- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
Anladım canm çok teşekkür ederim cvp verdiğin hayırlısı artık Rabbim ne dilemişse7+0 dı ayniymisiz yani.
Çok geçmiş olsun canım o ilk korkuyu çok iyi biliyorum ama içini ferah tut iğneni de olmuşsun iyi olur insallahGünaydın , dün sabah kırmızı lekem oldu. Benim gebeligimin en başında kahverengi olmuştu progestan başlamıştık kullanıyordum günde iki kez zatenn , acile gittim devlete bthcg bakıldı normal diyip eve yolladılar kadın doğumcu gelmedi bile telefonla görüştü acilde ki doktor. Eve geldim uzandım akşam pembe baya açık renkte pedimde gördüm miktarda artmıştı özel doktorum başka şehirde maalesef aradım proloton iğne yaptır alıp dedi yaptirdim. Ağrım sızım yok çok fazla uzanıyorum hiç bir şey yapmadan öyle inşallah geçer
Çok normal ilk haftalar oluyor canım rahim genişlemeye başladığı içinArkadaşlar. 5 buçuk haftalık hamileyim ama kasık ağrılarım var normal mi ne zaman geçer
Teşekkür ederim canım bugün çok rahatim psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorumÇok geçmiş olsun canım o ilk korkuyu çok iyi biliyorum ama içini ferah tut iğneni de olmuşsun iyi olur insallah
Aynen canim kahvalti bitti benimde oyle oldu uzandim bendeAynen bende var canım ozellikle kahvaltıdan sonra oluyor 1 saat yatmam gerekiyor.yediklerimden diye düşünüyorum bende
Benim de dualarım sizinle. Kendimizi her şeye hazırladık ama yine de mutlu sona ulaşıp kucağımıza alırsak bizden mutlusu olamazÇok teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığınız için gerçekten yaşayan birini görünce içim bir nebze rahatladı, pes etmeye ve size olumlu yönde teşvikte bulunan doktorunuzdan da Allah razı olsun umarım yarın çok güzel haberlerinizi alırız dualarım sizinle ve güçlü yavrucağınızla
Teşekkür ederim canım cevabın için içim eahatladıÇok normal ilk haftalar oluyor canım rahim genişlemeye başladığı için
Amiin inşallahAllah yardımcın olsun canım tez zamanda şifanı bulursun inşallah
Canım nerde yaşıyorsun ?Kızlar Merhaba!. Benim minnağımın cinsiyetini tahmin edermisiniz? 5hafta 6günlük karından
Ay inşallah o mutlu sona ulaşırızBenim de dualarım sizinle. Kendimizi her şeye hazırladık ama yine de mutlu sona ulaşıp kucağımıza alırsak bizden mutlusu olamaz
Benim doktorum ağrı olursa Magne b 6 içmemi önerdi. İçiyorum ağrım yok.Arkadaşlar. 5 buçuk haftalık hamileyim ama kasık ağrılarım var normal mi ne zaman geçer
AzərbaycandaCanım nerde yaşıyorsun ?
Bio oil ve palmer’s tommu butter iyiymiş diye biliyorum. Ne kadar erken kullanılmaya başlansa iyi olurKızlar catlak kremi ne zaman alinmasi gerekiyor ne kullanilmasi gerekiyor bilginiz var mi.
Fark ettimAzərbaycanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?