2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben bana da supriz olsun istiyorum açıkçası yani bende eşimde bilmeyenin diyoruz eşimin bı kuzeni var O öğrenecek zarfla organizasyonla o irtibat kuracak parti de herkes öğrenecek

Bende istiyorum organizasyon la anlaştım da ama tam konsept olarak karar veremedim bende böyle olabilir bahçe var orda düşünüyorum ama balon patlatma değilde kutu asılıp içinden balon düşebilir ama net degil
çok güzelmiş canım ben kızımda bişey yapmamıştım bu kez istiyorum ama ufak bi masa kendim hazırlayı balon gibi düşünüyorum kızmda yapmadıgım için u kezde sade aile arasıda ufak olsun o yüzden :)

Bende aile arası yapacam ama çalıştığım için evde uğraşacak zamanım yok açıkçası oglumde yapamadığım herşeyi kısmet olursa bu sefer yapacam insallah
Benim eşimin tarafı feci derecede kalabalık o yüzden zaten kimseyi cagirmicam benim kendi anne babam abim yengem esmin aynı sekilde ailesi 1 arkadaş birde amcasıgil bu bile fazla aslında şu donemde ama hepsi bizim için çok değerli öyle olunca mecbur cagiracaz

Evet canım bende kızımda bi bunu yapmadım 3 sene önce bu kadar moda mı değildi neydi anlamıyorum yoksa ben kızımda diş buğdayı mevlütü 1 yaş çekıimi pasta patlatması doğum günü ıvır zıvır hep yapmıştım bi bunu yapmamışım şimdi ayrım olmasın ilerde bende niye bunu yapmadın demesinler diye aynı şeyleri yapmayı düşünüyorum canım bi fark işte cinsiyette ufak bi masa hazırlayıp bi balon kızım patlatsın diye düşünüyorum eşimide balonu biz patlatalım kızımda beyaz giyelin onlara el iziiyle yapsın aynı anda diyo bilemedin balonu paylaşamıyolar aralarında :))))))))))

canım valla ben dayanamam diye düşünüyorum o fikir çok iyi ama ben dayanamam ben öğreniyim süpriz olmuş gibi yaparım video da falan ya :)

maşaALLAH canımm çok güzel haber darısı hepimize inşALLAH güzel güzel geçirelim sağlıkla alalım kucaklarımıza

Kuzum benim hesabım ve satıma göre 5+0 ama doktor bebeği görmeden şu kadar haftalık diyemem çok küçük benim için şuanlık kesee görmek yeterli dedi :)
aynı benimde öyleydi canım doktor minik kesemizi gördü 10 gün sonra gel kesemiz büyümüş mü bakalım dedi çarşamba gidicem inşallah :)

Doktora bak sen alay eder gibi. Ben bile sinir oldum şu an. Bende normal istemiştim ama açılma yok diye spinal yaptılar. Şimdi ikinciye tekrar normal istiyorum ama daha doktoruma söylemedim.

Ben dr dan zarfa koymasını isteyeceğim eşim de bende partide öğrenelim istiyorum

Covid aşısı olacak var mı kızlar hamilelikte önerilmiyor ama kimi doktorlar sorun olmayacağını söylüyor.. Bende olmak istemiyorum öğretmenim okuldan liste istediler sırası gelen var mı diye..

Doktora bak sen alay eder gibi. Ben bile sinir oldum şu an. Bende normal istemiştim ama açılma yok diye spinal yaptılar. Şimdi ikinciye tekrar normal istiyorum ama daha doktoruma söylemedim.
bende öyle canım sorup bilgi alıyım diyorum ben ki baya sabrettim doktor alalım sezeryana demey başladı 39 dan sonra ben beklicem beklicem 41 de artık dedi pislik patlar ben sorumluluk almıyorum geçen hafta senin gibi son zamanı birisi vardı ölü doğum oldu korkutmiyim ama dedi demin siz ne diyosunuz bunu görmüyo mu makina yok dedi tamam dedim o zaman beklemiyim artık suni sancı deneyelim boşuna çekersin açılma hiç yok dedi resmen uğraşmak istemedi :) özel tuzagından biride böyle işte sonra aldılar dedim bari yarım uyuşturun ben çocugumu görmek istiyorum spinal oldum doğumda da öyle dedi bebek kanala girmiş sinirlenmiştim bende şimdi direk devlete gidiyorum onlar en azından yanıltmıyo evet normal olabilir derse devam edicem yok sezeryan olur yine derse devletteki doktor doğumda yine eski doktoruma gidicem o zaman ne kadar sezeryana itsede eli çok iyiydi ilgi iyiydi hastanede ve evime çok yakın sezeryan olursa onu tercih edicem yani kısmet bakalım hayırlısı :)

Kızlar bugün kalp atışını duyduk çok şükür Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah size birşey sorucam doktorum ONZYD tablet yazdı aldım baya pahalıymışta kullanan var mı aranızda?
hayırlı olsun canım bende cumartesi duydum çok şükür bana sadece folik asite devam dedi 3. ayda 2 li test var yaptırıcak mısın dedi evet dedim onun için gün alma kağıdı verdi o kadar o zaman sonuçla bi sonraki kontrol dedi vitamin o zaman vericem dedi sizde 2 li testle ilgili bişey dendi mi

Bazı şeyler yenmemesi gerekiyor ama canınız çok çektiyse nefsi korleyecek kadar yenilebilir bence. Bana da ilk hamileligimde ton balığı ve turşu yememeye çalış dedi. Ton balığı civadan dolayı riskli, turşu da tuzdan dolayı hatta lohusalıkta bile çok tavsiye edilmiyomus. Tansiyonu anı yükselttigi için beyin kanamasına sebep olabiliyomus. Sadece riskini söyledi bende yemiştim. Bide ilk 12hafta önemli organ gelişimi açısından sonra nefis korleyecek kadar yersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…