Benim de senin gibi aynı sat 17 ocak, ilk çocuk, beklenen 24 ekim, yaşım 32.Merhaba. Yaş 26; sat 17ocak; ilk çocuk; beklenen doğum 24 ekim
En az 5 yıl deniyor ama yine de sezaryen yaptırılıyor. Benim kızımla oğlum arası 8 yil var , 2. de yine sezaryen oldum doktorum normali dillendirmedi bile. Şimdi yine sezaryen.hayırlısı böyleymiş canım hiç bilmiyorum ama sezeryan sonrası normal doğum yaptıranları duydum ama her doktor bu riske girmez sanırsam ve bi de belli bir süre gerekiyor mudur bilmiyorum
Bende ustumuz giyinik 1-2 kg fazla cikiyorum bana diyetisyen normal kişilere verilen gibi liste verdi o kadar azki yemekler bebeğin daha çok küçük yok gibi bişey şuan fazla yemeye gerek yok ilk 3 ay kilo vercegiz eğer gelişimi güzelse bebeğin 5 aya kadar kilo verebiliriz dedi insaAllah uyabilirim hep hem hamile olup hem zayıflamak muhteşem olacak bence
Hadi gözün aydın canım benimMerhaba tatlış annelerrr doktora gittim kanama alanı görünmedi , kesede güzel kalp atımı falan iyi dedi progestan kullanmaya devam risk geçmiş değil bol bol dinlen dedi
Teşekkür ederim canımhayırlı olsun canım bende cumartesi duydum çok şükür bana sadece folik asite devam dedi 3. ayda 2 li test var yaptırıcak mısın dedi evet dedim onun için gün alma kağıdı verdi o kadar o zaman sonuçla bi sonraki kontrol dedi vitamin o zaman vericem dedi sizde 2 li testle ilgili bişey dendi mi
6+6 da duydum canım darısı başına inşallah tez zamandaKaç haftalık duydun canım
Düşünmüyorum ben. Ama eşime cinsiyet balonundan almayı düşünüyorumKizlar aranızda cinsiyet partis düşünen var mı ? Varsa aklınızda nasıl bir şey var
Hadi sağlıcakla inşallah canım korkmaMerhaba tatlış annelerrr doktora gittim kanama alanı görünmedi , kesede güzel kalp atımı falan iyi dedi progestan kullanmaya devam risk geçmiş değil bol bol dinlen dedi
Şükür canım gözün AydınHerkese merhaba güzel haberlerle geldim
Bugünkü kontrolüme kalbim ağzımda gittim.
Çok şükür kalp atışını daha güçlü duyduk. Biz 6+3 olduk, doktor 6+5 ile uyumlu dedi.
ama 24 mm’lik kanama alanı var hala ve şekli hala tam istenen gibi değil dedi. Rahim yeniden kalınlaşmaya başlamış ama risk aynen devam ediyor. Bana oksapar verdi ilk defa. O kanama alanındaki pıhtıyı eritmemiz lazımmış. Yoksa hem benim hem Bebek için riskliymiş. Diğer iğne ve ilaçlara devam. Uzunca bir süre işe de gidemiyorum
Tek duam;
Sağlıklı olan tüm bebişler sıkı sıkı tutunsun annelerine
Canım ben ilk dozumu hamile kalmadan önce yapmıştım hamile kalınca ikinci dozu yaptırmadık . Her ne kadar sorun olmayacağı söylensede, henüz hamilelik üstündeki etkilerini en iyi doktor bile söyleyemez.Covid aşısı olacak var mı kızlarhamilelikte önerilmiyor ama kimi doktorlar sorun olmayacağını söylüyor.. Bende olmak istemiyorum öğretmenim okuldan liste istediler sırası gelen var mı diye..
Teşekkür ederim canimmmmHadi sağlıcakla inşallah canım korkma
ohh çok şükür canım bol bol dinlen o zaman şimdi yeterki iyi olsunlarMerhaba tatlış annelerrr doktora gittim kanama alanı görünmedi , kesede güzel kalp atımı falan iyi dedi progestan kullanmaya devam risk geçmiş değil bol bol dinlen dedi
Yemek yerken kalkıyorum sadece , iyi olsun ben razıyım böyle ama bunlar bana kilo olarak dönecek ,ohh çok şükür canım bol bol dinlen o zaman şimdi yeterki iyi olsunlar
boşver canım veririz artık napalım ben kızımda baya kilo almıştım doğumdan sonra ufak ufak gitti 61 düşmüştüm şuan 65 kg yum bi ara baya iştahım açılmıştı bunda dikkatli hareket etmek istiyorum kilo alımında bakalım ne olucak aman sağlık olsunda kilo verilir ALLAH ın izniyle :)Yemek yerken kalkıyorum sadece , iyi olsun ben razıyım böyle ama bunlar bana kilo olarak dönecek ,
Gözün Aydın canım aman bol bol dinlen dikkat etMerhaba tatlış annelerrr doktora gittim kanama alanı görünmedi , kesede güzel kalp atımı falan iyi dedi progestan kullanmaya devam risk geçmiş değil bol bol dinlen dedi
Gitdim 5+6da kesem de bebegimi de gördüm. Kalp atışı bile vardıBenim de senin gibi aynı sat 17 ocak, ilk çocuk, beklenen 24 ekim, yaşım 32.
Çarşamba doktora gideceğim kese için sen gittin mi gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?