2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
SAT 6 OCAK 2. ÇOCUK YAŞ 26 BEKLENEN DOĞUM TARİHİ 13 EKİM

Kızlar sabahlarim işkence oldu midem sürekli ayakta bulaniyo desem değil yemek yemeye korkar oldum sizde durumlar nasıl?nasıl basedebiliyorsunuz

ben nasip olursa istiyorum ama nasıl bişey onu bilmiyorumm :)
Bende istiyorum organizasyon la anlaştım da ama tam konsept olarak karar veremedim bende böyle olabilir bahçe var orda düşünüyorum ama balon patlatma değilde kutu asılıp içinden balon düşebilir ama net degil

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-13-19-02-56-12.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 38
Keseyi görmenizde çok güzel haber şimdi en heyecanlı bekleyiş başladı

Tebrik ederim darısı kalp atışına inş

Hayırlı olsun canım çok güzel sıra kalp atışında inşAllah :)

Gözünüz aydın
Kızlarr hepinize çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım İki hafta sonra kalp atışı ve bebişi görebilirim inşalllaahh

ben nasip olursa istiyorum ama nasıl bişey onu bilmiyorumm :)
Ben düşünüyorum canım bir erkek yeğenim var bir kız o ikisi sözümüzde nişanımızda düğünümüzde de minik nedime olmuşlardı onlarla bir küçük parti balon patlatma gibi bir şey düşünüyorım ama bakalım

Bende balon olursa oğluma patlattiracam

Bende balon olursa oğluma patlattiracam
Merhaba cinsiyet partisi yapmayı düşünenlere bir sorum olacak.
Cinsiyeti siz öğrendikten sonra etrafinizdakilere sürpriz olacak şekilde mi açıklamayı düşünüyorsunuz?
Yoksa doktordan sizin için cinsiyeti yazıp zarfa koymasını isteyip, partide herkesle birlikte mi öğrenmeyi düşünüyorsunuz?
Ben herkesle birlikte öğrenmeye sabdredemem gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…