olarak progestan kullanıyorum hem de iğne oluyorum. Aşırı kabızlık yapıyo tek çözümü zeytinyağında buldum her sabah kahvaltıda ekmeği batırıp batırıp yiyorum söylemesi ayıptır tadını sevmediğimden içine zeytin ve limonda sıkıyorum. Çok şükür çözüm oldu ama bol yemek gerekiyo inşallah deneyenlere faydası olur

Canım inşallah düzelir. Bu grupta da yazan oldu kesenin şekli bozuk denip de sonra toparlayan. Çok şükür kalbi atıyor. İnşallah sağlıklıdır, hayata sana babasına sağlıkla tutunur. İyi haberlerini bekliyoruz. İnşallah bugünler geçecek ve sağlıklı bir hamilelik yaşayacaksın

Rabbim sağ sağlim bebeğine kavuşmayı nasip etsin. Rabbime dua et. Benimde dualarım seninle..

Kizlar iyi aksamlar sizinde belli belirsiz halsizlik mide bulantiniz var mi cok garip ne bulaniyor ne bulanmiyor gibi birde karnimin ici agriyor iki gundur hayir olsun
Merhaba canım benim de öyle mide bulantısı varla yok arasında dönüp duruyor ama kusamıyorum. Oyle daha iğrenç bir hal alıyor. Benim de alt karnıma bir şey batıyor sanki

İnşallah canım benim inşallah bebeğim bize, hayata tutunur. Veren de o alan da o inşallah Rabbim inşallah yüzümüze güler ve iyi sonuçlar alırız hepimiz, çok teşekkür ederim

Merhabalar anne adayları,

Korunmayı bırakınca adet döngünüzde değişiklik oldu mu?

Ben 6 aydır korunmuyorum, her ay değişik oluyor,
ilk normal süresinden az sürdü,
sonraları erken geldi,
bu ayda 6 gün gecikti.
Benzer durum yaşadınız mı?

Merhaba canım benim de öyle mide bulantısı varla yok arasında dönüp duruyor ama kusamıyorum. Oyle daha iğrenç bir hal alıyor. Benim de alt karnıma bir şey batıyor sanki
Aynen oyle canim istahsizlik gibi bir sey geliyor ama geciyor ne oldugunu anlayamiyorumda

İyi aksamlar canim ilk ay duzenim degisti sonra duzene girdi hic gecikme olmamisti ilk gecikmede hamile oldugumu ogrendim 7 ay sonra oldu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…