2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Leke yapar dediler bebeğe bana bende anneme yaptırdım çatalla dikkatlice yedim
Doktor sakatat yeme diye uyarmıştı arkadaşlar ve ciğer çok fazla A vitamini içeriyor yenmemesi gerekiyor. Özellikle ilk trimesterde fazla A vit tehlikeli diye biliyorum araştırmasını öneririm

Doktor sakatat yeme diye uyarmıştı arkadaşlar ve ciğer çok fazla A vitamini içeriyor yenmemesi gerekiyor. Özellikle ilk trimesterde fazla A vit tehlikeli diye biliyorum araştırmasını öneririm
Doktordan doktora göre değişiyor bizim doktorumuz yiyebilirsin dedi abartmamak şartıyla YouTube'da bir doktor var birçok videosu var oda gün aşırı sürekli yemedikten sonra yiyebilirsiniz demisti

İnternetten baktım canım ilk 3 ay tavsiye edilmiyormuş ama mesele öyle leke vs değil içinde fazlaca a vitamini olduğu icin ilk 3 aydan sonra tüketiniz yazıyor.
Teşekkür ederim bilgileriniz için iyi ki yememişim sakatat zaten asla yemem de ciğer öyle bi aklıma esiyo arada yemesem de olur yani

bende yedim ciger yarim ekmek arasi.yerkende gecen gün sormustun aklima sen geldinkaan kocatepe aşıri olmadigi surece yiyebilirsiniz demis bana da acikcasi mantikli geldi.baska doktoruda izledim o da bisey olmaz demis.leke icinde biz hic oyle bir vakaya rastlamadik demis

Canınız çok çekince yiyin tabi ciğer ama aralıklı yemekte fayda var üst üste yenmesini önermiyorlar. Benim canim istiyor yarın çok az yiyeceğim galiba

Günaydın herkese. Sizin karnınızda da özellikle alt kısımda kasıklara yakın arada pıt pıt atıyor mu yani belirgin şekilde hissediyorum. Kuş çırpınması gibi. Ama daha 7 haftalık.

C cansukrcm canım bugün kontrolün vardı sanki yanlış hatırlamıyorum değil mi ?
Günaydın canım cumartesi vardı gittim kalp atışını duyduk çok şükür 7+4 dedi doktor 1 gün önde çıktı bu kezde gayet iyi herşey dedi çok şükür Allah razı olsun dşüncen için canım sen nasılsın nasıl gidiyo :)

Şükür canım ben de iyiyim ben de cuma gittim kalp atışını duyduk bulantılarla baş ediyorum sabah gözümü açınca o hisle uyanıyorum

Şükür canım ben de iyiyim ben de cuma gittim kalp atışını duyduk bulantılarla baş ediyorum sabah gözümü açınca o hisle uyanıyorum
canım al bende o kadar valla kızımda hiç yaşamamıştım diyebilirim bu kez kötü oluyorum valla bugün sanki daha da arttı şiddeti kalktıgımdan beri kötüyüm zor kahvaltı yapıyorum mıymıy iki sattir napcaz böyle ya patronada bugün söylemeyi düşünüyorum inşAllah kalp atışını bekliyodum :)

Valla söyle canım belki hassasiyet gösterirler en azından bulantı anında bi hava Alman açısından kızımda da oluyordu toplasan 10 kere filan çıkarmışımdır da bulantılarım bu derece miydi hatırlamıyorum

Iyi aksamlar arkadaslar. 6+3 haftaligim. 5+6da ultrasonda kese gozuktu ama ici bostu. Yarin kontrole gitcem. Karnim cok agriyor. Kanamam fln yok ama bu agri beni cok endiselendiriyo. Kotu dusunmek istemiorm ama acaba dusuk mu
Güzel haberler alirsin inşallah cnm yaz mutlaka

sabah evde kötüydüm bulantı halinde miğdem ama dışarı verdiğim bi rahatsızlık yyok canım anlamadılar yani bide küçük bi odam var kendime ait camım falan rahatım o konuda çok şükür kızımda ben hatırlıyorum arabada biraz bulantım oluyodu sadece bugün yarım saat kendime gelip de toparlanıp çıkamadım resmen

aynen bak benim de öyleydi arabada bulanıyordu okula kendimi atar atmaz direkt lavaboya koşuyordum şimdi evdeyim kendimi mi çok dinliyorum diyeceğim ama bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…