2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Günaydın , dün sabah kırmızı lekem oldu. Benim gebeligimin en başında kahverengi olmuştu progestan başlamıştık kullanıyordum günde iki kez zatenn , acile gittim devlete bthcg bakıldı normal diyip eve yolladılar kadın doğumcu gelmedi bile telefonla görüştü acilde ki doktor. Eve geldim uzandım akşam pembe baya açık renkte pedimde gördüm miktarda artmıştı özel doktorum başka şehirde maalesef aradım proloton iğne yaptır alıp dedi yaptirdim. Ağrım sızım yok çok fazla uzanıyorum hiç bir şey yapmadan öyle inşallah geçer

Canim içini ferah tut stresimizi şuan hissediyorlar. Önce senin sağlığın önemli yapılacak her şey yapılmış rahatla ve bekle geçecek Allah'ın izniyle

zeyzeyiniz evet benim o kanama yaşayıp şekli bozulan. Öyle büyük kanamaydı ki 3 kadın doğumcu gördü. Düşmüş dedi. En son benim tüp bebek doktorum vazgeçmedi. Beta takibi yaptırdı sonrasında kalp atışı duydu. Kanama 5 gün devam etti, şimdi kahverengi geliyor, bitmek üzere.
Yarın kontrolüm var. İnşallah güzel şeyler duyarım, size de umut olur

Çok teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığınız için gerçekten yaşayan birini görünce içim bir nebze rahatladı, pes etmeye ve size olumlu yönde teşvikte bulunan doktorunuzdan da Allah razı olsun umarım yarın çok güzel haberlerinizi alırız dualarım sizinle ve güçlü yavrucağınızla

Çok geçmiş olsun canım hiç merak etme bebişin annesine sımsıkı tutunuyor dur

Benim ilk ay bırakınca gecikti üç gün zaten sonraki gecikmem de hamile olduğumu öğrendim canım. Olabiliyor bazen öyle rahim kendini hamileliğe hazırlıyor diye okumuştum burda bir sayfada

Benim ilk ay bırakınca gecikti üç gün zaten sonraki gecikmem de hamile olduğumu öğrendim canım. Olabiliyor bazen öyle rahim kendini hamileliğe hazırlıyor diye okumuştum burda bir sayfada
Rahim kendini hamileliğe hazırlıyor diye okumuştum bende

Doktorun size o şekilde davranmaya hakkı yok çocuk mu kandırıyor? Allah Allah!
Zaten bir daha o doktora gitmeyi düşünmüyorum. Özel hastaneye gidiyorum bide ilgilensinler daha detayli bilgi versinler diye devlette ilgilenmiyorlar zaten. Özelde aynı ünivertede şansımı deniyecegim bu sefer.

Benimde ilk gebeligimde kese ince uzundu korkma bende progestan iğneler kullandım çok şükür düzeldi seninkide düzelecek insaAllah

Benimde ilk gebeligimde kese ince uzundu korkma bende progestan iğneler kullandım çok şükür düzeldi seninkide düzelecek insaAllah
Sağolun gerçekten çok iyi geliyor tecrübelerinizi paylaşmanız, sizin olumlu yorumlarınızla tecrübelerinizle kendime geliyorum yavaş yavaş progesteronu hap olarak verdi inşallah olumlu sonuç alırım

Sağolun gerçekten çok iyi geliyor tecrübelerinizi paylaşmanız, sizin olumlu yorumlarınızla tecrübelerinizle kendime geliyorum yavaş yavaş progesteronu hap olarak verdi inşallah olumlu sonuç alırım
Geçmiş olsun benimde lekelenmem oluyor progestan kullanıyorum hap olarak içiyordum fakat doktorum fitil olarak kullanmamı önerdi daha etkili ve daha erken sonuç almam için bilginiz olsun . Sizin doktorunuz da böyle bir öneride bulunduysa fitil olarak kullanmayı daha etkili bir çözüm olarak görüyorlar .

teşekkür ederim evet bunu sürekli okuduğum için sordum doktora ama hayır oral alacaksın dedi, hafta içi başka bir doktora daha görünücem emin olmak için

Allah yardımcın olsun canım tez zamanda şifanı bulursun inşallah

Kizlar iyi aksamlar sizinde belli belirsiz halsizlik mide bulantiniz var mi cok garip ne bulaniyor ne bulanmiyor gibi birde karnimin ici agriyor iki gundur hayir olsun
Aynen bende var canım ozellikle kahvaltıdan sonra oluyor 1 saat yatmam gerekiyor.yediklerimden diye düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…