Benim aile hekimi sağlık ocağında hepsini yaptı bu testlerde dahil pozitif sonuç çıkınca hcg .. aile hekiminize sorun istersenizEvet benden de istediler daha yaptırmadım.saglikocaklari yapmıyormus.ilk hamileliğimde yapıldı mı hiç bilmiyorum
Aynen bende öyleyim midem gurulduyor ama su içiyorumAynen oyle canim keske gercekten bunu yapabilsek ama istahim cok acik tatli beni mahvediyor cok yemek istiyorum ama hersey bebislerimiz icin
He tamam şimdi anladım canım yeşillik yoktu içinde ama dediğin gibi içinde yeşillik olan yerlerde var neyse cok fazla marka da belirtmeyeyim. İnan benim de midem hiç düZgün değilken yedim neyseki içine baya az koydum dokunmadı. Hiçbir şeyi kabul etmeyen midem ne hikmetse bunu ettiÖrnek olsun diye yazdım zaten sakatatı da... Burda sorduğuna göre , dikkat ettiğini tahmin ediyorum zaten.
Çiğ köftenin de içine yeşillik giriyor ya? Onu kastetmiştim. Garnitür olarak değil.
Benim de midem düzelir düzelmez, yapacağım, listeye attım . Canım çekti
İcini ferah tut canim bende suan 6+0 gozukuyorum ama ultrasonda 5+4 benimde karnim cok agriyor insallah kotu bir sey yokturIyi aksamlar arkadaslar. 6+3 haftaligim. 5+6da ultrasonda kese gozuktu ama ici bostu. Yarin kontrole gitcem. Karnim cok agriyor. Kanamam fln yok ama bu agri beni cok endiselendiriyo. Kotu dusunmek istemiorm ama acaba dusuk mu
İlk doğumu mu 98le kaldım 107 doğurdum bu sefer 108 le hamile kaldım inşallah çok almam ama ilk gebeliğim de çok midem bulanıyor duBen ilk hamilelik takibim 116 kilo ile başladı 125 le doğurdum sezeryan bir sıkıntı yaşamadım ama durumunuz varsa ilk 5 ay gidin bence bende şuan 126 kg yum diyetisyenle devam edeceğim
O zaman korkma olmaz inşallah bizede haber ver:)Yok yaşamadım ama korkuyorum
Bende ilk gebelikte 9 kg vermiştim bunda hiç midem bulanmiyor sadece açlık bulantisi oluyor sabah ve geceİlk doğumu mu 98le kaldım 107 doğurdum bu sefer 108 le hamile kaldım inşallah çok almam ama ilk gebeliğim de çok midem bulanıyor du
Leke yapar dediler bebeğe bana bende anneme yaptırdım çatalla dikkatlice yedimÇiğ köfte benim midemi inanılmaz yaktı dün akşam alev üfledimya ben size bişey sormak istiyorum ben ciğer yiyemez miyim? Canım ciğer istiyo ama yiyip yiyemeyeceğimi bilmiyorum
İnternetten baktım canım ilk 3 ay tavsiye edilmiyormuş ama mesele öyle leke vs değil içinde fazlaca a vitamini olduğu icin ilk 3 aydan sonra tüketiniz yazıyor.Çiğ köfte benim midemi inanılmaz yaktı dün akşam alev üfledimya ben size bişey sormak istiyorum ben ciğer yiyemez miyim? Canım ciğer istiyo ama yiyip yiyemeyeceğimi bilmiyorum
Çok teşekkür ederim inş sizde güzel sonuçlar alırsınız zor bir bekleyiş gerçekten düşünmemek elde değilİcini ferah tut canim bende suan 6+0 gozukuyorum ama ultrasonda 5+4 benimde karnim cok agriyor insallah kotu bir sey yokturcarsamba kontrole gidicem
Ins cnm. Ins bu agrilar normaldir bebislerimiz buyuyodur da ondandir insİcini ferah tut canim bende suan 6+0 gozukuyorum ama ultrasonda 5+4 benimde karnim cok agriyor insallah kotu bir sey yokturcarsamba kontrole gidicem
İnsallah canimIns cnm. Ins bu agrilar normaldir bebislerimiz buyuyodur da ondandir ins
İlkinde 7 hafta da bulanmaya başlamıştı ama şuan kaç haftalık bilmiyom Çarşamba belli olacak adetim düzensiz düşükten sonra kaldım geç yumurlama oldu bakalım inşallah bulanmaz tahminen 5 haftalık falan şuan galibaBende ilk gebelikte 9 kg vermiştim bunda hiç midem bulanmiyor sadece açlık bulantisi oluyor sabah ve gece
Yarin doktora gidecegim ilac isteyecegim umarim onu verir. Fen bilimleri öğretmeni misiniz? Ben de öyleyim
Kilosu 100 un uzerinde olan Arkadaslar sizlerin boylariniz kacki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?