- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
Yarın gidicem bende söylüyimBenim doktorum ağrı olursa Magne b 6 içmemi önerdi. İçiyorum ağrım yok.
Bende 8+4 haftalık hamileyim. Dediğinizin aynısını bende yaşıyorum. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum bir sonraki muayeneye kadar. Sizde içinizi ferah tutun.Kizlar iyi aksamlar sizinde belli belirsiz halsizlik mide bulantiniz var mi cok garip ne bulaniyor ne bulanmiyor gibi birde karnimin ici agriyor iki gundur hayir olsun
Çok hem de bulanıyor. Her şeyden tiksiniyorum nefesim daralıyor. Şimdiye kadar 1 kere kustum ama hergün kusacak gibi öğürme geliyor...Kizlar iyi aksamlar sizinde belli belirsiz halsizlik mide bulantiniz var mi cok garip ne bulaniyor ne bulanmiyor gibi birde karnimin ici agriyor iki gundur hayir olsun
B6 ve B12 vitamini içeren yiyecekler yemeye çalışın okuduklarima azaltiyormus bulantiyi ve gruptaki arkadaşlar genelde prilam dr diye bir ilac kullanıyor bulanti içinKızlar çok midem bulanıyor
Beta değerin kaç çıktıMerhaba ben de 5 gün önce hamile oldugumu öğrendim. Sat 22.01.2021. Tahmini doğum tarihi 29.10.2021
Ben Lierac aldım ama daha kullanmaya başlamadım, üşeniyorumBio oil ve palmer’s tommu butter iyiymiş diye biliyorum. Ne kadar erken kullanılmaya başlansa iyi olur
Hamilelikte az pişmiş ve ciğ yemek olmazKızlar ya özür dileyerek bir şey soracağım ben Çiğköfteyi cok severim su an bulantım var kaç gündür Doğru düzgün bir şey de yemiyorum zaten , Çiğköfte yiyeyim dedim birkaç tane arkadaşım yeme diyor anlamadım yiyen var mı ya da doktoruna sormuş olan ?
Ben de 8hafta olunca kullancamBen Lierac aldım ama daha kullanmaya başlamadım, üşeniyorum
Pişmemiş köfteyi kastedmiyorum etsiz olan dışarda satılan Oses,komagene gibi yerleri demek istedimHamilelikte az pişmiş ve ciğ yemek olmaz
Onu yiyebiliyoruz diye biliyoruz canim disaridakilerin icinde et kiyma yok zaten alt tarafi bulgurdan yapiliyor eger onuda yiyemezsek kisir falanda yememek lazimPişmemiş köfteyi kastedmiyorum etsiz olan dışarda satılan Oses,komagene gibi yerleri demek istedim
Etli ise yeme, ne kadar yoğrulursa yoğrulsun çiğ et sonuçta. Etsizde sorun olacağını düşünmüyorum baharatı mideye dokunmazsa eğer...Kızlar ya özür dileyerek bir şey soracağım ben Çiğköfteyi cok severim su an bulantım var kaç gündür Doğru düzgün bir şey de yemiyorum zaten , Çiğköfte yiyeyim dedim birkaç tane arkadaşım yeme diyor anlamadım yiyen var mı ya da doktoruna sormuş olan ?
Bence etsiz olanını evde kendiniz yapıp yiyebilirsiniz, ben de yapamıyorum ama Mersinli bir arkadaşım var dışarıdakilerden daha güzel yapıyor, tarif bulup yapmayı deneyebilirsinizPişmemiş köfteyi kastedmiyorum etsiz olan dışarda satılan Oses,komagene gibi yerleri demek istedim
Ben yedm 5 haftalıkken kuzum snra gittim doktora gayt iyiydi bebiş nye sakıncası olsn ki içinde ki malzemeleri düşün normalde de yerizKızlar ya özür dileyerek bir şey soracağım ben Çiğköfteyi cok severim su an bulantım var kaç gündür Doğru düzgün bir şey de yemiyorum zaten , Çiğköfte yiyeyim dedim birkaç tane arkadaşım yeme diyor anlamadım yiyen var mı ya da doktoruna sormuş olan ?
Kayısı hoşafı iç tatlım bolbol su içMerhaba herkese sağlıklı gebelikler diliyorumAllah nasip ederse Kasım annesi olacağım Kasım başı gibi doğum görünüyor.Kabızlık ile nasıl baş ediyorsunuz çok sıkıntılı haldeyim
Ben yiyorum :) Sıkıntı yok doktorumda yiyebilirsin dedi. Herşeyden yiyeceksiniz ama abartıya kaçmadan 1 tabak yada 1 dürüm herşeyin fazlası zarar , hamileliktedede oyledir herseyden azar azar yiceksin abartmadan doktorum bana ananas yeme dedi kiraz yeme dedi nar yeme dedi cünkü şeker oranları cok yüksek meyveler bunlar mesela benim yas 35 oldugu icin sıkıntı hic yeme demiyorum dedi ama yiceksende az ye yani sende herseyden azar azar yiyebilirsin abartmadanPişmemiş köfteyi kastedmiyorum etsiz olan dışarda satılan Oses,komagene gibi yerleri demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?