2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlae bende geçen kontrolümde doktorum 12.haftada 2 ti tarama var dedi bende nedir hocam dedim biraz bahsetti yaptıracakmısın dedi ben dedim yaptıracağım ama burada mı bilmem dedim dr da bir araştırma yaparsın bana dönersin dedi ben doğumu türkiye hastanesinde yapacağım nasipse bu aydan sonra oraya geçiş yapmam lazım artık çünkü bu test nerelrrde yapılır fiyat aralığı nedir bilgisi olan var mı

Benim de senin gibi aynı sat 17 ocak, ilk çocuk, beklenen 24 ekim, yaşım 32.

Çarşamba doktora gideceğim kese için sen gittin mi gördün mü
kızlar bende sat 17 ocak ama geç döllenme oldu benim 3 gün kadar geçen hafta pazartesi gittim küçük bir kese gördük bu hafta çarşamba tekrar çağırdı kese büyümesine bakıcaz dedi siz gittiniz mi? A aysanjabrael

canım ben ilk kızımda yaptırmıştım zeka testi diye hatırlıyorum bu kezde yaptırıcam inşAllah bezmialem hastanesinde yaptırmıştım 100 tl civarıydı sanırım yanlış hatırlamıyosam 3 sene önce şimdi bilmiyorum hiç

Ne kadar güçlü bi bebek nasip etmiş Rabbim size :)
Inşallah daha sıkı tutunur ve annesiyle vaktinde sağlıkla kavuşur:)

Merhaba kızlar. Ben bugün 6+2yim. Baştan beri hiç bulantım yok , ama birkaç gündür vakitli vakitsiz boş boş afedersiniz öğürüyorum genellikle sabah öğle vakitlerinde akşam olmuyor. Arka arkaya öğürsemde hiç kusma olmuyor ardına yeniden bulantım olmuyor. Neden olabilir acaba bir bilgisi olan var mı

Maşallah ne kadar güçlüymüş bebeğiniz dilerim bundan sonra da sıkı sıkı tutunur, çok çok sevindim sizin adınıza Allah tez zamanda daha iyi haberler duymanızı nasip etsin

Kızlar gebeliğinizin ilk haftalarında progeston değerine bakıldı mı sizin

Anladım canım bi bakayım araştırayım bende o zaman

Canım ben ilk dozumu hamile kalmadan önce yapmıştım hamile kalınca ikinci dozu yaptırmadık . Her ne kadar sorun olmayacağı söylensede, henüz hamilelik üstündeki etkilerini en iyi doktor bile söyleyemez.
Teşekkürler canım kesinlikle öyle inşallah sorunsuz atlatırız yakalanmadan

2 li ve 4 lü olarak yapılıyor bu tarama testleri cocukta sıkıntı varmı yokmu diye bakılıyor ben ilk evladımdada yaptırmadım simdide yaptirmayı düsünmüyorum açıkcası herşey allahtan..

2 li ve 4 lü olarak yapılıyor bu tarama testleri cocukta sıkıntı varmı yokmu diye bakılıyor ben ilk evladımdada yaptırmadım simdide yaptirmayı düsünmüyorum açıkcası herşey allahtan..
Aynı fikirdeyim bu konuda ben de , kızımda da yaptırmadım çünkü olasılık veriyor ve yanlış çıkma ihtimali var. Gebeliğimi stresli geçirmemek için yaptırmayacagim.

Ben gittim 27 şubatta 5+6 kese ve bebegi gorduk kalp atışı da vardı. İnşALLAH bebeğinizi de görürsünüz

Aynı fikirdeyim bu konuda ben de , kızımda da yaptırmadım çünkü olasılık veriyor ve yanlış çıkma ihtimali var. Gebeliğimi stresli geçirmemek için yaptırmayacagim.
Aynen canım bosunada masraf zaten bence bilmiyorum ben ilkindede renkli ultrasona girmedim bundada girmem :) Dogunca gorrdum oglumu bunuda dogunca görelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…