Aynı durumdayım canım 2 gündür ne bulanıyor ne bulanmıyor değişik birşeyKizlar iyi aksamlar sizinde belli belirsiz halsizlik mide bulantiniz var mi cok garip ne bulaniyor ne bulanmiyor gibi birde karnimin ici agriyor iki gundur hayir olsun
Kanda belki çıkar p tesi, benimde 6 gün gecikti bugün adet oldum. İnş sen olmazsın.Hayır lavaboya çıktığımds peçeteye geliyordu çamaşırımda hiç görmedim. Gecikmenin üçüncü gününde kan testi yaptım negatif çıktı. Bugün gecikmenin 7.günü hala yok bir şey
Canim son adet tarihine gore 5+6 gozukuyor ama aslinda daha kucuk gec dollenme oldu benim 5+3 olmasi lazim bi tuhafim iki gundurAynı durumdayım canım 2 gündür ne bulanıyor ne bulanmıyor değişik birşey6w2d sen kaç haftalıksın
Çok teşekkür ederim şuan iyiyim lekelenme yok ama tabi endişeliyim 2 kere kayıp oluncaGeçmiş olsun canım nasılsın şimdi ne dediler
Ayağa kalkma hiç dediler düşük önleyiciyi bıraktırmıştı dün hiç kanama olmadığı için şimdi tekrar başlattı onun haricinde bol su tuvalet haricinde ayağa kalkmıycamÇok teşekkür ederim şuan iyiyim lekelenme yok ama tabi endişeliyim 2 kere kayıp olunca
Canım benim ben de tüp bebek dolayısıyla hem günde 4 tane fitil olarak progestan kullanıyorum hem de iğne oluyorum. Aşırı kabızlık yapıyo tek çözümü zeytinyağında buldum her sabah kahvaltıda ekmeği batırıp batırıp yiyorum söylemesi ayıptırYok canım söylemedim çünkü zateb yeterince ilaç takviyesi var istemiyorum pek :/
Bizim tarihlerimiz yakın canım bende de şuan aynı durumlar var sanırım ufak ufak başlıyoruz biz de bulantılara☹Kizlar iyi aksamlar sizinde belli belirsiz halsizlik mide bulantiniz var mi cok garip ne bulaniyor ne bulanmiyor gibi birde karnimin ici agriyor iki gundur hayir olsun
Canım inşallah düzelir. Bu grupta da yazan oldu kesenin şekli bozuk denip de sonra toparlayan. Çok şükür kalbi atıyor. İnşallah sağlıklıdır, hayata sana babasına sağlıkla tutunur. İyi haberlerini bekliyoruz. İnşallah bugünler geçecek ve sağlıklı bir hamilelik yaşayacaksınKızlar merhaba, çok sancım vardı gittim bebeğimin kalp atışlarımı duydum 6+5’im ama ne yazık ki kesemin şekli bozulmuş. Hemen progesteron iğne ve serum yapıldı biraz yattım hastanede. Durum kritik dedi kese düzeledebilir de ama düzelmeyip gelişimi durabilir de dedi, lütfen dua edin çok ihtiyacım var duanıza çok korkuyorum Rabbim kimseyi olumsuzluklarla karşılaştırmasın hepimizin yardımcısı olsun...
Rabbim sağ sağlim bebeğine kavuşmayı nasip etsin. Rabbime dua et. Benimde dualarım seninle..Kızlar merhaba, çok sancım vardı gittim bebeğimin kalp atışlarımı duydum 6+5’im ama ne yazık ki kesemin şekli bozulmuş. Hemen progesteron iğne ve serum yapıldı biraz yattım hastanede. Durum kritik dedi kese düzeledebilir de ama düzelmeyip gelişimi durabilir de dedi, lütfen dua edin çok ihtiyacım var duanıza çok korkuyorum Rabbim kimseyi olumsuzluklarla karşılaştırmasın hepimizin yardımcısı olsun...
Merhaba canım benim de öyle mide bulantısı varla yok arasında dönüp duruyor ama kusamıyorum. Oyle daha iğrenç bir hal alıyor. Benim de alt karnıma bir şey batıyor sankiKizlar iyi aksamlar sizinde belli belirsiz halsizlik mide bulantiniz var mi cok garip ne bulaniyor ne bulanmiyor gibi birde karnimin ici agriyor iki gundur hayir olsun
İnşallah canım benim inşallah bebeğim bize, hayata tutunur. Veren de o alan da o inşallah Rabbim inşallah yüzümüze güler ve iyi sonuçlar alırız hepimiz, çok teşekkür ederimCanım inşallah düzelir. Bu grupta da yazan oldu kesenin şekli bozuk denip de sonra toparlayan. Çok şükür kalbi atıyor. İnşallah sağlıklıdır, hayata sana babasına sağlıkla tutunur. İyi haberlerini bekliyoruz. İnşallah bugünler geçecek ve sağlıklı bir hamilelik yaşayacaksın
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsum dualarımız karşılıklı inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririzRabbim sağ sağlim bebeğine kavuşmayı nasip etsin. Rabbime dua et. Benimde dualarım seninle..
İnşallah kuzum inşalllaahhÇok çok teşekkür ederim Allah razı olsum dualarımız karşılıklı inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririz
Kaç aydır deniyordunuz? Korunmayı bırakınca adet döngünüzde değişiklik oldu mu? Benim oldu da.Kanda belki çıkar p tesi, benimde 6 gün gecikti bugün adet oldum. İnş sen olmazsın.
Aynen oyle canimBizim tarihlerimiz yakın canım bende de şuan aynı durumlar var sanırım ufak ufak başlıyoruz biz de bulantılara☹
Aynen oyle canim istahsizlik gibi bir sey geliyor ama geciyor ne oldugunu anlayamiyorumdaMerhaba canım benim de öyle mide bulantısı varla yok arasında dönüp duruyor ama kusamıyorum. Oyle daha iğrenç bir hal alıyor. Benim de alt karnıma bir şey batıyor sanki
İyi aksamlar canim ilk ay duzenim degisti sonra duzene girdi hic gecikme olmamisti ilk gecikmede hamile oldugumu ogrendim 7 ay sonra oldu benimMerhabalar anne adayları,
Korunmayı bırakınca adet döngünüzde değişiklik oldu mu?
Ben 6 aydır korunmuyorum, her ay değişik oluyor,
ilk normal süresinden az sürdü,
sonraları erken geldi,
bu ayda 6 gün gecikti.
Benzer durum yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?