2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kizlar iyi aksamlar sizinde belli belirsiz halsizlik mide bulantiniz var mi cok garip ne bulaniyor ne bulanmiyor gibi birde karnimin ici agriyor iki gundur hayir olsun
Bende 8+4 haftalık hamileyim. Dediğinizin aynısını bende yaşıyorum. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum bir sonraki muayeneye kadar. Sizde içinizi ferah tutun.

Merhaba arkadaslar, cuma günü gittim doktora son adete göre 7+0 haftalık ancak 4-5 gün geç yumurtlamam oldu tek ilişkiyle hamile kaldigimdan biliyorum tarihi net. Doktor bebek daha 5 mm 5 bucuk haftaliga tekabül ediyor dedi. Kalp atışını görebiliyorum ama duyamayız daha dedi. Normal mi bu geriden mi geliyor sizler kaçta haftadasınız ve bebeginizin boyutu ne kadar?

Kizlar iyi aksamlar sizinde belli belirsiz halsizlik mide bulantiniz var mi cok garip ne bulaniyor ne bulanmiyor gibi birde karnimin ici agriyor iki gundur hayir olsun
Çok hem de bulanıyor. Her şeyden tiksiniyorum nefesim daralıyor. Şimdiye kadar 1 kere kustum ama hergün kusacak gibi öğürme geliyor...

Kızlar benim 1 hafta geriden geliyordu gebelik ( adetim 10 gün sürüyor ve yumurtlamam 17-18 gibi oldu diye takılmıyordum ) fakat bu hafta doktora gittiğimde uyumlu çıktı gebelik haftam normal mi şaşırdım ben ama tani ultrason cihazından cihazına fark eder mi bilemiyorum çünkü daha önce başka bir doktora gitmiştim . Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim .

sat: 26 aralık yumurtlma ocak 11-12 pek anlamıyorum bu işlerden galiba

Kızlar ya özür dileyerek bir şey soracağım ben Çiğköfteyi cok severim su an bulantım var kaç gündür Doğru düzgün bir şey de yemiyorum zaten , Çiğköfte yiyeyim dedim birkaç tane arkadaşım yeme diyor anlamadım yiyen var mı ya da doktoruna sormuş olan ?

Hamilelikte az pişmiş ve ciğ yemek olmaz

Pişmemiş köfteyi kastedmiyorum etsiz olan dışarda satılan Oses,komagene gibi yerleri demek istedim
Onu yiyebiliyoruz diye biliyoruz canim disaridakilerin icinde et kiyma yok zaten alt tarafi bulgurdan yapiliyor eger onuda yiyemezsek kisir falanda yememek lazim etsiz oldugu surece yiyebilirsin diye biliyorum yani ben

Etli ise yeme, ne kadar yoğrulursa yoğrulsun çiğ et sonuçta. Etsizde sorun olacağını düşünmüyorum baharatı mideye dokunmazsa eğer...

Pişmemiş köfteyi kastedmiyorum etsiz olan dışarda satılan Oses,komagene gibi yerleri demek istedim
Bence etsiz olanını evde kendiniz yapıp yiyebilirsiniz, ben de yapamıyorum ama Mersinli bir arkadaşım var dışarıdakilerden daha güzel yapıyor, tarif bulup yapmayı deneyebilirsiniz

Ben yedm 5 haftalıkken kuzum snra gittim doktora gayt iyiydi bebiş nye sakıncası olsn ki içinde ki malzemeleri düşün normalde de yeriz

Ben yiyorum :) Sıkıntı yok doktorumda yiyebilirsin dedi. Herşeyden yiyeceksiniz ama abartıya kaçmadan 1 tabak yada 1 dürüm herşeyin fazlası zarar , hamileliktedede oyledir herseyden azar azar yiceksin abartmadan doktorum bana ananas yeme dedi kiraz yeme dedi nar yeme dedi cünkü şeker oranları cok yüksek meyveler bunlar mesela benim yas 35 oldugu icin sıkıntı hic yeme demiyorum dedi ama yiceksende az ye yani sende herseyden azar azar yiyebilirsin abartmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…