Maşallah canım bana doktor erken gelme görmeyince strese giriyorsunuz dedi. Darısı başımaGitdim 5+6da kesem de bebegimi de gördüm. Kalp atışı bile vardı
Ben baktırdım ama öğrendiğim günden beri hamileliğimi biogest 200 kullanıyorumKızlar gebeliğinizin ilk haftalarında progeston değerine bakıldı mı sizin
Amin İnşALLAHMaşallah canım bana doktor erken gelme görmeyince strese giriyorsunuz dedi. Darısı başıma
Gebe kalma tarihine son adet tarihi mi yazılıyor. Benim ki tüp bebek. Embriyo transferi tarihi mi canımTry this Chinese Gender Predictor kızlar bakın bakalım sizde cinsiyet doğrumu gösteriyo? Etrafımda her kesde tutdu
Son adet dediklerine göreGebe kalma tarihine son adet tarihi mi yazılıyor. Benim ki tüp bebek. Embriyo transferi tarihi mi canım
6+3 haftalıkKaç haftalık?
Ben palmers Coco butter aldım. Ablam onu kullandı ve çatlağı yoktu. 3aydan sonra başlamayı düşünüyorum şuan göbeğim çıkmadı çünkü sadece normal bebe yağıyla duştan sonra yağlaniyorum her zamanki gibi. 1ay sonra diğerine baslicam :)Kızlar catlak kremi ne zaman alinmasi gerekiyor ne kullanilmasi gerekiyor bilginiz var mi.
Gec dollenme galiba. 5+6 bende karında göründü6+3 haftalık
Görümcem hamileyken yiyordu ama son 2ayi gibiydi gördüğümde başlarda yedi mi bilmiyorum yanlış yönlendirmiyim ama yememeye çalış :)Kızlar ya özür dileyerek bir şey soracağım ben Çiğköfteyi cok severim su an bulantım var kaç gündür Doğru düzgün bir şey de yemiyorum zaten , Çiğköfte yiyeyim dedim birkaç tane arkadaşım yeme diyor anlamadım yiyen var mı ya da doktoruna sormuş olan ?
Merhaba ikili tarama testi bebeğin down sendromlu olma riskini tespit eden iki testten biridir. Ben biruni laboratuvarinda yaptırmıştım maslakta iki yıl önce ama fiyatını hatırlamıyorum:) Türkiye hastanesinde yapıyor olabilirler.Kızlae bende geçen kontrolümde doktorum 12.haftada 2 ti tarama var dedi bende nedir hocam dedim biraz bahsetti yaptıracakmısın dedi ben dedim yaptıracağım ama burada mı bilmem dedim dr da bir araştırma yaparsın bana dönersin dedi ben doğumu türkiye hastanesinde yapacağım nasipse bu aydan sonra oraya geçiş yapmam lazım artık çünkü bu test nerelrrde yapılır fiyat aralığı nedir bilgisi olan var mı
Ben asla kendim yapamıyorum eşim kolumdan vuruyor sağolsun. İlk zamanlar daha az ağrıyordu şimdi kollarım delik deşik her seferinde acıyor ama yapacak bir şey yok dünyada ne acılar yaşayan insanlar var çelik gibi dayanıyorlar her şeye bu ne ki diyip yola devam ediyorumSulandırici igne kullanan arkadaşlar iğneler ile araniz nasil? Benim simdiden karnimdaki etlerim acıyor yapacak yer bulamıyorum resmen ki daha en az 224 iğne var sırada
Bacaklarından da vurabilirsin. Bu iğnelerin özelliği yağ dokuda çözünmeleri. Yani kol bacak ve karındaki en yağlı kısıma uygulayabilirsin. Yağ tabakası arttıkça ağrı da azalıyorSulandırici igne kullanan arkadaşlar iğneler ile araniz nasil? Benim simdiden karnimdaki etlerim acıyor yapacak yer bulamıyorum resmen ki daha en az 224 iğne var sırada
Cok sevindim kanin durduguna.inşâAllah saglikla kovusursunuzGünaydın , proloton depot iğneden sonra kanamam olmadı çok şükür cumartesinden beri , bugün doktora gidiyorum kese bozulmamıstır inşallah
Haklısın, hiç unutamıyorum kuzenim yaptırdı down sendromu gibi dediler üzüldü tabi baya sonrasında çocuğu dogdu ve turp gibi canını sıktıgıyla aylarca yaşadığı stres kaldı geriyeAynı fikirdeyim bu konuda ben de , kızımda da yaptırmadım çünkü olasılık veriyor ve yanlış çıkma ihtimali var. Gebeliğimi stresli geçirmemek için yaptırmayacagim.
inşallah canımBen gittim 27 şubatta 5+6 kese ve bebegi gorduk kalp atışı da vardı. İnşALLAH bebeğinizi de görürsünüz
bende yaptırmıycam büyük ihtimalle kızlar bir şey çıksa bile zaten gebeliği sonlandırmayacağımız için gereksiz bir strese girmeye de gerek yokAynı fikirdeyim bu konuda ben de , kızımda da yaptırmadım çünkü olasılık veriyor ve yanlış çıkma ihtimali var. Gebeliğimi stresli geçirmemek için yaptırmayacagim.
Başın sağolsun, seni çok iyi anlıyorum. Ben de ilk bebeğimi agustos ayında aynı sebeple kaybetmiştim. Allah yardımcın olsun, sabır versin. Çok zor bi sınavArkadaşlar merhaba, maalesef bebeğimin kalbî durduGebeliği sonlandıracağız nasıp değilmiş, Hamile olan arkadaşlara şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum kendinize iyi bakın, benim içinde dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?