2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Iyi aksamlar arkadaslar. 6+3 haftaligim. 5+6da ultrasonda kese gozuktu ama ici bostu. Yarin kontrole gitcem. Karnim cok agriyor. Kanamam fln yok ama bu agri beni cok endiselendiriyo. Kotu dusunmek istemiorm ama acaba dusuk mu

He tamam şimdi anladım canım yeşillik yoktu içinde ama dediğin gibi içinde yeşillik olan yerlerde var neyse cok fazla marka da belirtmeyeyim. İnan benim de midem hiç düZgün değilken yedim neyseki içine baya az koydum dokunmadı. Hiçbir şeyi kabul etmeyen midem ne hikmetse bunu etti

İyi akşamlar bayanlar yıllardır hep burada yazıları okurum ama hiç yazmak kısmet olmamıştı 13 Ocak son adet tarihim 5 gündür lekelenmem var bugün kırmızıya döndü parça şeklinde acile gittim kanama alanı yok dedi besleyici kese var ama kalp atışı yok henüz şuan 6+4 belirsizlik beni çok üzüyor doktor sağlıklı veya sağlıksız diyemeyiz dedi hala şansı var dedi 3. Gebeliğim diğerlerinde hiç böyle sıkıntılar yaşamamıştım aranızda hiç böyle sıkıntılar yaşayan yada hala bu haftada kalp atışını duymayan var mı

Çiğ köfte benim midemi inanılmaz yaktı dün akşam alev üfledim ya ben size bişey sormak istiyorum ben ciğer yiyemez miyim? Canım ciğer istiyo ama yiyip yiyemeyeceğimi bilmiyorum

Iyi aksamlar arkadaslar. 6+3 haftaligim. 5+6da ultrasonda kese gozuktu ama ici bostu. Yarin kontrole gitcem. Karnim cok agriyor. Kanamam fln yok ama bu agri beni cok endiselendiriyo. Kotu dusunmek istemiorm ama acaba dusuk mu
İcini ferah tut canim bende suan 6+0 gozukuyorum ama ultrasonda 5+4 benimde karnim cok agriyor insallah kotu bir sey yoktur carsamba kontrole gidicem

Ben ilk hamilelik takibim 116 kilo ile başladı 125 le doğurdum sezeryan bir sıkıntı yaşamadım ama durumunuz varsa ilk 5 ay gidin bence bende şuan 126 kg yum diyetisyenle devam edeceğim
İlk doğumu mu 98le kaldım 107 doğurdum bu sefer 108 le hamile kaldım inşallah çok almam ama ilk gebeliğim de çok midem bulanıyor du

Çiğ köfte benim midemi inanılmaz yaktı dün akşam alev üfledim ya ben size bişey sormak istiyorum ben ciğer yiyemez miyim? Canım ciğer istiyo ama yiyip yiyemeyeceğimi bilmiyorum
Leke yapar dediler bebeğe bana bende anneme yaptırdım çatalla dikkatlice yedim

Merhaba hanımlar aslında ben gebeligim ilerleyinve bi post açip gebe kalisimi anlatacaktim cunku pek kolay olmadi ama dayanamadim burdan sorum şu ben 5+4üm 5 haftalikken kese gorduk ama kalp atisi duymadik daha bugun vajinamda bicak saplanmasi hissediyorum progestan 100mg kullaniom gunde 1 ve impryl kullaniyorum folikasit icinde cinko b6 vitaminleride var gebe kalmadan once almistim devsm ediyorum embriyo kalitesi tutunmaya vsde iyiymis die okudum neyse kizlar lekelenmem yok surekli uzaniyorum ama ayaga kalkinca vajina batmam var bicak saplaniyo gibi simdi yatarkende basladi ilk gebeligim normalmi sizce

İnternetten baktım canım ilk 3 ay tavsiye edilmiyormuş ama mesele öyle leke vs değil içinde fazlaca a vitamini olduğu icin ilk 3 aydan sonra tüketiniz yazıyor.

İcini ferah tut canim bende suan 6+0 gozukuyorum ama ultrasonda 5+4 benimde karnim cok agriyor insallah kotu bir sey yoktur carsamba kontrole gidicem
Çok teşekkür ederim inş sizde güzel sonuçlar alırsınız zor bir bekleyiş gerçekten düşünmemek elde değil

Bende ilk gebelikte 9 kg vermiştim bunda hiç midem bulanmiyor sadece açlık bulantisi oluyor sabah ve gece
İlkinde 7 hafta da bulanmaya başlamıştı ama şuan kaç haftalık bilmiyom Çarşamba belli olacak adetim düzensiz düşükten sonra kaldım geç yumurlama oldu bakalım inşallah bulanmaz tahminen 5 haftalık falan şuan galiba

Kilosu 100 un uzerinde olan Arkadaslar sizlerin boylariniz kacki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…