2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bursada yasayaniniz var mi dr önerisi isteyecektim

hayırlısı böyleymiş canım hiç bilmiyorum ama sezeryan sonrası normal doğum yaptıranları duydum ama her doktor bu riske girmez sanırsam ve bi de belli bir süre gerekiyor mudur bilmiyorum
En az 5 yıl deniyor ama yine de sezaryen yaptırılıyor. Benim kızımla oğlum arası 8 yil var , 2. de yine sezaryen oldum doktorum normali dillendirmedi bile. Şimdi yine sezaryen.

Verirsiniz endişe etmeyin. Önemli olan sağlıklı beslenmek ve gece yememek. Dcok kalorili bişey çekiyorsa canın sabah yada öğle yiyip akşam dengelersin. Bende 77ile hamile kalmıştım ilk kızımda ve o dönem ani kilo alıp kaldığım için eyvah dedim bir. 4ayda 71e düşmüştüm. 32haftaya kadar 77de kaldım. Doğuma 81le gittim. 3bucuk doğmuştu. Doğumdan 15gun sonra 69kiloydum. Ve emzirme dönemi deli gibi yedim ama almadım hiç sabit kaldım geceleri yemedigim için. Şimdide 75le hamile kaldım bakalım nolcak

Teşekkür ederim canım
Yok ben yarın gidip yaptırıcam rutin testleri bu ilaç da mide bulantısı için.. Sanırım doktor testlerden sonra ister 2li testi.

Herkese merhaba güzel haberlerle geldim
Bugünkü kontrolüme kalbim ağzımda gittim.
Çok şükür kalp atışını daha güçlü duyduk. Biz 6+3 olduk, doktor 6+5 ile uyumlu dedi.
ama 24 mm’lik kanama alanı var hala ve şekli hala tam istenen gibi değil dedi. Rahim yeniden kalınlaşmaya başlamış ama risk aynen devam ediyor. Bana oksapar verdi ilk defa. O kanama alanındaki pıhtıyı eritmemiz lazımmış. Yoksa hem benim hem Bebek için riskliymiş. Diğer iğne ve ilaçlara devam. Uzunca bir süre işe de gidemiyorum
Tek duam;
Sağlıklı olan tüm bebişler sıkı sıkı tutunsun annelerine

Şükür canım gözün Aydın

Covid aşısı olacak var mı kızlar hamilelikte önerilmiyor ama kimi doktorlar sorun olmayacağını söylüyor.. Bende olmak istemiyorum öğretmenim okuldan liste istediler sırası gelen var mı diye..
Canım ben ilk dozumu hamile kalmadan önce yapmıştım hamile kalınca ikinci dozu yaptırmadık . Her ne kadar sorun olmayacağı söylensede, henüz hamilelik üstündeki etkilerini en iyi doktor bile söyleyemez.

Merhaba tatlış annelerrr doktora gittim kanama alanı görünmedi , kesede güzel kalp atımı falan iyi dedi progestan kullanmaya devam risk geçmiş değil bol bol dinlen dedi
ohh çok şükür canım bol bol dinlen o zaman şimdi yeterki iyi olsunlar

Yemek yerken kalkıyorum sadece , iyi olsun ben razıyım böyle ama bunlar bana kilo olarak dönecek ,
boşver canım veririz artık napalım ben kızımda baya kilo almıştım doğumdan sonra ufak ufak gitti 61 düşmüştüm şuan 65 kg yum bi ara baya iştahım açılmıştı bunda dikkatli hareket etmek istiyorum kilo alımında bakalım ne olucak aman sağlık olsunda kilo verilir ALLAH ın izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…