2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
.
Dürüm şeklinde almadım canım evde yeşillikleri kendim yıkadım sorun olmadı. Sakatat ben zaten üstüne para verseler yemem. Özellikle alırken de sordum etsizmis zaten etli çiğkofte satmak yasakmış uzun zamandır.

Bulgur pilavi yapın onu yiyin içinde ne olduğunu bilmediğiniz şeyleri yemeyin.
Bulgur pilavı ve cıgkofte tek ortak noktası bulgur canım cok Farklı şeyler osesten aldım içindekiler yazısını bile orda gösterdi adam tek tek baktım etsizdi ve içinde tuhaf hiçbir şey yoktu zaten etli Çiğköfte satmak uzun zamandır yasakmış ve denetleniyormuş

Kızlar listeyi güncelledim. Eklemediklerim varsa bazen etikette gözden kaçıyor, mesaj atarsanız eklerim inşallah. sayımız artmış, maşallah Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Daha önce yazmıştım ama silinmiş galiba. 29 yaş 2. Gebelik sat 24 aralık beklenen doğum tarihi 1 ekim .

Merhaba, yaşım 43. Son adet tarihim 11.01.2021. İlk çocuğum olacak inşallah

Bende kiloluyum canım105 kg dikkat etmeliyiz dedigin gibi.oglumdayken iyi gecirdim insallah bu da kolay rahat saglikli gecer
Bende evde 96 cikiyorum canim doktorun tartisinda 98 ciktim gecen hafta kendimi aslinda iyi hissediyorum ama son aylara dogru insallah yine iyi oluruz

Örnek olsun diye yazdım zaten sakatatı da... Burda sorduğuna göre , dikkat ettiğini tahmin ediyorum zaten.

Çiğ köftenin de içine yeşillik giriyor ya? Onu kastetmiştim. Garnitür olarak değil.

Benim de midem düzelir düzelmez, yapacağım, listeye attım . Canım çekti

ramzi teorisini dogru yorumlamak icin bebisin fotografinin vajinal ya da karindan mi cekildigini biliyor olmak lazim. daha once yazmistim canim eğer vajinal ultrason ile bakilmissa sol kız, sag erkek; karından bakilmissa sağ kız, sol erkek seklinde oluyormus. Detayli anlatima linkten bakabilirsin Çocuğunuzun Cinsiyetini Belirleyebilmek İçin Ramzi Metodu - Ben anneyim

İlk hamileliğimde çok yedim merak etme yiyebilirsşn tabi güvenilir yerden ve etsiz olacak

İlk hamileliğimde çok yedim merak etme yiyebilirsşn tabi güvenilir yerden ve etsiz olacak
Benim ilk hamileliğim resmen cogkofteyle beslendim hiç bisey olmadı canım ama sen yinede dikkatli ye belki acısı midene dokunur etli cigkofte zaten yasak satılması şuan ikinci gebeliğin geçen gün yine yedim

Bende kendi tartimda 96 cikiyorum canim doktorda 98 ciktim bakalim bu hafta insallah diyetisyene basliycam hadi bakalim guzel kilo veririz insallah
Bende ustumuz giyinik 1-2 kg fazla cikiyorum bana diyetisyen normal kişilere verilen gibi liste verdi o kadar azki yemekler bebeğin daha çok küçük yok gibi bişey şuan fazla yemeye gerek yok ilk 3 ay kilo vercegiz eğer gelişimi güzelse bebeğin 5 aya kadar kilo verebiliriz dedi insaAllah uyabilirim hep hem hamile olup hem zayıflamak muhteşem olacak bence

Aynen oyle canim keske gercekten bunu yapabilsek ama istahim cok acik tatli beni mahvediyor cok yemek istiyorum ama hersey bebislerimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…