2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar catlak kremi ne zaman alinmasi gerekiyor ne kullanilmasi gerekiyor bilginiz var mi.
Ben palmers Coco butter aldım. Ablam onu kullandı ve çatlağı yoktu. 3aydan sonra başlamayı düşünüyorum şuan göbeğim çıkmadı çünkü sadece normal bebe yağıyla duştan sonra yağlaniyorum her zamanki gibi. 1ay sonra diğerine baslicam :)

Görümcem hamileyken yiyordu ama son 2ayi gibiydi gördüğümde başlarda yedi mi bilmiyorum yanlış yönlendirmiyim ama yememeye çalış :)

Kızlar 6 haftanın içindeyim dün dişim kırıldı. Dişin ve Dolgunun yarısı düştü. Kanal tedavisi olmuştu. Şu an ağrı yok. Ama korkuyorum ağrı olursa. Ne zaman çektirebilirim. Doktora da soramadım daha. Geçiçi dolgu yapılabilir mi acaba şu 3 ay dolana kadar

Merhaba ikili tarama testi bebeğin down sendromlu olma riskini tespit eden iki testten biridir. Ben biruni laboratuvarinda yaptırmıştım maslakta iki yıl önce ama fiyatını hatırlamıyorum:) Türkiye hastanesinde yapıyor olabilirler.

Sulandırici igne kullanan arkadaşlar iğneler ile araniz nasil? Benim simdiden karnimdaki etlerim acıyor yapacak yer bulamıyorum resmen ki daha en az 224 iğne var sırada
Ben asla kendim yapamıyorum eşim kolumdan vuruyor sağolsun. İlk zamanlar daha az ağrıyordu şimdi kollarım delik deşik her seferinde acıyor ama yapacak bir şey yok dünyada ne acılar yaşayan insanlar var çelik gibi dayanıyorlar her şeye bu ne ki diyip yola devam ediyorum allah herkese yardım etsin

Sulandırici igne kullanan arkadaşlar iğneler ile araniz nasil? Benim simdiden karnimdaki etlerim acıyor yapacak yer bulamıyorum resmen ki daha en az 224 iğne var sırada
Bacaklarından da vurabilirsin. Bu iğnelerin özelliği yağ dokuda çözünmeleri. Yani kol bacak ve karındaki en yağlı kısıma uygulayabilirsin. Yağ tabakası arttıkça ağrı da azalıyor

Aynı fikirdeyim bu konuda ben de , kızımda da yaptırmadım çünkü olasılık veriyor ve yanlış çıkma ihtimali var. Gebeliğimi stresli geçirmemek için yaptırmayacagim.
Haklısın, hiç unutamıyorum kuzenim yaptırdı down sendromu gibi dediler üzüldü tabi baya sonrasında çocuğu dogdu ve turp gibi canını sıktıgıyla aylarca yaşadığı stres kaldı geriye

Aynı fikirdeyim bu konuda ben de , kızımda da yaptırmadım çünkü olasılık veriyor ve yanlış çıkma ihtimali var. Gebeliğimi stresli geçirmemek için yaptırmayacagim.
bende yaptırmıycam büyük ihtimalle kızlar bir şey çıksa bile zaten gebeliği sonlandırmayacağımız için gereksiz bir strese girmeye de gerek yok

Arkadaşlar merhaba, maalesef bebeğimin kalbî durdu Gebeliği sonlandıracağız nasıp değilmiş, Hamile olan arkadaşlara şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum kendinize iyi bakın, benim içinde dua edin
Başın sağolsun, seni çok iyi anlıyorum. Ben de ilk bebeğimi agustos ayında aynı sebeple kaybetmiştim. Allah yardımcın olsun, sabır versin. Çok zor bi sınav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…