2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bugün inanılmaz bie stres yaşadım ve çok bağırmak zorunda kaldım. Çocuğumu bu durumda bırakmak istemezdim çok çok üzülüyorum. Kahverengi leke yine geldi doktor stres yaparsan gelir demişti çok korkuyorum ya beni bırakırsa ya minik.kalbine bir şey olduysa

Canim kotuyu dusunup kotuyu cekme derin nefes al ver kafani rahatlar guzel hayaller dusun rahatladigini hissediceksin suan stres olmuyim derken aksine kendini daha cok strese sokuyorsun hic dusunme aklindan guzel seyler dusun bebisinin odasini dusun

Canim kotuyu dusunup kotuyu cekme derin nefes al ver kafani rahatlar guzel hayaller dusun rahatladigini hissediceksin suan stres olmuyim derken aksine kendini daha cok strese sokuyorsun hic dusunme aklindan guzel seyler dusun bebisinin odasini dusun
Işte hamileliğin verdiği şeyden galiba aşırı bağırdım tartışmamız eşimle olunca daha etkilendim kanama alanım vardı zaten kafamı toplamaya çalışıyorum inşallah bie şey olmaz tiyzesi

Merhaba herkese sağlıklı gebelikler diliyorum Allah nasip ederse Kasım annesi olacağım Kasım başı gibi doğum görünüyor.Kabızlık ile nasıl baş ediyorsunuz çok sıkıntılı haldeyim
hamilemisiniz cok sevindim hayirli olsunkan pihtilasmasi gurubundan hatirliyorum sizi yazismisligimizda olmustubende ekim annesi olacagim.saglikla gelsinler insallah

Yazını gördüm yazmak istedim ben hamile kaldım kalalı çiğköfte yiyorum osesten komageneden çok şükür iyiyiz etsiz oldukları için yiyorum

Olmaz insallah canim benim bende bugun esimle tartisip boraz agladim Allaha emanetler

hamilemisiniz cok sevindim hayirli olsunkan pihtilasmasi gurubundan hatirliyorum sizi yazismisligimizda olmustubende ekim annesi olacagim.saglikla gelsinler insallah
Yaaaaaa ben de hatırladım ve çok sevindim Sağlıkla kavuşalım bu sefer inşallah Ne kadarlık inşallah herşey yolundadır

Yaaaaaa ben de hatırladım ve çok sevindim Sağlıkla kavuşalım bu sefer inşallah Ne kadarlık inşallah herşey yolundadır
6+4 tü dun.ultrasonda kalbini dinledik cok sukur.dediginiz gibi cok kabizlik yasadim gazimda cok oluyodu ama 2 gundurde ishale cevirdi.degisen hormonlardan olabiliyor sanirim.bu arada beta 44 ken ogrendim gebeligi coraspine basladim.5+4 tede oksapar 4binlik basladim 1 hafta oluyor.

Harika Darısı başıma Ben de coraspin ve oksapar 0.4 kullanıyorum,daha 4+2yim biz hemen başladık, inşallah ben de duyabilirim kalp atışı bu sefer. En büyük korkum ama inşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliktir

Inşallah
O eşiği geçince derin bi oh çekiyo insan... Evet bu sil baştan yeni bi hikaye ve kötü günler geride kaldı diyo.

Ben yedm 5 haftalıkken kuzum snra gittim doktora gayt iyiydi bebiş nye sakıncası olsn ki içinde ki malzemeleri düşün normalde de yeriz
Yazını gördüm yazmak istedim ben hamile kaldım kalalı çiğköfte yiyorum osesten komageneden çok şükür iyiyiz etsiz oldukları için yiyorum
Onu yiyebiliyoruz diye biliyoruz canim disaridakilerin icinde et kiyma yok zaten alt tarafi bulgurdan yapiliyor eger onuda yiyemezsek kisir falanda yememek lazim etsiz oldugu surece yiyebilirsin diye biliyorum yani ben
Teşekkür ederim kızlar zaten ben de ilk öğrendiğim zamanlar yemiştim hiç bilmiyordum açıkçası, şimdi de abartmadan yemenin bir zararı olmayacağı kanaatine vardım

Bende bugün 6.haftanın içindeyim kese ve bebek gözüktü.yarın randevum var inşallah kalp sesini duyarız benimde 2 buçuk ay önce kimyasal gebeliğim oldu.ben 2 yıldır gebelik için uğraşıyorum olmuyordu.bu ay farklı olarak coraspirin içtim hergün ve ilk defa kese bebek gördük elhamdulillah pıhtılaşma olup olmadığını bilmiyorum.bu test hamile ikende yapılıyormu acaba?yarın doktora içtiğimi söyliycem.Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Olmaz Allahın izniyle Ayetel kürsi oku sürekli yatmadanda her gece amenerrasulü ben çok faydasını gördüm

Amin inşallah genetikte yapılan genlerle ilgili olan testler yapılabiliyor, diğerleri yapılamıyor, bir sürü test var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…