2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
aynen bak benim de öyleydi arabada bulanıyordu okula kendimi atar atmaz direkt lavaboya koşuyordum şimdi evdeyim kendimi mi çok dinliyorum diyeceğim ama bilemedim ki
Evde sabah resmen banyodan çıkmak istemedim ama bi gayret giyinip çıktım şuan sadece miğden rahat değil ama evde olsam hala kötü olurdum diye düşünüyorum canım rahat değil miğdem kahaltıyı bile evden hazırlıyorum yumurta biber peynir falan yavaş yavaş yaptım sabah evdeki gibi kötü değilim ama çok şükür

şükür canım bi 12. haftaya ulaşsak epey hafifler o zamana inşallah

şükür canım bi 12. haftaya ulaşsak epey hafifler o zamana inşallah
ayy inşAllah canım yaa son anlarımıza geldiğimiz o heycanları tekrar yaşamak nasip olsun inş Allah herşey yolunda gitsin acaba cinsiyetler nedir :) sen normal doğummuydu canım

inşallah canım evet ya cinsiyetini çok merak ediyorum ben de normal doğumdu canım
kalp atışından sonra o durum başlıyo ikincide sanki cinsiyet daha mı bi heycanlı bekleniyo ya merak daha fazla oluyo sanki :) benim spinal sezeryandı acaba normal doğum olmaz mı bu kez kızımda ben çok normal doğum istemişti ama açılma vs olmadı doktor biaz korkuttu sonra spinal sezeryan oldum tam doğumda demez micanım bi gün beklesemişiz gece gelirmişsin bebek kanala girmiş ayyy nasıl sinir olmuştum :)))))

hayırlısı böyleymiş canım hiç bilmiyorum ama sezeryan sonrası normal doğum yaptıranları duydum ama her doktor bu riske girmez sanırsam ve bi de belli bir süre gerekiyor mudur bilmiyorum

Merhaba. Yaş 26; sat 17ocak; ilk çocuk; beklenen doğum 24 ekim

ben şimdi fark ettim : ) listede yer almak isterim 39 yaş SAT 23 ocak tahmini doğum 28 ekim

Mide bulantısı inanılmaz zorluyor birde düşük tansiyon eklendi. Tansiyonu düşen bir ben miyim acabaHele soda içtiğimde bayılacak gibi oluyorum...

Yaş 28 ilk çocuk sat.13 Ocak tahmini doğum tarihi 20 Ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…