- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
İyi akşamlar damada canım, pek değişmiş sayılmaz.İyi aksamlar canim ilk ay duzenim degisti sonra duzene girdi hic gecikme olmamisti ilk gecikmede hamile oldugumu ogrendim 7 ay sonra oldu benim
Canim içini ferah tut stresimizi şuan hissediyorlar. Önce senin sağlığın önemli yapılacak her şey yapılmış rahatla ve bekle geçecek Allah'ın izniyleKızlar merhaba, çok sancım vardı gittim bebeğimin kalp atışlarımı duydum 6+5’im ama ne yazık ki kesemin şekli bozulmuş. Hemen progesteron iğne ve serum yapıldı biraz yattım hastanede. Durum kritik dedi kese düzeledebilir de ama düzelmeyip gelişimi durabilir de dedi, lütfen dua edin çok ihtiyacım var duanıza çok korkuyorum Rabbim kimseyi olumsuzluklarla karşılaştırmasın hepimizin yardımcısı olsun...
İnşallah kuzum inşallah iyi düşünmeye çalışıyoruz çok teşekkür ederimCanim içini ferah tut stresimizi şuan hissediyorlar. Önce senin sağlığın önemli yapılacak her şey yapılmış rahatla ve bekle geçecek Allah'ın izniyle
Canım inşallah düzelir. Bu grupta da yazan oldu kesenin şekli bozuk denip de sonra toparlayan. Çok şükür kalbi atıyor. İnşallah sağlıklıdır, hayata sana babasına sağlıkla tutunur. İyi haberlerini bekliyoruz. İnşallah bugünler geçecek ve sağlıklı bir hamilelik yaşayacaksın
Çok teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığınız için gerçekten yaşayan birini görünce içim bir nebze rahatladı, pes etmeye ve size olumlu yönde teşvikte bulunan doktorunuzdan da Allah razı olsun umarım yarın çok güzel haberlerinizi alırız dualarım sizinle ve güçlü yavrucağınızlazeyzeyiniz evet benim o kanama yaşayıp şekli bozulan. Öyle büyük kanamaydı ki 3 kadın doğumcu gördü. Düşmüş dedi. En son benim tüp bebek doktorum vazgeçmedi. Beta takibi yaptırdı sonrasında kalp atışı duydu. Kanama 5 gün devam etti, şimdi kahverengi geliyor, bitmek üzere.
Yarın kontrolüm var. İnşallah güzel şeyler duyarım, size de umut olur
Çok geçmiş olsun canım hiç merak etme bebişin annesine sımsıkı tutunuyor durGünaydın , dün sabah kırmızı lekem oldu. Benim gebeligimin en başında kahverengi olmuştu progestan başlamıştık kullanıyordum günde iki kez zatenn , acile gittim devlete bthcg bakıldı normal diyip eve yolladılar kadın doğumcu gelmedi bile telefonla görüştü acilde ki doktor. Eve geldim uzandım akşam pembe baya açık renkte pedimde gördüm miktarda artmıştı özel doktorum başka şehirde maalesef aradım proloton iğne yaptır alıp dedi yaptirdim. Ağrım sızım yok çok fazla uzanıyorum hiç bir şey yapmadan öyle inşallah geçer
Benim ilk ay bırakınca gecikti üç gün zaten sonraki gecikmem de hamile olduğumu öğrendim canım. Olabiliyor bazen öyle rahim kendini hamileliğe hazırlıyor diye okumuştum burda bir sayfadaMerhabalar anne adayları,
Korunmayı bırakınca adet döngünüzde değişiklik oldu mu?
Ben 6 aydır korunmuyorum, her ay değişik oluyor,
ilk normal süresinden az sürdü,
sonraları erken geldi,
bu ayda 6 gün gecikti.
Benzer durum yaşadınız mı?
Çok teşekkür ederim canım bu sabah iyi uyandımÇok geçmiş olsun canım hiç merak etme bebişin annesine sımsıkı tutunuyor dur
Rahim kendini hamileliğe hazırlıyor diye okumuştum bendeBenim ilk ay bırakınca gecikti üç gün zaten sonraki gecikmem de hamile olduğumu öğrendim canım. Olabiliyor bazen öyle rahim kendini hamileliğe hazırlıyor diye okumuştum burda bir sayfada
7+0 dı ayniymisiz yani.Kaç haftalıktı baktırdığınız da peki benim 7+1di gözükmedi
Zaten bir daha o doktora gitmeyi düşünmüyorum. Özel hastaneye gidiyorum bide ilgilensinler daha detayli bilgi versinler diye devlette ilgilenmiyorlar zaten. Özelde aynı ünivertede şansımı deniyecegim bu sefer.Doktorun size o şekilde davranmaya hakkı yok çocuk mu kandırıyor? Allah Allah!
Benimde ilk gebeligimde kese ince uzundu korkma bende progestan iğneler kullandım çok şükür düzeldi seninkide düzelecek insaAllahKızlar merhaba, çok sancım vardı gittim bebeğimin kalp atışlarımı duydum 6+5’im ama ne yazık ki kesemin şekli bozulmuş. Hemen progesteron iğne ve serum yapıldı biraz yattım hastanede. Durum kritik dedi kese düzeledebilir de ama düzelmeyip gelişimi durabilir de dedi, lütfen dua edin çok ihtiyacım var duanıza çok korkuyorum Rabbim kimseyi olumsuzluklarla karşılaştırmasın hepimizin yardımcısı olsun...
Sağolun gerçekten çok iyi geliyor tecrübelerinizi paylaşmanız, sizin olumlu yorumlarınızla tecrübelerinizle kendime geliyorum yavaş yavaşBenimde ilk gebeligimde kese ince uzundu korkma bende progestan iğneler kullandım çok şükür düzeldi seninkide düzelecek insaAllah
Geçmiş olsun benimde lekelenmem oluyor progestan kullanıyorum hap olarak içiyordum fakat doktorum fitil olarak kullanmamı önerdi daha etkili ve daha erken sonuç almam için bilginiz olsun . Sizin doktorunuz da böyle bir öneride bulunduysa fitil olarak kullanmayı daha etkili bir çözüm olarak görüyorlar .Sağolun gerçekten çok iyi geliyor tecrübelerinizi paylaşmanız, sizin olumlu yorumlarınızla tecrübelerinizle kendime geliyorum yavaş yavaşprogesteronu hap olarak verdi inşallah olumlu sonuç alırım
teşekkür ederim evet bunu sürekli okuduğum için sordum doktora ama hayır oral alacaksın dedi, hafta içi başka bir doktora daha görünücem emin olmak içinGeçmiş olsun benimde lekelenmem oluyor progestan kullanıyorum hap olarak içiyordum fakat doktorum fitil olarak kullanmamı önerdi daha etkili ve daha erken sonuç almam için bilginiz olsun . Sizin doktorunuz da böyle bir öneride bulunduysa fitil olarak kullanmayı daha etkili bir çözüm olarak görüyorlar .
aaaa bnde 6+3 ayniymisizAynı durumdayım canım 2 gündür ne bulanıyor ne bulanmıyor değişik birşey6w2d sen kaç haftalıksın
Allah yardımcın olsun canım tez zamanda şifanı bulursun inşallahKızlar merhaba, çok sancım vardı gittim bebeğimin kalp atışlarımı duydum 6+5’im ama ne yazık ki kesemin şekli bozulmuş. Hemen progesteron iğne ve serum yapıldı biraz yattım hastanede. Durum kritik dedi kese düzeledebilir de ama düzelmeyip gelişimi durabilir de dedi, lütfen dua edin çok ihtiyacım var duanıza çok korkuyorum Rabbim kimseyi olumsuzluklarla karşılaştırmasın hepimizin yardımcısı olsun...
Aynen bende var canım ozellikle kahvaltıdan sonra oluyor 1 saat yatmam gerekiyor.yediklerimden diye düşünüyorum bendeKizlar iyi aksamlar sizinde belli belirsiz halsizlik mide bulantiniz var mi cok garip ne bulaniyor ne bulanmiyor gibi birde karnimin ici agriyor iki gundur hayir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?