- 28 Ocak 2021
- 182
- 283
- 18
- 38
Ben yedm 5 haftalıkken kuzum snra gittim doktora gayt iyiydi bebiş nye sakıncası olsn ki içinde ki malzemeleri düşün normalde de yeriz
Benimde kayınpederin toptancısı cigkoftenin komagenenin haftada 3 tane yiyorum dürüm yeniyor abartmadan herseyi yenilebilir :)
Canim kotuyu dusunup kotuyu cekme derin nefes al ver kafani rahatlar guzel hayaller dusun rahatladigini hissediceksin suan stres olmuyim derken aksine kendini daha cok strese sokuyorsun hic dusunme aklindan guzel seyler dusun bebisinin odasini dusunKızlar bugün inanılmaz bie stres yaşadım ve çok bağırmak zorunda kaldım. Çocuğumu bu durumda bırakmak istemezdim çok çok üzülüyorum. Kahverengi leke yine geldi doktor stres yaparsan gelir demişti çok korkuyorumya beni bırakırsa ya minik.kalbine bir şey olduysa
Işte hamileliğin verdiği şeyden galiba aşırı bağırdım tartışmamız eşimle olunca daha etkilendim kanama alanım vardı zatenCanim kotuyu dusunup kotuyu cekme derin nefes al ver kafani rahatlar guzel hayaller dusun rahatladigini hissediceksin suan stres olmuyim derken aksine kendini daha cok strese sokuyorsun hic dusunme aklindan guzel seyler dusun bebisinin odasini dusun
hamilemisiniz cok sevindim hayirli olsunMerhaba herkese sağlıklı gebelikler diliyorumAllah nasip ederse Kasım annesi olacağım Kasım başı gibi doğum görünüyor.Kabızlık ile nasıl baş ediyorsunuz çok sıkıntılı haldeyim
Yazını gördüm yazmak istedim ben hamile kaldım kalalı çiğköfte yiyorum osesten komageneden çok şükür iyiyizKızlar ya özür dileyerek bir şey soracağım ben Çiğköfteyi cok severim su an bulantım var kaç gündür Doğru düzgün bir şey de yemiyorum zaten , Çiğköfte yiyeyim dedim birkaç tane arkadaşım yeme diyor anlamadım yiyen var mı ya da doktoruna sormuş olan ?
Olmaz insallah canim benim bende bugun esimle tartisip boraz agladim Allaha emanetlerIşte hamileliğin verdiği şeyden galiba aşırı bağırdım tartışmamız eşimle olunca daha etkilendim kanama alanım vardı zatenkafamı toplamaya çalışıyorum inşallah bie şey olmaz tiyzesi
Yaaaaaa ben de hatırladım ve çok sevindimhamilemisiniz cok sevindim hayirli olsunkan pihtilasmasi gurubundan hatirliyorum sizi yazismisligimizda olmustu bende ekim annesi olacagim.saglikla gelsinler insallah
Öyle kuzum ama ben en sonunda bağırdım yeter artık diye baya çok bağırmışım sesim bile kısılmışOlmaz insallah canim benim bende bugun esimle tartisip boraz agladim Allaha emanetler
6+4 tü dun.ultrasonda kalbini dinledik cok sukur.dediginiz gibi cok kabizlik yasadim gazimda cok oluyodu ama 2 gundurde ishale cevirdi.degisen hormonlardan olabiliyor sanirim.bu arada beta 44 ken ogrendim gebeligi coraspine basladim.5+4 tede oksapar 4binlik basladim 1 hafta oluyor.Yaaaaaa ben de hatırladım ve çok sevindimSağlıkla kavuşalım bu sefer inşallah Ne kadarlık inşallah herşey yolundadır
Harika6+4 tü dun.ultrasonda kalbini dinledik cok sukur.dediginiz gibi cok kabizlik yasadim gazimda cok oluyodu ama 2 gundurde ishale cevirdi.degisen hormonlardan olabiliyor sanirim.bu arada beta 44 ken ogrendim gebeligi coraspine basladim.5+4 tede oksapar 4binlik basladim 1 hafta oluyor.
InşallahHarikaDarısı başıma Ben de coraspin ve oksapar 0.4 kullanıyorum,daha 4+2yim biz hemen başladık, inşallah ben de duyabilirim kalp atışı bu sefer. En büyük korkum ama inşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliktir
Ben yedm 5 haftalıkken kuzum snra gittim doktora gayt iyiydi bebiş nye sakıncası olsn ki içinde ki malzemeleri düşün normalde de yeriz
Yazını gördüm yazmak istedim ben hamile kaldım kalalı çiğköfte yiyorum osesten komageneden çok şükür iyiyizetsiz oldukları için yiyorum
Teşekkür ederim kızlar zaten ben de ilk öğrendiğim zamanlar yemiştim hiç bilmiyordum açıkçası, şimdi de abartmadan yemenin bir zararı olmayacağı kanaatine vardımOnu yiyebiliyoruz diye biliyoruz canim disaridakilerin icinde et kiyma yok zaten alt tarafi bulgurdan yapiliyor eger onuda yiyemezsek kisir falanda yememek lazimetsiz oldugu surece yiyebilirsin diye biliyorum yani ben
Bende bugün 6.haftanın içindeyim kese ve bebek gözüktü.yarın randevum var inşallah kalp sesini duyarızHarikaDarısı başıma Ben de coraspin ve oksapar 0.4 kullanıyorum,daha 4+2yim biz hemen başladık, inşallah ben de duyabilirim kalp atışı bu sefer. En büyük korkum ama inşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliktir
Olmaz Allahın izniyle Ayetel kürsi oku sürekli yatmadanda her gece amenerrasulü ben çok faydasını gördümKızlar bugün inanılmaz bie stres yaşadım ve çok bağırmak zorunda kaldım. Çocuğumu bu durumda bırakmak istemezdim çok çok üzülüyorum. Kahverengi leke yine geldi doktor stres yaparsan gelir demişti çok korkuyorumya beni bırakırsa ya minik.kalbine bir şey olduysa
Amin inşallahBende bugün 6.haftanın içindeyim kese ve bebek gözüktü.yarın randevum var inşallah kalp sesini duyarızbenimde 2 buçuk ay önce kimyasal gebeliğim oldu.ben 2 yıldır gebelik için uğraşıyorum olmuyordu.bu ay farklı olarak coraspirin içtim hergün ve ilk defa kese bebek gördük elhamdulillah pıhtılaşma olup olmadığını bilmiyorum.bu test hamile ikende yapılıyormu acaba?yarın doktora içtiğimi söyliycem.Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Allahın izniyle düzelir kalbini ferah tut vücutu strese sokma.ayetel kürsi oku hergün Allaha emanet etBenimde ilk gebeligimde kese ince uzundu korkma bende progestan iğneler kullandım çok şükür düzeldi seninkide düzelecek insaAllah
Ben de bittimBende herşeyden tiksindim ve soğudum bu 3. gebeliğim hepsinde de böyleydim mide bulantısı ve kusma beni bitiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?