Doktor sakatat yeme diye uyarmıştı arkadaşlar ve ciğer çok fazla A vitamini içeriyor yenmemesi gerekiyor. Özellikle ilk trimesterde fazla A vit tehlikeli diye biliyorum araştırmasını öneririmLeke yapar dediler bebeğe bana bende anneme yaptırdım çatalla dikkatlice yedim
Doktordan doktora göre değişiyor bizim doktorumuz yiyebilirsin dedi abartmamak şartıyla YouTube'da bir doktor var birçok videosu var oda gün aşırı sürekli yemedikten sonra yiyebilirsiniz demistiDoktor sakatat yeme diye uyarmıştı arkadaşlar ve ciğer çok fazla A vitamini içeriyor yenmemesi gerekiyor. Özellikle ilk trimesterde fazla A vit tehlikeli diye biliyorum araştırmasını öneririm
İnşallah çok güzel haberler veririm kuzumO zaman korkma olmaz inşallah bizede haber ver
Leke yapar dediler bebeğe bana bende anneme yaptırdım çatalla dikkatlice yedim
Teşekkür ederim bilgileriniz için iyi ki yememişimİnternetten baktım canım ilk 3 ay tavsiye edilmiyormuş ama mesele öyle leke vs değil içinde fazlaca a vitamini olduğu icin ilk 3 aydan sonra tüketiniz yazıyor.
bende yedim ciger yarim ekmek arasi.yerkende gecen gün sormustun aklima sen geldinLeke yapar dediler bebeğe bana bende anneme yaptırdım çatalla dikkatlice yedim
Benimde 11de ilk defa bende çooookk heyecanlıyım inşallahok güzel haberler duyarız ikimizde arkadaşımGünaydın kızlar. 10 da doktor randevum var ilk kez neler olacak heyecanlıyım
Günaydın canım cumartesi vardı gittim kalp atışını duyduk çok şükür 7+4 dedi doktor 1 gün önde çıktı bu kezde gayet iyi herşey dedi çok şükür Allah razı olsun dşüncen için canım sen nasılsın nasıl gidiyo :)
Günaydın kızlar. 10 da doktor randevum var ilk kez neler olacak heyecanlıyım
günaydın kızlarr inşAllah güzel haberle gelinn dua edin bol bol stres yapmayın görüceksiniz inşAllah bekliyoruz :)Benimde 11de ilk defa bende çooookk heyecanlıyım inşallahok güzel haberler duyarız ikimizde arkadaşım
İnşallah kuzum inşalllaahhgünaydın kızlarr inşAllah güzel haberle gelinn dua edin bol bol stres yapmayın görüceksiniz inşAllah bekliyoruz :)
Şükür canım ben de iyiyim ben de cuma gittim kalp atışını duyduk bulantılarla baş ediyorum sabah gözümü açınca o hisle uyanıyorumGünaydın canım cumartesi vardı gittim kalp atışını duyduk çok şükür 7+4 dedi doktor 1 gün önde çıktı bu kezde gayet iyi herşey dedi çok şükür Allah razı olsun dşüncen için canım sen nasılsın nasıl gidiyo :)
canım al bende o kadar valla kızımda hiç yaşamamıştım diyebilirim bu kez kötü oluyorum valla bugün sanki daha da arttı şiddeti kalktıgımdan beri kötüyüm zor kahvaltı yapıyorum mıymıy iki sattir napcaz böyle ya patronada bugün söylemeyi düşünüyorum inşAllah kalp atışını bekliyodum :)Şükür canım ben de iyiyim ben de cuma gittim kalp atışını duyduk bulantılarla baş ediyorum sabah gözümü açınca o hisle uyanıyorum
Valla söyle canım belki hassasiyet gösterirler en azından bulantı anında bi hava Alman açısından kızımda da oluyordu toplasan 10 kere filan çıkarmışımdır da bulantılarım bu derece miydi hatırlamıyorumcanım al bende o kadar valla kızımda hiç yaşamamıştım diyebilirim bu kez kötü oluyorum valla bugün sanki daha da arttı şiddeti kalktıgımdan beri kötüyüm zor kahvaltı yapıyorum mıymıy iki sattir napcaz böyle ya patronada bugün söylemeyi düşünüyorum inşAllah kalp atışını bekliyodum :)
Güzel haberler alirsin inşallah cnm yaz mutlakaIyi aksamlar arkadaslar. 6+3 haftaligim. 5+6da ultrasonda kese gozuktu ama ici bostu. Yarin kontrole gitcem. Karnim cok agriyor. Kanamam fln yok ama bu agri beni cok endiselendiriyo. Kotu dusunmek istemiorm ama acaba dusuk mu
sabah evde kötüydüm bulantı halinde miğdem ama dışarı verdiğim bi rahatsızlık yyok canım anlamadılar yani bide küçük bi odam var kendime ait camım falan rahatım o konuda çok şükür kızımda ben hatırlıyorum arabada biraz bulantım oluyodu sadece bugün yarım saat kendime gelip de toparlanıp çıkamadım resmenValla söyle canım belki hassasiyet gösterirler en azından bulantı anında bi hava Alman açısından kızımda da oluyordu toplasan 10 kere filan çıkarmışımdır da bulantılarım bu derece miydi hatırlamıyorum
aynen bak benim de öyleydi arabada bulanıyordu okula kendimi atar atmaz direkt lavaboya koşuyordum şimdi evdeyim kendimi mi çok dinliyorum diyeceğim ama bilemedim kisabah evde kötüydüm bulantı halinde miğdem ama dışarı verdiğim bi rahatsızlık yyok canım anlamadılar yani bide küçük bi odam var kendime ait camım falan rahatım o konuda çok şükür kızımda ben hatırlıyorum arabada biraz bulantım oluyodu sadece bugün yarım saat kendime gelip de toparlanıp çıkamadım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?