2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar catlak kremi ne zaman alinmasi gerekiyor ne kullanilmasi gerekiyor bilginiz var mi.
Canım pahalı ama mustela alıcam ben çünkü katkısız. Bio oil de katkı var bende vardı kullanmadım attım ben 3. Aydan sonra başlıcam kullanmaya..

Canim korunmamis miydiniz ama kimisinde de rahim hemen toparliyor kendini insallah bir sıkıntı cikmaz

Kedilervekitaplar merhaba ben de Ekim ya da Kasım annesi olacağım sanırım
Son adet tarihim 24.01.2021
Doğum tarihim 20.11.1994 yaşım 26
Bu ikinci bebegim olacak, oğlum da Ekim 2019 doğumlu, şu an 16 aylık.
Cinsiyet ise henüz belli değil :)
Muhtemel doğum tarihi 31.10.2021

Cinsiyet tahmini ile ilgili düşünceleriniz neler? Çin, Rus takvimi gibi olayların doğruluk payı nedir tutmus olan var mı?
Oğlumda Çin takvimi tutmuştu.
Karnın üstünde yuzuk sallama olayı da tutmuştu :)

İçlerinde yeşillik oluyor ve nasıl sularda yıkandığını, ne derece yıkandığını bilemeyiz. Uzmanların da tavsiyesi, hamileyken dışarda salata, yeşillik yenmemesi yönünde. Çiğ köftenin içindeki yeşillik de buna dahil.

Ayıptır söylemesi eşim kuzu böbrek almış, bir güzel temizledi, pişirdi onları. Dedim ben sakatat yiyemem artık. Tabii şoke oldu. Bazı şeyleri canımız ne kadar istese de yememiz gerekiyor, evde bile pişse.

Pişmemiş köfteyi kastedmiyorum etsiz olan dışarda satılan Oses,komagene gibi yerleri demek istedim

W
Sağlıkla kucaklarımıza almakta nasip olsun inşAllah cümlemize canım bol bol dua edelim birbirimize benimde bi kızım var 33 aylık çin takvimi tutmuştu bende de ama yüzük olayı nedir nasıl oluyor

W

Sağlıkla kucaklarımıza almakta nasip olsun inşAllah cümlemize canım bol bol dua edelim birbirimize benimde bi kızım var 33 aylık çin takvimi tutmuştu bende de ama yüzük olayı nedir nasıl oluyor
Amin canım, saglikla kucağımıza almak nasip olsun :)
Yuzuk olayı da kocakarı olayı aslında pek çoğu gibi :)
Evlilik yüzüğünü bir ipe ya da saçının teline geçirip karnının üzerine tutuyorsun, ileri geri giderse erkek, daire cizerse kız deniyor :)

Merhaba ben de de belirti yok. Yarın 6 hafta olacak. Ben de tedirginim.Göğüste ağrı şişlik yok. Kontrolüm perşembe. Sen bugün gittin mi. Ne dedi merak ettim. İnşallah gebeliğin devam ediyordur.

Çok geçmiş olsun bir an önce sağlığınıza kavuşun inşallah

Doktorun size o şekilde davranmaya hakkı yok çocuk mu kandırıyor? Allah Allah!
Benim de ilk gittigim kadin dogumcu alttan baktirmak istemedigimde biz boyle ogrendik daha ileri bi hastaneye gidin demisti. Doktorlar basimizin taci gorevleri kutsal ancak herkes de bu kutsal gorevi haketmiyor. Cok saygisiz olabiliyorlar ne yazikki

B6 ve B12 vitamini içeren yiyecekler yemeye çalışın okuduklarima azaltiyormus bulantiyi ve gruptaki arkadaşlar genelde prilam dr diye bir ilac kullanıyor bulanti için
Yarin doktora gidecegim ilac isteyecegim umarim onu verir. Fen bilimleri öğretmeni misiniz? Ben de öyleyim

İlk gebeliğimde ( 4 aylıkken ) bir eczaneye girdim. Ellerimde egzama olur bazen , çok suyla oynarsam, tarla domatesi kesersem falan. Doğal bir krem soruyordum. Hamileyim dedim ilaç kullanamam artık vs.
Karınlar çok belli olmuyor tabii . Tabii onlar bunu duyunca , bana hemen çatlak kremine başlamalısın dediler ve gebeliğimin sonuna kadar Liera c kullandım onların tavsiyesiyle.
Hiç çatlağım olmadı.
Ama şimdi baktım da, çok pahalı artık. Bir tüp 175 ₺ nedir yahu?
hindistan cevizi yağı falan mı denesek, daha kremlemeye zaman var ama doğal yolları deneyimleye n olduysa daha önce , ben de duymak isterim
Kızlar catlak kremi ne zaman alinmasi gerekiyor ne kullanilmasi gerekiyor bilginiz var mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…